Επιστροφή στο Forum : Απορια για της διαδρομες και την ασφαλεια(του διπλωματος)
InitialA(Αλεκος)
09-11-07, 14:27
εχει σκεφτει κανεις οτι τα smurfs διαβαζουν τα κειμενακια για της διαδρομές???? :lol:
Αμα τα διαβαζουν, ας διαβασουν κ αυτο
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Γ@ΜΙΕΣΤΕ...... :wink: με τρελα....
Ντογκας Ιωαννης
09-11-07, 16:48
KISS MY
http://www.imageshack.gr/thumbs/2dwnewgyqn0nzm1mdckm.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=2dwnewgyqn0nzm1mdckm.jpg)
:D :D :D
http://www.imageshack.gr/thumbs/4yuwnmtwmolej2o2m2fy.jpg (http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=4yuwnmtwmolej2o2m2fy.jpg)
InitialA(Αλεκος)
10-11-07, 12:12
:D :D :D :D
Αμα τα διαβαζουν, ας διαβασουν κ αυτο
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Γ@ΜΙΕΣΤΕ...... :wink: με τρελα....
χαχα!!συμφωνω και παυξανω!!! :D :D :D
giorgis_E21
11-11-07, 05:33
εγω δεν συμφωνω γιατι σημερα ετυχε 2 καλα παιδια να σωσουν μια πολυ ασχημη κατασταση
μη γινομαστε αχαριστοι...
tsilibithras
11-11-07, 17:16
Για λέγε...
giorgis_E21
11-11-07, 18:05
ειναι μπερδεμα η ιστορια με ενα παιδακι με αναπηρια και εναν πατερα... :evil: :evil:
παντως το σωσανε τα παιδια της αστυνομιας και μπραβο τους..
δεν ειμαστε ολοι απο το ιδιο καζανι...
paulo6sousa
11-11-07, 18:10
Σίγουρα,δυστυχώς οι καλοί αποτελούν εξαίρεση...
Μπάτσος είσαι ρε?? :lol: :lol:
Παιδιά τον βρήκα!
Πλακίτσα κανουμε, βεβαιως βεβαιως.... :lol:
ειναι μπερδεμα η ιστορια με ενα παιδακι με αναπηρια και εναν πατερα... :evil: :evil:
Egw oti eipa to eipa gia autous pou eksairountai apo thn eksairesh...
dld oi m@l@kes... :wink:
Kgw exw gnwrisei arketous pou htan poly kaloi k mpravo tous....
giorgis_E21
12-11-07, 15:46
δηλωσα αστυνομια στο μηχανογραφικο αλλα μη το πειτε πουθενα....μεταξυ μας :shock: :lol: :D :D
και μια που λεμε για αστυνομια να πω ευχαριστω στα παιδια που με πηγαν με το περιπολικο σε βενζιναδικο και με γυρισαν στο αμαξι οταν εμεινα απο βενζινη κατω απο τη γεφυρα της αττικης οδου στη κατεχακη!!!
paulo6sousa
12-11-07, 17:46
και μια που λεμε για αστυνομια να πω ευχαριστω στα παιδια που με πηγαν με το περιπολικο σε βενζιναδικο και με γυρισαν στο αμαξι οταν εμεινα απο βενζινη κατω απο τη γεφυρα της αττικης οδου στη κατεχακη!!!
Αυτό κι αν είναι εξαίρεση!Με ένα φίλο μου που είχαμε μείνει με το αμάξι του σε ένα στενό στον Πειραιά,μας πλησίασε ένα περιπολικό για να μας την πει που έχουμε κλείσει το δρόμο και μόλις τους είπα να μας βοηθήσουν να το σπρώξουμε να το βάλουμε στην άκρη πάτησαν γκάζι κι έφυγαν.Αυτή είναι εξυπηρέτηση προς τους πολίτες!
giorgis_E21
13-11-07, 22:03
δεν εισαι γκομενα...αν εισουν και φοραγες και μια φουστα,θα εβλεπες λαος που θα μαζευοτανε να σε σπρωξει...σαν τους βλακες...να σπρωχνονται...τι γελοιο θεαμα
χαχα!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν εισαι γκομενα...αν εισουν και φοραγες και μια φουστα,θα εβλεπες λαος που θα μαζευοτανε να σε σπρωξει...σαν τους βλακες...να σπρωχνονται...τι γελοιο θεαμα
Εσυ οταν εμεινες απο βενζινα, φοραγες φουστα? :twisted:
αρα μας διαβαζουν :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8)
paulo6sousa
14-11-07, 02:12
αρα μας διαβαζουν :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Standard!!!
Σαράφης Γιώργος
14-11-07, 10:22
Τότε έχω να κάνω μια δήλωση : Την τελευταία εβδομάδα κυκλοφορώ με ένα πετρελαιίσιο αγροτικό και μέσα στην πόλη , πράγμα που απαγορεύεται , απλά εκτιμήστε ότι είναι πολύ προτιμότερο αυτό από το Μ3 αμολυμένο στα στενά και μην με γράψετε , ευχαριστώ .
Ναι μην μας γραφετε αλλο....
Παιδια της πιστας πραμα..... :wink: :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
14-11-07, 17:42
οχι τακη εκανε κρυο και εβαλα παντελονι....
γι'αυτο ολοι οι μαντραχαλοι πηγαν να σπρωξουν το αμαξι της αλλης...
Σαράφης Γιώργος
14-11-07, 18:35
Έτσι όπως έγινε η συζήτηση , κολλάει να γράψω για κανά ραβανί ή καμιά τυρόπιτα και δεν θα φταίω κιόλας , αλλά δεν λέω τίποτα , θα χαλάσει το post .
Έτσι όπως έγινε η συζήτηση , κολλάει να γράψω για κανά ραβανί ή καμιά τυρόπιτα και δεν θα φταίω κιόλας , αλλά δεν λέω τίποτα , θα χαλάσει το post .
Ναι εσενα περιμενε για να χαλασει ! :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
14-11-07, 18:51
:wink:
giorgis_E21
14-11-07, 19:01
γιωργο δεν κανω πλακα...να δεις τι "κουκλα μου" και τι "μαναρι μου" της λεγανε τα λιγουρια...σαν σιροπια απο ραβανι...και τσακωνονταν ποιος θα τη σπρωξει...
θα τη σπρωξει...
κυριολεκτικα?
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
tsilibithras
16-11-07, 02:15
θα τη σπρωξει...
κυριολεκτικα?
Ποια να σπρώξει πού; :oops: :lol: :lol: :lol:
θα τη σπρωξει...
κυριολεκτικα?
Έχουν και αυτοί τα τυχερά τους . :wink:
θα τη σπρωξει...
κυριολεκτικα?
Ποια να σπρώξει πού; :oops: :lol: :lol: :lol:
ελλα τωρα που δεν καταλαβαινεις..... :wink: :wink: :wink:
Τότε έχω να κάνω μια δήλωση : Την τελευταία εβδομάδα κυκλοφορώ με ένα πετρελαιίσιο αγροτικό και μέσα στην πόλη , πράγμα που απαγορεύεται , απλά εκτιμήστε ότι είναι πολύ προτιμότερο αυτό από το Μ3 αμολυμένο στα στενά και μην με γράψετε , ευχαριστώ .
το γραφει στην αδεια οτι απαγορευεται να κυκλοφορει στην πολη σωστα ?
Βαλε την αδεια στο παρ μπριζ του αυτοκινητου και αστην εκει για κανα δυο εβδομαδες (ηλιολουστες ) και δεν θα γραφει τιποτα μετα, δοκιμασμενα πραγματα και ποτε δεν μου ειπε κανεις μπατσος τιποτα
Σαράφης Γιώργος
16-11-07, 18:02
Ακούγεται αποτελεσματικό , θα το δοκμάσω , thanx !!! :wink:
giorgis_E21
16-11-07, 18:07
να το κανω κι εγω να μη φαινεται τιποτα....γενικοτερα?
Οντως και οταν πανε να σε γραψουνε αν χαμογελας και λιγο, το μετανιωνουν! Ενα απο τα καλα του να εισαι γυναικα, κ ποσο μαλλον με μινι. . . 8) 8)
konstantinaM3
05-03-08, 00:47
για μενα η ιδανικοτερη πλατεια για ντριφτ ειναι η πλατεια νταβαρη κ στο σεφ που ειναι η λιμνουλα...εκει στην λιμνουλα εχω κανει ενα σορο μαλακιες λολ μεχρι κ το 318is που ειχα το ντριφταρα εκει ωραια ηταν :lol:
Παντελης Κιτζογλου
05-03-08, 14:25
σε εκεινη την πλατεια στο σεφ με δεσανε αλλα ευτυχως την γλυτωσα την 700αρα με λιγο μπλα μπλα.εσκασα μπαντα μπροστα στους μπατσους(δεν τους ειχα παρει πρεφα) :lol: :lol: .γαματη πλατεια
paulo6sousa
05-03-08, 14:49
Γαμάτη αλλά επικίνδυνη.Όταν το Σεφ ήταν στα πάνω του,λίγο μετά τους ολυμπιακούς,ένα παληκάρι είχε κάνει βουτιά.Ένας φίλος μου απ'τη σχολή σταμάτησε πάνω στα κάγκελα μια μέρα.Καλύτερα στο άλλο κυκλάκι.Γλυστράει και περισσότερο! :wink:
Παντελης Κιτζογλου
05-03-08, 15:15
ενταξει παντου καλα ειναι αρκει η κινηση να ειναι στους πισω τροχους :wink: :wink: :wink:(με μπλοκε)
ενταξει παντου καλα ειναι αρκει η κινηση να ειναι στους πισω τροχους :wink: :wink: :wink:(με μπλοκε)
σωστος ο κουκος!!!!!!!!
σε εκεινη τιν πλατεια εχω φαει κλιση για παρατεταμενα χειροφρενα προσ χαριν επειδιξη και εντυπωσιασμου!! (με το LADA ΕΚΑΝΝΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕ ΧΕΙΡΟΦΡΝΑ!!!)
paulo6sousa
05-03-08, 16:52
Μπάτσος ήταν,τι περιμένεις ρε Νάσσο...
konstantinaM3
05-03-08, 21:28
εγω προς το παρον εκει την εχω γλυτωσει....μονο μια μερα πριν κανα μηνα εκανα κοντρα με ενα subaru STi κ ο μαλακας επειδει ημουν μπροστα επεσα πανω σε ενα περιπολικο ρε γμτ στην ευθια της Βουλας κ φυσικα εμενα σταματησε καρουμπαλα μαλακιες φωτα κ τετοια κ μολης κατεβαινει κ βλεπει οτι ειμαι κοπελα λεει ¨ΩΧ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΤΕ???¨ κ μετα εφυγε τιποτε δεν κοιταξε ουτε διπλωμα δεν ζητησε τιποτε τιποτε μακαρι να ηταν ολοι ετσι..:) :twisted:
παιδια ειχε πλακα το κριφτουλι με τους μπατσουσ αλλα τωρα ποια οχι!!
konstantinaM3
06-03-08, 08:42
τωρα οτι κ σαλία να τους ριξεις δεν καταλαβενουν στα περνουν ολααααα :evil:
εμενα με γραφουν για ολα τα ακυρα...... ενω μπαινω με αναποδα παντου!!!!!!
απ'την ανατολη εως την δυση
μπατσος αν με σταματησει
σιγουρα θα με γ@μησει
με τις χουφτες μου γεματες με .....
!!!! :wink:
εμενα με γραφουν για ολα τα ακυρα...... ενω μπαινω με αναποδα παντου!!!!!!
απ'την ανατολη εως την δυση
μπατσος αν με σταματησει
σιγουρα θα με γ@μησει
με τις χουφτες μου γεματες με .....
!!!! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
06-03-08, 20:49
:lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.