Επιστροφή στο Forum : kolimeno mploke
xaireto tous ellines drifters.eimai neos sto athlima kai exo kapoies apories sxetika me to mploke.exo ena starletaki me kolimeno diaforiko kai kathe fora pou petao kolo trizei ypervolika to amaksi. auto simvainei akomi kai otan strivo apla.einai fisiologiko?
http://i213.photobucket.com/albums/cc101/starletaras/DSC01642.jpg
γεια σου και εσενα αυτο συμβενει διοτι η εσωτερικη ροδα παρολο που διαγραφη μικρτερη τροχια γυρνα με την ιδια ταχυτα που γυρναει η εξωτερικη που διανυει πολυ μεγαλυτερη αποσταση!!! keep drifting!!! παντως με το κολιμενο πρεπει να μαθεις και να παρκαρεις καλα!!!
! παντως με το κολιμενο πρεπει να μαθεις και να παρκαρεις καλα!!!
??? Δηλαδή? :?:
??? Δηλαδή? :?: με το κολιμενο δεν μπωρεισ να παρκαρεις ευκολα γιατι αντι να στριβει ο κωλος και να παρκαρεις,χωροπιδαει και σου σπαει λιγο τα νευρα. αλλα ολα μια συνιθεια ειναι!!
peiragmenos
20-11-07, 11:48
και στα επιτοπου το πεζεις καγκουρο!προσοχη στα βρεγμενα!keep drifting :wink:
??? Δηλαδή? :?: με το κολιμενο δεν μπωρεισ να παρκαρεις ευκολα γιατι αντι να στριβει ο κωλος και να παρκαρεις,χωροπιδαει και σου σπαει λιγο τα νευρα. αλλα ολα μια συνιθεια ειναι!!
Ασε που το τιμονι συγιζει καμια 10αρα κιλα... :lol: :lol: :lol: :P :P :wink:
paulo6sousa
20-11-07, 14:40
Ασε που το τιμονι συγιζει καμια 10αρα κιλα... :lol: :lol: :lol: :P :P :wink:
Μόνο??????????? :lol: :lol: :lol:
turbanthropos
20-11-07, 15:05
Γι'αυτό το λόγο ξανατοποθέτησα το υδραυλικό :lol:
Αλλιώς δεν παλευόταν!
Tip:παρκάρισμα με την όπισθεν,σε ανηφορούλα...=μπάντες μέχρι θανάτου :lol:
auto sumvainei me alla mploke etairion?
Ντογκας Ιωαννης
20-11-07, 15:12
αυτο συμβαινει με ολα τα "ανοιχτα" διαφορικα που εχουν κολληθει... :wink:
paulo6sousa
20-11-07, 16:57
Γι'αυτό το λόγο ξανατοποθέτησα το υδραυλικό :lol:
Αλλιώς δεν παλευόταν!
Tip:παρκάρισμα με την όπισθεν,σε ανηφορούλα...=μπάντες μέχρι θανάτου :lol:
Αυτό το παθαίνω και χωρίς το κολλημένο.Μάλιστα την πίσω δεξιά ζάντα την έχω γ@μήσει απ'τα χτυπήματα στο πεζοδρόμιο κάτω απ'το σπίτι μου απ'τις "πάντες" με όπισθεν! :lol: :lol: :lol:
Με ένα απλό μπλόκε μια εταιρίας που το δίνει σε αυτοκίνητα παραγωγής δεν το κάνει, για το λόγο ότι πρέπει να είναι φιλικό με τους επιβάτες. Ενώ ένα μπλόκε αγωνιστικού τύπου και χοροπηδεί και κάνει θόρυβο, αλλά ΔΕΝ κάνει μούτρα και τάση υποστροφής που κάνει το κολλημένο. Το κολλημένο σου σπάει ημιαξόνια πολύ πιο γρήγορα από το καλύτερο μπλόκε της αγοράς και με δυνατό μοτέρ.
paulo6sousa
20-11-07, 17:25
Με ένα απλό μπλόκε μια εταιρίας που το δίνει σε αυτοκίνητα παραγωγής δεν το κάνει, για το λόγο ότι πρέπει να είναι φιλικό με τους επιβάτες. Ενώ ένα μπλόκε αγωνιστικού τύπου και χοροπηδεί και κάνει θόρυβο, αλλά ΔΕΝ κάνει μούτρα και τάση υποστροφής που κάνει το κολλημένο. Το κολλημένο σου σπάει ημιαξόνια πολύ πιο γρήγορα από το καλύτερο μπλόκε της αγοράς και με δυνατό μοτέρ.
Σωστός!
Σαράφης Γιώργος
20-11-07, 18:10
Ο Τάκης είναι πάντα σωστός !!!!!
( Εκτός από την Ιαπωνοφιλία του !!!!!!! )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γεια σου oldschool να ρωτησω κατι ασχετο τα καθισματα ειναι απο swift gti? μπηκαν ευκολα? ποσω τα βρικες? αυτα και ευχαριστω.
Ναι ετσι ειναι...
Απλα το κολλημενο μπλοκε ειναι για ατελειωτα donuts.... :lol: :lol: :lol:
Κολλατε γιατι χανομαστε ... :lol: :lol: :lol:
paulo6sousa
20-11-07, 21:52
Κολλατε γιατι χανομαστε ... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
nai file mou apo swift einai.de ta evala ego itan ap otan to agorasa
na rotiso kai kati allo.prin apo ligo kairo arxise na mou kanei kati thorivous ana diastimata san na kopanane sidera.prepei na to alakso i mporei na kratisei poli akoma?
αν μιλας για το διαφορικο, τοτε πρεπει πριν να σου σφιριζε, και τωρα εχεισ αρχισει να ακους σηδερα σημενει οτι καντευει να φατασει για τα παλιοσιδερα!!
xaireto tous ellines drifters.eimai neos sto athlima kai exo kapoies apories sxetika me to mploke.exo ena starletaki me kolimeno diaforiko kai kathe fora pou petao kolo trizei ypervolika to amaksi. auto simvainei akomi kai otan strivo apla.einai fisiologiko?
http://i213.photobucket.com/albums/cc101/starletaras/DSC01642.jpg
πολυ ωραιος ο starleteas!!!!!!
giorgis_E21
26-11-07, 22:20
αν μιλας για το διαφορικο, τοτε πρεπει πριν να σου σφιριζε, και τωρα εχεισ αρχισει να ακους σηδερα σημενει οτι καντευει να φατασει για τα παλιοσιδερα!!
εξαρταται γιατι αν το κανει μονο στις αλλαγες μπορει να παρεδωσε ψυχη κανα ημιαξονιο...
εξαρταται γιατι αν το κανει μονο στις αλλαγες μπορει να παρεδωσε ψυχη κανα ημιαξονιο... διολου απιθανο αλλα δενθα το επερνε χαμπαρι οτι ειναι μονοκινητος???
prepei na to alakso i mporei na kratisei poli akoma?
Ξανακολλα το !!
:lol: :lol: :lol: :lol:
paulo6sousa
27-11-07, 01:36
na rotiso kai kati allo.prin apo ligo kairo arxise na mou kanei kati thorivous ana diastimata san na kopanane sidera.prepei na to alakso i mporei na kratisei poli akoma?
Για τσέκαρε μήπως δεν είναι απ'το διαφορικό και είναι οι σταυροί απ'τον άξονα μετάδοσης.Όταν διαλυθούν τελείως κάνουν σαν σίδερα που χτυπάνε μεταξύ τους.Σου τρέμει καθόλου?
Για τσέκαρε μήπως δεν είναι απ'το διαφορικό και είναι οι σταυροί απ'τον άξονα μετάδοσης.Όταν διαλυθούν τελείως κάνουν σαν σίδερα που χτυπάνε μεταξύ τους.Σου τρέμει καθόλου?σωστος!!!
Oldschool se poia perioxi meneis??
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα..
Ψαχνω να βρω καποιον να μπορει να μου κολλησει το διαφορικο (επειδη δεν εχω ηλεκτροκολληση και δεν ξερω κιολας) γιατι εναν που βρηκα μου ειπε 100ε :shock:
Οποιος ξερει καποιον ας μου πει..
turbanthropos
29-10-08, 22:27
Θα κρατήσει με ηλεκτροκόλληση;
Το δικό μου το είχα κάνει πριν 3 χρόνια με αργκόν και δεν έχει κάνει "τσίκ"-αντιθέτως έχω ακούσει κολλήσεις με ηλεκτροκόλληση που...ξεκόλλησαν σχετικά νωρίς
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
30-10-08, 02:09
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα..
Ψαχνω να βρω καποιον να μπορει να μου κολλησει το διαφορικο (επειδη δεν εχω ηλεκτροκολληση και δεν ξερω κιολας) γιατι εναν που βρηκα μου ειπε 100ε :shock:
Οποιος ξερει καποιον ας μου πει.. ΜΠΟΡΩ εγω να στο κολισω εχω ραψει και του γιωργου κε35 στο κορολα του. παρε με τηλ στο 6934867003 γιωργος.
GiannisE30
30-10-08, 02:25
100? για ηλεκτροκοληση κιολας???
με κανα 50? και πολλα ειναι...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
30-10-08, 07:43
ηλεκτροκοληση???ουτε βολτα δεν θα προλαβης να πας!!!αργκον φιλε!!!!εγω απο την καυλ@ μου μια μερα στην αγ.μαρινα που δεν ειχα αλλες ζαντες εβαλα μια 13 κ μια 14 και μπηκα!!!!φαντασου δεν εσπασε διαφορικο δεν εσπασε ιμιαξονιο και εσπασε σταυρο!!!!καπου επρεπε να ξεσπαση!!!!!μπωρο να πω οτι εκανε καλη δουλεια ο φουρτουνακος!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: απωρο ποιος μαστορας σου ειπε με ηλεκτροκοληση!!!!!
GiannisE30
30-10-08, 12:11
Γιωργο, ερωτηματικα βγαζει ρε φιλε...
Αν μπορεις ξαναγραψτω! :lol: :lol:
ma-nos e30
30-10-08, 19:59
αν πατισις ανανεοση της σεληδας στα βγαζι κανονικο και εμενα το εχει κανει... :wink: :wink:
GiannisE30
30-10-08, 23:58
αν πατισις ανανεοση της σεληδας στα βγαζι κανονικο και εμενα το εχει κανει... :wink: :wink:
το ξερω, παρολα αυτα δεν το εκανε..
kallitexni$
15-11-08, 23:02
Να ρωτησω κατι λογω ασχετοσυνης?Ενα 2-way μπλοκε 100% τι διαφορα εχει απο ενα κολλημενο σε θεματα οδηγησης-συμπεριφορας?
Και κατι αλλο:αν εχεις βαλει μπλοκε,γιατι να το κολλησεις?
Μαριος Παπαδοπουλος
16-11-08, 00:18
Ενα 2-way μπλοκε 100%
Υπαρχει 2-δρομο 100% ;;;;; :shock: :roll:
Και κατι αλλο:αν εχεις βαλει μπλοκε,γιατι να το κολλησεις?
Γουστα ειναι αυτα...:lol:
Καραμιχάλης Βασίλης
16-11-08, 00:30
εγω παντος ενα εχω να πω για καθε μερα το κολιμενο διαφορικο δεν παλεβετε .... και το μονο κακο που μπορω να βρω στο δικο μου ειναι οτι απο τι στιγμη που 8α ξεκινισει το αμαξι να γλιστραει μετα δεν σταματαει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kallitexni$
16-11-08, 00:45
[quote=kallitexni$] Ενα 2-way μπλοκε 100%
Δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο ρωταω.Τοτε ποια μπλοκε ειναι 100%?
Καραμιχάλης Βασίλης
16-11-08, 01:49
[quote=kallitexni$] Ενα 2-way μπλοκε 100%
Δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο ρωταω.Τοτε ποια μπλοκε ειναι 100%?
αφτα που ειναι κολιμενα ειναι σιγουρα παντος!!!κολας τους δοριφορους του διαφορικου επι τις ουσιας καταφερνεις κανει ενα διαφορικο αξονα (σαν τα καρτ)...
γενικα 100% μπλοκε ειναι τα διαφορικα που εχουνε καπια τζιπ, αγροτικα,το λεγομενο καρο!τορα αν ιπαρχουν 2-way 100% δν 3ερο...
turbanthropos
16-11-08, 14:26
Το Μ-Differential της Ε46 Μ3 κάτω από συνθήκες,"κλείδωνε" στο 100% οπότε,έστω και στιγμιαία,έστω και πολύυυ σπάνια,μπορεί να λειτουργήσει ως μπλοκέ(100% εμπλοκή) και στην επιτάχυνση και στην επιβράδυνση(2-way)
ledariannacity
12-12-08, 03:35
Ωραια ολα αυτα αλλα ρε παιδια κανεις δεν ειπε πια η διαφορα ενους κολημενου διαφορηκου με ενος του εμορειου( την ωρα του Drift)...
poutsoulas1
09-01-09, 21:26
ποιο ειναι το καλητερο μπλοκε σε αναλογια για drift? 25%50%75%η100% εμενα ειναι 25% και μου ειπανε να το κανω τουλαχιστον 50% με αλαγη δισκακιων στο διαφορηκο.
blaze ocean
09-01-09, 21:51
για αγωνα η για βολτισιο που γυρναει που και που?
για βολτισιο,εξαρταται απο τον τυπο του διαφορικου...σε γενικες γραμμες 75% ειναι καλα για ενα βολτισιο με δυναμη που γυρναει συχνα...καλα για αγωνα 100%...
poutsoulas1
09-01-09, 22:13
απο δυναμη ειναι 192ps μαμα ατμ. v6 3000cc. το θελω και για βολτα και για πιστα <που και που>. Νασο εχω και το παλιο σασμαν-διαφορικο απο το 1600 αν το κολισω θα αντεξει??? για πιο κοντο. τωρα ειναι μακρι πολυ.... στο ρυσιο παντος η δευτερα γαζωνε...
Rozy_SS_Kp60
10-01-09, 00:57
Πιστευω 100% σε aftermarket δεν βγαινει ε?Η βγαινει??
poutsoulas1
10-01-09, 11:42
δεν ξερω αμα βγαινει η οχι. αν ναι θα εχει τιμη..... αλλο 1-2 alfa 75...
Σέρμπης Κώστας
16-01-09, 19:06
συγνωμη βρηκες μοτερ v6 τριλιτρο απο qv milano για την 75αρα σου?
εχω ενα φιλο με αυθεντικο qv milano εδω στα γιαννενα
το μοτερ που το βρηκες?απο ελλαδα ειναι?
poutsoulas1
16-01-09, 19:38
το μοτερ - αμαξι ειναι απο Βερολινο. αφτο που εχω ειναι αυθεντικο milano 3.0 v6 92 μον. οχι τις φωτο. απο γιαννενα???? τον Σακι λες??
poutsoulas1
16-01-09, 19:49
Νασσο τι λες να κολησω αφτο το διαφορικο που εχω τωρα?? <απο 3.0λιτρο> η θα το μετανιοσω??? γιατι το θελω και για καθε μερα???
Σέρμπης Κώστας
16-01-09, 21:32
που τον ξερεις εσυ το σακη?????φιλος μου καλος...ενα σωρο μαλακιες εχουμε πει...το εχει μεσα τωρα.
Νασσο τι λες να κολησω αφτο το διαφορικο που εχω τωρα?? <απο 3.0λιτρο> η θα το μετανιοσω??? γιατι το θελω και για καθε μερα??? αν ρωτασ εμενα ειμαι κατα του κολιμενου..... πρωτιμω ενα καλο μπλοκε και ασ ειναι ακριβο τωρα τι να σου πω μεχρι τωρα δεν ειχα δυναμη και το μπλοκε που ειχω ειναι παραπολυ δυνατο και το ενιωθα σχεδον λεσ και ειναι κολιμενο κανει θορυβο οταν διαφοριζει και τα σχετικα που κανουν ολα τα καλα!! εμενα δεν μου αρεσει να οδηγαω με κολιμενο.. μου αρεσει να διωχνω το αμαχι απο την φορα και οχι απο χειροφρενο οποτε δεν με βολευει να ειναι κολιμενο σελιγο καιρο που θα το δοκιμασω με την τριπλασια δυναμη θα σου πω, αν διαφοριζει θα το κολισω και εγω αναγκαστικα... οσο για το καθε μερα δεν εχει προβλιμα μονο οτι χοροπιδαει λιγο ο κολοσ στεισ γωνεισ και στο παρκαρισμα...
poutsoulas1
17-01-09, 00:58
o.k Νασσο θα περιμενω να δω τι εκανες. ολλοι μου λενε κολατο και κολατο και αν δεν κανει αντε ξεκολατω...... τωρα ειναι 25%μπλοκε
poutsoulas1
17-01-09, 00:59
που τον ξερεις εσυ το σακη?????φιλος μου καλος...ενα σωρο μαλακιες εχουμε πει...το εχει μεσα τωρα.
απο καπου τον ξερω..... τι επαθε και το εχει μεσα????
Σέρμπης Κώστας
17-01-09, 16:18
τιποτα...τιποτα...μια χαρα ειναι το αμαξι.ετοιμαζεται απλα
turbanthropos
17-01-09, 20:02
poutsoula,αφού διαθέτεις lsd,γιατί κάνεις λόγο για κόλλημα?
Βρες ένα μάστορα που να γνωρίζει και μπορεί να σου αυξήσει την εμπλοκή ;) (με την προυπόθεση ότι διαθέτεις δισκάτο)
Σέρμπης Κώστας
17-01-09, 20:32
apo οσο ξερω τουρμπανθρωπε το μπλοκε της qv (μιας και αυτο φοραει τωρα το παλικαρι) ειναι δισκατο οποτε μπορει να προσθεσει καποια δισκακια
Σαράφης Γιώργος
17-01-09, 20:50
Αλλιώς κράτα το μπλοκέ στην άκρη , βρες ένα ελεύθερο και κόλλα εκείνο .
Αν δεν σου αρέσει , το ξαναλλάζεις με το μλοκέ .
Γιατί αδερφέ ότι και να σου πει ο καθένας μας , σαν την δοκιμή δεν έχει !!!
+ ότι τα γούστα του καθένα διαφέρουν .
poutsoulas1
18-01-09, 14:01
ελεγα να ραψω απ το 1.6 που το εχω αλλα ο Νασσος μου λεει οτι δεν αντεχει. κατι θα ξερει. τωρα μαλον θα ανεβασω με δισκακια αυτο που εχω και αν βρω κανα ελευθερο θα το κολλησω για δοκιμη.
Γιωργο σαν να εχεις δικαιο..
Kazanis Garage
26-03-09, 20:31
Βασικα αυτο που δεν εχετε αναφερει μεχρι τωρα ειναι πως το 100% "κόβει παρα πολυ οταν το αυτοκινητο δεν εχει πολλα αλογα.Το δικο μου μπορει να θελει να πλησιασει τα 200 αλογα αλλα το 100% το εχει κοψει υπερβολικα...Σου δινει την αισθηση οτι ειναι 40+ αλογα κατω οταν προσπαθεις να το γυρισεις με πολλα, και αρχιζουν να "γαντζωνουν" οι τροχοι...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
27-03-09, 10:33
Βασικα αυτο που δεν εχετε αναφερει μεχρι τωρα ειναι πως το 100% "κόβει παρα πολυ οταν το αυτοκινητο δεν εχει πολλα αλογα.Το δικο μου μπορει να θελει να πλησιασει τα 200 αλογα αλλα το 100% το εχει κοψει υπερβολικα...Σου δινει την αισθηση οτι ειναι 40+ αλογα κατω οταν προσπαθεις να το γυρισεις με πολλα, και αρχιζουν να "γαντζωνουν" οι τροχοι...
200 αλογα ειναι πολλα για να σου γατζωνει το ραμμενο. Απλα θελει εκμαθηση στην γρογορη οδηγηση. Πρεπει να το σπας απο πριν, γιατι αλλιως τεινει να υποστρεφει.
Αρχισε με πιο φθαρμενα λαστιχα και οσο το μαθαινεις πηγαινε και πιο γρηγορα αυξανοντας την ποιοτητα των ελαστικων.
Αν το μαθεις, δεν θα το αλλαζεις με τιποτα.
Εδψ πρεπει να πω, οτι σε αυτοκινητα τυπου στρλετ π.χ. που εχουν κοντο μεταξονιο, ειναι πολυ πιο δυσκολο το ραμμενο. Αλλα και εκει, οταν το μαθεις, ειναι απαιχτο.
Βεβαια ειναι προσωπικξ μου γνωμη αυτη, αφου οι περισσοτεροι προτιμουν δισκατο. Εχουν και αυτοι ατρανταχτα επιχειρηματα.
Μονο που η λυση ραμμενου ειναι και τσαμπα.
Kazanis Garage
27-03-09, 12:57
Μετά την τοποθέτηση του κολλημένου διαφορικού σε καποια κομματια (φουρκετες 1ης) το αυτοκινητο εκανε κατι διακοπες σαν τροφοδοσια. Ψαχτήκαμε αρκετα με τρομπες κτλ, μεχρι που ανακαλυψαμε πως το προβλημα ηταν πως σε "σαγρε" ασφαλτο με τις 17αρες και την αναρτηση(αρκετα καλη) δεν ειχε δύναμη να σπιναρει ανετα την 1η, και απλα οταν "μαγκωναν" οι τροχοι ζωριζοταν τοσο στο στροφαρισμα που σου φαινοταν σαν τροφοδοσια...
Μαλλον εχετε συνηθισει σε πολυ πιο ελαφριες κατασκευες, γιατι πιστεψε με δεν φαινονται πολλα οταν αναφερεσαι σε 1200κιλα αυτοκινητο...
turbanthropos
27-03-09, 14:33
Μαλλον εχετε συνηθισει σε πολυ πιο ελαφριες κατασκευες, γιατι πιστεψε με δεν φαινονται πολλα οταν αναφερεσαι σε 1200κιλα αυτοκινητο...
Πάλι,καλά είσαι.Εγω που είμαι 1450;:lol:
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον κ.Νίκο και να μείνω στο κομμάτι αυτό:"Πρεπει να το σπας απο πριν, γιατι αλλιως τεινει να υποστρεφει"
Μην σκάς,από την στιγμή που υπάρχουν πιο αδύναμα Ε30 από εσένα και ντριφτάρουν άνετα με κολλημένο,στις λεπτομέριες έγγυται το πρόβλημα:wink:
Για αρχή,μήπως να δοκίμαζες με μικρότερης διαμέτρου ζάντες;Γιατί με τις 17ρες όσο να'ναι λογικό να ζορίζεται.
Επίσης,κοίταξε την μπροστινή σου γεωμετρία.Μπορεί να είσαι "φευγάτος" κάπου και να μην μπορεί να σου προσφέρει την απαραίτητη πρόσφηση ο μπροστινός άξονας,δουλεύοντας ως υπομόχλιο,βοηθόντας στο να ξεκολλήσει ο πίσω:)
Καλή συχέχεια Γιώργο!
Kazanis Garage
27-03-09, 14:41
Εχω πλεον 15αρες με ημισλικ εμπρος 195/50/15 και πισω βρηκα κατι 175/65/15 dunlop. Αδειασα και πορτμπαγκαζ-πισω καθισμα οποτε θα δειξει το Σ-Κ στα χανια. Δυστυχως δεν προλαβα να του κανω και μια ευθυγραμμιση με λιγο θετικο καμπερ πισω...
Kazanis Garage
27-03-09, 14:43
Πάλι,καλά είσαι.Εγω που είμαι 1450;:lol:
1450????
Αυτα ειναι....Οκ... Απο σημερα θα λεω πως ειμαι παναλαφρος!
turbanthropos
27-03-09, 14:51
Γιώργο,αν και δεν γνωρίζω πολύ καλά τις αναξάρτητες διατάξεις πίσω,έχω την εντύπωση ότι σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγουν όσο το δυνατό εγγύτερα τις 0 μοίρες-με πάσα επιφύλαξη πάντα!
Kazanis Garage
27-03-09, 14:54
Κατ' αρχας ειναι Μάνος...
Απλα σκεφτομουν αρνητικο μπροστα (εχει ηδη πολυ λιγο) και θετικο πισω για να ξεκολαει πιο ευκολα...Ουτως η αλλως μολις κατσει λιγο, αρνητικο θα γινεται....
turbanthropos
27-03-09, 15:36
Κατ' αρχας ειναι Μάνος...
Είδα το "garage" δίπλα στο Καζάνης και το πέρασα για "geοrge":lol:
manos_blue2000
27-03-09, 16:01
Εχω πλεον 15αρες με ημισλικ εμπρος 195/50/15 και πισω βρηκα κατι 175/65/15 dunlop. Αδειασα και πορτμπαγκαζ-πισω καθισμα οποτε θα δειξει το Σ-Κ στα χανια. Δυστυχως δεν προλαβα να του κανω και μια ευθυγραμμιση με λιγο θετικο καμπερ πισω...
ΜΑΝΟ εγω ειμαι απο χανια ελπιζω να τα ΠΟΥΜΕ και απο κοντα θα ερθουν κιαλα παιδια απο ηρακλειο ξερεις???
και μια φιλικη συμβουλη ...
πρωτη φορα τουλαχιστον στα χανια εβαλαν στην πιστα cliping points (sorry αν το γραφω λαθος) ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ... ειναι νομιζω λιγο δυσκολη η πιστα και νομιζω χρειαζεται δυναμη στο αυτοκηνιτο ...
φιλικα μανος ...
Kazanis Garage
27-03-09, 16:32
Θα τρεξεις εσυ?
Ειναι λιγο μπερδεμα γιατι ειναι σφιχτη και στενη...Μια φορα εχω μπει μεσα για καμια 20αρια γυρους περιπου... Παντως το τι τελικο αποτελεσμα θα φερω δε με πολυαπασχολει...Το χαβαλε μας να κανουμε, να το διασκεδασουμε και κυριως να προπονησουμε τα χερια μας, που θελουν πολυ προπονηση...
Δυστυχως στο Ηρακλειο δεν υπαρχει καμια πιστα για να κανουμε εξασκηση. στις Μαλαδες εκλεισε, και στην Αλικαρνασσο δεν βαζει μεσα αυτοκινητα.... :(
Kazanis Garage
27-03-09, 16:34
Δε νομιζω να ερθουν αλλοι απο εδω, γιατι σχεδον ολοι λενε λενε λενε και μολις ερθει η ωρα βρισκουν τις απειρες δικαιολογιες για να "την κανουν". Περιμενω να τα πουμε απο κοντα εκει.
διαβασα σημερα σε ενα σαιτ ιαπωνικο driftjapan και ανεφερε φυσικα το μπλοκε ωσ βασικη προυποθεση για drift car.εγραφε κατι που επιβεβαιωνε ολα τα φτηνα μπλοκε(κολλημενα) ως αποδεκτη λυση για καποιο αυτοκινητο που δεν υπαρχει μπλοκε απο εταιρια γιαυτο η για καποιους που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στο κοστοσ........
η φτηνη ελληνικη μοντιφα επιβεβαιωνεται !!
οταν εμεις κολλουσαμε διαφορικα αυτοι ηταν κρεμασμενοι στα δεντρα και εκαναν τουμπες...
Rozy_SS_Kp60
03-04-09, 19:27
xao0xaox0ao!Σωστοςςς!
tsilibithras
03-04-09, 19:43
οταν εμεις κολλουσαμε διαφορικα αυτοι ηταν κρεμασμενοι στα δεντρα και εκαναν τουμπες...
Όταν καλλούσαμε τα δικά τους διαφορικά! :lol::lol::lol::lol::lol:
pazis sokratis
04-04-09, 00:12
Καλησπέρα παίδες..αν επιτρέπεται και αν γινεται δεκτή και η δική μου άποψη (σαν νέο μέλος)..ένα είναι το στάνταρ..σαν το κολλημένο...!!!δεν έχει..!!!ατελείωτες μπάντες και χωρις πολύ δύναμη...!!!απλά θέλει λιγάκι...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ..!!!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
04-04-09, 01:36
Καλησπέρα παίδες..αν επιτρέπεται και αν γινεται δεκτή και η δική μου άποψη (σαν νέο μέλος)..ένα είναι το στάνταρ..σαν το κολλημένο...!!!δεν έχει..!!!ατελείωτες μπάντες και χωρις πολύ δύναμη...!!!απλά θέλει λιγάκι...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ..!!!
Και εγω. Κολλημενο και ξερο ψωμι.
kallitexni$
04-04-09, 01:38
Οντως φιλε μου!
Very much moutra!!:(
drift student kp60
04-04-09, 19:04
με κολλιμενο και απο τι εχω δει....ειναι πολυ σπαστικο...στην οδηγιση...αλλα τελειο για DRIFT...και ρωταω τωρα υπαρχει διαφορικο φιλικο σε συνθικες οδηγισης σε δρομο...και να κλειδονει οταν σπει η προσφηση ...και να μετατρεπεται σε καλο μπλοκε ...μαλλον μονο τα δισκατα διαφορικα...αλλα θελω και καμια αποψη για το θεμα..αυτα :)
turbanthropos
04-04-09, 19:10
με κολλιμενο και απο τι εχω δει....ειναι πολυ σπαστικο...στην οδηγιση...
Εγώ το κυκλοφορώ έτσι,σχεδόν καθημερινά εδώ και 3 χρόνια και μόνο στο παρκάρισμα με όπισθεν σε ανηφόρα με έχει ενοχλήσει:)
Σαφώς και ένα δισκάτο είναι καλύτερο για καθημερινή χρήση,αλλά όταν δεν υπάρχουν τα λεφτά...
drift student kp60
11-04-09, 20:09
Εγώ το κυκλοφορώ έτσι,σχεδόν καθημερινά εδώ και 3 χρόνια και μόνο στο παρκάρισμα με όπισθεν σε ανηφόρα με έχει ενοχλήσει:)
Σαφώς και ένα δισκάτο είναι καλύτερο για καθημερινή χρήση,αλλά όταν δεν υπάρχουν τα λεφτά...
σε τι τιμες παιζουν τα ντισκατα...?...και τι προσθηκες χρειαζεται ενα απλο ελευθερο διαφορικο ..για να γινει ντισκατο..?..πχ...για ενα διαφορικο απο AE πανω σε Starlet kp60....
drift student kp60
11-04-09, 20:11
δισκατα..**:lol:
turbanthropos
11-04-09, 20:18
Αν θες ντισκάτο,πετάς μια disco-ball στο καβούκι του διαφορικού:lol:
Οι τιμές ποικίλουν...αλλά δεν έχω δει φθηνότερο(καινούριο πάντα) από 500ευρό.
Ένα διάστημα,έφτιαχνε ο Μπούμπης τα ελέυθερα διαφορικά σε δισκάτα αλλά σταμάτησε να το κάνει σε πισωκίνητα.
Ορισμένοι έχουν χρησιμοποιήσει το phantom grip αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια...
drift student kp60
11-04-09, 20:43
χαχαχαχαχαχαχα..καλο ;)..και 3 4 προβολακια για να'μαστε κομπλε :lol2:
πανακριβα..μαλλον σε κολλιμενο θα στραφω οταν ερθει η ωρα η καλη ;)...αλλα η μεταδοση ειναι πολυ συμαντικη οποτε θα κοιταξω και για "ντισκατο" :lol: αφου αντεχει το δικο σας το κολλιμενο με τοσο βαρια καροτσα δεν θ'αντεξει ενα Starlet....?..οποτε παμε για Argon ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.