Επιστροφή στο Forum : Για σας παιδιά ........
Πώς πάει? ελπίζω με το πλάι .. :D
Είμαι καινούργιος στα κόλπα έχω ένα E30 1.8 πιστέβω οτι για αρχή τα πάω καλά 8) όμως το αμάξι δεν το πήρα για δρόμο η τουλάχιστον μόνο για δρόμο :oops: ... ο στόχος κ το όνειρο μου είναι να καταφέρω να μπώ σε κάπιον αγώνα drift ΄.... ενδιαφέρομαι πολύ να έρθω σε κάπια συνάντηση για να συζητίσουμε να μάθω πράγματα κ αν η συνάντηση είναι κ σε πίστα :twisted: ακόμα καλύτερα...
εαν λοιπόν κανονιστεί κάπια συνάντηση θα ήθελα ΄πολύ να έρθω....
Υ.Γ. Ψάχνω το τηλ. των αφηδνών για να ρωτήσω πότε μπορώ να περάσω για μια σύντομη προπόνιση αλλα δεν μπορώ να το βρώ... Το ξέρει κάπιος????
Ντογκας Ιωαννης
16-10-07, 15:38
γεια σου φιλαρακο... πιστευω να κανιστει συντομα κατι γιατι εχω 2 εβδομαδες να παιξω(ακουτε ρεμαλια?? ρεμαλιαααααααα) !!! :lol: :lol:
22950-23265
giorgis_E21
16-10-07, 18:26
giorgis_e21 δηλωνω αδικαιολογητος και οργανωνω συνοπτικα την επομενη συναντηση...
Σαράφης Γιώργος
16-10-07, 20:34
Καλωσήρθες φίλος , απ' ότι είδα άρχισες ήδη τις κακές παρέες , οπότε θες δε θες θα μάθεις drift !!!!! :lol: :lol: :lol:
ποσα κυβικα και σε τι τιμη το πηρες?
θελω να παρω και γω Ε30 και καιγομαι!!!!!
Το αγώρασα 1400 euro κ είναι 1800 κιβικα με bilstein μπρος πισω με ελατηρια κομπλε κ αλλο διαφορικο πισω.....
του έχωσα κ άλλα 1600 euro για service κ καπια πραγματα που επρεπε οποσδιποτε να φιαχτουν κ το αμάξι είναι πένα...
συνολικα μου στήχισε γύρο στα 3000
Παντος αν πάρεις την χρυση ευκαιρία κ κοιταξεις θα βρείς πολύ πραγμα απο παππούδες που το δίνουν κ το έχουν καλοσυντηρημένο μέχρι κ απο τυπάδες που το είχαν για drift στην περιπτωση αφτή πρέπει να το ελενξεις πολύ καλα..
να φανταστείς στην χρυση ευκαιρία μεχρι e30 m3 ειχα δει να πουλάνε με 7000 euro :(
φοβερο για την τιμη!!!!
εγω εχω βρει ενα με 1500 εβρα...
το εχω δει σε φωτο. τωρα απο σαπια κ τετοια δεν το εχω δει.
ειναι injection ή καρμπυρατερ?
sorry για το ζαλισμα των @@.
είναι injection κ παραξενέβομαι για την εποχή του......
Τεσπά, πάντος έχω σκοπό να το δώσω το δικό μου, διότι πσάχνω για τρίθυρο E30 M40 απλά περιμένω να βρώ πρώτα ένα για να πουλήσω το δικό μου.... αν ενδιαφέρεσε μου το λες :wink:
Τελικά θα κανονιστεί καμια συνάντηση?
TI KANETE PAIDIA??? EISTE KALA???XEREI KANEIS TIPOTA GIA KANA PROSFATO AGONA(MEGARA H AFIDNES)????
Σαράφης Γιώργος
17-11-07, 11:01
9 Δεκεμβρίου Μέγαρα , δες αντίστοιχο topic στο "event που έρχοντε" .
καλως ηρθες φιλε!μια απορια επειδη απεκτησα Ε30!
το Ε30 Μ40 τι ειναι?ο κινητηρας του η εχει και αλλες διαφορες??
To Μ40 ξερω οτι εχει διαφορετικη καροτσα...
Πχ στον κωλο ειναι διαφορετικο το πορτ παγκαζ κ τα φωτα...
Σαράφης Γιώργος
18-11-07, 11:40
Σωστός , βέβαια το όνομα του το πήρε από το μοτέρ που φορούσε ( κωδικός Μ40 ) . Πάντως να ξέρετε ότι είαι δύσκολο να βρείτε καθαρό , από σκουριές , Ε30 , ενώ Μ40 είναι εύκολο ( έχει πολλά κομμάτια στο σασσί γαλβανισμένα και είναι και πιο καινούρια μοντέλα ) .
δλδ οι προφυλακτηρες του Μ40 μπαινουν σε απλο Ε30?και το Μ40 ειναι πιο καινουργια απο το απλο Ε30
giorgis_E21
19-11-07, 21:32
το παλιο Ε30 εχει μεταλλικους ενω το πιο νεο εχει τους πλαστικους...μπορει και τα 2 να ειναι Ε30 και να μοιαζουν πολυ το ενα στο αλλο ομως εχουν σημαντικες διαφορες
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.