PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ.......... Η ΒΜW ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ...!

Stelios
21-11-07, 15:33
Το ΒMW Ε30 325 που πωλη8ηκε απο φιλο του φιλτατου Λαμπρου σε φιλο δικο μου, πριν περιπου 7 μηνες (Μαιος), μπηκε συνεργειο για μοτερ αμεσως μετα την αγορα του για μοτερ...
Το 325 που φορουσε πανω, ηταν ολιγο πειραγμενο φτανοντας σχεδον 200 αλογα... στημενο για drift με μπλοκε 20%, ροπιαρικο γκαζι, bilstein χοντρομπουκαλες κ 17αρι ζαντικο καλο... Rollbar στο σαλονι, μπαρα 8ολων, 2 μπακετακια OMP σκαφες, εξατμιση και.....αυτα πανω κατω....
Στο μοτερ ειχε γινει ροικη εξελιξη κ κατι αλλα μικροπραματακια ετσι ωστε απο 170ps που χει ,αν ξερω καλα, το 325 injection, να φτασει γυρω στα 200ps...

Ο φιλος μου ο Αργυρης το πηρε "ετοιμο" 5000Ε [μερικοι σιγουρα το 8υμαστε κ ξερετε την αναλογη αγγελια]

Το αμαξι με λιγα λογια ειχε φτιαχτει με τον πιο ασχετο τροπο που 8α μπορουσε... Ροικη εξελιξη για καρμπυλατερατο μοτερ σε μοτερ injection πως σας φαινεται
:?: :?: :?: Ενω 8α πρεπε να χουν φρενα τα λαδια μεσα στους αυλους, αυτοι με την εξης ροικη εξελιξη, τα λυανανε με αποτελεσμα το μοτερ να μην εχει φρενα για τα λαδια κ να υπερτροφοδοτειται, δινοντας μεν περισσοτερες στροφες στο μοτερ, αλλα κ σφαλιαρες στις οποιες κ τελικα υπεκυψε....
Εσπαγε κοκορακια κ εχανε ρευμα απο παντου...Ειχε σκ@τ@ μπουζοκαλωδια κ μπουζι... τα πιστονια ηταν κοπανημενα με τσεκουρι κ ολο το μπλοκ μαυρο απο το καψιμο... Ο κ. Καναριδης, ο μαστορας που εφτιαξε τλκ το νεο μοτερ στο αμαξι του Αργυρη, μου πε ενα πραμα προχ8ες που πηγαμε να το παρουμε... "Μονο ο 8εος ξερει πως δουλευε ετσι αυτο το πραμα... Ελυνα κ εβρισκα προβλημα κ κακοτεχνιες που μηχανικος δν τις κανει" Δν ειπα οχι γτ ξερω κ 8α καταλαβετε κ σεις οτι ο Κυρ Βασιλης (ο Μαστορας με Μ κεφαλαιο) οτι λεει, ΕΙΝΑΙ!!!

Το αμαξι με τα πολλα ειχε τα παντα εκτος απο μοτερ, το οποιο πεταχτηκε οπως ηταν!!! αλλαχτηκαν ολα, απο στροφαλους μπιελες πιστονια, πιπες, βαλβιδες, οδηγοι, καπακι μηχανης, ψευτοκαπακο, μπλοκ, καρτερ επισκευη, διαφορικο ανοιχτηκε κ το χανε γ@μησει. Καμια σχεση με 20%, αντε 10% κ καλα ειμαστε!

Το αμαξι ειναι ετοιμο κ μολις σας βαλω κ τις φωτογραφιες...Θα νιωσετε...

Λιγο υπομονη λοιπον... :lol:

turbanthropos
21-11-07, 16:04
Το μοτέρ είναι με το μονό Vanos?200ps μου φαίνονται οριακά για τις αλλαγές που έχει υποστεί.Κυρίως λόγο εκκεντροφόρων.
Κατά τα άλλα,νόστιμο ακούγεται :D
ΦΩΤΟΟΟΟΟ!!!!!

Ντογκας Ιωαννης
22-11-07, 18:10
πραγματικα τετοιο μοτερ ΔΕΝ εχω ξαναδει!!! ντρεπεσαι να το κοιταξεις :oops:
ο μηχανικος πρεπει να ειναι ποοοοοοολυ αρρωστος για να κατσει να κανει τετοια λεπτομερεια !!το ειδα και δε το πιστευα... ΑΨΟΓΟΣ!!!

ευτυχως που υπαρχουν ακομα τετοιοι μηχανικοι... λιγοι αλλα υπαρχουν!

Σαράφης Γιώργος
22-11-07, 21:53
Μπράβο του ο άνθρωπος !!!
Άντε , με το καλό ρε παιδιά να βγει και στο δρόμο , να το χαρείτε !!!
:wink:

Ντογκας Ιωαννης
23-11-07, 11:50
ειναι ηδη στο δρομο και ο Αργυρης εχει ΧΕΣΤΕΙ πανω του!!! :D :D :D

Stelios
23-11-07, 14:14
Φαντασου Γιωργο οτι τον κυνηγαω να τραβηξω 2-3 φωτο να βαλω να δειτε κ ο τυπος δν νιω8ει.... χαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:

giorgis_E21
26-11-07, 22:25
ε τοτε παρε τηλ να ερθω εγω δεν παιζει να μου ξεφυγει....χαχα

Stelios
11-01-08, 14:58
Το αμαξι πριν λιγες μερες εφαγε τα πρωτα 2000 χλμ κ ειναι ετοιμο για ανεβασματα κα8ως ο μαστορας ειπε αλλα 1000 χλμ στις 5000 στ/λ... Το μαδερι ακουγεται κ@υλαντισμενο τερμα, κ γραφει ηδη απο 2000 στρ/λ... 8α γινει χαμος... Αναμενεται οπτικοακουστικο υλικο... :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Nss
11-01-08, 21:50
Με εφτιαξες..... ακουγεται καλο...
το διαστημα που εψαχνα για αμαξι, κοιταξα και καποια Ε30 320 κ 325, δηλωμενα πολυ λιγοτερα φυσικα...
ε, ηταν ολα χρεπια! ετσι απλα, τιποτα περισσοτερο.
Καλες βολτες παιδια!

Stelios
12-01-08, 14:29
Κ αυτο χρεπι ηταν μοτερικα.... Μπηκε καινουργιο κ 8εριζει... :wink: :wink: :twisted: :twisted:

DIAMANTOPOULOS
12-01-08, 23:43
μαλλον βγηκε θες να πεις...γκρινιαρη :P :P

petrosdk
03-02-08, 17:39
αντε ρε παιδια να γινονται ολο κ πιο πολλες παρουσιες στο χωρο κ ακομα πιο πολλεσ συμμετοχες σε αγωνες!!!!

Stelios
18-03-08, 13:41
Γεια σας παιδες!

Το Bmw του Αργυρη εστρω8ει.... :lol: :lol:
Αυτη τη στιγμη βρισκεται στον κ.Καναριδη κ αλλαζει λαδια...

Η συνεχεια την κυριακη.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

G.P.T.M
19-03-08, 13:17
επιτελους!!!
καλο λιωσιμο πες στον αργυρη!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: