Επιστροφή στο Forum : M40 ΜΕ ΤΡΟΠΕΤΟ M3
Γειά σας παιδιά....
Να ρωτήσω . . .
Εχω ένα M40 κ ψάχνω κ πέρνω προσφορές για αγορά κ εργασεία τροπέτου M3 E30 αλλά εκτός απτο πσάξημο της τιμής δεν αισθάνωμαι σιγουριά στο θέμα της γνώσης... δηλ. θα ήθελα να πάω το αμάξι μου σε κάπιον που να έχει γνώσεις περι bmw e30 m40 κλπ κλπ κλπ..... έχετε κάτι υπόψην σας????
Φιλε μου ο κολλητος μου εχει ενα Ε30 κ μας εστειλε ο φιλτατος Λαμπρος στον Καναριδη που ειναι στον Κοκκινο Μηλο...
Τηλ. 210-2317671
Ζητας τον κυριο Βασιλη κ του λες μεσω του Αργυρη η εμου του ιδιου... :lol: :lol: :lol:
Ειναι παρα πολυ καλος μαστορας χωρις μ@λακιες... Κ το κυριοτερο, δν ειναι για το χρημα... :wink:
ok θα πάρω μια προσφορα ...
Σε ευχαριστώ πολυ... Να σαι καλα.... :P
Pigaine tsekare ama thes kai ton Voudouri stin alimou. Pisteuo oti tha mporei kai exei arketes gnoseis..
giorgis_E21
07-11-07, 05:45
για βουδουρη κρατα και ψιλα και χοντρα μαζι σου...
Pigaine tsekare ama thes kai ton Voudouri stin alimou. Pisteuo oti tha mporei kai exei arketes gnoseis..
Εχει κ χρυσα κουταλια δωρο με κα8ε μετατροπη.. :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
11-11-07, 05:57
δωρο?ειπες δωρο?
choose your next words carefully ...
Παιδες το αμάξι έτοιμο... κ τελικά στον Βουδούρη έγινε η μετατροπή... πολύ καλύ δουλειά πολύ ευχαριστημένος. Λίγο πακέτο με το στρατιοτικό λόγο ελευθερου χρόνου αλλα οταν ξεμπερδέψω κ ενδιάμεσα στις άδειες το ταίζω λάστιχα.... η βοιοψία έδειξε 210 άλογα........ ''Για αρχή καλά είναι'' :twisted:
DIAMANTOPOULOS
06-01-08, 15:33
αν επιτρεπεται ποσο στοιχισε η μετατροπη κομπλε???
Δεν υπάρχει πρόβλημα... αγωρά, τοποθέτηση, μοτερ, σαζμαν ζετεφ, διαφορικο, φρενα, κοντερ, ηλεκτρονικα, ψυγείο... γενικά όλα μαζι 5.000 εβρόπουλα.....
πος σου φαίνεται η τημή???????????//
DIAMANTOPOULOS
06-01-08, 18:25
τακη θα αποφασισεις τι ειναι τελικα?????? :lol: :lol: :lol:
καλα ειναι συμφωνω κι εγω
καλοπαντιαστο φιλε!!! :lol:
turbanthropos
07-01-08, 03:41
Ωραίοοοοοοος :wink:
Καλά χιλιόμετρα μεγάλε!
respect E30 M3
Παντελης Κιτζογλου
07-01-08, 14:38
καλοσβουριχτο φιλε σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις στο επακρο :wink: :wink: :wink:
υ.γ και μην ξεχνας προσεχουμε για να εχουμε :wink:
Να ειστε καλα, παιδιά. THANKS
turbanthropos
07-01-08, 16:22
Θέλουμε video :D έστω και να το ακούς να γουργουρίζει,είναι ωδή 8)
Μπήτε youtube.com κ πατιστε Trakousellis να δήτε τις πρώτες μου εμπειρίες στην πιστα..... Αν δεν βαριέστε αφήστε κανένα σχόλιο είμαι πολύ περίεργος να ακούσω γνώμες.......
Oraios kai kalopantilikoto..
Πολυ καλη ,σχεδον απροβλεπτη η τιμη της μετατροπης.
Καλη δουλεια και σου ευχομαι καλολιωμενο. 8)
giorgis_E21
10-01-08, 14:29
ανακαλώ το σχόλιό μου περί τιμής,είναι πολύ καλή...
και μη ξεχνάς ότι μέσα σε αυτά πλήρωσες και την αξιοπιστία του ονόματος...
DIAMANTOPOULOS
10-01-08, 16:06
ανακαλώ το σχόλιό μου περί τιμής,είναι πολύ καλή...
και μη ξεχνάς ότι μέσα σε αυτά πλήρωσες και την αξιοπιστία του ονόματος...
ειχαμε κανα περιεργο τηλεφωνο εεεεεεεεεε???????? :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
11-01-08, 02:02
Είχα στο παρελθόν μιλήσει με άνθρωπο του συνεργείου και μου είπε κάτι τρελά ποσά για τη δουλειά που ήθελα...αλλά αυτή η τιμή είναι καλύτερη από καλή και άρα έκανα λάθος.Απλά
Για ολα αυτα που εγραψες, ειναι οντως μια χαρα...!
Καλο ξεκαυλαντισμα κ απο μενα :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.