Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΣΕΧΩΣ BMW E30
Καλησπέρα σε όλους χάρηκα πάρα πολύ για τη δημιουργία αυτού του club ώστε να μπορούμε και εγώ μαζί να μοιραστούμε το ''χόμπι'' μας.Με λένε Σωτήρη είμαι 17,6(4 μήνες ακόμα για το γ...ο το δίπλωμα) και driftarw για τώρα με ένα VW TRANSPORTER 2000cc πισωκίνητη φυσικά και όποτε μου κάτσει και με ένα bmw e30 325i...
Προσεχώς ετοιμάζομαι για αγορά Ε30
Για πες ποιανου ειναι το Ε30; Ποιος πληρωνει την τρελα σου; (εγω παντως οχι!)
Για πες ποιανου ειναι το Ε30; Ποιος πληρωνει την τρελα σου; (εγω παντως οχι!)
AΠΠΟΡΗΤΟ :) 8)
Με το πλαι και οπου παει φιλε drifter 8)
KAI ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ BMW E30 316 '89 4ΠΟΡΤΟ 16ΑΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ 225 ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ,FESTUS ΕΞΑΤΜΙΣΗ
αντε τρελαμενε να το δουμε απο κοντα 8)
Kαι επιτέλους η υπομονή άξιζε προς ολοταχώς για Μ30 335i και ο θεός μαζί μας....
KAI ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ.Επιτέλους πάλι με Ε30 και αυτή τη φορά 325.......
Ντογκας Ιωαννης
22-02-08, 22:01
αντε να σας δουμε και απο κοντα... :wink:
Καλησπέρα σε όλους χάρηκα πάρα πολύ για τη δημιουργία αυτού του club ώστε να μπορούμε και εγώ μαζί να μοιραστούμε το ''χόμπι'' μας.Με λένε Σωτήρη είμαι 17,6(4 μήνες ακόμα για το γ...ο το δίπλωμα) και driftarw για τώρα με ένα VW TRANSPORTER 2000cc πισωκίνητη φυσικά και όποτε μου κάτσει και με ένα bmw e30 325i...
Προσεχώς ετοιμάζομαι για αγορά Ε30
αντε με το καλο!! να ηξερες ποσο σε νιωθω! και εγω, αν και 22, για το ιδιο περιμενω!οχι 325 βεβαια(λογω χρηματων)! ελα δωσε μπεμβεδάρα!!!
:lol:
Παντελης Κιτζογλου
26-02-08, 12:28
με το καλο παιδες καλα driftαρισματα
thankss! Οπου να ναι. . . γυναικα στο τιμονι :!: :!: :wink:
thankss! Οπου να ναι. . . γυναικα στο τιμονι :!: :!: :wink: ........ χαρος σε ζηγωνει!! καλως ηρθες στην παρεα μας αγγελικη!!!
:lol: :lol: :lol: καλως ηρθες και απο μενα!
mitsosdrift
26-02-08, 15:52
Καλοσορησες και απο εμενα. Μιλησαμε βεβαια πρωτα μεσω του Πετρου στο τηλεφωνο. Να τη χαιρεσαι την γερμανιδα ακουσα οτι ειναι κουκλα. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Να σαι καλά φίλε μου...ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά.......και να έχω και μπλοκέ
E36 RULES!!
10-03-08, 18:39
ΒΑΛΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ;)
Να σαι καλά φίλε μου...ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά.......και να έχω και μπλοκέ
τωρα που θα βαλει και ο αλεκος θα βαλεις κ εσυ σιγουρα!!! :lol: :lol:
κανονισε να κατεβεις καλαματα να κανουμε καμια παντα ρε σωτο!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.