Επιστροφή στο Forum : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ !!!
ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ !!!
H plateia anexarthsias exei agaphthei apo pollous!!! Me platos pou xeperna ta 8 metra... se prokalei na gyrnas ateleiwta!
Επιστήμονας
01-04-05, 16:12
Στην ανεξαρτισιας γυριζε και ενα μαυρο Mercedes ονοματα δε λεμε.
Παιδια τοπ πλατεια οπου ειναι στη Ηλιουπολη ειναι τα λεγομενα ΚΑΝΑΡΙΑ . Εχτες το βραδυ με το κοκκινο LEXUS το εκανα 3 φορες ολη με μια παντα.
Ειναι το καλιτερο μεγενθος ! 8)
montechristo
22-04-05, 11:20
Moνο να προσεχετε στα Καναρια, γιατι εκει την στειλουν πολλες φορες στρουμφακια... Ειναι και πολυ κοντα το ΑΤ Ηλιουπολης... :(
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ !!!
ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ !!!
MAΓΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Κ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ...
Που περιπου ειναι αυτη η πλατεια;;;;
Εγω ξερω μια που ειναι 2 στενα πανω απο την Ηρωων Κυπρου -2 στενα πανω απο το Αστ.Τμ Αργυρουπολεως- και ειναι απιστευτη για παντες....
Αυτην λετε;;;
Που περιπου ειναι αυτη η πλατεια;;;;
Εγω ξερω μια που ειναι 2 στενα πανω απο την Ηρωων Κυπρου -2 στενα πανω απο το Αστ.Τμ Αργυρουπολεως- και ειναι απιστευτη για παντες....
Αυτην λετε;;;
οχι αυτη,αν και αυτη ειναι πολυ καλη για παντες! Οπως πας απο τον περιφεριακο για Αγ.Μαρινα περνας την εκκλησια κ βγενεις στην πλατεια ανεξαρτησιας :D :wink:
όντως απίστευτες πλατείες για αυτά τα σκηνικα!!!
εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα 8)
Μακράααααααν η καλύτερη είναι η ανεξαρτησίας. ακόμα και με μπροστοκίνητο κάνεις αξιοπρεπέστατα παντηλικια με ενα απλο τσιμπιματακι, βεβαια βοηθα και η ασφαλτος αλλα όλοι οι ντόπιοι σε βρίζουν και φωνάζουν συχνα τα στρουμφ.
Ektos apo tis plateies pou lete, stin perioxi tis arguroupolis, einai mia plateia pou kanei terma to lewforeio 208... Tis "mikres" wres den exei kinisi, k exei arketa liwmeni asfalto... :twisted:
Και οι δυο πλατειες ειναι τετραγωνες και απλα βγαινεις γωνιασμενος απο την καθε γωνια της.
Παντα πιστευω πως η στρογγυλες ειναι οι καλήτερες, βλεπε ΚΑΝΑΡΙΑ.
Επισης παρα πολυ καλη ειναι η πλατεια της Κηφισιας. Πολλυ καλο μεγενθος.
Και οι δυο πλατειες ειναι τετραγωνες και απλα βγαινεις γωνιασμενος απο την καθε γωνια της.
Τα ΚΑΝΑΡΙΑ υπερτερούν και για ένα ακόμη λόγο.
Είναι τόσο "γυαλί" που ακόμα και το sei με μηδαμινή προσπάθεια πετάει κ*λο...
Υπάρχουν βέβαια και κάποια άλλα σημεία στα Νότια (Φάληρο- Αγ. Τριάδας, κ.α.) αλλά έχουν συνήθως κίνηση καθώς και περιορισμένο χώρο.
giorgis_E21
25-08-06, 14:12
η μονη στραβη στα καναρια ειναι το λεωφορειο ευχομαι να μη σας τυχει γιατι ειναι φρικη
πετυχαμε μια φορα εναν οδηγο που μπηκε πλατεια σαν να μην υπηρχαμε και ειμασταν σε πολυ ανορθοδοξη πορεια
paidia genika oi platies stin hlioupoli - argiroupoli einai kales gia pantes alla olloi pane komatia pou na mpeis
giorgis_E21
20-10-06, 13:35
ρε μπες εσυ και αμα σε κοψουνε καντους να τα κανουν πανω τους
akou file giorgi kai se ola ta paidia..new plateia!!opos aneveneis tin Kyprou(argiroupoli)sta teleutea fanaria pou xorizete o dromos gia terpsithea,pou exei kai ena bp venzinadiko....sto fanari lipon dexia.afou astripses dexia tha vreis mprostasou ena paliofanaro,tha stripseis aristera kai tha se vgalei se mia plateitsa..otan mathw tis odous tha afisw xana ena post kalo poio leptomeriako
αθανατου στην ανω γλυφαδα, μεταξυ αγιου Τρυφωνα και γουναρη. την ξερω καλα αυτη την πλατεια αλλα ειναι περασμα στρουμφ εκει και ειναι λιγο επικίνδυνα...
Petros AE86
04-06-08, 22:53
αθανατου στην ανω γλυφαδα, μεταξυ αγιου Τρυφωνα και γουναρη. την ξερω καλα αυτη την πλατεια αλλα ειναι περασμα στρουμφ εκει και ειναι λιγο επικίνδυνα...
εξω απο το my market δεν λετε???ωραια πλατεια αλλα σου ερχονται απο παντου εκει και ειναι επικινδυνα...
αργα το βραδυ που δεν κυκλοφορουν πολλα αυτοκινητα, ειναι μια ομορφια. :lol: :lol: :lol: :lol:
ακομα και με το fabia την στραβογυρναω... :wink: :lol: :lol:
συμφωνω με τακι στα καναρια ειναι ιδανικα ειδικα οταν ερχεσαι απο παπανδρεου κ μπαινεις τερμα να συμπληρωσω αν βγεις στην μαρινου αντυπα προς αργυρουπολη στα 500 μετρα εχει κ αλλη μια πλατεια δεν ξερω το ονομα της αλλα ειναι πιο μεγαλη κ εχει κ κλιση... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και ποσα λεφτα ειναι η κληση ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
ασε πολλα :cry: :cry: :cry:
ελεος... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
23-08-08, 07:12
POLI KALI PLATEIA TA KANARIA ALLA H PLATEIA TOY 208 STHN ARGYROYPOLI EINAI POLI KALYTERI!!!!
manos_e30_323i
27-09-08, 11:32
παιδια, εγω που εχω πολυ χαμηλο αμαξι ομως ταλαιπωρειται.. :( οι μισοι δρομοι εχουν βουλιαξει..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
28-09-08, 04:12
παιδια, εγω που εχω πολυ χαμηλο αμαξι ομως ταλαιπωρειται.. :( οι μισοι δρομοι εχουν βουλιαξει.. γιαυτο ελα την τεταρτη αγ.μαρινα να γουσταρεις πραγματικα,ουτε λακουβες ουτε στρουμφακια ουτε γιαγιαδες,μονο εμεις και η πιστα!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drifter727
28-09-08, 14:36
Eτσι ειναι αυτα.
GiannisE30
28-09-08, 15:29
παιδια, εγω που εχω πολυ χαμηλο αμαξι ομως ταλαιπωρειται.. :( οι μισοι δρομοι εχουν βουλιαξει.. γιαυτο ελα την τεταρτη αγ.μαρινα να γουσταρεις πραγματικα,ουτε λακουβες ουτε στρουμφακια ουτε γιαγιαδες,μονο εμεις και η πιστα!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν εχει γιαγιαδες? Οχι ρε φιλε... Τι υποδομες ειναι αυτες? Μεχρι και στον Μαραθωνα ειχαμε γιαγιαδες και δεν θα εχουμε στην Aγ. Mαρινα???
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
28-09-08, 15:36
Δεν εχει γιαγιαδες? Οχι ρε φιλε... Τι υποδομες ειναι αυτες? Μεχρι και στον Μαραθωνα ειχαμε γιαγιαδες και δεν θα εχουμε στην Aγ. Mαρινα???
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ τι της θες της γιαγιαδες?για μπονους!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
28-09-08, 16:06
για clipping points!!! :P :lol: :lol: :lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
28-09-08, 16:26
για clipping points!!! :P :lol: :lol: :lol: σωστος ο γιαννης!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andreas_e30!
04-10-08, 23:08
Επισης παρα πολυ καλη ειναι η πλατεια της Κηφισιας. Πολλυ καλο μεγενθος.
Τακη οταν λες πλατεια της κηφησιας ποια εννοεις?στη νεα κηφησια?π ειναι και τ αστυνομικο τμημα εκει?
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
18-10-08, 00:51
Παιδια στην πλατεια ανεξαρτισιας ειναι Κ@ΥΛ@ ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩΚΙΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ 1000cc με καμενη φλατσα, τριπια εξατμιση, αναρτιση σκετο ελατιριο και ελαστικα 145/80/13 απο το αλογο του Κολοκοτρονη (ουτε 200 ετων) ετσι το αγωρασα απο μια γιαγια το ειχε πρωτο χερι και εγω δευτερο πιστευω εκανα καλη αγωρα. Και τωρα που ανακατασκευαζεται παω με ενα LADA 1700cc station wagon( το εχω για τη δουλεια του φωρτονω σωλινες για τις τεντες) αλλα παλι Κ@ΥΛ@ ειναι. Το καλητερω ειναι οτι απεχει ΜΟΝΟ 150 ΜΕΤΡΑ απο το σπιτι μου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-10-08, 05:12
Παιδια στην πλατεια ανεξαρτισιας ειναι Κ@ΥΛ@ ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩΚΙΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ 1000cc με καμενη φλατσα, τριπια εξατμιση, αναρτιση σκετο ελατιριο και ελαστικα 145/80/13 απο το αλογο του Κολοκοτρονη (ουτε 200 ετων) ετσι το αγωρασα απο μια γιαγια το ειχε πρωτο χερι και εγω δευτερο πιστευω εκανα καλη αγωρα. Και τωρα που ανακατασκευαζεται παω με ενα LADA 1700cc station wagon( το εχω για τη δουλεια του φωρτονω σωλινες για τις τεντες) αλλα παλι Κ@ΥΛ@ ειναι. Το καλητερω ειναι οτι απεχει ΜΟΝΟ 150 ΜΕΤΡΑ απο το σπιτι μου. ηταν καλη!!!τωρα με τα κολοφοτακια κατο που βαλανε την μαμησανε την κακομηρα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
MANOYSOYDAKIS TIRES
18-10-08, 11:06
Παιδια στην πλατεια ανεξαρτισιας ειναι Κ@ΥΛ@ ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩΚΙΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ 1000cc με καμενη φλατσα, τριπια εξατμιση, αναρτιση σκετο ελατιριο και ελαστικα 145/80/13 απο το αλογο του Κολοκοτρονη (ουτε 200 ετων) ετσι το αγωρασα απο μια γιαγια το ειχε πρωτο χερι και εγω δευτερο πιστευω εκανα καλη αγωρα. Και τωρα που ανακατασκευαζεται παω με ενα LADA 1700cc station wagon( το εχω για τη δουλεια του φωρτονω σωλινες για τις τεντες) αλλα παλι Κ@ΥΛ@ ειναι. Το καλητερω ειναι οτι απεχει ΜΟΝΟ 150 ΜΕΤΡΑ απο το σπιτι μου.
Την αποσταση τη μετρας με τον ειδιο τροπο που περνεις μετρα για τις τεντες που βαζεις ρε μαστορα το σπιτι σου με την πλατια πουλες ειναι τουλαχηστον 600 με 700 μετρα και μηπος λεω και λιγα α εχεις και LADA ΣΤΕΣΙΟΝ μπορει να μετραει καλητερα το κοντερσου γιατι εχει σφυχτη ντιζα τοσο που καμια φορα δεν γυρναει
MANOYSOYDAKIS TIRES
18-10-08, 11:12
Παιδια στην πλατεια ανεξαρτισιας ειναι Κ@ΥΛ@ ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩΚΙΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ 1000cc με καμενη φλατσα, τριπια εξατμιση, αναρτιση σκετο ελατιριο και ελαστικα 145/80/13 απο το αλογο του Κολοκοτρονη (ουτε 200 ετων) ετσι το αγωρασα απο μια γιαγια το ειχε πρωτο χερι και εγω δευτερο πιστευω εκανα καλη αγωρα. Και τωρα που ανακατασκευαζεται παω με ενα LADA 1700cc station wagon( το εχω για τη δουλεια του φωρτονω σωλινες για τις τεντες) αλλα παλι Κ@ΥΛ@ ειναι. Το καλητερω ειναι οτι απεχει ΜΟΝΟ 150 ΜΕΤΡΑ απο το σπιτι μου. ηταν καλη!!!τωρα με τα κολοφοτακια κατο που βαλανε την μαμησανε την κακομηρα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι ρε φυλε γιωργο εχεις δικιο βαλανε κατω αυτες τις................... και ολλοι οι ΙΑΠΩΝΕΣ δυσκολευοντε να δυπλοσουν λογο βαρους εμενα παντος εχθες που πιγα παρεα με ενα Μ5 ξερει πιο λεω εκανε παπαδες και το Μ5 και το δικο μου
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
18-10-08, 19:22
Την αποσταση τη μετρας με τον ειδιο τροπο που περνεις μετρα για τις τεντες που βαζεις ρε μαστορα το σπιτι σου με την πλατια πουλες ειναι τουλαχηστον 600 με 700 μετρα και μηπος λεω και λιγα α εχεις και LADA ΣΤΕΣΙΟΝ μπορει να μετραει καλητερα το κοντερσου γιατι εχει σφυχτη ντιζα τοσο που καμια φορα δεν γυρναει ΤΟ ΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΣΤΙΜΟΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΙΝΙΚΟΥ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΕΝΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΧΡΙ 18 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ. ΑΝ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΜΕΤΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ.
παρακαλω οχι κεφαλαια ..ειναι σαν να φωναζεις εκτος κι αν φωναζεις :wink: επισης υπαρχουν πμ και κινητα για το κατι παραπανω που ψαχνεται.......εκτος και αν κανω λαθος
KyriakosEbrake
12-06-09, 13:51
εμενα μ αρεσει πιο πολυ η πλατεια πιο κατω..απο πλατεια ανεξαρτησιας παιρνεις την σοφοκλη βενιζελου συνεχιζεις ευθεια κ η πλατεια ειναι ακριβως μπροστα σου...στο τελος της κατηφορας..ειναι πιο μικρη απο την ανεξαρτησιας αλλα ο δρομος ειναι πιο φαρδυς και γ@μ@τος..τη σβουριζα χθες..στρουμφ περνανε σπανια σχετικα..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.