PDA

Επιστροφή στο Forum : ξυπνα κοσμε μας $#@$#&*%%$#@

Labros
16-01-08, 15:15
ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ;

15/01/2008 22:49:20

Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε το θέμα της κάκιστης κατάστασης που βρίσκεται η Νέα Εθνική Οδός Πατρών Κορίνθου, σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος διέλευσης, που καλούνται να πληρώσουν μόνο οι Έλληνες οδηγοί!

Αυτή την αποκάλυψη έκανε χτες ο Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο οποίος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι τουρίστες που έρχονται από την Πάτρα με κατεύθυνση την Αθήνα, δεν πληρώνουν διόδια, καθώς υπάρχει Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία, δεν επιβάλλεται κόστος διέλευσης, όταν δεν πληρούνται οι όροι ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

«Καλούμε τον κόσμο να μην πληρώνει τα διόδια για να χρησιμοποιεί αυτό τον δρόμο. Οι ξένοι, δεν πληρώνουν βάσει νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ο δρόμος αυτός δεν πληροί καμία προδιαγραφή για Εθνικό οδικό δίκτυο. Μόνο όσοι τρώνε κουτόχορτο, πληρώνουν για να σκοτωθούν», δήλωσε φανερά φορτισμένος ο κ. Κατσικόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι και όσοι περνούν χωρίς να πληρώσουν, δεν αντιμετωπίζουν καμία κύρωση: «Ακόμα και αν ο οποιοσδήποτε οδηγός περάσει χωρίς να πληρώσει, τον αφήνουν χωρίς να του κάνουν τίποτα. Και αυτό για να μην ανοίξει το θέμα, επειδή το γνωρίζουνε», είπε ο κ. Κατσικόπουλος.

Τα έσοδα από τα Διόδια της Πατρών Κορίνθου, όπως αναφέρουν εκτιμήσεις ειδικών, ανέρχονται καθημερινά σε 80.000 ευρώ, καθώς το κόμιστρο που καλούνται να πληρώσουν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο είναι από τα υψηλότερα στη χώρα, καθώς αγγίζει τα 2,5 ευρώ και παρά το μεγάλο αυτό ποσό, περίπου 100 χιλιόμετρα του δρόμου από την Πάτρα μέχρι την Κόρινθο, δεν έχει φωτισμό το βράδυ, ενώ περίπου τόσα είναι και τα χιλιόμετρα χωρίς διαχωριστική νησίδα, την στιγμή που η συνολική απόσταση των δυο πόλεων είναι μόλις 150 χιλιόμετρα.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ

16/01/2008 13:04:08

Για μια και πλέον ώρα οι φορείς του νομού, αλλά και κάτοικοι της περιοχής, προχώρησαν σε κατάληψη των διοδίων του Ρίου, αφήνοντας τα οχήματα να περνούν ελεύθερα, χωρίς να πληρώνουν το σχετικό αντίτιμο.

Η ενέργεια αυτή ήταν συμβολικού χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στις 8.30 το πρωί της Τετάρτης, ως διαμαρτυρία προς την αδιαφορία που δείχνει η Πολιτεία για την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δρόμος που συνδέει την Πάτρα με την Κόρινθο και έχουν σημειωθεί αμέτρητα τροχαία δυστυχήματα. «Τα λόγια πλέον περισσεύουν, δεν αντέχουμε άλλα θύματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο αντινομάρχης περιβάλλοντος, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.

οι εκπρόσωποι των φορέων της Πάτρας και της Αχαΐας, περίπου στις 9.30 αναχώρησαν από σημείο με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να συναντηθούν με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ και να του θέσουν για μία ακόμα φορά, το θέμα της επικινδυνότητας του εθνικού οδικού δικτύου και να ζητήσουν τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπισή του. Οι φορείς της Αχαΐας, θα ζητήσουν από το υπουργείο:

- Την άμεση αποκατάσταση των φθορών του ασφαλτοτάπητα στην Πατρών – Κορίνθου και την τοποθέτηση αντιολισθηρής στρώσης, παράλληλα με την άμεση έναρξη των εργασιών, για το νέο αυτοκινητόδρομο.

Επίσης θα ζητήσουν:

- Αμεση τοποθέτηση διαχωριστικών στηθαίων ασφαλείας στα διαπιστωμένα επικίνδυνα τμήματα της εθνικής οδού.

- Ηλεκτροφωτισμό των επικίνδυνων τμημάτων και,

- Αναστολή της καταβολής διοδίων, μέχρι της αποκατάστασης ασφαλών συνθηκών χρήσης των οδών.

Λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα των συναντήσεων σε λίγο.

πηγη www.patranews.gr

rallyboy
16-01-08, 15:42
παίδες όσοι χρησιμοποιήτε αυτό τον δρόμο προσοχή. και εκτυπώστε αυτή τη σελίδα να μην σας την πει κανένας μ@...κας οταν αρνηθείται να πληρώσετε. Κ προσοχή οποτε περνατε...

DIAMANTOPOULOS
16-01-08, 16:08
πολυ ενδιαφερον μπραβο λαμπρο

Παντελης Κιτζογλου
16-01-08, 18:40
και μηλαμε για 80000 ευρω ημερησιως ετσι :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: φαντασου στις αργιες που καθοντε κατι τριημερα :evil: :evil: :evil: :evil: ε του πουστη 150 χιλιομετρα δρομος ποσο κοστιζει :? με μια βδομαδα απ τα κλεμενα θα τον ειχαν φτιαξει

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
17-01-08, 12:11
δεν ξαναπληρωνω ρεεεεεεεε

PANOS ALEXIOU
17-01-08, 14:18
Oι παλιοκλεφτες μια ζωη να μας τα παιρνουνε και απο εργα τιποτα. και οταν γινετε κανενα σοβαρο τροχαιο φταιει η υπερβολικη ταχιτητα :twisted:

Ts@n@k@s
17-01-08, 15:06
Κλασσικά...

Ουγκάντα... :?

Παντελης Κιτζογλου
17-01-08, 23:21
ζιμπαμπουε :roll:

Takis
18-01-08, 00:48
περου :lol:

Σαράφης Γιώργος
18-01-08, 10:19
Είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί παραπάνω θα λένε στη χώρα τους : Πω ρε γ@μώτο Ελλάδα καταντήσαμε !!!!!
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :lol:

Παντελης Κιτζογλου
18-01-08, 10:29
Είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί παραπάνω θα λένε στη χώρα τους : Πω ρε γ@μώτο Ελλάδα καταντήσαμε !!!!!

:oops: :oops: :oops:

Takis
18-01-08, 11:14

να σου πω!!!!!!!!! :( :( :(

Παντελης Κιτζογλου
18-01-08, 11:20
εγω λεω να αρχισουνε σιγα σιγα να πηδανε κι αλλοι απο μπαλκονια

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
18-01-08, 11:24

προς το παρον χαιρετανε απο τα μπαλκονια με καμαρι και εμεις οι μ@λ@κες τους ψηφιζουμε :roll: :roll: :roll:

peiragmenos
18-01-08, 12:28
ελλαδισταν.............!!!

Παντελης Κιτζογλου
18-01-08, 12:51

προς το παρον χαιρετανε απο τα μπαλκονια με καμαρι και εμεις οι μ@λ@κες τους ψηφιζουμε :roll: :roll: :roll:

εγω ρε φιλε δεν ψηφιζω κανενα πουστη το μελλον μου το φτιαχνω μονος μου και δεν περιμενω απο κανενα απο αυτους τιποτα :wink:

PANOS ALEXIOU
18-01-08, 13:26
Μαυρο στο Μαυρογιαλουρο!

Stelios
18-01-08, 14:49

εγω ρε φιλε δεν ψηφιζω κανενα πουστη το μελλον μου το φτιαχνω μονος μου και δεν περιμενω απο κανενα απο αυτους τιποτα :wink:
Ειτε ψηφιζεις ειτε οχι φιλε, ζεις στην κοινωνια που μας φτιαχνουν οι μ@λ@κες αυτοι κ δν μπορεις να κανεις κ αλλιως...

Τα πραγματα που ανεχομαστε κα8ημερινα σαν Ελληνες, δν τα καταννοουμε γτ εχουν γινει πλεον η κα8ημερινοτητα μας....
Γι αυτο κ ειμαστε ολοι προβατα κ τους αφηνουμε να μας γ@μ@νε καθε μερα, κ οταν σκανε οι εκλογες, τους λεμε κ ευχαριστω ξαναψηφιζοντας τους ιδιους βλακες!!!

Ολοι στεναχωρη8ηκαμε για τις φωτιες, κ εβρασε το αιμα μας οταν τα βλεπαμε να καιγονται κ το μονο που καναμε ηταν να μαζευτουμε μια μονο μερα εξω απο τη βουλη... Γτ? για δουμε πως μαζευομαστε κ να παμε σπιτια μας.... Μ@λ@κες με περικεφαλεα ειμαστε οι Ελληνες...
Βλεπεις κανενα να συζηταε αυτο το θεμα πλεον...? μπαααα....

Ts@n@k@s
19-01-08, 01:39
Μ@λ@κες με περικεφαλεα ειμαστε οι Ελληνες...

Έλα μην ακούω αηδίες.... :?

Σόρρυ φιλε αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου μαλ@κας....

Υπερβολικός είσαι Στέλιο. :wink:

GIZMO
19-01-08, 13:38
δεν ξαναπληρωνω ρεεεεεεεε
και πως θα περασεις τα διοδια χωρις να πληρωσεις; αφου εχει μπαρα...

Ts@n@k@s
19-01-08, 16:31
Θα σπάς τη μπάρα με το αμάξι, όπως στις ταινίες....

:lol:

Κάτι τέοιο θα έκανε και ο μεγάλος Τσάκ Νόρις

:lol:

ή

Θα κατεβαινε και θα εριχνε γυριστή κλοτσιά στον υπάλληλο!!

ΧΑΑΑΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

:lol: :lol:

Stelios
19-01-08, 17:51
Μ@λ@κες με περικεφαλεα ειμαστε οι Ελληνες...

Έλα μην ακούω αηδίες.... :?

Σόρρυ φιλε αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου μαλ@κας....

Υπερβολικός είσαι Στέλιο. :wink:

Φιλε Τσανακα δν ειμαι κα8οοοολου υπερβολικος...!
Χαιρεσαι που εσυ κ γω κ ολοι μας, ψηφισαμε τους ιδιους?? Αυτους που εκαψαν τη μιση Ελλαδα το καλοκαιρι! Αυτους που περισυ το χειμωνα κ ακομα, μας κλεβουν απο το ομολογα κ απο την τσεπη μας για να ζησουν καλυτερα! Το ξερεις οτι με τα λεφτα που εκλεψαν, κ τκλ βεβαιως δν τους τιμωρησε κανεις, πληρωνεις κ πληρωνω κ ολοι μας απο 10Ε την ημερα χωρις να το ξερεις?!!!! Νιω8εις οτι μεχρι κ αυτη την στιγμη μας κλεβουν ακομα χωρις να το παιρνουμε πρεφα? το ξερεις οτι δωσανε 65 στρεμματα στο καζινο της Παρνη8ας τσαμπα? απο την καμμενη εκταση?? Ολα αυτα κ αλλα ποσα, 8εωρεις οτι ειναι υπερβολικα???

Μαλλον οχι.... :?

Ts@n@k@s
19-01-08, 19:55
Εσύ το ξέρεις οτι εγώ είμαι ένας απο αυτούς???????

paulo6sousa
19-01-08, 22:19
:D :D :D

DIAMANTOPOULOS
19-01-08, 22:40
εγω παντως στις τελευταιες εκλογες δεν ψηφισα ενα απο τα δυο μεγαλα κομματα και εχω ησυχη την συνειδηση μου :wink:

bimmer86
20-01-08, 16:20
Ολοι ψηφιζουμε τον προεδρο ! ( Λεβεντη)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Stelios
20-01-08, 16:55

Μην παρεξηγεις... Γνκ μιλουσα.... δν σε ξερω ρε συ κ προσωπικα να σε πω μλκ... ελπιζω να μην σε προσβαλα γτ δν ειχα αυτο το σκοπο... :wink: :D :D

Ts@n@k@s
20-01-08, 19:08

Μην παρεξηγεις... Γνκ μιλουσα.... δν σε ξερω ρε συ κ προσωπικα να σε πω μλκ... ελπιζω να μην σε προσβαλα γτ δν ειχα αυτο το σκοπο... :wink: :D :D

Όχι ρε μάν, προς θεού, δεν προσβλήθηκα.

Πάντως μάλλον δεν το έπιασες το αστείο!!!
( αυτά είναι τα κακά του γραπτού λόγου... )

Εννοούσα ότι εγώ είμαι ένας απ αυτούς που τα τσεπώνουν ( κ καλά...)

:D :lol: :lol:

:mrgreen:

tsilibithras
20-01-08, 20:28
Εγώ ψηφίζω ξανά Λιακόπουλο!...

...και Θέμο βεβαίως-βεβαίως!!! :mrgreen: 8)

Stelios
21-01-08, 14:50

Όχι ρε μάν, προς θεού, δεν προσβλήθηκα.

Πάντως μάλλον δεν το έπιασες το αστείο!!!
( αυτά είναι τα κακά του γραπτού λόγου... )

Εννοούσα ότι εγώ είμαι ένας απ αυτούς που τα τσεπώνουν ( κ καλά...)

:D :lol: :lol:

:mrgreen:
ΕΕΕεε εισαι μλκας.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Και καλα!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

SST
21-01-08, 21:20
Εγώ ψηφίζω ξανά Λιακόπουλο!...

...και Θέμο βεβαίως-βεβαίως!!! :mrgreen: 8)

και γω δαγκωτο στον Θεμο και στον Μακη.

ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑ

petrosdk
03-02-08, 19:19
Θεμος Rulezzzzzzzzzzzz!!!!

Labros
16-10-08, 15:57
μιας και αυτα που εγραψα στο τελευταιο WOT ηταν περιληπτικα
παρτε και τα τελευταια νεα με τα διοδια...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=1404526

http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_2082.html

Ντογκας Ιωαννης
16-10-08, 16:36
ετσι πρεπει... καλιο αργα παρα αργοτερα!!
στην επομενη εξοδο θα το κανω και εγω... θα πεσει πολυ γελιο! :lol:

lampros
21-10-08, 17:08
καμερα στην πλατη των φωτιζομενων πινακιδων στα Ανω Λιοσια πριν το τουνελ στο ρευμα προς Ελευσινα
http://img101.imageshack.us/img101/196/attikiodosjg8.jpg (http://imageshack.us)

lampros
21-10-08, 17:10
επισης ακουσα και για καμερα σε ενα απο τα τουνελ του υμηττου