Επιστροφή στο Forum : DRIFT ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ..ΠΟΛΥ ΚΑΠΝΙΛΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ SAN NICOLAS ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ..ΗΔΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΡΟΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2007..ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΛΠ...ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ..ΓΙ'ΑΥΤΟ........STAY TUNED!!!!
http://youtube.com/watch?v=J8KU4tCvk4w
http://img100.imageshack.us/img100/7017/2579061130097172522xommze3.jpg
tsilibithras
03-02-08, 16:12
Ωραίος!!! :D
Το παρόν θέμα θα μεταφερθεί προσεχώς στη θεματική ενότητα: "Δελτίο Ειδήσεων".
Ευχαριστώ! 8)
mitsosdrift
03-02-08, 16:17
Σωστος ο Πετραν. Θα εχουμε ανταποκριση πλεον απο Καλαματα. Πιστεψτε με ειναι εγκυρη πηγη. Ετσι να μαζευομαστε λιγο απο ολη την Ελλαδα. Γρηγορα να μεταφερθει Τσιλι. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
χθες βραδυ εγινε παλι χαμος στην πιστα της καλαματας..φυσικα ημουν εκει μια κ δεν χανω με τιποτα το θεαμα..καθε κυριακη ο Γιωργης ο Παναγοπουλος ερχεται με ενα αγροτικο γεματο λαστιχα κ το Μ5 του!!! τρελααααααααα!!!!!!!
tsilibithras
05-02-08, 02:14
Φωτοβίδεο!!! Φωτοβίδεο!!! Φωτοβίδεο!!! Φωτοβίδεοοοοοοοοο!!!
υπαρχουν πολλα video στην σελιδα μου στο youtube www.youtube.com/petrosdk και συντομα θα ανεβασω κ αλλο υλικο!!![/url]
DIAMANTOPOULOS
05-02-08, 16:28
πετρο θελω μερικες φωτο απο το datsun το αγροτικο που σβουραει εκει στα μερη σου :wink: :wink:
φιλε μου θα κανω ο,τι μπορω καθως το παιδι που εχει το αμαξι εχει ψιλοχαθει..αλλα μαλλον θα βρω κ μολις βρω θα σου πω..
mitsosdrift
05-02-08, 22:50
Θα την βρει την ακρη ο Πετρος. Ειναι γνωστος paparazzi* της καλαματας.
*φωτογραφος εννοω μην μπερδευτουμε :) :) :) :) :) :) :)
ναι οντως εχει ενα δικιο ο μητσος σε αυτο!!
DIAMANTOPOULOS
07-02-08, 00:50
[quote
*φωτογραγος εννοω μην μπερδευτουμε :) :) :) :) :) :) :)[/quote]
τι ειναι αυτο??? μηπως θελει ευθυγραμμιση το δαχτυλο σου??? :lol: :lol:
[quote
*φωτογραγος εννοω μην μπερδευτουμε :) :) :) :) :) :) :)
τι ειναι αυτο??? μηπως θελει ευθυγραμμιση το δαχτυλο σου??? :lol: :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: δεν το ειχα δει!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
07-02-08, 12:04
[quote
*φωτογραγος εννοω μην μπερδευτουμε :) :) :) :) :) :) :)
τι ειναι αυτο??? μηπως θελει ευθυγραμμιση το δαχτυλο σου??? :lol: :lol:[/quote]
Μαλλον και το δικο σου θελει γιατι δεν μπορεις να κανεις σωστα το quote. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ενταξει ενα γραμμα αλλαξα ο ανθρωπος δεν εγινα και Νασσος. :wink: :wink: :wink: :wink:
Ενταξει ενα γραμμα αλλαξα ο ανθρωπος δεν εγινα και Νασσος. :wink: :wink: :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ο φοβος κ ο τρομος ολων των οδηγων της ελλαδας............μιλαμε για απιστευτα χερια!!! ελα ρε καλαματα!!!!!
http://img149.imageshack.us/img149/2042/35605924tq5.jpg
mitsosdrift
07-02-08, 14:14
ο φοβος κ ο τρομος ολων των οδηγων της ελλαδας............μιλαμε για απιστευτα χερια!!! ελα ρε καλαματα!!!!!
http://img149.imageshack.us/img149/2042/35605924tq5.jpg
Προσκηνω το Γιαπωνεζο με το Γερμανικο αμαξι. Ελα ρε Γιωργη φασαριοζε με το σωληνα για εξατμιση. Κοφτες λεμε κοφτες. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
σωληνα δεν λες τιποτα!!! στη san nicolas μια μερα πατησε μια γκαζια κ ημουν διπλα κ τρελαθηκα!!! πονεσαν τα αυτια μου!!!
δεν εχει αντιπαλο λεμε ο ανθρωπος!!!!!!!
http://img100.imageshack.us/img100/4214/86910677ta6.jpg
ποσο χρονων ειναι ο παναγοπουλος?
30χρονων ειναι.. 8) 8) 8)
ευχαριστω ρε φιλε μολις κερδισα στοιχημα!!!
υποψιν οπου να ναι κατεβαινω καλαματα ο κολλητος μ ειναι καλαματιανος
τιποτα να 'σαι καλα!! ποιος ειναι ο κολλητος σου?? στειλε μου πμ!!!
DIAMANTOPOULOS
08-02-08, 12:16
θελω φωτο απο το datsun το αγροτικο :!: :!:
μολις βρω θα την ανεβασω!! ειναι λιγο δυσκολο ομως γιατι αυτος εχει ψιλοχαθει!! θα κανω ο,τι μπορω!! :) :)
DIAMANTOPOULOS
08-02-08, 12:45
σ'ευχαριστω φιλαρακι :D :D
η προσπαθεια παντα μετραει περισσοτερο απο το αποτελεσμα :wink: :wink:
να 'σαι καλα!! απο χθες εχω βαλει λυτους και δεμενους για να βρω μια φωτο του!! αλλα μαλλον μονο απο την Α.Λ.Α.Κ. (Αγωνιστικη Λεσχη Αυτοκινητου Καλαματας) θα μπορεσω να βρω!!
το πρασινο Datsun εχει 735 μοτερ και υπαρχει εδω στη Πατρα νισσαν αγροτης με skyline που ματωνει αυτιά.
Φίλε καλαματιανέ,οι οπελακηδες εκει που έχουν χαθεί?Ειχα μιλήσει παλιότερα μαζί τους και ετοιμαζαν καίνούργια αμάξια.Εχω καιρό να τους δω όμως.
Ο Παναγόπουλος έχει αντίπαλο από σαλόνικα μεριά και είναι και οπελάκιας..Τον Καββαδία
μ φαινεται οτι υποστηριζεις αρκετα οπελ
ξεχασες οτι θεσσαλονικη μερια ειναι κ ο σαραφης και πολλοι αλλοι
το πρασινο Datsun εχει 735 μοτερ και υπαρχει εδω στη Πατρα νισσαν αγροτης με skyline που ματωνει αυτιά.
Φίλε καλαματιανέ,οι οπελακηδες εκει που έχουν χαθεί?Ειχα μιλήσει παλιότερα μαζί τους και ετοιμαζαν καίνούργια αμάξια.Εχω καιρό να τους δω όμως.
Ο Παναγόπουλος έχει αντίπαλο από σαλόνικα μεριά και είναι και οπελάκιας..Τον Καββαδία
εχουν ψιλοχαθει γτ φτιαχνουν τα αυτοκινητα τους..απο καλοκαιρι κ μετα θα εμφανιστουν μαλλον!! κ οσο αναφορα τον παναγοπουλο πιστεψε με.....δεν εχει αντιπαλο!!!!!!!!!!!! δες πιο κατω στο link....
http://youtube.com/watch?v=d3ECXS3f3jw
κ υστερα απο πολλες μερες κοπιαστικης δουλειας οριστε οι πρωτες φωτο απο το Ε30 του κολλητου αλεκου εδω απ'την καλαματα!!! μητσο κρατησα την υποσχεση μου!!!
http://img162.imageshack.us/img162/8464/dsc00066zl9.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/1200/dsc00117lf8.jpg
κ επονται κ αλλες!!!
mitsosdrift
10-02-08, 18:38
Ετσι ετσι, ομορφιες βλεπω. Ετοιμαζεται το BMW. Καντε μια βολτα στην καλαματα και θα το πετυχεται σιγουρα. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
αυτο ειναι σιγουρο!! κ θα το καταλαβετε απο τον ηχο...ειναι ακομα χωρις εξατμιση!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
το εχω αυτο το μοτερ αλλα οχι στο Ε30!!! :lol: :lol:
Παντελης Κιτζογλου
10-02-08, 21:30
σε τι αμαξι το εχεις??
σε φιατ 500αρακι :D :) :shock: :? 8) :oops: :P :twisted: :!: :idea: :roll: :wink: :lol:
ο μαστορας που το εβαλε πρεπει να μην ηξερε που του πανε τα τεσσερα!! το εχει :shock: :shock: :shock: :shock: βαλει στραβα!! γερνει!!!
χαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
paulo6sousa
10-02-08, 21:49
:D :D :D
ο μαστορας που το εβαλε πρεπει να μην ηξερε που του πανε τα τεσσερα!! το εχει :shock: :shock: :shock: :shock: βαλει στραβα!! γερνει!!!στραβο ειναι το ματι σου... :lol: :lol: :lol: :lol:
ο μαστορας που το εβαλε πρεπει να μην ηξερε που του πανε τα τεσσερα!! το εχει :shock: :shock: :shock: :shock: βαλει στραβα!! γερνει!!!στραβο ειναι το ματι σου... :lol: :lol: :lol: :lol:ναι εχεις δικαιο μου εχει γυρισει το ματι και οσο σκεφτομαι οτι θα οδηγισω παλι το αμαξακι μου μετα απο καιρο δεν ξερω ποσο θα αντεξω για να το στρωσω!!
ο μαστορας που το εβαλε πρεπει να μην ηξερε που του πανε τα τεσσερα!! το εχει :shock: :shock: :shock: :shock: βαλει στραβα!! γερνει!!!στραβο ειναι το ματι σου... :lol: :lol: :lol: :lol:ναι εχεις δικαιο μου εχει γυρισει το ματι και οσο σκεφτομαι οτι θα οδηγισω παλι το αμαξακι μου μετα απο καιρο δεν ξερω ποσο θα αντεξω για να το στρωσω!!αντε να παρει σειρα και το δικο μου, γιατι εχει γυρισει και το δικο μου το ματι...
ο μαστορας που το εβαλε πρεπει να μην ηξερε που του πανε τα τεσσερα!! το εχει :shock: :shock: :shock: :shock: βαλει στραβα!! γερνει!!!στραβο ειναι το ματι σου... :lol: :lol: :lol: :lol:ναι εχεις δικαιο μου εχει γυρισει το ματι και οσο σκεφτομαι οτι θα οδηγισω παλι το αμαξακι μου μετα απο καιρο δεν ξερω ποσο θα αντεξω για να το στρωσω!!αντε να παρει σειρα και το δικο μου, γιατι εχει γυρισει και το δικο μου το ματι...ψεματα λες αν σου ειχε στριψει το ματι δενθα μπωρουσεσ να ρυθμισεισ την μιχανι που περνει τα εξωφυλα και τα τσακιζει με το ματι πριν αυτη παει στην δυπλωτικη!
παιδια το αμαξι ειναι πολυ καλο κ το μοτερ νασσο ειναι μια χαρα τοποθετημενο..εκεινη η φωτο ειναι πιο παλια που ηταν σε φαση εξελιξης ακομα..κ οντως το μοτερ ειναι 318is απο BMWE36!!!
ΑΛΕΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιδια το αμαξι ειναι πολυ καλο κ το μοτερ νασσο ειναι μια χαρα τοποθετημενο..εκεινη η φωτο ειναι πιο παλια που ηταν σε φαση εξελιξης ακομα..κ οντως το μοτερ ειναι 318is απο BMWE36!!!
ΑΛΕΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το Μ42 δεν ειναι???
εχω τι Ε36 αλλα ακομα φτιαχνεται
το μοτερ ειναι 318is απο BMW E36 και θα μπουν προφυλακτυρες απο Μ40!!
τ Μ42 ειναι!!!
οταν βαλει τους προφυλακτηρες πεσ μ την αποψη σ
οκ!! μεσα στην εβδομαδα!!!
DIAMANTOPOULOS
11-02-08, 03:11
αντε με το καλο να το ετοιμασετε :wink: :wink:
αντε με το καλο να το ετοιμασετε :wink: :wink:
να 'σαι καλα ρε διαμαντο!!! θα ανεβασω κ αλλες φωτο κ πολυ συντομα κ βιντεο με τις αλητειες που θα κανουμε με αυτο στην καλαματα!!! ηδη μια φορα μας εχουν γραψει στον τοπικο τυπο επειδη τρεχαμε σαν παλαβοι με ενα lantra 420+ps ενος αλλου φιλου!!
paulo6sousa
11-02-08, 13:23
Καλό!Άντε και εις ανώτερα παληκάρια.Καλά τελειώματα στην μπέμπα!
τ Μ42 ειναι!!!
Οχι , αν το μοτερ ειναι μοντελο 96 και πανω ...
τ Μ42 ειναι!!!
εχεις δικιο αλλα επειδη το βλεπω πανω σε Ε30 για αυτο ειπα Μ42
τ Μ42 ειναι!!!
Και τι σημασια εχει ? Και το μ44 ιδιο ειναι εξωτερικα τουλαχιστον
mitsosdrift
11-02-08, 15:29
να 'σαι καλα ρε διαμαντο!!! θα ανεβασω κ αλλες φωτο κ πολυ συντομα κ βιντεο με τις αλητειες που θα κανουμε με αυτο στην καλαματα!!! ηδη μια φορα μας εχουν γραψει στον τοπικο τυπο επειδη τρεχαμε σαν παλαβοι με ενα lantra 420+ps ενος αλλου φιλου!!
Τρελα το lantra λεμε. Παει με τα οσα και στριβει κιολας. Μιλαμε για τρελες καφριλες στην Καλαματα. Μπορεις να βγαλεις σε μια βδομαδα πανω απο 4 ωρες καθαρο video με μαλακιες παντως τυπου. Οποιος κατεβει να παει να τους γνωρισει θα την ακουσετε. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
τ Μ42 ειναι!!!
ναι δεν σ λεω αυτο αλλα επειδη τ ειδα σε Ε30 επειδη ειναι παλιο μοντελο πιστυεω οτι ειναι Μ42
αλλα αν ηταν Μ44 θα το ελεγε γιατι ειναι 1.9 τ Μ44
τ Μ42 ειναι!!!
ναι δεν σ λεω αυτο αλλα επειδη τ ειδα σε Ε30 επειδη ειναι παλιο μοντελο πιστυεω οτι ειναι Μ42
Και γιατι να το πει και να μην το κρατησει μυστικο ? :lol: :lol:
τ Μ42 ειναι!!!
Και γιατι να το πει και να μην το κρατησει μυστικο ? :lol: :lol:
χαχα λες να μην το λεει για να ψαρωνει τους αλλους???
mitsosdrift
11-02-08, 17:34
Παιδια φτανουν τα quotes. Δεν ξερω απο κωδικους των μοτερ αλλα φοραει μοτερ απο Ε36 318is. Θα σας πει και ο Πετρος οταν ερθει ακριβως. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Παιδια φτανουν τα quotes. Δεν ξερω απο κωδικους των μοτερ αλλα φοραει μοτερ απο Ε36 318is. Θα σας πει και ο Πετρος οταν ερθει ακριβως. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
αυτο λεμε και εμεις οτι απλα ψαχνουμε τον συγκεκριμενο τυπο
εισαι θεος ρε γιωργη!!!!!!!!!!!!!!!
http://img238.imageshack.us/img238/9120/119376230214ar0.jpg
φαγανο παιδι παντως :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φαγανο παιδι παντως :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ε κααλα τωρα!! ειναι καλοταισμενος για να παντιαζει καλυτερα!!! :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
16-02-08, 00:38
Ποιος εχει φαει παστιτσακι απο την κυρα Βενετια?????????
Ο Γιωργης απο οτι φαινεται δεν σταματαει. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιος εχει φαει παστιτσακι απο την κυρα Βενετια?????????
Ο Γιωργης απο οτι φαινεται δεν σταματαει. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γουρουνοπουλες τσακιζουμε εδω στην καλαματα ρεεεεεεεεεεε!!!!
καλα κανει τρωει και driftarei τι αλλο να θελει κανεις?
καλα κανει τρωει και driftarei τι αλλο να θελει κανεις?
σοφη κουβεντα!!!! σε παραδεχομαι ρε G.P.T.M.!!! :wink: :wink: :wink:
ευχαριστω ρε φιλε!! :D :D :D :D
Φαγαμε ατελειωτο παστιτσιο !
:lol: :lol: :lol:
λοιπον παιδια ετοιμαζεται το Ε30..μπηκαν κ οι μονταρισμενοι-βαμμενοι προφυλακτηρες κ μας εχει μεινει μια εξατμιση γιατι τωρα εχει σωληνα κ τα καθισματα(bucket...) ειμαστε μονο στην αναζητηση ζαντων AZEV..εχω κανει σχετικο topic στην ζητηση αλλα απαντησεις δεν εχω δεχτει..ας ελπισουμε να βρουμε!! και σε 2-3 μερες θα εχω κ φωτο για να ανεβασω να δειτε κ να μας πειτε τη γνωμη σας!!! :wink: :wink:
λοιπον παιδια ετοιμαζεται το Ε30..μπηκαν κ οι μονταρισμενοι-βαμμενοι προφυλακτηρες κ μας εχει μεινει μια εξατμιση γιατι τωρα εχει σωληνα κ τα καθισματα(bucket...) ειμαστε μονο στην αναζητηση ζαντων AZEV..εχω κανει σχετικο topic στην ζητηση αλλα απαντησεις δεν εχω δεχτει..ας ελπισουμε να βρουμε!! και σε 2-3 μερες θα εχω κ φωτο για να ανεβασω να δειτε κ να μας πειτε τη γνωμη σας!!! :wink: :wink:
Πιστευω οτι οι νεοι προφυλακτηρες θα κανουν τη μεγαλη διαφορα στο αυτοκινητο ! :lol: :lol: :lol:
Πιστευω οτι οι νεοι προφυλακτηρες θα κανουν τη μεγαλη διαφορα στο αυτοκινητο ! :lol: :lol: :lol:
τωρα αυτο ειναι ειρωνια??
τωρα αυτο ειναι ειρωνια??
Οχι ρε ( μη μου παρεξηγηθεις και εσυ τωρα :lol: ) !
Αστειευομαι .. :wink:
Παντελης Κιτζογλου
21-02-08, 14:18
petrodk ειναι μεγαλη κουφαλα ο bimmer και ειρωνευεται τον ξερω καλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
παλαιοτερα ειχε την φατσα του αβαταρ αλλα επειδη τον κυνηγανε πολλοι την εβγαλε....... κατα τα αλλα ειναι καλο παιδι....... αρκει να μην προσπαθησεις να του πουλησεις αμαξι......ειναι αυστηρος στον ελεγχο μεταχειρησμενου
mitsosdrift
21-02-08, 16:46
παλαιοτερα ειχε την φατσα του αβαταρ αλλα επειδη τον κυνηγανε πολλοι την εβγαλε....... κατα τα αλλα ειναι καλο παιδι....... αρκει να μην προσπαθησεις να του πουλησεις αμαξι......ειναι αυστηρος στον ελεγχο μεταχειρησμενου
Α εκεινο που ηταν σαν κλεψυδρα η φατσα του ηταν???????
petrodk ειναι μεγαλη κουφαλα ο bimmer και ειρωνευεται τον ξερω καλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το ψιλιαστηκα κ εγω!! ασε... :lol: :lol: :lol: ρε χρηστο μην κολλας δεν παρεξηγω!! :wink: :wink: :wink:
ε???? εχεις αποδειξεις????? για πες............ :lol: :lol: :lol: :lol:
DIAMANTOPOULOS
21-02-08, 17:16
Α εκεινο που ηταν σαν κλεψυδρα η φατσα του ηταν???????
οχι σαν κλεψυδρα καταλαθος εβαλε το κεφαλι του στην μεγγενη και....... ειδες το αποτελεσμα :lol: :lol:
mitsosdrift
22-02-08, 02:02
Χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
22-02-08, 02:19
Επειδη υπηρξε ενα θεμα που επαιξε σε διαφορα topic τις τελευταιες μερες, σχετικα με την υποστηριξη του Petroudk στον Γιωργο Παναγοπουλο, λογω της φιλιας μου με τον Πετρο λεω να παρω μια θεση. :) :) :) :) :)
Οσο αφορα το θεμα της υποστηριξης, εχω την αισθηση οτι το να παινευεις το σπιτι σου ειναι καλο που και που, και ο Πετρος αυτο εκανε. Στην τελικη θεωρηστε πως ειναι ο εκφραστης της Καλαματιανης παρεας που ασχολειται με το drift. Στην Καλαματα να ειστε σιγουροι οτι εχουν τον Παναγοπουλο σαν θεο. Και ο Πετρος ειναι αρκετα μεσα στα πραγματα για να εκφρασει αυτη την ιδεα. Δεν υποχρεωσε κανενα να την δεχτει και ξερω οτι σε καποιους φανηκε καπως υπερβολικη αλλα πιστεψτε με γνωριζω τι παιζει εκει κατω και αυτο που βλεπετε στα κειμενα του Πετρου ειναι απλα η πραγματικοτητα στην Καλαματα, για αυτο καλο ειναι να την αποδεχτουμε οχι ως δικη μας αποψη αλλα ως αποψη καποιων αλλων. Δεν θα ενοχλειται κανενας τοτε. :wink: :wink: :wink: :wink:
:D :D :D
νομιζω πως ο μητσος με καλυψε απολυτα για αυτο που εγινε και τον ευχαριστω!! ειναι καλος φιλος!! :wink: :wink: :wink:
http://www.claudiamatthias.de/daten/Motorraum.JPG
Επειδη υπηρξε ενα θεμα που επαιξε σε διαφορα topic τις τελευταιες μερες, σχετικα με την υποστηριξη του Petroudk στον Γιωργο Παναγοπουλο, λογω της φιλιας μου με τον Πετρο λεω να παρω μια θεση. :) :) :) :) :)
Βλέπω είσαι και εσύ απ τους αντικειμενικούς... :lol:
Τελοσπάντων το παλικάρι καλά κάνει και υποστηρίζει τον Παναγόπουλο, δηλαδή όσοι υποστηρίζουν τον Στάθη γιατί δεν τους την είπε κανείς...?
Απλά να μη χάνεται λίγο το μέτρο ρε παιδιά γιατι μερικές φορές καταντάει κουραστικό το θέμα... :wink:
Τελοσπάντων το παλικάρι καλά κάνει και υποστηρίζει τον Παναγόπουλο, δηλαδή όσοι υποστηρίζουν τον Στάθη γιατί δεν τους την είπε κανείς...?
Καλος εισαι και εσυ . Το λες αυτο επειδη δεν ηρθε στα χιονια . :lol: :lol: :lol:
Διαμαντοπουλε , βγαλε τη φωτογραφια σου απο το αβαταρ γιατι θα σε κυνηγανε κι εσενα μετα ! :lol: :lol: :lol:
Καλος εισαι και εσυ . Το λες αυτο επειδη δεν ηρθε στα χιονια . :lol: :lol: :lol:
Είμαι κ εγώ απ τους αντικειμενικούς ξέρεις... :lol:
mitsosdrift
22-02-08, 16:19
Δεν υπαρχει θεμα αντικειμενικοτητας. Απλα ειπα οτι επειδη ξερω καλυτερα το Πετρο, εφοσον τον γνωριζω χρονια, ξερω καλυτερα πως ζει την φαση. Σορρυ αν φανηκε η γνωμη μου υποκειμενικη αλλα αν εβλεπα κατι να κανει λαθος θα ημουν ο πρωτος που θα του το ελεγε. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
tsilibithras
22-02-08, 18:33
Ρε παιδιά είπαμε, όλοι υποστηρίζουμε κάποιον περισσότερο από τους υπόλοιπους, όμως το θέμα είναι να μην το παρατραβάμε γιατί γίνεται τουλάχιστον κουραστικό.
δηλαδή όσοι υποστηρίζουν τον Στάθη γιατί δεν τους την είπε κανείς...?
Ρε φίλε τώρα τι πήγες και είπες... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:
Ρε παιδιά είπαμε, όλοι υποστηρίζουμε κάποιον περισσότερο από τους υπόλοιπους, όμως το θέμα είναι να μην το παρατραβάμε γιατί γίνεται τουλάχιστον κουραστικό.
δηλαδή όσοι υποστηρίζουν τον Στάθη γιατί δεν τους την είπε κανείς...?
Ρε φίλε τώρα τι πήγες και είπες... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:
Δεν το κατάλαβα αυτό ρε Τσίλ?
Διαφωνείς δηλαδή οτι υπάρχουν εδω μέσα άτομα που υποστηρίζουν ένθερμα τον Στάθη?
Ένας απ αυτούς είμαι άλλωστε και εγώ.
Το παλικάρι γουστάρει τον Παναγόπουλο, δικαίωμα του να υποστηρίξει έναν τοπικό "ήρωα"
Εγώ αυτό που έθιξα είναι το γεγονός πως στον φίλο του την "είπες" κατα καποιο τρόπο,κατι το οποιο δεν το θεωρώ σωστό.
Και έθεσα ως παράδειγμα τον Στάθη, που το παλικάρι έχει τους περισσότερους φαν εδω μέσα νομίζω.
Αν δηλαδή ανοίξω ένα τόπικ και αρχίσω μόνος μου τα ζήτω και τα όλε για τον Στάθη δεν θα μου την πει κανείς (πιστεύω), ενώ στο παλικαράκι την είπες.
Δεν ξέρω αν με κατάλαβες, και προς θεου όλα αυτά στα λέω σε φιλικό τόνο, όχι ως παράπονο αλλά ως παρατήρηση.
Θα ήθελα όμως να μου δικαιολογήσεις (άν θες και μπορείς) την τελευταία έκφραση σου.
:wink:
tsilibithras
23-02-08, 02:01
Φίλε μου, όπως έχεις παρατηρήσει έχει ήδη ανοίξει ένα topic (όπως ανέφερες ότι θα άνοιγες και εσύ) για υποστήριξη. Από κει και πέρα όμως αυτή η δουλειά γινόταν σε κάθε topic, σε κάθε post. Εκεί έκανα την παρέμβαση.
Όσο για την τελευταία μου έκφραση: Κι εγώ υποστηρίζω το Στάθη και δεν το κρύβω. Αλλά διακριτικά. Όμως εκτός από συμμετέχων ξέρεις πως είναι και διοργανωτής, έτσι δεν είναι; Και τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται την υποστήριξή μας, ειδικά όταν σχετίζονται άμεσα με το Driftclub. :wink:
Πάντα φιλικά μιλάμε ...ή μάλλον γράφουμε. :D
Μάριος
ok φίλος, με κάλυψες
:wink:
Σαράφης Γιώργος
23-02-08, 19:30
Βλέπετε ότι δεν συμμετείχα στη συζήτηση , αλλά δεν μπορώ θα σκάσω , πρέπει να πω κάτι ... :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ρε ζήτω ο Παναγόπουλος !!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tsilibithras
23-02-08, 19:58
Μωρέ ζήτω, αλλά σε ένα topic! :mrgreen: :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βλέπετε ότι δεν συμμετείχα στη συζήτηση , αλλά δεν μπορώ θα σκάσω , πρέπει να πω κάτι ... :
.
.
Ρε ζήτω ο Παναγόπουλος !!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ελα ρε γιωργαρα!!!! ΖΗΤΩ Ο ΣΑΡΑΦΗΣ!!!! :wink: :wink: :wink:
Σαράφης Γιώργος
24-02-08, 20:22
Καταλάβατε μετά από αυτό ότι το υποχθόνιο μου σχέδιο ήταν να κλέψω όλους τους οπαδούς του Παναγόπουλου και να τους πάρω με το μέρος μου ... !!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Καταλάβατε μετά από αυτό ότι το υποχθόνιο μου σχέδιο ήταν να κλέψω όλους τους οπαδούς του Παναγόπουλου και να τους πάρω με το μέρος μου ... !!!!
..φυσικα το καταλαβαμε.. ειναι το παλιο κλασικο κολπο που παντα πετυχαινει..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και δικος σου οπαδος ειμαι γιωργαρα!! με ολου ειμαι!! απλα ο παναγοπουλος ειναι ο καλυτερος.... :lol: :lol: :lol: :lol:
και δικος σου οπαδος ειμαι γιωργαρα!! με ολου ειμαι!! απλα ο παναγοπουλος ειναι ο καλυτερος.... :lol: :lol: :lol: :lol:
γειτονα μην υπερβαλλεις..συμφωνω αλλα υπαρχουν πολλοι καλοι κ αξιοι!!!!!!!
κ να υποστηριζουμε κ αυτους που ειναι εδω μεσα μου φαινεται οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
δεν υπαρχει καλυτερος............. νικητης του αγωνα υπαρχει....... ειναι νωρις και δεν εχουμε δει σχεδον τιποτα ακομα απο τους περισοτερους..........
περα απο την πλακα εγω θελω ολι να τα πηγαινουν τελεια για να βλεπουμε οσο περισσοτερο θεαμα μπορουμε!!! κ στηριζω τους παντες!!! :wink: :wink: :wink:
tsilibithras
25-02-08, 21:00
Α δηλαδή τόσο καιρό έκανες πλάκα;! :shock: :P :P :P
Α δηλαδή τόσο καιρό έκανες πλάκα;! :shock: :P :P :P
πλακα δεν εκανα απλα δεν στρεφομαι εναντιον κανενος και δεν κατακρινω κανενα...απλα εχω την μουρλια μου κ εγω!!! οξεια παναγοπουλιτιδα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tsilibithras
26-02-08, 00:36
Χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ .... .... !!!!!!!
:twisted:
εκει δεν αλλαζει με τιποτα :lol: :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
26-02-08, 11:28
Δεν έχει δει εμένα ακόμα....
ο λυκος κ αν εγερασε κ ασπρισε το μαλλι του μητε τη γνωμη του αλλαξε μητε την κεφαλη του!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
(ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ!!!!!!!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο λυκος κ αν εγερασε κ ασπρισε το μαλλι του μητε τη γνωμη του αλλαξε μητε την κεφαλη του!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
(ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ!!!!!!!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μεγαλη κουβεντα αυτη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
27-02-08, 01:01
Στο ΦΟΥΣΤΗΣ αναφερεσαι???
Στο ΦΟΥΣΤΗΣ αναφερεσαι???
οχι ρε...
στο ΠΑΛΙ :wink: :lol: :lol: :lol: :wink:
οχι ρε παιδια στα emoticon
!!! 8)
sparth-e21
27-02-08, 18:53
exei kamia sigetrosi tin kiriaki stin kalamata??????
gia enimeosteme
oxi oti iparxi kai kamia kiriaki pou den pate alla koubenta na ginete
gia enimeosteme
φιλε μου στην καλαματα αυτη την κυριακη δεν θα ειναι κανενας διοτι θα ειναι στις σερρες για τον αγωνα..χθες το απογευμα μαζευτηκαμε για προπονηση..κ εχω να πω πως ο παναγοπουλος και ο κοντος και οι αλλοι οδηγοι της καλαματας εχουν ριξει πολυ προπονηση κ θα δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο..και θα μας προσφερουν αφθονο θεαμα!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
sparth-e21
28-02-08, 12:00
me esoses tha erxomou tsampa kalamata thelo foto apo tis serres kai binteaki
na xeris o panagopoulos exei polous fan edo erxomaste kalamata gia partitou
sinithos eimai sta pit mazi me ton sipsa an xeris
gia enimeosteme
φιλε μου στην καλαματα αυτη την κυριακη δεν θα ειναι κανενας διοτι θα ειναι στις σερρες για τον αγωνα..χθες το απογευμα μαζευτηκαμε για προπονηση..κ εχω να πω πως ο παναγοπουλος και ο κοντος και οι αλλοι οδηγοι της καλαματας εχουν ριξει πολυ προπονηση κ θα δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο..και θα μας προσφερουν αφθονο θεαμα!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
θα μπει ο cookies ο "βασιλιας του γκαζον" και θα γινει πανικος :lol: :lol: :lol: :lol:
ποιοι πατρινοι και καλαματιανοι τωρα.... :lol: :lol: :lol: :P :P :P
gia enimeosteme
θα μπει ο cookies ο "βασιλιας του γκαζον" και θα γινει πανικος :lol: :lol: :lol: :lol:
gia enimeosteme
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
me esoses tha erxomou tsampa kalamata thelo foto apo tis serres kai binteaki
na xeris o panagopoulos exei polous fan edo erxomaste kalamata gia partitou
sinithos eimai sta pit mazi me ton sipsa an xeris
ναι αμε!! ξερεις κ εναν τασο απο ζαχαρω μηπως???
sparth-e21
28-02-08, 17:23
exo gnorisi polla pedia apo kalamata kai giro perioxes alla tora me ta onomata den t pao kai kala
tha anebis serres?????
exo gnorisi polla pedia apo kalamata kai giro perioxes alla tora me ta onomata den t pao kai kala
tha anebis serres?????
φυσικα!! δεν το χανω για τιποτα στον κοσμο!!
Σαράφης Γιώργος
02-03-08, 21:30
Παναγόπουλος πρώτος και στις Σέρρες !!! Μπράβο του .
Ο Παναγιωτόπουλος έβγαλε ζημιά στο τιμόνι ( κρίμα , έκανε πολύ καλά περάσματα ) .
Αυτά , περισσότερα αύριο , είμαστε κομμάτια τώρα .
απο οτι εμαθα ησουν πολυ καλος και εσυ αλλα ειχες μια ατυχια!!!δεν πειραζει την επομενη φορα
sparth-e21
03-03-08, 14:21
mprabo re tzama fatous
ολοι οι οδηγοι ηταν πολυ καλοι κ χαρηκα ειδικα για τον σαραφη που πηρε ενα πολυ καλο Ε30 και πραγματικα ηταν πολυ καλος..κ επισης μπραβο στον τακη για την πραγματικα πανεμορφη corrola του!!! τωρα οσο αναφορα τον νικητη δεν προκειται να πω πολλα γιατι στο τελος θα καταντησω γραφικος..απλα ο παναγοπουλος ειναι ενας καταπληκτικος οδηγος και νομιζω του αξιζουν συγχαρητηρια απο ολους μας..
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!
Σαράφης Γιώργος
04-03-08, 10:10
Απλά προς ενημέρωση ο Παναγιωτόπουλος έκανε κάποια περάσματα το Σαββάτο καλύτερα από τον Παναγόπουλο και ήθελα πολύ να τον δω την Κυριακή , αλλά η ζημιά δεν του το επέτρεψε . Κρίμα .
Ιξού και η βαθμολογία του Σαββάτου.
1) Κωνσταντάρας
2) Τουντας
3) Χουλιάρας
4) Παναγιωτόπουλος
5) Παναγόπουλος
6) Σαράφης
η τετράδα από το Σαββάτο φτανότανε.
Σαράφης Γιώργος
04-03-08, 21:23
Εσύ τώρα τι ήθελες να μας δείξεις ?!? Ότι ήσουν πρώτος το Σαββάτο ?!?
:? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Τσ,τσ,τσ,τσ,τσ...Αμα δεν ευλογήσεις τα γένια σου πομένεις καραφλός.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Χουλιάρας με τι τρεχει? :?:
Μούφα.
Τα φορμουλάκια δεν θα επρεπε να τρεχουν μαζι με τα υπολοιπα αυτοκινητα... :?
1) Κωνσταντάρας
2) Τουντας
3) Χουλιάρας
4) Παναγιωτόπουλος
5) Παναγόπουλος
6) Σαράφης
το σαββατο τι ειχε το προγραμμα προπονηση???
Μούφα.
Τα φορμουλάκια δεν θα επρεπε να τρεχουν μαζι με τα υπολοιπα αυτοκινητα... :?
Συμφωνω σε αυτο ρε φιλε...Το συζητσουμε και με κατι παιδια εκει...Δεν φαινεται ωραιο και στο ματι αλλα και το να τρεχουνε φορμουλακια τωρα με αμαξια δε ξερω διαφορετικο πλαισιο και συγκριση ...Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται... :oops:
Σαράφης Γιώργος
05-03-08, 10:14
1) Κωνσταντάρας
2) Τουντας
3) Χουλιάρας
4) Παναγιωτόπουλος
5) Παναγόπουλος
6) Σαράφης
το σαββατο τι ειχε το προγραμμα προπονηση???
Το Σαββάτο ήταν τα 2 βαθμολογούμενα μονά περάσματα και την Κυριακή το τρίτο και τελευταίο .
Για τα φορμουλάκια συμφωνώ και εγώ , αλλά ταυτόχρονα η συμμετοχή των παιδιών από Λάρισσα είναι σημαντική , αν όχι απαραίτητη ...
πιστευω πως σιγα σιγα πρεπει να αρχισουν οι οδηγοι να ερχονται με αυτοκινητα που ειναι κοντα σε αυτο το θεσμο..σιγουρα τα φορμουλακια κανουν πολυ καλη δουλεια αλλα δε νομιζω να χαλαγε κανεναν να δουμε εναν αγωνα με καμια 10αρια corrolakia!!!!!!!! :wink: :wink:
Σαράφης Γιώργος
05-03-08, 11:39
Γιατί σας πέσανε βαριά τα καμιά 10αριά Ε30 ?!?
Γιατί σας πέσανε βαριά τα καμιά 10αριά Ε30 ?!?
χαχαχαχχχαχχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ε πως να το κανουμε!! ειμαι κ εγω γιαπωνεζος!!! :wink: :wink: :wink:
αρε κρυφες ολες σας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ανοιξτε ρε τα φυλλα της ντουλαπας και βγειτε οξωωωω o ηλιος της japan λαμπει για ολους :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=bmI51Jfq0E4
χαχαχαχαχαχα :lol:
Σαράφης Γιώργος
05-03-08, 20:36
:lol: :lol: :lol:
ελα ρε japania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sparth-e21
20-04-08, 13:51
ti nea apo ton agona mallon ayti ton ora pou stelno auto to miniama mpenoun ta 1ta driftadika stin pista
enimerose mas gia ta apotelesmata (an kai xeroume pios tha nikisi )
σχεδον ετοιμα 2 30αρια για twin εδω στην καλαματα..ηδη εγιναν καποια demo περασματα κ ηταν καταπληκτικα..θα ανεβουν βιντεο κ τα σχετικα προς ενημερωση οσων ενδιαφερονται!! :wink: :wink:
Σαράφης Γιώργος
19-05-08, 20:48
Πεσμένη την βλέπω την ενημέρωση από Καλαμάτα μεριά , οπότε αναλαμβάνω εγώ ηνία :
Τετρακύλινδρο δίλιτρο Μ3 μοτέρ ( κοντά στα 300 άλογα όπως μου είπαν ) αντικαθιστά την στιγμή που μιλάμε το λαβωμένο εξακύλινδρο Μ5 Ε34 του Γιώργου Παναγόπουλου για να μπορέσει να λάβει μέρος στον αγώνα της Σπάρτης .
Πολύ καλύτερο ζύγισμα , αρκετά λιγότερη ροπή ... Θα δείξει !!!
Πάντως και το εξακύλινδρο επισκευάζεται και γίνεται καινούριο για παν ενδεχόμενο . :wink:
sparth-e21
19-05-08, 21:14
den exei problima o giorgos to driftari kai me ta misa aloga
Τετρακύλινδρο δίλιτρο Μ3 μοτέρ
Ωραιο μοτερ . 192 αλογα εργοστασιακα απο 2000 κυβικα και τετραπεταλουδη εισαγωγη (ανευ καταλυτη) . Γυρω στα 20 κιλα ροπη απο οτι νομιζω . Ουσιαστικα ενα υποκυβισμενο S14 το οποιο εμπαινε στα Ε30 που εισαγωνταν Ιταλια και Πορτογαλια λογω φορολογιας . Το μοντελο που το φοραγε ηταν το 320is το οποιο φοραγε και το bodykit του 325 uk spec .
Δεν κανω επιδειξη γνωσεων , απλα μοιραζομαι πληροφοριες . Ημουν ετοιμος να παρω ενα τετοιο , γνησιο ...
tsilibithras
19-05-08, 21:31
Δεν κανω επιδειξη γνωσεων , απλα μοιραζομαι πληροφοριες . Ημουν ετοιμος να παρω ενα τετοιο , γνησιο ...
ΚΙ ΟΜΩΣ... ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ... :P :P :P :twisted: :D
ΚΙ ΟΜΩΣ... ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ... :P :P :P :twisted: :D
που δεν το πηρε;
tsilibithras
19-05-08, 22:58
...που πήρε το ρυζάκι... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
...που πήρε το ρυζάκι... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Και ειναι κι ακριβο το ρυζι ... :( Και θελει και δουλεια για να γινει μπασματι ... ( τι ειπα ρε παλι ... ) :lol:
Σαράφης Γιώργος
19-05-08, 23:40
Είσαι καμμένος ... !!!
Είσαι καμμένος ... !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπορει να ειμαι απλα κορυφαιος ! 8)
Σαράφης Γιώργος
19-05-08, 23:59
:lol:
Πεσμένη την βλέπω την ενημέρωση από Καλαμάτα μεριά , οπότε αναλαμβάνω εγώ ηνία :
Τετρακύλινδρο δίλιτρο Μ3 μοτέρ ( κοντά στα 300 άλογα όπως μου είπαν ) αντικαθιστά την στιγμή που μιλάμε το λαβωμένο εξακύλινδρο Μ5 Ε34 του Γιώργου Παναγόπουλου για να μπορέσει να λάβει μέρος στον αγώνα της Σπάρτης .
Πολύ καλύτερο ζύγισμα , αρκετά λιγότερη ροπή ... Θα δείξει !!!
Πάντως και το εξακύλινδρο επισκευάζεται και γίνεται καινούριο για παν ενδεχόμενο . :wink:
να 'σαι καλα ρε γιωργαρα!! βλεπεις ειναι καλοκαιρι τωρα κ εχω τεραστιες υποχρεωσεις στην παραλια κ δεν προλαβαινω ουτε να κλ$^%&^%$%^&^.....η αληθεια ειναι πως ενα προβλημα με το στροφαλο τον εχει το Μ5 κ εδω κ καιρο εχει γινει παραγγελια για καινουριο κλπ..τωρα οσο αναφορα με το τι θα τρεξει στη σπαρτη ειναι αβεβαιο ακομα..ελπιζω να ερθει με κατι που εχει στο γκαραζ του και ειναι πραγματικα λυσσασμενο καπνιστο και φλεγομενο...........................
Σαράφης Γιώργος
01-06-08, 20:51
Από ότι έμαθα θα έχουμε τον παλιό καλό εξακύλινδρο Γιώργη στη Σπάρτη , μιας και πρόλαβε !!! :wink:
κ εγω τα εμαθα αλλα μπορω να πω οτι θα ηθελα να εβγαζε και το αλλο...δεν πειραζει ομως!! στον επομενο αγωνα...εξαλλου μας εχει λειψει το πριονισμα του Μ5!! :wink: :wink:
Πολλα μπραβο στον Γιωργο Παναγοπουλο που εδειξε στον Ολλανδο τι παει να πει Ελλαδαρα.................................
http://img129.imageshack.us/img129/6192/panagopoulosmx7.jpg
DIAMANTOPOULOS
16-06-08, 21:56
μπραβο του :wink: :wink: :wink:
Petros AE86
16-06-08, 23:26
ΜΠΡΑΒΟ!!!!
mitsosdrift
18-06-08, 15:18
http://www.youtube.com/watch?v=VrwEz-0hMBc
Ειδα οτι επαιζει πολυ υλικο και ειπα να κανω ενα Tribute video για τον
Γιωργο Παναγοπουλο. Εχει πλανα απο μεγαρα μονο λογω καλυτερης ποιοτητας. Ελπιζω να σας αρεσει. :wink: :wink: :wink: :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=VrwEz-0hMBc
Ειδα οτι επαιζει πολυ υλικο και ειπα να κανω ενα Tribute video για τον
Γιωργο Παναγοπουλο. Εχει πλανα απο μεγαρα μονο λογω καλυτερης ποιοτητας. Ελπιζω να σας αρεσει. :wink: :wink: :wink: :wink:
Τα λογια ειναι περιττα πλεον................... :D :D :D :D :D
Σαράφης Γιώργος
18-06-08, 19:16
Και τα περάσματά του τα φετινά είναι πολύ βελτιωμένα σε σχέση με πέρισυ . Σαν την τριβή στις πίστες δεν έχει !!!
Εδω ειναι ενα demo βιντεο που εφτιαξα απο κατι φωτο και ενα βιντεακι σχετικα με το BMW του φιλου Αλεκου εδω στην Καλαματα..Θα ακολουθησει κ υλικο απο πιστα San Nicolas!! Stay tuned!!
http://www.youtube.com/watch?v=R7khH5IKTic
αντε καλοπαντιαστο!!! :wink:
αντε καλοπαντιαστο!!! :wink:
Thanks!! :wink: :wink:
George netv09
06-01-09, 17:39
merikes fotos tou giorgou pou evgala sto ATS2008...
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0168.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0169.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0153.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0154.jpg
George netv09
06-01-09, 17:41
kai mia epeksergasmenh mazi me ton kapoth...
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/Panagopoulos-Kapoths.jpg
Σαράφης Γιώργος
06-01-09, 17:55
Πολύ ωραίες φώτο , μπράβο σου , το 'χεις !!!
Και καλωσήρθες !
George netv09
06-01-09, 19:30
Thnx george, elpizw na vgalw kai kales fotos apo to teras sou otan se petixw se kanenan agwna!
Merikes akoma fotos apo ton panagopoulo stin kalamata, dystixos authn thn hmera eixa ksexasei ton deutero fako kai etsi den mboresa na traviksw kales fotos...
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0142.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0146.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0159.jpg
George netv09
06-01-09, 19:32
Kai mia foul epeksergasmenh... :D
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/twindrifting01-1.jpg
Petros AE86
06-01-09, 19:48
πολυ καλες φωτος
αν σου ειναι ευκολο γραφε με ελληνικους χαρακτηρες ;)
Σαράφης Γιώργος
06-01-09, 20:00
Από αγώνα είναι αυτές οι φώτο ή από προπόνηση και έχει τόσο κόσμο ... ??????
( Και ναι όντως , please γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες ! )
ma-nos e30
06-01-09, 20:20
μια ερωτηση ο παναγοπουλος εχει 2 αμαξια?????
Petros AE86
06-01-09, 20:24
ειναι παναγιωτοπουλος και παναγοπουλος
παναγιωτοπουλος με χρυσο και παναγοπουλος με ασπρο!
οχι ρε συ!ειναι Παωαγοπουλος κι Παναγιωτοπουλος;)
Σαράφης Γιώργος
07-01-09, 00:00
ειναι παναγιωτοπουλος και παναγοπουλος
παναγιωτοπουλος με χρυσο και παναγοπουλος με ασπρο!
Ναι έτσι είναι , αλλά ο Παναγόπουλος έχει και 2 αμάξια . Έχει και το πολίτικό Ε30 , με το τετρακύλινδρο Μ3 μοτέρ , που έτρεξε στην Αθήνα .
George netv09
07-01-09, 02:41
OK παιδια, ελληνικα απο εδω και περα!
Οι φωτογραφιες ειναι απο αγωνα στις 20 Απριλιου, εκεινη την ημερα το αγωνιστικο Ε30 του Παναγοπουλου ειχε καποιο προβλημα και ετρεξε και αυτος και ο Παναγιωτοπουλος με το αυτοκινητο του Παναγιωτοπουλου
ma-nos e30
07-01-09, 02:59
aαφου στη δευτερη σελιδαγραφουν και τα διο παναγοπουλος στις φοτο.........
George netv09
07-01-09, 03:02
Παιδια, στην Καλαματα εκτοσ απο τους Παναγοπουλο και Παναγιωτοπουλου εχουμε και αλλους που δεν βγενουν προς τα εξω σαν τους πρωτους δυο που ανεφερα, εγω ξεκιναω με τον Δουβαλη...
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0241.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0247.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0235.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn232/NeTv09/DSC_0248.jpg
George netv09
07-01-09, 03:04
aαφου στη δευτερη σελιδαγραφουν και τα διο παναγοπουλος στις φοτο.........
δεν φενετε καλα, παναγιωτοπουλος :)
Σαράφης Γιώργος
07-01-09, 11:13
Τον Δούβαλη τον είδαμε στην Σπάρτη , πολύ καλός , αλλά πολύ τρέλα , δεν το σήκωνε το πόδι με τίποτα από το γκάζι !!!
τον θυμαμαι τον δουβαλη στην καλαματα τ καλοκαιρι!!!και κυριολεκτικα πηγαινε τερμα!!!δεν αφηνε με τπτ ειδικα την πιστα που ηξερε κιολας!!
ο Δουβαλης δεν εφτιαχνε ενα bmw......?
τον θυμαμαι τον δουβαλη στην καλαματα τ καλοκαιρι!!!και κυριολεκτικα πηγαινε τερμα!!!δεν αφηνε με τπτ ειδικα την πιστα που ηξερε κιολας!!
ο Δουβαλης δεν οδηγαει
πεταει το παιδι τι να πω .....
Giwrgos Tzouvelis
10-04-11, 03:36
Γεια σας κ απο εμενα επειδη βρηκα τυχαια αυτο το θεμα μεσα απο εκτενη αναζητηση στο φορουμ κ επειδη ειδα οτι εχει να ανανεωθει με νεα 2 χρονια κ κατι μηνες θα γραψω καποια νεα που καποιοι ισως τα ξερεται καποιοι αλλοι οχι. Οσο αναφορα τον παναγοπουλο περα απο το ασπρο Ε30 Μ5 3.6 εφτιαξε ακομα ενα ιδιο αλλα κοκκινο κ φουσκωτο το οποιο ετρεξε αν δεν κανω λαθος σε σπαρτη καρτοδρομο για το ντισιτζι αν θημαμαι καλα αλλα με οδηγο τον σπυροπουλο που τοτε οταν ετρεξε στι σπαρτη πρωτο αγωνα ειχε τελειωσει το δικο του Μ5 αλλα ηταν μονο καροτσα κ επισης σε ολα τα σοου στη πιστα παρκ ειχε συμετασχει το κοκκινο οπως κ στο 2 τρακντει του γοτ... Εν ετη 2011 πλεον κυκλοφορει με το νεο προτζεκτ του Μ3 Ε46 σε καροτσα 3αρα απλη κ οσοι βρεθηκαν στι κερκυρα προσφατα θα το ειδαν απο κοντα να το καιει αλυπητα... Παμε στο σπυροπουλο τωρα κερδισε τον πρωτο αγωνα για το ντριφτγουορς περυσι το 2010 κ στην ζακυνθο βγηκε τεταρτος επισης συμετειχε κ στο ντισιτζι της σπαρτης για το 2010 με αποτελεσμα καταταξη μεσα στην εφταδα αν θυμαμαι καλα... Στην κατοχη του ενα κοκκινο Ε30 Μ5 3.6 το οποιο θα δεχθει αλλαγες ουσιας καθως θα αποχωριστει το 3.6 για ενα ιδιο μοτερ αλλα 3.8 το οποιο ηδη περιμενει τα πραγματα για να τουρμπιστει.Οσο για το 3.6 μοτερ αυτο θα μπει στο μπλε Ε30 που εσερνε το αγωνιστικο το οποιο ηταν Μ3 2ΛΙΤΡΟ με τα 192 αλογα κ το χρησιμοποιουσε για προπονησεις. Παμε στο δουβαλη τωρα ο οποιος εχει στην κατοχη του ενα μπλε Ε30 Μ5 3.8 οπως επισης κ ενα Ε21 στο οποιο πανω εχουν δοκιμαστει διαφορα μοτερ απο διλιτρο τουρμπο μεχρι κ το Μ5 3.8 ειχε πεταξει μεσα ενα καλοκερι (καφριλα σχετη) κ μεχρι να κοψουμε τις προπονησεις λογω αποχης γτ ο ιδιοκτητης ανεβασε το κασε απο 30 σε 50 ευρω φοραγε ενα εξακυλινδρο 24βαλβιδο δεν θυμαμαι κυβισμο το οποιο ηταν για προπονησεις κυριως... Ακομα υπαρχει κ ενα καινουριο παιδι που ειναι στο τιμ του το οποιο εχει ξεκινησει να ασχολειται εντατικα κ εχν για προπονηση ενα τετραπορτο ε30 με Μ5 3.8 αλλα εχν βαλει κ σε αυτο ενα 3.5 τουρμπατο bmw αγνωστων λοιπων στοιχειων αλλα μια φορα που το ειχε φερει εβαζε 4η κ μετα παταγε κατω... Επισης υπαρχει σιερρα διπορτο μπλε με μοτερ Μ3 321 αλογα,καθως κ ενα σιερρα ασπρο τετραπορτο με μοτερ Μ5 3.8 (πρωην δουβαλη) κ ο γιος του (αυτου που εχει το τετραπορτο σιερα) εχει στην κατοχη του ενα κοκκινο Ε30 Μ5 3.6, επισης εχει φτιαχτει Ε36 Μ3 321 αλογα γδυμενο κυριως για χρηση ντριφτ. Ξεχναω καποιους αλλα συντομα θα επανελθω με φωτο κ βιντεο αφου πρωτα βρω πως τα ανεβαζεις εδω οποιος ξερει ας βοηθησει...
Εγώ αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι ΚΑΤΙ πρεπει να γίνει με πίστα......η Μεσσήνη .....Μπάς και ξεκινήσουμε....
BASILHS GRAMMENOS
10-04-11, 17:37
τελικα η ζακυνθος και η καλαματα εχει πολλα μ5 !!!!!!
Giwrgos Tzouvelis
10-04-11, 20:13
Για μεσσηνη δεν εχουμε κατι νεο μονο οτι ειχαν παει καποιοι να συζητησουν με το δημαρχο για να παραχωρησει το αεροδιαδρομο της τριοδου για να κανουν εκει προπονησεις νεα αλλα δεν υπαρχουν προς το παρον... Φιλε βασιλη οντως κ η ζακυνθος εχει πολλα Μ5. Τελος ξεχασα να αναφερω οτι τωρα ειναι σε φαση βαψηματος ενα αλλο Ε30 Μ5 του οποιου ολη τη μετατροπη (μηχανικα,στησιμο κ.λ.π) την εχει επιμεληθει ο σπυροπουλος.
BASILHS GRAMMENOS
10-04-11, 21:50
δεν τα διχνει τα βιντεο.......
Giwrgos Tzouvelis
10-04-11, 22:17
σορυ φιλος ισωσ επειδη ειναι απο το φκ θα προσπαθησω να βρω βιντεο απο γιουτουμπ κ ας μου πει καποιος πως ανεβαζεις εδω βιντεο, επισης ειπα κ στο παιδι που εχει ανεβασει πιο πανω φωτο οταν μπορεσει να ανεβασει φωτο με ολα τα αυτοκινητα που εχει τραβηξει κατα καιρους απο προπονησεις κ εινα πολυ ανωτερες απο τις δικες μου... Προς το παρον ομως παρτε 2 Λαγιακος σιερρα Μ3 321
Giwrgos Tzouvelis
09-05-11, 23:43
Αυτό ειναι το κανάλι μου
http://www.youtube.com/user/zorzkalamata φόρτωσα βίντεο απο προπόνηση τετάρτης κ από τον αγώνα της κυριακής θα το ανανεώνω όσο πιο συχνά μπορώ..
χαιρεσαι να τ΄ακους αυτο το μοτερ ρε παιδι μου...
Giwrgos Tzouvelis
24-05-11, 04:37
http://youtu.be/wv6RI_dV2ss Σε αυτό το βίντεο θα δείτε το τελευταίο πρότζεκτ του παναγόπουλου (Μ3 Ε46) σε εκδήλωση στην κέρκυρα...
Giwrgos Tzouvelis
08-08-11, 21:53
Καλησπέρα σε αυτό το κανάλι http://www.youtube.com/user/zorzkalamata?feature=mhee#p/u/0/nIL_s8XhpVY μπορείτε να δείτε βιντεάκια απο το τι έγινε στον δεύτερο αγώνα D1&GP για το 2011 στην καλαμάτα στην πίστα San Nicolas. Επίσης κάτι ακούστηκε για συμμετοχή στο Driftwars ProAm της ζακύνθου από τοπικό οδηγό. Σύντομα νεότερα...
Giwrgos Tzouvelis
15-10-11, 14:32
http://www.youtube.com/user/zorzkala.../0/nIL_s8XhpVY
Νέα βίντεο από τη χθεσινή προπόνηση ενόψει αγώνα κυριακής. Τα αυτοκίνητα είναι ένα σιέρα με Μ3 321 μοτέρ κ ένα Ε30 με μοτέρ από Μ3 Ε46...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
16-10-11, 09:28
http://www.youtube.com/user/zorzkala.../0/nIL_s8XhpVY
Νέα βίντεο από τη χθεσινή προπόνηση ενόψει αγώνα κυριακής. Τα αυτοκίνητα είναι ένα σιέρα με Μ3 321 μοτέρ κ ένα Ε30 με μοτέρ από Μ3 Ε46...
Οι Παναγοπουλος Παναγιωτοπουλος μας εχουν λειψει πολυ. Αν τους δεις, πες τους να με παρουν τηλεφωνο. 210 6025664 και 6973058356......ευχαριστω.
Giwrgos Tzouvelis
18-10-11, 01:52
Οι Παναγοπουλος Παναγιωτοπουλος μας εχουν λειψει πολυ. Αν τους δεις, πες τους να με παρουν τηλεφωνο. 210 6025664 και 6973058356......ευχαριστω.
Δεν τους ξέρω προσωπικά οπότε θα σε παραπέμψω εδώ.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000528762440
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000670381124&ref=ffa
οντως εχουν χαθει τελευταια..... πολυ καλες συμμετοχες και οι δυο...
Giwrgos Tzouvelis
18-10-11, 23:10
οντως εχουν χαθει τελευταια..... πολυ καλες συμμετοχες και οι δυο...
Κ Εδώ κάτω έχουν χαθεί έχουμε να τους δούμε σε προπόνηση - αγώνα πολύ καιρό μόνο κάνα σόου κάνει ο παναγόπουλος σε κανά αγώνα με το Μ5 ΤΟ 46αρι έχουμε να το δούμε πολύ καιρό...
nick_adams
27-12-11, 17:02
ο Δουβαλης δεν εφτιαχνε ενα bmw......?
Εχει φτιάξει ένα ε30 μ5 γαλάζιο πολύ μ00ν@........
Giwrgos Tzouvelis
28-12-11, 22:39
Εχει φτιάξει ένα ε30 μ5 γαλάζιο πολύ μ00ν@........
προφανώς αυτό εννοείς http://youtu.be/TG7FJDjciTs
nick_adams
29-12-11, 10:02
προφανώς αυτό εννοείς http://youtu.be/TG7FJDjciTs
Ναι αυτο ειναι...... Και του παναγιοτοπουλου το χρυσο ειναι ωραιο(Αυτο δεν το εχει ο big???), οπως και του Τσολκα το μ3 το φουσκωμενο το πορτοκαλι.....και 46αρι του Παναγοπουλου ειναι ωραιο, και του Σπυροππουλου ειναι ωραιο..... και ο Μακρης με το σιερρα μ5 που ειχε και τωρα το ε30 μ5
Giwrgos Tzouvelis
26-01-12, 04:58
Ναι αυτο ειναι...... Και του παναγιοτοπουλου το χρυσο ειναι ωραιο(Αυτο δεν το εχει ο big???), οπως και του Τσολκα το μ3 το φουσκωμενο το πορτοκαλι.....και 46αρι του Παναγοπουλου ειναι ωραιο, και του Σπυροππουλου ειναι ωραιο..... και ο Μακρης με το σιερρα μ5 που ειχε και τωρα το ε30 μ5
Για το ίδιο άτομο λες (κοντός η big χαιδεύτικο λόγω ύψους), ο σπυρόπουλος ετοιμάζει το 3.200cc turbo μοτέρ του για το Ε30. Sierra M5 3.8 είχε ο αγγέλης κ όχι μακρής, (προφανώς έχεις μπερδευτεί) το μοτέρ αυτό έχει μετακομίσει στο κόκκινο Ε30 του γιου του πλέον.
nick_adams
26-01-12, 15:15
Φιλε γιωργο εμεις πρεπει να γνωριζομαστε????? Τον Μακρη με το ε30 το κιτρινο το ξερεις??? (Μα ξερω τον αδερφο σου προφανως???? (τον θανο???)
Giwrgos Tzouvelis
26-01-12, 23:38
Φιλε γιωργο εμεις πρεπει να γνωριζομαστε????? Τον Μακρη με το ε30 το κιτρινο το ξερεις??? (Μα ξερω τον αδερφο σου προφανως???? (τον θανο???)
Όχι δεν τον ξέρω, για Ε30 φουσκωτό χρυσαφί με 2JZ μοτέρ ξέρω για κίτρινο πρώτη φορά ακούω. Τέσπα δεν έχω αδερφό θάνο αλλά κάπου πάει το μυαλό μου. Οπότε δεν γνωριζόμαστε...
nick_adams
27-01-12, 16:31
Μαλλον θα εχεις δικαιο...... :Ρ το ε30 αυτο που σου λεω το εχει ενα ξαδερφος του μακρη που το σιερρα μ5 (πρωην)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.