Επιστροφή στο Forum : Αγιος μερκουριος χθες i did it!!!
Αγιος μερκουριος χθες i did it!!! μαλλον i didn't επρεπε να πω, μετα το rallyboy που επεσε απο την γεφυρα στο τελος τις ειδηκης, πηεγενοντας αναποδα στην στην ειδικη (κατηφορα) εφυγα απο το γεφυρακι πριν τισ ευθειεσ για οποιον ξερει, και βρεθεικαμε μεσα στο ξερω ποταμο!!! σκασαμε με την μουρη και φεραμε και μερικες τουμπεσ και το αυτοκινητο εκατσε αναποδα!!ευτιχως βγικαμε χωρις γραζουνιες εκτοσ ενοσ φυλου που εκανε δυο ραματα!! ωραια ξεκινισαμε για φετοσ!! α!! μαλλον πατησα σε παγο!! και κατι τελευτο το αμαξι off !!! totall disaster
βρε μαλακες προσεξτε λιγο ρε... κριμα να πουμε και καλα που δε παθατε τιποτα ...το τουτου τωρα ..με τι θα κανεις γουστα τωρα εεεε?
Νασσο καιρος να κόψουμε τις μαλακίες στους δρόμους και ειδικά τον Μερκούρη. Χθες όπως είδες ο δρόμος δεν κράταγε. Είχε πάγο σε πολλά σημεία. Τώρα ότι έγινε έγινε κ δεν αλλάζει. Το θέμα είναι να καταλάβουμε πόσο τυχεροί έχουμε σταθεί εως σήμερα και να πηγαίνουμε μόνο σε πίστα. Το αμάξι λογικά φτιάχνεται... Βέβαια αυτό θα το πει ο φανοποιός αλλά με την πρώτη ματιά έτσι δείχνει.
ρε να κανουμε μαλακιες αλλα οχι με γκρεμια απο κατω ..
το θεμα ειναι να περναει η ωρα ευχαριστα και να γουσταρουμε οχι να κλαιμε το αυτοκινητο στην καλυτερη..
ρε να κανουμε μαλακιες αλλα οχι με γκρεμια απο κατω ..
το θεμα ειναι να περναει η ωρα ευχαριστα και να γουσταρουμε οχι να κλαιμε το αυτοκινητο στην καλυτερη..
Λάμπρο κακά τα ψέμματα. Αν όχι όλοι οι περισσότεροι κυνηγάμε την τύχη μας. Ξέρω οτι για πολλούς θα φανώ μ@λακας, χαζός, άσχετος με το αμάξι κλπ. Δεν είναι ετσι όμως. Όταν τουμπάραμε στις 2/12/07 με το BMW του φίλου μου μόνο με 50χλμ κατάλαβα πόσο επικίνδυνο και ρίσκο είναι όταν κάνουμε παλιές ειδικές.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜ Ε ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! ! !
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ! ! !
Ρε παιδια , επειδη και εμενα μου αρεσουν οι διαδρομες αυτες , απλα αναρωτιεμαι ποσο μαλλιοκουβαρα μπορει να πηγαινατε ...
Προσεχετε ρε , αμαξια θα ξαναβρεθουν , Νασσοι οχι ...
Υπαρχουν και ορια , τα οποια πρεπει να καταλαβαινουμε οταν τα φτανουμε γιατι αλλιως ...
Α ρε Νασσο... Σου πα... περιμενε να παμε Ντραφι... Ο δρομος ειναι τετραπλασιος κ εχει απλα τρελη.... :lol: :lol: :lol: :lol: Πλακα στην πλακα προσοχη κ περαστικα στο Lada... :wink:
το κακο ειναι οτι δεν ηταν το lada μου ηταν το αμαξι ενος κολιτου μου και το οδηγουσα εγω!!!
προσοχη μαγκες με μετρο!
ελπιζω με τν κολλητο σου ειναι ολα ενταξει κ περαστικα στν κολλητο σου!
το κακο ειναι οτι δεν ηταν το lada μου ηταν το αμαξι ενος κολιτου μου και το οδηγουσα εγω!!!
Αυτό είναι διπλό πακέτο....
προσοχή ρε σεις. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, αμάξια ξαναβρίσκονται, Νάσσοι όχι....
ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ.
:?
ευτυχως που ειστε καλα.... :D
οσο για τα υπολοιπα συμφωνω με τους προαναφερθεντες. :roll:
λοιπον, το αμαξι δεν φτιαχνετε...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ουτε κι ο νασσος... χιχιχιχι!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντελης Κιτζογλου
15-01-08, 00:44
αφου ειστε καλα να πανα γ@μηθουν τα σιδερα
δεν ειμασταν μαζι, με αλλα παιδια ηταν...
εγω ειχα γραψει στα χαμενα ποστ πως δεν στελνω ουτε γραμμα απο τον αγ.μερκουριο με τον νασσο...χιχιχιχιχιχι :wink: :wink: :wink: :wink:
δεν ειμασταν μαζι, με αλλα παιδια ηταν...
εγω ειχα γραψει στα χαμενα ποστ πως δεν στελνω ουτε γραμμα απο τον αγ.μερκουριο με τον νασσο...χιχιχιχιχιχι :wink: :wink: :wink: :wink:καλα κατσε να το βγαλεις και θα σο πω εγω!! απλα τωρα στο γεφυρακι δεν εχει τυχακι να σε προσταευει!!!! και εκει θα παμε πολυ σιγα μην κανουμε δυο στα δυο!!
\απλα τωρα στο γεφυρακι δεν εχει τυχακι να σε προσταευει!!!! και εκει θα παμε πολυ σιγα μην κανουμε δυο στα δυο!!
και τοιχακι που είχε εσύ δεν κόλλησες. Το κατεβασες! :lol: :lol:
Είδες απ΄τα χρόνια πως φθήρεται το μπετό ρε? Σαν ψεύτικο είναι το τοιχακι...
\απλα τωρα στο γεφυρακι δεν εχει τυχακι να σε προσταευει!!!! και εκει θα παμε πολυ σιγα μην κανουμε δυο στα δυο!!
και τοιχακι που είχε εσύ δεν κόλλησες. Το κατεβασες! :lol: :lol:
Είδες απ΄τα χρόνια πως φθήρεται το μπετό ρε? Σαν ψεύτικο είναι το τοιχακι... ηταν και παγωμενο!!!!
Perastika ston filo sou, kai prosoxi!Tha fano m@l@k@s, alla ti amaksi toumparate?
tsilibithras
17-01-08, 02:26
Δόξα το Θεό που είστε καλά ρε! :D Ο κολλητός σου όμως δεν ξέρω αν είναι πλέον. :( Πάντως τη γλίτωσε ευτυχώς το Ladάκι! :D Να 'στε όλοι καλά και να προσέχετε!!! Και καλή ανάρρωση στο ραμματούχο! :)
Perastika ston filo sou, kai prosoxi!Tha fano m@l@k@s, alla ti amaksi toumparate? δεν σου λεω!! περα απο το drift εχω σκαλωμα με τα στριψιματα και οδηγαω και μπροστοκινητα. απο τοτε που με θυμαμε παντα ηθελα να πηγενω κοματια αλλα δυπλωμενος! ετσι αρχισα να ασχολουμε και με το drift apo tote poy gnvrisa to gismo που αυτος μαλιστα με εχωσε στα πλοκαμια σας!!
κυριε τσιλι thanks ο φιλος καλα ειναι και αμαξι θα παρουμε αλλο!! αφου δεν χτυπισε κανεις παλι καλα!!
tsilibithras
17-01-08, 12:00
Σωστός! :D :wink:
Perastika ston filo sou, kai prosoxi!Tha fano m@l@k@s, alla ti amaksi toumparate? δεν σου λεω!! περα απο το drift εχω σκαλωμα με τα στριψιματα και οδηγαω και μπροστοκινητα. απο τοτε που με θυμαμε παντα ηθελα να πηγενω κοματια αλλα δυπλωμενος! ετσι αρχισα να ασχολουμε και με το drift apo tote poy gnvrisa to gismo που αυτος μαλιστα με εχωσε στα πλοκαμια σας!!
Μα γι αυτο σου πα ρε Νασσο.... Θες το Ντραφι σου ρε!!! Τρελες στροφες τεραστιος δρομος μπαριερες... Ειναι σχολειο... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
paulo6sousa
19-01-08, 22:29
Χάσαμε πολλά περιστατικά,ε?Προσοχή παιδιά,εμείς να είμαστε καλά και όλα τα άλλα φτιάχνονται.Περαστικά Νάσσο!
Hλιαδης Απολλων
31-01-08, 22:43
σε ολες τις μαχες υπαρχουν απωλειες μακαρι στις δικες μας μονο σιδερα
ολοι εχουμε τετοιες εμπειριες ευχομαι καλη αναρρωση σωματικη και ψυχολογικη
δεν μας ειπες ομως τι τουτου ηταν το μακαριο :D :D :D
σε ολες τις μαχες υπαρχουν απωλειες μακαρι στις δικες μας μονο σιδερα
ολοι εχουμε τετοιες εμπειριες ευχομαι καλη αναρρωση σωματικη και ψυχολογικη
δεν μας ειπες ομως τι τουτου ηταν το μακαριο :D :D :Dασε μπροστοκινητο ηταν... :lol: :lol: :lol: :lol: FIAT PUNTO1.8
Hλιαδης Απολλων
31-01-08, 23:32
και γω εχω ενα τετοιο sporting ομως 2001
καλα κρατανε χαχαχα
πλακα κανω :D :D
και γω εχω ενα τετοιο sporting ομως 2001
καλα κρατανε χαχαχα
πλακα κανω :D :D2001 ηταν και αυτο με coilover κοni καμπερομενο τιγγα και με 16αρια αλλα οτι και να εχεισ με το παγο δεντο μαζευεις1!!!
γι'αυτο απο δω και πέρα μόνο καλοκαίρι τον μερκούρη
σωθηκες τωρα με τον νασσο... :lol: :lol: :lol:
paulo6sousa
01-02-08, 11:46
:D :D :D
σωθηκες τωρα με τον νασσο... :lol: :lol: :lol:
Καλά αυτό το ξέρω! Απλά είπα να το πω μήπως και καταλάβει οτι γλυστράει το χειμώνα. Πράγμα που πλέον το γνωρίζει καλύτερα απο μας.
μην φοβαστε κατσε να το ετοιμασω και θα παμε και με χιονια!! θα εχω και την προβολιερα!!! χιχιχιχι!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.