Επιστροφή στο Forum : ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΚΡ60
ΓΙΑΝΝΗΣ KR60
09-01-08, 01:05
Σκεφτομαι με την πρωτη ευκαρια να αγορασω μοτερ ποιο προτεινεται .Θελω να ασχοληθω μονο με το drift και μονο με αυτο.Το αμαξι θα τρεχει σε καρτοδρομο και μονο σε αυτον.Μια καλη λυση ειναι απο αε 86 αλλα τα 130τοσα δεν με καλυπτουν.Αλλη μια ειναι 20v τουοτα με 170ps.Και σκεφτομαι σε συζητηση που ειχαμε πριν καμποσο καιρο με τον ηλια(τσιφετακη) μου ειχε πει οτι η επομενη κινηση του θα ηταν για nissan 200sx.Μηπως να παω κατευθειαν στα βαθια να το πληρωσω μα και καλη :?: Τι μετατροπες θα χρειαστουν για το καθε μοτερ και ποιο προτεινετε :?: Προς το παρον θα τρεχω με το 1600-8v με τα 75ps και με κολημενο διαφορικο.Σκεφτομαι και για διαφορικο τι προτεινετε και ποσο εχει :?:
Τα 130 άλογα δε σε καλύπτουν??
Σε 700 κιλά αμάξωμα??
:roll: :roll:
Βάλε έναν 4agze μου έχει και 20 κιλά ροπη απ το εργοστάσιο.
Αν δεν σου φτάνει και αυτό, τότε....
http://www.imageshack.gr/files/88v8iawwjgy076ktv6lt.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=88v8iawwjgy076ktv6lt.jpg)
:mrgreen:
:mrgreen:
130 einai arketa gia to starlet! Alla an thes perissotera, vale 16v 4-agze h 20v blacktop.. Poly kales lyseis kai oi 2,analogos tin tsepi sou! Diaforiko proteino me xilia tis ae86...
Ντογκας Ιωαννης
09-01-08, 11:50
Το αμαξι θα τρεχει σε καρτοδρομο και μονο σε αυτον
drift + kartodromio δεν πανε πια μαζι... απαγορευτηκε απο τον καραγκιοζοπαιχτη που το εχει :wink: :wink:
Dj auto pou les einai stantar?? Giati merikoi lene oti den isxyei..
ΓΙΑΝΝΗΣ KR60
12-01-08, 00:28
Το αμαξι θα τρεχει σε καρτοδρομο και μονο σε αυτον
drift + kartodromio δεν πανε πια μαζι... απαγορευτηκε απο τον καραγκιοζοπαιχτη που το εχει :wink: :wink: Τι ενοεις,εμας εδω κατω αυτος που εχει την πιστα διωργανωνει ολους τους αγωνες και τωρα αρχιζει σειρα αγωνων.
ΓΙΑΝΝΗΣ KR60
15-01-08, 22:40
Τελικα ειχατε δικιο και τα 130 αλογα θα ειναι πολυ καλα εως υπερβολικα.Πηγα την κυριακη πρωτη μερα και ακομα και με τα 75 αλογα το αμαξι ντριφταρε με δευτερα μονο με γκαζι και απο πολυ χαμηλα.Το θεμα ειναι οτι εχει γινει πολυ υπερστροφικο με επιασε το κεφαλι μου απο τα πολλα τετα κε :lol: εκτος απο το τελος που μου πεταγε την ταχυτητα :?: Βεβαια μαλλον παω για δεκαεξαβαλβιδο οταν μπορεσω για πεστε κωδικο μοτερ που πρεπει να παραγειλω .Οσο αφορα το διαφορικο του αε86 κανει :?: Και αν ναι πρεπει να παραγγειλω και το μπλοκε :?: Για ριξτε ρε παιδες καμια βοηθεια γιατι αμα περιμενω απο του μαστορους και τους εμπορους χεστηκαμε :lol:
To moter to aplo me ta 130 peripou legetai 4-age kai einai apo corolla 16v tou '84-'87. To diaforiko kanei me mikri patenta... Ante re gianni kammia foto pali den tha valeis na doume to toutou teleiomeno..
Γιάννη ρίξε μια ματιά εδώ
:arrow: http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?t=1585
Πέρα απο τα καθιερωμένα ( και αγαπημένα) offtopic θα βρείς αρκετες πληροφορίες για την μετατροπή. :D
ΓΙΑΝΝΗΣ KR60
18-01-08, 21:43
Περιμενω να ανεβει ο σερβερ για να βγει και το θεμα που ειχα ανοιξει τι εγινε ρε παιδι γιατι χαθηκαν ολα :?:
Gianni pote tha valeis foto tou ergaleiou sou?? oti ftiaksane ftiaksane.. opote ksekina pali kai vaze!!
ΓΙΑΝΝΗΣ KR60
07-02-08, 23:34
το θεμα ειναι οτι ολη αυτη η δουλεια δεν φαινετε απο μια φωτο ρε γαμωτο καθε βραδυ σχεδον μετα απο πολλες ωρες δουλεια εμπαινα μεσα για να ποσταρω την πορεια των εργασιων.Κριμα παντως σε οσα θεματα χαθηκαν.Το μονο που εχω ειναι ενα βιντεακι απο την πρωτη μου προπονηση σαν drifter τελικα οι 75 ιπποι ειναι λιγοι και με την πρωτη ευκαιρια αυτο το μοτερ θα παρει ποδι.http://i232.photobucket.com/albums/ee179/ierapetra/th_DRIFT.jpg (http://s232.photobucket.com/albums/ee179/ierapetra/?action=view¤t=DRIFT.flv)
DIAMANTOPOULOS
08-02-08, 12:10
εισαι σε καλο δρομο παντως :wink: :wink:
μπραβο!! συνεχισε κ θα τα πας μια χαρα!!
νομιζω οτι πιο πολυ προπονηση χρειαζετε
αυτος που τραβουσε το βιντεο γιατι τον επερνε ο αερας... :lol: :lol:
mitsosdrift
08-02-08, 18:56
νομιζω οτι πιο πολυ προπονηση χρειαζετε
αυτος που τραβουσε το βιντεο γιατι τον επερνε ο αερας... :lol: :lol:
Οντως πρωτα προπονηση χρειαζεται και το μοτερ θα ερθει μετα. Καλα πρεπει να φυσαγε τρελα αλλα δεν τον εβλεπα και πολυ σταθερο στον αερα μαλλον πολυ ελαφρης θα ειναι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βασικά φτιάξε πρώτα την ανάρτηση, μετά τα άλογα...
Ποιά πίστα είναι αυτή? :?:
ΓΙΑΝΝΗΣ KR60
12-02-08, 18:26
Πιστα καρτ στην ιεραπετρα.Υποτυθεται οτι οι αναρτησεις μου ειναι φτιαγμενες ειδεσ κατι?
εγω μια χαρα τις βλεπω τις αναρτησεις!
πολυ προπονηση μεγαλε αυτο ειναι το μυστικο(για μενα)
mitsosdrift
12-02-08, 20:27
Οντως μια χαρα ειναι η αναρτηση λιωσε λαστιχα στην προπονηση.Αυτο χρειαζεσαι αυτη την στιγμη. Δυναμη σιγα σιγα ανεβασε του. :wink: :wink:
Πιστα καρτ στην ιεραπετρα.Υποτυθεται οτι οι αναρτησεις μου ειναι φτιαγμενες ειδεσ κατι?
Οχι φίλε δεν είδα κάτι συγκεκριμένο, απλά γενικότερα ψάξου πολύ με ρυθμίσεις ανάρτησεις, καμμιά "ψαγμένη" ευθυγράμμιση κτλ. Θα δεις σημαντικές διαφορές ανάλογα την ρύθμιση.
Η πίστα φαίνεται μια χαρά πάντως για σταρλετάκι!
Παντελης Κιτζογλου
13-02-08, 08:51
Σκεφτομαι με την πρωτη ευκαρια να αγορασω μοτερ ποιο προτεινεται .Θελω να ασχοληθω μονο με το drift και μονο με αυτο.Το αμαξι θα τρεχει σε καρτοδρομο και μονο σε αυτον.Μια καλη λυση ειναι απο αε 86 αλλα τα 130τοσα δεν με καλυπτουν.Αλλη μια ειναι 20v τουοτα με 170ps.Και σκεφτομαι σε συζητηση που ειχαμε πριν καμποσο καιρο με τον ηλια(τσιφετακη) μου ειχε πει οτι η επομενη κινηση του θα ηταν για nissan 200sx.Μηπως να παω κατευθειαν στα βαθια να το πληρωσω μα και καλη :?: Τι μετατροπες θα χρειαστουν για το καθε μοτερ και ποιο προτεινετε :?: Προς το παρον θα τρεχω με το 1600-8v με τα 75ps και με κολημενο διαφορικο.Σκεφτομαι και για διαφορικο τι προτεινετε και ποσο εχει :?:
εχω δει σταρλετ με πολυ λιγοτερα αλογα να κανει παπαδες
DIAMANTOPOULOS
13-02-08, 11:40
σε χιονι ή σε παγο??? :lol: :lol:
σε χιονι ή σε παγο??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και εγω εχω δει σταρλετ με πολυ λιγοτερα αλογα να πηγαινει καλα
ξερεις τι λεω κουκο!!! :wink:
ΓΙΑΝΝΗΣ KR60
16-02-08, 13:42
To θεμα ειναι οταν βρω τα λεφτα για το μοτερ να βαλω μια και καλη και οχι παλι κατι προσορινο.Οποτε μαλλον παω για εικοσαβαλβιδο για να ξεμπερδευω μια και καλη.Οντως η πιστα ειναι φτιαγμενη πολυ καλα και εχουμε και πολυ υποστηρηξη απο τον ιδιοκτητη αφου μας ανοιγει τωρα τον χειμωνα καθε κυριακη και διωργανωνει σχεδον καθε 1,5 μηνα και απο ενα αγωνα.
Σαράφης Γιώργος
16-02-08, 23:21
Να του δώσω το τηλέφωνο των δικών μας των πισταδόρων να τους εξηγήσει το σκεπτικό του , μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα και εμείς ?!? :evil:
το θεμα ειναι οτι ολη αυτη η δουλεια δεν φαινετε απο μια φωτο ρε γαμωτο καθε βραδυ σχεδον μετα απο πολλες ωρες δουλεια εμπαινα μεσα για να ποσταρω την πορεια των εργασιων.Κριμα παντως σε οσα θεματα χαθηκαν.Το μονο που εχω ειναι ενα βιντεακι απο την πρωτη μου προπονηση σαν drifter τελικα οι 75 ιπποι ειναι λιγοι και με την πρωτη ευκαιρια αυτο το μοτερ θα παρει ποδι.http://i232.photobucket.com/albums/ee179/ierapetra/th_DRIFT.jpg (http://s232.photobucket.com/albums/ee179/ierapetra/?action=view¤t=DRIFT.flv)
Ρε προεδρε αυτη ηταν η πιστα της ιεραπετρας που τρεξαμε το τελευταιο drift.Πατριωτης εισαι???Ησουν στον αγωνα? :?: :?:
Mathe auto kala kai meta kaneis tin apotomi kai dynati allagi..
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
28-02-08, 23:18
ΕΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ Μια εβδομαδα παιδευωμαι να μπω και δεν με βαζει μεσα Τελικα εκανα αλλη εγγραφη και μπηκα και με αλλο explorer και εστρωσε η φαση :lol: Τσαντακα ναι απο ιεραπετρα ειμαι και ναι ημουν στον αγωνα αλλα δεν ειχα φερει το αμαξι.Οσο για αυτον που εχει τηξν πιστα ειναι πολυ ξηγημενος και στο κατω κατω αυτος μας εβαλε στην πριζα αυτο ελειπε να μας πει τωρα εξω θα του το καψουμε :lol: Βεβαια εχει ριξει πολλα φραγκα,Αγωνιστικες αδειες θα κανει ιατρια και δεν συμαζευεται.Το θεμα ειναι οτι αρχιζει το αθλημα και εχει ολο και πιο πολους οπαδους οενας φτιαχνει ο αλλος ψαχνει να αγωρασει και δεν συμαζευεται.
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
28-02-08, 23:20
Οσο για το μοτερ επειδη τωρα εχω καμποσα ζορια δεν κανω τιποτα αλλα με την πρωτη ευκαιρια που θα περισευουν λεφτα θα παω για μοτερ θα ηθελα οσο πιο αναλυτικα γινεται για ενα εικοσαβαλβιδο μοτερ οσα θα χρειαστω ωστε να τα παραγγειλω μια και καλη.
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
28-02-08, 23:57
Και η φωτο που χρωσταω.
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
29-02-08, 00:08
Ενταξει δεν εχει τεειωσει ακομα θελει καθρεφτες θελει το ενα το αλλο αλλα επειγουν τα slik το μοτερ και μετα τα υπολοιπα.
με το καλο φιλε να το δεις οπως τ 8ες!!! :wink:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
05-03-08, 21:56
Αναλυτικη κατασταση με αυτα που θα χρειαστουν για την μετατροπη παρακαλω απο καποιον.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.