PDA

Επιστροφή στο Forum : Next drift show and information?

tigraki
08-05-05, 12:21
Kalhmera paides tha thela na rothso pote einai h epomenh synantish se pista (Kartodromo, Megara, klp) kai episis tha thela na matho to kostos, pos dhlonoume symetoxh kai ti xreiazeste apo emas tous odhgous (ektos apo thn trela mas) kai apo to aftokinhto na exoume.

To teleftaio to rotao giati sto Parallhlodromio ekso apo thn Tripolh eprepe na exei Rollbar to aftokinhto mas gia na mpei sthn pista.

Επιστήμονας
08-05-05, 17:09
Roll bar δεν ειναι απαραιτητο στο Καρτοδρομο. Μαλιστα ουτε κρανος δεν χρειαζεται αλλα εσυ καλο θα ηταν να φορας ζωνη και αν δεν εχεις bucket θα τα βρεις σκουρα. Στο DRIFTclub δεν πληρωνεις τιποτα, πληρωνεις ομως στην πιστα αλλα δεν θυμαμαι ποσα ειναι. Η τρελα ειναι απαραιτητη παντως, χωρις αυτην διαγραφεσαι απο μελος... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tigraki
09-05-05, 01:07
Oso afora gia trela eimai full.
Zonh den thn bgazo pote gia oso odhgao eite arga eite grigora.
Alla den mou pes pote tha kanonisete gia pista, giati apo oti akousa otan kleinete pista einai poio fthina.
Gia dose mou plhrofories katarxhn pote tha kanonisete eseis alla kai gia na kanoniso kai me to MG-Rover Club kamia mera na ta baloume ta toutounia mas mesa se kamia pista me tous trelamenous tous dikous mas.

Επιστήμονας
09-05-05, 15:10
Oταν κανονιστει κατι θα το πουμε μια βδομαδα νωριτερα.

JohnnyB
10-05-05, 19:00
Είναι τελείως λάθος να μην φοράς κράνος εφόσον μπαίνεις σε πίστα. Όχι μόνο στο καρτοδρομο, αλλά παντού...
Απλά δεν σχολιάζω το δεν φορώ ζώνη διότι είναι εγγληματικό, και κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η είσοδος σε οδηγό-συνοδηγό πουθενά χωρίς ζώνη-κράνος...

tigraki
10-05-05, 23:53
Είναι τελείως λάθος να μην φοράς κράνος εφόσον μπαίνεις σε πίστα. Όχι μόνο στο καρτοδρομο, αλλά παντού...
Απλά δεν σχολιάζω το δεν φορώ ζώνη διότι είναι εγγληματικό, και κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η είσοδος σε οδηγό-συνοδηγό πουθενά χωρίς ζώνη-κράνος...

Είμαι απόλυτα σύμφωνος....
2 φορές η ζώνη (με το αυτοκίνητο) και 3 φορές (με την μηχανή) έχω σωθεί.