Επιστροφή στο Forum : pm prob
σήμερα μου ήρθε ένα mail ότι έχω λάβει ένα pm.. δεν υπάρχει τίποτα όμως στα εισερχόμενα... Αν μου χει στείλει κάποιος.. ας το ξαναστείλει! Ή αν μπορεί ο admin να δει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...
Πολλες φορες μου εχει τυχει και εμενα να μην εχω πμ και να μου εχει ερθει στο mail η να εχω πμ και να μην ερχεται η ειδοποιηση .
DRIFT KING
24-08-07, 20:20
Πολλες φορες μου εχει τυχει και εμενα να μην εχω πμ και να μου εχει ερθει στο mail η να εχω πμ και να μην ερχεται η ειδοποιηση .Και μενα!
Σαράφης Γιώργος
24-08-07, 20:28
Έγινε το ίδιο και σε μένα σήμερα ( για πρώτη φορά ) .
DRIFT KING
24-08-07, 20:34
Έγινε το ίδιο και σε μένα σήμερα ( για πρώτη φορά ) .Φιλε Γιωργο με εκπλησσεις!!!!!!!!!!Εισαι (οn) topic!!!!!Tο ξερα οτι μια μερα θα μπεις στο σωστο το δρομο!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
24-08-07, 20:40
Είναι γιατί έφαγα σήμερα γεμιστά ( ντομάτες με κιμά και με ωραία μπαχάρια ) , θα σου στείλω τη συνταγή σε π.μ.
DRIFT KING
24-08-07, 20:43
Είναι γιατί έφαγα σήμερα γεμιστά ( ντομάτες με κιμά και με ωραία μπαχάρια ) , θα σου στείλω τη συνταγή σε π.μ.Ο Σαραφης ειναι εγγυηση.Παει και τελειωσε!!!!!Πιπερια δεν εφαγες?
:lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
24-08-07, 20:48
Όχι ρε φίλε , επειδή στο φούρνο ξεραίνεται η γέμιση , η πιπεριά δεν λέει , ενώ η ντομάτα που είναι ζουμερή έρχεται κουτί !!!!
Θα σου φτιάξω να σου στείλω , θα καταλάβεις !!!!
DRIFT KING
24-08-07, 20:57
Όχι ρε φίλε , επειδή στο φούρνο ξεραίνεται η γέμιση , η πιπεριά δεν λέει , ενώ η ντομάτα που είναι ζουμερή έρχεται κουτί !!!!
Θα σου φτιάξω να σου στείλω , θα καταλάβεις !!!!Βασικα και μενα η ντοματα μου αρεσει.Ασε που τη σκαβω και τρωω μονο το ρυζι και τις πατατες.Παντως απο μαγειρευτα προτιμω παστιτσιο και μουσακα!!!!Παρολαυτα αν θες τη συνταγη μου την δινεις και απο εδω!!!Ο χωρος ειναι καταλληλος!!! :lol: :lol: :lol:
που να καθετε να γραφει τωρα τοση ωρα... ετσι κι αλλιως το κανει οπως και η κυρα σουλα :lol: ,ρωτα εκεινη να σου πει.
Σαράφης Γιώργος
24-08-07, 21:03
DriftCookclub.gr !!!!!!
Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας , βάζεις και πατάτες στα γεμιστά ?!?!? Καλό ακούγεται ...
Και εμένα το παστίτσιο είναι το αγαπημένο μου , αλλά χωρίς κιμά εδώ ( ογκρατέν δηλαδή που λένε !!!! ) , όλα τα λεφτά και τα κιλά !!!
παστιτσιο χωρις κιμα; σα να λεμε τυροπιτα χωρις τυρι :o :o :o
DRIFT KING
24-08-07, 21:08
DriftCookclub.gr !!!!!!
Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας , βάζεις και πατάτες στα γεμιστά ?!?!? Καλό ακούγεται ...
Και εμένα το παστίτσιο είναι το αγαπημένο μου , αλλά χωρίς κιμά εδώ ( ογκρατέν δηλαδή που λένε !!!! ) , όλα τα λεφτά και τα κιλά !!!Βαλε πατατουλες να δεις!Λουκουμι σου λεω!!Μου εχει δωσει την συνταγη η κυρα Σουλα!!!! :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
24-08-07, 21:10
Και πάμε ξανά από την αρχή !!!!!! :lol: :lol: :lol:
Το έχουμε αναγάγει σε επιστήμη !!!!
DRIFT KING
24-08-07, 21:11
Και πάμε ξανά από την αρχή !!!!!! :lol: :lol: :lol:
Το έχουμε αναγάγει σε επιστήμη !!!!Οπως το ειπες DRIFTCOOKCLUB!!!!!! :lol: :lol:
ο σαραφης βγηκε, τωρα μπορω να πω οτι με τα mail δεν εχω προσεξει κατι τετοιο. αυτο που ειδα ομως απο εχθες ειναι οτι το site λειτουργει και παλι γρηγορα. του βαλανε καμια τουρμπινα μηπως;
ο σαραφης βγηκε, τωρα μπορω να πω οτι με τα mail δεν εχω προσεξει κατι τετοιο. αυτο που ειδα ομως απο εχθες ειναι οτι το site λειτουργει και παλι γρηγορα. του βαλανε καμια τουρμπινα μηπως;οχι διλιτρο μιραφιορι
Σαράφης Γιώργος
26-08-07, 00:58
ο σαραφης βγηκε, τωρα μπορω να πω οτι με τα mail δεν εχω προσεξει κατι τετοιο. αυτο που ειδα ομως απο εχθες ειναι οτι το site λειτουργει και παλι γρηγορα. του βαλανε καμια τουρμπινα μηπως;
Ξαναμπήηηηηηκαααααα !!!!!!!!!!
tsilibithras
26-08-07, 12:28
...αυτο που ειδα ομως απο εχθες ειναι οτι το site λειτουργει και παλι γρηγορα. του βαλανε καμια τουρμπινα μηπως;
Όχι, Roots supercharger του βάλανε για να φύγει το lag... :lol:
made_in_japan
24-10-07, 09:32
μηπως αλλαξες εσυ συνδεση και εβαλες πιο γρηγορη?
οχι οταν το εγραψα ημουνα στην δουλεια που εχει 768 και η αλλαγη ηταν απο την μια μερα στην αλλη, ασε που και στο σπιτι που εχω 4 MBPS εκεινο τον καιρο τα ιδια μου εκανε.
giorgis_E21
07-11-07, 03:42
τον ζεσταινουμε τον φουρνο βλεπω εδω μεσα....
τον ζεσταινουμε τον φουρνο βλεπω εδω μεσα....
ναι αλλα ο σαραφης δεν μας εδωσε τη συνταγη!!!! :shock: :D :roll:
Σαράφης Γιώργος
22-11-07, 21:27
Δεν είναι τίποτα , είναι πολύ απλό : ανοίγουμε το φύλλο παραδοσιακά με τον πλάστη ( θέλω καλή δουλειά !!!! ) , λαδώνουμε το ταψάκι μας και αρχίζουμε με την γέμιση . Για την γέμιση θα χρειαστούμε ......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... Καλή όρεξη !!!!
:lol: :lol: :lol:
DRIFT KING
23-11-07, 03:02
prospatho na min polipostaro mexri na ftiakso ta greeklish alla me ton sarafi apla den ginetai...
einai arxigos....
einai i psixi tou drift club...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.an anebo thessaloniki thelo bolta me to palioprioni
Σαράφης Γιώργος
23-11-07, 09:52
:wink: , ότι θες !!!!
:wink: , ότι θες !!!!
προσεχε τι ταζεις!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
23-11-07, 21:49
Για την βόλτα εννοώ , αν μη τι άλλο , τόσα χρόνια δεν το γυρίσαμε , τώρα στα γεράματα !?!?!?!?!?!
DRIFT KING
26-11-07, 15:02
:oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
26-11-07, 21:04
γιωργο κι εγω θελω βολτα με το παλιοπριονι που λεει ο κωστας...μονος μου....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.