Επιστροφή στο Forum : Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
.:(P@nAh$):.
12-01-08, 16:13
Μπορείτε να μου πέιτε πότε θα γίνει και που θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας :?: :?:
DIAMANTOPOULOS
12-01-08, 23:36
καλωσηρθες μεγαριτη φιλε..για πια πιττα λες??
Μάλλον 17 του μηνός στα Μέγαρα θα παίξει κοπή της πίτας του Driftclub.gr.
Ο Στάθης πάντως μίλησε με την πίστα και περιμένουμε απάντηση!
Άντε γιατί πεινάμε!
:lol: :lol:
Γιαννο μου αρεσει πολυ ο τροπος σκεψεις σου...(βλ φωτο απο κατω) :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Οχι ρε παιδια μεσα στη μεση της εξεταστικης... ειμαστε 3000 φοιτητες στο κλαμπ.... λυπηθειτε μας..
Μια ή δυο Κυριακες μετα, θα ειναι καλυτερα.
Οχι ρε παιδια μεσα στη μεση της εξεταστικης... ειμαστε 3000 φοιτητες στο κλαμπ.... λυπηθειτε μας..
ναι ρε παιδια λυπηθειτε μας!!!
Δυστυχώς αυτό μόνο ξέρω. Υπάρχει και μια πολύ μικρή πιθανότητα να μην μπορεί η πίστα! :cry: :cry: :cry:
Δυστυχώς αυτό μόνο ξέρω. Υπάρχει και μια πολύ μικρή πιθανότητα να μην μπορεί η πίστα! :cry: :cry: :cry:
ασε την πιστα, η πιτα μπορει?
ασε την πιστα, η πιτα μπορει?καλο!!!
Παντελης Κιτζογλου
05-02-08, 20:58
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ελα μου ντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mitsosdrift
05-02-08, 21:03
Σωστος ο Τακης. Η πιτα θα μπορει σιγουρα οποτε παρ΄τε τα στοματα σας και ελατε και στα Μεγαρα. Ολοι εκει θα ειμαστε ακομα και μεσα στην εξεταστικη. Πως φαινεται ο πειναλας εεεεεε???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πειναλας ε??? για προσεχε γιατι εχεις μπαταλεψει τωρα τελευταια!!!!
mitsosdrift
05-02-08, 21:14
πειναλας ε??? για προσεχε γιατι εχεις μπαταλεψει τωρα τελευταια!!!!
Τι λες ρε τρελε προσπαθω να παρω εδω και 3 μηνες κανα κιλο και δεν μπορω. Εχω ρεψει ο ανθρωπος.
ασ'τα αυτα ρε..που το καλοκαιρι επεπλεες στη παραλια που εοχαμε παει για μπανιο...σωσιβιο...............
αμα οι φοιτητες φιλε ειστε μονο 3000 κ τα μελη του 2368......εμεις οι υπολοιποι κ οι υπολοιποι μεχτι τους 3000 που ειναι.....????φιλικα παντα.... :lol: :lol: :lol:
ασ'τα αυτα ρε..που το καλοκαιρι επεπλεες στη παραλια που εοχαμε παει για μπανιο...σωσιβιο...............
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αμα οι φοιτητες φιλε ειστε μονο 3000 κ τα μελη του 2368......εμεις οι υπολοιποι κ οι υπολοιποι μεχτι τους 3000 που ειναι.....????φιλικα παντα.... :lol: :lol: :lol:
τα περνεις ολα της μετρητοις ε???
λεγε ετσι, να φαινομαστε κ περισσοτεροι.
3000 φοιτητες κ 3000 εργαζομενοι..... μαμαει το κλαμπ...
:wink:
mitsosdrift
06-02-08, 12:43
Ειναι πανω απο 3000 δεν τους δειχνουμε ομως για να μην καρφωθουμε. Ειμαστε καπως μετριοφρωνες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paulo6sousa
06-02-08, 13:59
:D :D :D
Ειναι πανω απο 3000 δεν τους δειχνουμε ομως για να μην καρφωθουμε. Ειμαστε καπως μετριοφρωνες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:μαλλον εχετε απλωθει για να φαίνεστε πολλοι...χι χι χι !!!!
DIAMANTOPOULOS
06-02-08, 15:54
θελουμε σιγουρη ενημερωση να κανονισουμε τις δουλειες μας
mitsosdrift
06-02-08, 15:58
θελουμε σιγουρη ενημερωση να κανονισουμε τις δουλειες μας
Οντως γιατι η μερες πλησιαζουν και πρεπει καποιος να το σιγουρεψει. Αν εινια να γνει σιγουρα στις 17 να το ξερουμε απο τωρα.
:?: :?: :?: :?: :?:
φαι??? πουντο θελω και εγω!!!
ρε παδια βασιλοπιτα?? να ηταν καμια σκεπαστη πιτα να πω ναι!!!
δεν καταλαβες, ολοι για το φλουρι κανουν ετσι, μη κοιτας που δεν το λενε...
αααααααααα!!! ετσι ε??????? τι δωρο θα εχει το φλουρι??
δεν καταλαβες, ολοι για το φλουρι κανουν ετσι, μη κοιτας που δεν το λενε... φλουρι??? εγω για το φαι!
δεν καταλαβες, ολοι για το φλουρι κανουν ετσι, μη κοιτας που δεν το λενε... φλουρι??? εγω για το φαι!
:lol: :lol: :lol: πεινασες αγορι μου???αντε θα σου δωσω κ το δικο μου..
οποιος κερδιση το φλουρι δωρο μια βασιλοπιτα :lol: :lol: :lol:
tsilibithras
08-02-08, 23:52
οποιος κερδιση το φλουρι δωρο μια βασιλοπιτα :lol: :lol: :lol:
Με φλουρί; :lol: :lol: :lol:
εγω θελω μονο τηνβασίλο οχι την πιτα ουτε το φλουρι!! ντοιιινκ!!!
tsilibithras
09-02-08, 01:20
ντοιιινκ!!!
'Ετσι λέγεται και το ελατήριο στα Κινέζικα! :lol: :lol: :lol:
ντοιιινκ!!!
'Ετσι λέγεται και το ελατήριο στα Κινέζικα! :lol: :lol: :lol: μιπωσ ξερεισ και στα ρωσικα?????
ντοιιινκ!!!
'Ετσι λέγεται και το ελατήριο στα Κινέζικα! :lol: :lol: :lol: μιπωσ ξερεισ και στα ρωσικα?????
ντοιιινκ-σκαγια !
:lol: :lol: :lol:
paulo6sousa
09-02-08, 12:54
ντοιιινκ!!!
ντοιιινκ-σκαγια !
:lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :D :lol: :lol: :D :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ντοιιινκ!!!
ντοιιινκ-σκαγια !
:lol: :lol: :lol:
ντοιιινκοφσκι λενε το ενα ντοιιινκκοφσκαγια τα πολλα...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paulo6sousa
09-02-08, 19:12
ρε παιδια γιατι δεν την κοβουμε την πιτα μια και καλη στις σερρες???
μ@λακια ειπα?
Σαράφης Γιώργος
10-02-08, 10:38
Δεν θα υπάρχει πολύς χρόνος και δεν θα ανέβουν ( μαύρο φίδι να τους φάει :x ) όλοι από το club ...
Δεν θα υπάρχει πολύς χρόνος και δεν θα ανέβουν ( μαύρο φίδι να τους φάει :x ) όλοι από το club ...
Ενω στα μεγαρα ... ολοι εκει ! :lol:
Ντογκας Ιωαννης
10-02-08, 21:15
ή και καπου αλλου.... :wink: :wink: :wink: :D
ναι πρεπει να την κοψουμε και συντομα πριν κοψουμε την βασιλοπιτα του 2009
paulo6sousa
12-02-08, 20:36
Τελικά ισχύει για Κυριακή?
Ντογκας Ιωαννης
12-02-08, 21:11
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=156
λες να το στρωσει??? :D :D :D
Παντελης Κιτζογλου
12-02-08, 21:29
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=156
λες να το στρωσει??? :D :D :D
μακαρι 8) 8)
mitsosdrift
12-02-08, 22:17
Aς το ελπισουμε γιατι δεν παλευεται πλεον. :x :x :x :x
ναι πρεπει να την κοψουμε και συντομα πριν κοψουμε την βασιλοπιτα του 2009 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
καθε χρονο μεσα φλεβαρη την κοβουμε οπωτε καλα ειμαστε ακομα....
giorgis_E21
17-02-08, 19:32
Την κόψαμε?
εγω παντως το πρωι εκοψα μια τυροπιτα. και την εφαγα.
εγω παντως το πρωι εκοψα μια τυροπιτα. και την εφαγα.
σε νιωθω!! κ εγω με ζαμπονοτυροπιτα την εβγαλα!! :lol:
Παπα_Πόρτας
23-02-08, 13:05
Τελικα ξερει κανενας ημερομηνια?
Να ερθω κ γω στην πρωτη μου συναντηση..Την παρθενικη!!
Ας μην παρω κομματι χυλοπιτας δεν πειραζει!!!
sparth-e21
28-02-08, 14:44
telika ti egine me tin pita pedia????
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.