PDA

Επιστροφή στο Forum : Ρε μάγκες που ήσασταν?

E30dk
12-05-05, 13:22
Καλημέρα σε όλους. Εχθές ήμουν στο Kartodromo που έγινε αγώνας Drift. Είχε πολύ κόσμο και αρκετές συμμετοχές. Πλουμιστός Ε30, Στέλλας EVO VIII και Χιωτάκης Rallye κίτρινο οργίασαν. Απο Drift Club δεν είδα σχεδόν τίποτα εκτός απο κάποια παιδιά απο το XL. Τι έγινε, που ήσασταν? O Στάθης άκουσα ήταν άρρωστος.

KostaSR
12-05-05, 13:31
emena me pirane thl 10 to bradi....otan to emetha trelathika....anebika terma epanw...prolaba merika aytokinhta sto telos...ploumistos-patsoureas ola ta lefta..

E30dk
12-05-05, 15:19
Εγώ το ήξερα καιρό, απορώ που δεν το γνώριζαν τα παιδιά εδώ.

JohnnyB
12-05-05, 16:26
Κατά την ταπεινή μου άποψη, λόγο ότι δεν υπάρχει σοβαρή κίνηση στο forum δεν μπορεί να υπάρξει και κάποια ενημέρωση σωστή.
Και στην τελική, εφόσον κάποιος το γνώριζε, γιατί δεν έκανε ένα νέο topic για να το μάθουν και οι άλλοι;

E30dk
12-05-05, 16:41
Καλημέρα JohhnyB, έχεις απόλυτο δίκιο, ίσως έπρεπε να το είχα πεί εφόσον το γνώριζα. Λόγω περιορισμένου χρόνου όμως δεν μπαίνω και εγώ συχνά και τώρα που το είδα ήταν ήδη αργά. Ομως μάλλον με παρεξήγησες. Απλά αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατόν το κατεξοχήν drifting site να μην γνωρίζει κάτι τέτοιο.
Εσύ για παράδειγμα, το γνώριζες? Ρωτώ γιατί τα έχουμε πεί στην πρώτη συνάντηση και ξέρω οτι είσαι σοβαρό παιδί και τρελός με το drifting.

InsaneDriver
12-05-05, 19:37
Πολλή ησυχία στο forum τελευταία... :roll:

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-05-05, 20:23
Παιδιά εγώ έκανα τα γενέθλια του γιού μου και δε κατάφερα να ανέβω και εκτός αυτού δεν έχω τώρα αμεσότητα με ίντερνετ να μεταφέρω ότι ξέρω.

tigraki
12-05-05, 21:00
Paidia kalo tha einai na enhmeronei opoios gnorizei kati episima merikes meres prin.....

12-05-05, 22:09
Καλημέρα σε όλους. Εχθές ήμουν στο Kartodromo που έγινε αγώνας Drift. Είχε πολύ κόσμο και αρκετές συμμετοχές. Πλουμιστός Ε30, Στέλλας EVO VIII και Χιωτάκης Rallye κίτρινο οργίασαν. Απο Drift Club δεν είδα σχεδόν τίποτα εκτός απο κάποια παιδιά απο το XL. Τι έγινε, που ήσασταν? O Στάθης άκουσα ήταν άρρωστος.

ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ??? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ DRIFT CLUB ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ??? ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ? :oops: :( :( :( :( :? :? :? :x :x

flatliner
12-05-05, 23:05
Κάτι δεν πάει καλά. Αυτό είναι σίγουρο. Κάποιοι άνθρωποι δούλεψαν για να γίνει αυτό το site, για να γίνουν τα αυτοκόλλητα, για να γίνουν τα μπλουζάκια του DRIFTclub, και δεν ζήτησαν από κανέναν τίποτα και μπράβο τους. Όμως κάπως πρέπει να συντηρηθεί και να κρατηθεί στη "ζωή" το club guys. Δεν είναι σωστό να διοργανώνονται αγώνες από τον οποιονδήποτε και να μην ειπώνεται λέξη εδώ μέσα. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν αυτό που πρέπει.

13-05-05, 06:43
Κάτι δεν πάει καλά. Αυτό είναι σίγουρο. Κάποιοι άνθρωποι δούλεψαν για να γίνει αυτό το site, για να γίνουν τα αυτοκόλλητα, για να γίνουν τα μπλουζάκια του DRIFTclub, και δεν ζήτησαν από κανέναν τίποτα και μπράβο τους. Όμως κάπως πρέπει να συντηρηθεί και να κρατηθεί στη "ζωή" το club guys. Δεν είναι σωστό να διοργανώνονται αγώνες από τον οποιονδήποτε και να μην ειπώνεται λέξη εδώ μέσα. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν αυτό που πρέπει.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ CLUB ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ , ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΤΗ ΤΡΕΧΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΔΙΚΑ? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ….ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ……..ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ….. :( :( :( :? :? :x

13-05-05, 06:49

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ CLUB ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ , ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΤΗ ΤΡΕΧΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΔΙΚΑ? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ….ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ……..ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ….. :( :( :( :? :? :x

peste ta magkes!!! eyge!!!!as analaboyn kai pote kaneis tis ey8ynes toys epiteloys!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :shock:

E30dk
13-05-05, 10:46
Εγώ προσωπικά δηλώνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οτι εργάζομαι σε "αντίπαλο" περιοδικό σε σχέση με τον ιδρυτή του driftclub. Λογικά λοιπόν δεν θα ήταν θεμιτό να είμαι μέλος εδώ. Παρόλαυτά, επειδή γουστάρω το drift πολύ και μου άρεσε να είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, γράφτηκα σαν μέλος. Ηρθα στην πρώτη συνάντηση και δήλωσα στο Στάθη, με τον οποίο γνωρίζομαι αρκετά καλά, οτι γουστάρω αυτό που κάνει και όσο για τα περιοδικά αυτή είναι μια άλλη ιστορία, ο καθένας βγάζει το ψωμί του με τον τρόπο του.
Επειδή ξέρω οτι γουστάρει το drift πολύ, περισσότερο απο ότι εγώ, πραγματικά στεναχωρήθηκα όταν είδα πλήρη απουσία του driftclub απο το drift show που έγινε στο kartodromo προχθές.
Παιδιά, ή γουστάρουμε το drift ή δεν το γουστάρουμε! Εγώ προσωπικά θα πάω σε κάθε αγώνα όπου γίνει και όποιος κι αν τον οργανώσει!
Προς JohhnyB : Φίλε, απο εδώ και στο εξής εγώ θα ενημερώνω όποτε γνωρίζω για αγώνα drift. Και ξεκινώ απο τώρα λοιπόν.
[/b] Ο επόμενος αγώνας είναι στις 8 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στο Kartodromo.

KostaSR
13-05-05, 11:25
LOIPON EPIDH BARETHIKA NA DIABAZW STENAXWRIMENA MHNUMATA :( APO ARKETA ATOMA.....APO TRELARES GINAME ANTE NA MHN PO!!!!!!EXW NA DILWSW KATI SUPER KAI NA GINOUME OPWS PRIN KAI AKOMA POIO KALA!!!!!STIS 8 IOUNIOU EXEI PALI DRIFT STO KARTODROMO... TO KALO TWRA........******JENOI ENANTION ELLHNES****.....G@M@T@!!!!!POS AKOUGETE?????EGW TO EIPA.....DIADOSTETO SE OLOUS....STOUS PANTES...AKOMA KAI STA JARIA MIRMIGIA POULIA...THS TRELIS..!!!!!!PISTEYW OTI THA SPASEI KATHE REKOR AYTO TO DRIFT SE KOSMO......OPOIOS THA ARGISEI NA PAEI MPOREI NA PARKAREI STH THIVA......

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
13-05-05, 18:33
Παιδιά το να διοργανοθεί ένας αγώνας δεν είναι και το ότι ευκολότερο υπάρχει!Τώρα στην ουσία του αγώνα που έγεινε από το Πατσουρέα,έμαθα από το Πλουμηστό ότι δεν ανακηνόθηκε πουθενά αυτός ο αγώνας για τους λόγους που δε ξέρω.Έμαθα ότι τα χρήματα σημετοχής ήταν 96 ευρώ.Ξέρουμε πόσο αγαπητός είναι ο Πατσού στο κόσμο σαν εκφονητής και με το όνομα και μόνο ο τίπος πουλάει.Στη γενηκότητα πάντος του αγώνα δεν ήταν και ότι καλήτερο έχει γίνει.Το εισητήριο εισόδου ήταν 10 ευρώ και για θέση κερκήδας +5 ευρώ.
Αυτό που θέλει το driftclub είναι πολύ χαμηλό κόστος σημετοχής για όλους και μεγάλη διάρκια παιχνιδιού από κάθε σημετέχοντα.Αν δεν σας αρέσουν αυτά τα κρητήρια τότε δεν υπάρχει λόγος αναμονής σας εδώ.Τώρα για όσους τους περεισεύουν τα φράγκα,μπορούν να ψάξουν παντού που κάνουν event και να παίζουν.Εγώ πάντος αυτό κάνω όπου μπορώ και έχω τα απαρέτητα. Χρόνο και χρήμα.

JohnnyB
14-05-05, 07:55
Καλημέρα JohhnyB, έχεις απόλυτο δίκιο, ίσως έπρεπε να το είχα πεί εφόσον το γνώριζα. Λόγω περιορισμένου χρόνου όμως δεν μπαίνω και εγώ συχνά και τώρα που το είδα ήταν ήδη αργά. Ομως μάλλον με παρεξήγησες. Απλά αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατόν το κατεξοχήν drifting site να μην γνωρίζει κάτι τέτοιο.
Εσύ για παράδειγμα, το γνώριζες? Ρωτώ γιατί τα έχουμε πεί στην πρώτη συνάντηση και ξέρω οτι είσαι σοβαρό παιδί και τρελός με το drifting.

Φυσικά δεν πήγαινε μόνο σε εσένα η απάντηση μου, απλά ήταν μια γενικότερη τοποθέτηση διότι οι πεποιθήσεις μου για κάθε τι που με ενδιαφέρει και αγαπάω (όχι club αλλά έννοια και τρόπο ζωής) με κάνει να θέλω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που μπορεί ακόμα και να έχει ατονίσει λιγάκι λόγο επαγγελματικών και μη υποχρεώσεων.
Φυσικά το αν είμαι σοβαρό παιδί και τρελός για drift δεν μπορώ να κάνω αυτοκριτική, αυτό αφήστε το να το πει και όχι να το κρίνει κάποιος άλλος που φυσικά με γνωρίζει. Πάντως, ακόμα υποστιρίζω στις ποιό συχνές συναντήσεις ακόμα και για ένα απλό καφέ (για τους ποιό ανύσηχους) για να δωθεί η ευκαιρία σύσφιξης σχέσεων μετακύ ανθρώπων με ίδια ενδιαφέροντα.

By the way, με ενοχλούν τα ανυπόγραφα post....

Homo_Racius
14-05-05, 18:58

Φυσικά δεν πήγαινε μόνο σε εσένα η απάντηση μου, απλά ήταν μια γενικότερη τοποθέτηση διότι οι πεποιθήσεις μου για κάθε τι που με ενδιαφέρει και αγαπάω (όχι club αλλά έννοια και τρόπο ζωής) με κάνει να θέλω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που μπορεί ακόμα και να έχει ατονίσει λιγάκι λόγο επαγγελματικών και μη υποχρεώσεων.
Φυσικά το αν είμαι σοβαρό παιδί και τρελός για drift δεν μπορώ να κάνω αυτοκριτική, αυτό αφήστε το να το πει και όχι να το κρίνει κάποιος άλλος που φυσικά με γνωρίζει. Πάντως, ακόμα υποστιρίζω στις ποιό συχνές συναντήσεις ακόμα και για ένα απλό καφέ (για τους ποιό ανύσηχους) για να δωθεί η ευκαιρία σύσφιξης σχέσεων μετακύ ανθρώπων με ίδια ενδιαφέροντα.

By the way, με ενοχλούν τα ανυπόγραφα post....

Rockas kai malakas diskola vriskete :)

Stathis WOT
16-05-05, 01:18
Παιδιά, θα ήθελα να σας διευκρινυσω τα εξής:
Το DriftClub ήταν εκεί από την στιγμή που έστω και ένας από εμάς ήταν εκεί. Εγώ δεν μπόρεσα, αλλά μπόρεσαν άλλοι.
Το DriftClub δεν είναι "εγώ και η παρέα" μου αλλά όλοι εσείς που ασχολείστε.
Το περιοδικό XL υποστηρίζει το DriftClub αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Το Forum εξ ορισμού είναι δημόσια συζήτηση και μέσα από αυτή την συζύτηση προκύπτουν νέα και άλλα πράγματα που ενδιαφέρουν τα μέλη του και θα πρέπει να υπάρχει αλληλοενημέρωση. Δεν γνωρίζουμε όλοι τα πάντα. Άλλοι ξέρουν περισσότερα και άλλοι λιγότερα
Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια θέματα είμαστε αργοπορημένοι, γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί Moderators στο forum που να μπορούν να το παρακολουθούν συνεχώς. Είμαστε καντά σε εύρεση κάποιων παιδιών που να μπορούν να το υποστηρίξουν. Με ήθος και σύνεση όμως. Δεν είναι καθόλου εύκολο αν και σας ακούγεται εύκολο.

Αν κάποιοι από εσάς πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν, ας έρθουν σε επαφή με εμένα μέσω ΡΜ.

KostaSR
19-05-05, 16:03
prin kamposes meres eipa oti stis 8 iouniou tha ginontoustan drift stis afidnes.......milhsa shmera me kati filarakia kai mou eipan oti den tha ginoun :( :( !!!!!!jenerwsa.....!!!!!jereis kaneis tipota???akouse....

E30dk
19-05-05, 19:07
O αγώνας στις 8 Ιουνίου παίζει κανονικά και με το νόμο. Γνωρίζω απο πρώτο χέρι.