Επιστροφή στο Forum : Καινουργια πιστα?????
DRIFT KING
15-01-08, 13:48
ρε παιδες εχει ανοιξει ο Πατσουρεας μια πιστα 30 χιλιομετρα απο Αθηνα..ξερετε κατι?
Εγώ ξέρω ότι ο Πατσουρεας έχει τσακωθεί με την αλήθεια.
Αυτή η πίστα μας την λέει 2 χρόνια τώρα.
τελικά ξερει κάποιος κατι? και γω έτσι ακουω συνέχεια αλλα πιστα δεν βλέπω. κάποιος είχε ξαναγράψει παλιότερα οτι φτιάχνει πιστα 27χλμ απ'την αθήνα. το πλάτος της ήταν 10 μετρα και στα σημεία που θα βαθμολογούσαν το drift 20. τωρα ποιος λεει αληθεια και ποιος ψέμματα θα δείξει....
:roll: :roll:
Τακη το έχει πει όντως ο Πατσουρέας αυτό για την πίστα ή το λένε διάφοροι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται?
το εχει πει σε dvd περιοδικου....... τον ακουσα
εγω το ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο που ειχε δωσει συνεντευξη και μαλιστα το εχω ακομα! τωρα αν ειναι παπατζας θα δουμε!!
εγω πριν 3 μηνες που ημουν στο καρτοδρομο, ειχαν ερθει κατι ντριφτοπαιδα, και αφου τους εδιωξε ο πισταρχιδας, τους ακουσα με τα αυτια μου να λενε οτι θα πανε στην πιστα του πατσουρεα για συνεχεια.... Ετσι και εγω σκεφτηκα οτι μαλλον θα εχει φτιαξει πιστα, αλλα δεν θα ειναι για ολους, ισως ειναι μονο για γνωστους του, δεν ξερω.
Ειμαστε Ελληναρες ολοι.... Μετα ολα μας... :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll:
tsilibithras
18-01-08, 20:50
Εμένα πάλι μου είχε πει πριν από ένα χρόνο περίπου ο ευθυγραμμισάς του ο Θέμης ότι ετοιμάζει πίστα... Τώρα τι να πω... :roll:
κανενα νεο; :roll: :roll:
MANOYSOYDAKIS TIRES
19-03-08, 09:43
Ρε φιλε τακη να σου προτηνω κατι αφου ο πατσουρεας φτιχνει πιστα εσυ που ξερεις και κατεργαζεσε το ξιλο δεν βοηθας να φτιξουμε μια για το γραφειο μου . ξερεις σαν μακετα αυτης που θα φτιξει ο φιλος μας ο πατσουρεας :idea: :idea: :idea: :idea:
πιστευω οτι θα την ειχε δει εστω καποιος απο εμας .....
αλλιως τι ειναι πιστα φαντασμα ??? δεν παιζει νομιζω .... ο πατσου γενικα εχει τριγυρω του συννεφα φιδιων .... :lol:
thanasis525
20-03-08, 14:34
εγω παντως πιστευω οτι αν ειχε κατασκευαστει αυτη η πιστα θα ειχε μαθευτει... :?
Dark_angel
22-03-08, 04:17
καποιος μου ειχε πει οτι η πιστα του ειναι καπου στα σπατα
tsilibithras
22-03-08, 15:00
Ποια απ' όλες είναι η δική του; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MANOYSOYDAKIS TIRES
24-03-08, 11:58
Ποια απ' όλες είναι η δική του; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αν οχι ολλες τοτε αυτη με τους φινικες την πισινα τις αισθησιακες ιαπωνεζες να χορευουν για να διασκεδαζουν του θεατες την ωρα του διαλιματος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
24-03-08, 19:08
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tsilibithras
25-03-08, 01:11
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.