Επιστροφή στο Forum : BMW!
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!
ΒΜW 325 ti Ε46 - BMW 318i E30- HONDA TRANSALP 650lt!
Mερικες φορες BMW Ε39 2.2 lt και vw lupo!
Ελπιζω να μπει μπλοκε σε λιγο καιρο στην compact!
InsaneDriver
10-05-05, 13:12
Για σου φίλε Axion Man με τη κουκλάρα σου...Περιμένω μια βόλτα πως και πως...Θα στο έχει πει ο κοινός μας φίλος Στέλιος ε? :wink:
Καλώς μαςς...
Χάρη τι κάνεις??Ξέρεις ποιό είμαι ε?Γειά σου και σένα φίλε Axion-man(Παντελή έτσι?)
Γεια χαρα παιδες!!!
Ολα καλα?
Τι εγινε ρε; Ολοι εδω περα μαζευτηκαμε; :mrgreen: Ξερετε τι οδηγω προφανως! Προς ενημερωση υπολοιπων οδηγω ενα 325 Ε36 sedan!
με 166 αλογα,χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: γεια σου ρε μανο!!!εδω m3power!!!!
Ωπ να με και εγω.....το τουτου μου ειναι 520 Ε39 με ενα πολυ περιεργο χρωμα...... :lol:
με 166 αλογα,χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: γεια σου ρε μανο!!!εδω m3power!!!!
Γεια σου σταματη! Ειμαι κοντα στη λυση του μυστηριου των χαμενων αλογων! Τιποτα δε μου ξεφευγει! χεχεχεχεεχε :lol:
Γεια σου σταματη! Ειμαι κοντα στη λυση του μυστηριου των χαμενων αλογων! Τιποτα δε μου ξεφευγει! χεχεχεχεεχε :lol:
Ti εβαλες την Νικολουλη να στα βρει........χεχεχε :oops:
Ti εβαλες την Νικολουλη να στα βρει........χεχεχε :oops:
Φιλε μου υποθετω οτι δεν εισαι μελος στο club μας για να μη ξερεις οτι η Νικολουλη δεν πιανει μια μπροστα μου! Αλλος εχει τη χαρη κι αλλος τ ονομα! Αν θες πες μου να σου δωσω δ/νση για το club!
Αν εισαι μελος πες ποιο nick εχεις εκει!
Ρε ανθρωπα δεν καταλαβαινω τι μου λες ποιο club σου,ποια χαρη,ποια δ/νση κλπ μου λες.............εεεεεε.............. :evil:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.