Επιστροφή στο Forum : ''Συναντηση'' αλητειας στο καρτοδρομο 22/8/07
Θα μαζευτουμε λοιπον στο καρτοδρομο το απογευμα απο τις 6.30 και μετα για να δουμε αν καιγονται στ'αληθεια τα λαστιχα ..
Οποιοι θελουν και μπορουν ας περασουν καμια βολτα ...
DRIFT KING
22-08-07, 02:23
Θα μαζευτουμε λοιπον στο καρτοδρομο το απογευμα απο τις 6.30 και μετα για να δουμε αν καιγονται στ'αληθεια τα λαστιχα ..
Οποιοι θελουν και μπορουν ας περασουν καμια βολτα ...Εγω εχω μιλησει τηλεφωνικα με τον Χρηστο και ειμαι μεσα!!!!
Ντογκας Ιωαννης
22-08-07, 11:12
για ατυπη συναντηση 200ριδων μου φενεται εμενα :D
kartodromo τελικά ή λουτσα????
Ντογκας Ιωαννης
22-08-07, 11:52
kartodromo Σακη...
λουτσα εχει πολυ λακουβα μεσα η πιστα...[/u][/i][/b]
DIAMANTOPOULOS
22-08-07, 16:57
τελευταια στιγμη το εμαθα και δουλευω :cry: :cry:
Ντογκας Ιωαννης
23-08-07, 11:44
ωραια ηταν χθες αν και μας επιασε βραδυ... μπηκαμε 4 DDδες με 2 200αρια και 2 μιατακια DJ ,Bimmer ,Drift King kai παραλιας + τον καμεραμανατζη μας γνωστος και ως οδοντογλυφιδας!!! :lol: :lol:
το θεμα ειναι οτι το ευχαριστηθηκαμε μεχρι τελικης πτωσης...
ευχαριστω παρα πολυ τον Χρηστο (bimmer) που μου εδωσε το 200αρι του για 2 γυρους και πραγματικα τρελαθηκα!! ειναι ισως το μοναδικο αμαξι στα χρηματα αυτα για το οποιο θα εδινα το ΜΧ μου 8) 8) απλα φοβερο προβλεψιμο με πολυ καλο τιμονι και αισθηση!!
Κωστα (drift king) χαρηκα πολυ που γνωρησα :wink:
@παραλιας :arrow: σου εχω 2 προτασεις για να μην δωσεις το μιατακι :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.imageshack.gr/images/nnyytjjn4jm5zhzqngzn.jpg[/u]
http://usera.imagecave.com/ismenemx5/BRGMiata-0571.jpg
καλα περασαμε χτες και πραγματικα το ευχαρηστηθηκα και εβγαλα το αχτι μου μιας και ειχα χασει πολλα event τωρα τελευταια! μεσα στην πιστα καλα τα πηγαμε αν και δεν εδωσα τον καλυτερο μου εαυτο.... ελπιζω την επομενη φορα να μην ειμαι με το mazda :wink: χαρηκα που σας ειδα παιδια και ελπιζω απο σεπτεμβρη να το καθιερωσουμε και να πηγαινουμε 1 φορα το μηνα ή κατι τετοιο σε μια πιστα να λυσαμε και να πινουμε καφε με την ησυχια μας να τα λεμε(χωρις να περιμενει ο οδοντιατρος) οσο για την προταση σου dj θα προτιμισω του λαμπρου
http://img175.imageshack.us/img175/6518/2image0068me7.jpg
βγαινει και σε εκδοση abarth !!!
DRIFT KING
23-08-07, 13:14
για ατυπη συναντηση 200ριδων μου φενεται εμενα :D :lol: :lol: :lol: :lol: Aπ'οτι ειδα τα mx5 πηγαινανε καλυτερα!!!Εμεις ειμαστε ακομα νεοι.Γνωρισα και τον γιωργη τον DJ και τον παραλια.Να το οργανωνουμε πιο συχνα.
Υ.Γ.Φιλε Γιαννη οτι και να σου δωσουνε με το πλαι ετσι????(Πολυ καλος και με το mx5 και με το NISSAN του bimmer) :lol:
εγώ θα μιλήσω για τον 200αρι του Drift King που μπήκα συνοδηγός
Καλά ήταν χτες...θέλει πολύ προπόνηση ακόμα ...μετά τον Σεπτέμβρη :wink: :wink:
μετά βέβαια συνεχίστηκε το "θέμα" ... :wink: :wink:
Ντογκας Ιωαννης
23-08-07, 14:06
Κωστα ευχαριστω για τα καλα σου λογια.... θεμα προπονησης+αυτοκινητου ειναι καθαρα :wink:
εσυ και χρηστος εχετε δυο πολυ καλα "¨εργαλεια" στα χερια σας! ρυθμιστε τα και θα δειτε μεγαλες διαφορες!!!
@παραλιας :arrow: παμε οποτε θες! μπορουμε να κανουμε ακομα και την βαφτιση εκει... :D προτοτυπια εεεε :wink: :lol:
@παραλιας :arrow: παμε οποτε θες! μπορουμε να κανουμε ακομα και την βαφτιση εκει... :D προτοτυπια εεεε :wink: :lol:
πολυ καλη ιδεα :idea: χχχμχμμμμμμμμ................. και θα το βαφτισουμε .........................Keiichi Tsuchyia.... :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :wink:
Εγω σαν γκρινιαρης που ειμαι θα πω οτι ηταν ενα αισχος το ολο σκηνικο , χαλια το nissan ( ακομα πιο χαλια ο οδηγος αλλα δεν το λεμε παραεξω ) και θα το πεταξω στου νταβελη που λεει και ο Στελιος .
Θελω επισης να αφιερωσω στο αυτοκινητο μου το τραγουδι '' Μουρη με εχεις κανει καψουρη ''
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα κανω καποιες τροποποιησεις που εχω κατα νου και μετα θα ξαναγινει το κακο ... Καλα θα περασουμε ... :)
εγώ θα μιλήσω για τον 200αρι του Drift King που μπήκα συνοδηγός
Καλά ήταν χτες...θέλει πολύ προπόνηση ακόμα ...μετά τον Σεπτέμβρη :wink: :wink:
μετά βέβαια συνεχίστηκε το "θέμα" ... :wink: :wink:
Εγω το GT δεν ειδα εν δρασει και ανησυχω ... :)
όλα στον καιρό τους :P :P
Σαράφης Γιώργος
23-08-07, 21:15
Σας ζηλεύω γαμώτο σας !!!!!!!!!! Που θα πάει , θα γίνουμε κι' εμείς εδώ πάνω άνθρωποι ...
Το GT θα ήθελα κι' εγώ να το δω στην πίστα , γιατί από προδιαγραφές λέει πολλά ... Με το καλό επομένως , καλωσήρθες !
DRIFT KING
24-08-07, 04:20
όλα στον καιρό τους :P :PAφου εισαι τραβατε με και ας κλαιω!!!!!Τελος παντων αλλαξε τα πρωτα λαδια και βλεπουμε!!!!!
DRIFT KING
25-08-07, 02:42
Να και μερικες φωτο απο τα pits.
http://i183.photobucket.com/albums/x282/DRIFTKING_023/100_1503.jpg
http://i183.photobucket.com/albums/x282/DRIFTKING_023/100_1502.jpg
http://i183.photobucket.com/albums/x282/DRIFTKING_023/100_1501.jpg
http://i183.photobucket.com/albums/x282/DRIFTKING_023/100_1500.jpg
Ωραιες φωτογραφιες . Δεν σκεφτηκα να τραβηξω και εγω καμια .. :)
giorgis_E21
19-09-07, 18:40
σου εχω εγω μια απο τα goody's αμεσως μετα....θυμασαι?
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/amfikleia001.jpg
εκεινο το στοκαρισμενο e21 που φαινεται δικο σου ειναι γιωργο :?: ???
giorgis_E21
20-09-07, 04:08
ναι....
θα το πεταξω στου νταβελη που λεει και ο Στελιος
Οταν πας χτυπα ενα τηλ στο κινητο να χω το νου μου... Απλα ρε παιδι μου μην το στειλεις κ συ με πολλη δυναμη.... :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
20-09-07, 15:04
στελιο παρε νουμερο και κατσε στη σειρα σου...εκτος αν ενδιαφερεσαι να το αγορασεις απο μενα,διοτι δε θα το κρατησω...εγω να φτιαξω το Ε21 θελω και λεφτα μου λειπουνε...
Σορρυ φιλεεε μουυυυυυ εχω προτεραιοτητα....
Μενω πιο κοντα σου Νταβελη....
Ασε που η γιαγια μου επινε καφε με την Πλακεντια, παλια.... :lol: :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
20-09-07, 17:36
α ρε στελιο κι εσυ εναντιον μου ρε????
που θα παει θα βρω τροπο να πιασω την καλη...
DRIFT KING
21-09-07, 12:08
σου εχω εγω μια απο τα goody's αμεσως μετα....
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/amfikleia001.jpg GOODYS??????τα πουλακια μου.........τσιμπησαμε τσιμπησαμε????και εμεις στην απεξω..καλα ....καλα.....λεω........ :lol: :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
21-09-07, 14:51
κωστακη αποκλειεται να μη σου το ειπαμε ....
και ρωτα τακη-πανο-σταθη να σου πουνε ποσο μας ανοιγει η ορεξη μετα απο καθε driftextreme... ετσι για να παρεις μια ιδεα...
DRIFT KING
21-09-07, 16:31
κωστακη αποκλειεται να μη σου το ειπαμε ....
και ρωτα τακη-πανο-σταθη να σου πουνε ποσο μας ανοιγει η ορεξη μετα απο καθε driftextreme... ετσι για να παρεις μια ιδεα...Γιωργη πλακα κανω για τα GOODYS αφου εφυγα λιγο νωριτερα απο οτι εσεις βρε...οσο για την ορεξη αφου με εχεις δει!!!!!!!!ειμαστε της ιδιας σχολης.. :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
21-09-07, 16:43
:lol: :lol: εεετσι...
giorgis_E21
16-10-07, 18:32
το νου σας η αλητεια συνεχιζεται....
DRIFT KING
16-10-07, 19:18
Για παμε........!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
16-10-07, 19:33
εσενα σε υπολογιζω μεσα χωρις να ρωτησω καν...
giorgis_E21
16-10-07, 20:03
κι εσυ μεσα εισαι...
Ντογκας Ιωαννης
17-10-07, 11:18
M3...
giorgis_E21
17-10-07, 13:03
εσυ ειπες το μαγικο password θα ενημερωθεις πρωτος!!!
Κανονίζετε για συναντηση στον Καρτόδρομο Αφιδνων ?
Εαν ναι κ εγώ μεσα είμαι :P :P :P :lol:
DRIFT KING
17-10-07, 14:45
εσενα σε υπολογιζω μεσα χωρις να ρωτησω καν... :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
18-10-07, 23:26
κοιτα αν δεν ειναι καρτοδρομος θα ειναι κατι αλλο,θα το κανονισουμε παντως σιγουρα...
καλησπερα παιδια. πρωτη φορα γραφω στο φορουμ. αντε κανονιστε κανα καρτοδρομο ή κατι αλλο να γνωριστουμε. εγω πηγαινω ουτως η αλλως καρτοδρομο που και που. για την ιστορια, ειχα ενα 200αρι, αλλα μου τελειωσε... και τωρα ψαχνω για νεο drift machine απο ιαπωνια ή γερμανια.. θα δουμε.
Σαράφης Γιώργος
21-10-07, 21:53
Καλωσήρθες φίλε , ελπίζω να βρεις κάτι που να σε ευχαριστεί . Ότι και να πάρεις πάντως , θα βρεις στρατόπαιδο να ενταχθείς , απ' όλα έχει ο μπαχτσές και γιαπωνέζικα και γερμανικά !!!
DRIFT KING
21-10-07, 21:58
Θα συμφωνησω με το Γιωργο αλλα γιατι εσπασε το NISSAN δεν καταλαβα!!!!
Σαράφης Γιώργος
21-10-07, 22:11
Δεν είπε ότι έσπασε ... μπορεί να έγινε λαμαρίνες , μπορεί να έκανε φτερά από τίποτα καλόπαιδα κτλ !!! Πάντως ήταν λογική η υπόθεσή σου ότι έσπασε !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRIFT KING
21-10-07, 22:15
Δεν είπε ότι έσπασε ... μπορεί να έγινε λαμαρίνες , μπορεί να έκανε φτερά από τίποτα καλόπαιδα κτλ !!! Πάντως ήταν λογική η υπόθεσή σου ότι έσπασε !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Πιαστηκα σαν μ@λ@κ@ς στη φακα........προσκυνω τον master Σαραφη και δινω το λογο μου οτι μεχρι τελος του μηνος δεν προκειται να ξαναπω τιποτα για Γερμανικο αυτοκινητο...
Υ.Γ.(μην πολυγ@μηθειτε στα post ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ οσο δεν θα μπορω να συμμετεχω.....please)
:lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
21-10-07, 22:17
:wink: 8) 8) 8)
Δεν είπε ότι έσπασε ... μπορεί να έγινε λαμαρίνες , μπορεί να έκανε φτερά από τίποτα καλόπαιδα κτλ !!! Πάντως ήταν λογική η υπόθεσή σου ότι έσπασε !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Πιαστηκα σαν μ@λ@κ@ς στη φακα........προσκυνω τον master Σαραφη και δινω το λογο μου οτι μεχρι τελος του μηνος δεν προκειται να ξαναπω τιποτα για Γερμανικο αυτοκινητο...
Υ.Γ.(μην πολυγ@μηθειτε στα post ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ οσο δεν θα μπορω να συμμετεχω.....please)
Ρε συ !
Είμαι εγώ εδώ, τι φοβάσαι?
Θα ξεκινήσω την επίθεση με κάτι ρομαντικό…….
ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ……..
Αααχ , το ένιωσες και εσύ?
DRIFT KING
22-10-07, 00:05
Εχει χαρη που δεν μπορω να μιλησω!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
22-10-07, 03:45
μιλα αφοβα ρε κωστα...δε νιωθουμε...
Σαράφης Γιώργος
22-10-07, 09:53
Η αλήθεια είναι ότι είχα μια στέρηση από ουστ τώρα τελευταία , ο Λάμπρος φταίει , φτιάχνει το FC και μας έχει παρατήσει !!!!
Τώρα ήρθα στα ίσια μου !!!! :lol:
giorgis_E21
22-10-07, 13:58
η αληθεια να λεγεται μας ελειψε ο λαμπρος
ευχομαι να πηγαν καλα οι δουλειες το καλοκαιρι και να εχει πολυ ελευθερο χρονο το χειμωνα να καλυψει τα κενα του....
Το Nissan δεν εσπασε. απλα διεθεσα ολο το budget (φοιτητικο budget ετσι...) για την αγορα του, και οταν καταλαβα οτι ηθελε αρκετα ακομη ευρωπουλακια για να γινει σωστο, ηταν πλεον αργα... ετσι πονταρω σε κατι φθηνοτερο.
Οσο για τον πολεμο των ντριφτο-εθνων, αφου και οι 2 ντριφταρουν τι σημασια εχει?
DRIFT KING
23-10-07, 01:37
Καταρχας χαιρομαι που δεν εσπασε η νισσανια.....κατα δευτερον οσον αφορα την κοντρα χαβαλε κανουμε μωρε......ειναι δυνατον να συγκριθουν τα 2 εθνη????????? :shock: :shock: :shock:
Ναι ιπταμενε φιλε (ειδα τις φωτογραφιες σου οπως καταλαβαινεις), εχεις δικιο. Οποτε μολις βρω το αμαξακι μου, θα επιλεξω και το καταλληλο στρατοπεδο. :) οι πιο θερμοαιμοι μπορουν να με δωροδωκισουν αν θελουν για την επιλογη του δικου τους στρατοπεδου. δεν θα το πω σε κανεναν... :wink:
DRIFT KING
23-10-07, 02:03
Ναι ιπταμενε φιλε (ειδα τις φωτογραφιες σου οπως καταλαβαινεις), εχεις δικιο. Οποτε μολις βρω το αμαξακι μου, θα επιλεξω και το καταλληλο στρατοπεδο. :) οι πιο θερμοαιμοι μπορουν να με δωροδωκισουν αν θελουν για την επιλογη του δικου τους στρατοπεδου. δεν θα το πω σε κανεναν... :wink:εγω δινω το μοτερ (μιας και περισσευει και δεν προκειται να βρω 86αρα αποτι καταλαβα).... :lol: :lol: :lol:
οι πιο θερμοαιμοι μπορουν να με δωροδωκισουν αν θελουν για την επιλογη του δικου τους στρατοπεδου. δεν θα το πω σε κανεναν... :wink:
Οι πιο 8ερμοαιμοι ειμαστε εμεις οι Gεrman... μπυριτσα λουκανικακι φρανκφουρτεϊκο κ κοτσι χοιρινο... :!: :!: :!: :!: :lol: :lol:
[οπως βλεπεις ηδη ξεκινησαν τα δωροδόκια!!! :lol: :lol:
Γι' αυτο Καλος Ορισες κ απο μενα φιλε μου.... :wink:
Οσο για τον πολεμο των ντριφτο-εθνων, αφου και οι 2 ντριφταρουν τι σημασια εχει?
Τακηηηηηη ακους τι λεει το παιδι??? Τι εχεις να πεις γι αυτην την αποψη?? :twisted: :twisted: :lol: :lol:
:D :D :D εεετσι να λαδωνεται η μηχανη...
Καλα ποσοι ειμαστε εδω απο Βριλησσια??? Α ρε Βριλησσια ντριφτομανα... Μηπως φταιει το νερο, που ειναι και τοπικης παραγωγης ενα ποσοστο? Μηπως ειναι ντριφτονερο? Μηπως εχει φτυσει μεσα ο keichii?
Σαράφης Γιώργος
23-10-07, 21:08
Οι πιο 8ερμοαιμοι ειμαστε εμεις οι Gεrman... μπυριτσα λουκανικακι φρανκφουρτεϊκο κ κοτσι χοιρινο... :!: :!: :!: :!: :lol: :lol:
Ναι και μετά μας πάει αίμα !!!!
Ναι και μετά μας πάει αίμα !!!!
Χαχαχα ... ειναι τυχαιο ???
Σαράφης Γιώργος
24-10-07, 10:01
Όχι ρε φίλε , είπα είναι θέμα διατροφικών συνήθειων !!! Κι' εσείς ρύζι ρύζι έχει γίνει ο κ@λος σας μπετόν αρμέ !!!!!!!!!!
Όχι ρε φίλε , είπα είναι θέμα διατροφικών συνήθειων !!! Κι' εσείς ρύζι ρύζι έχει γίνει ο κ@λος σας μπετόν αρμέ !!!!!!!!!!
Χα χα χα 8ελω απαντηση τωρα.... απο καποιον japanεο!!! :P :P :P
:D :D :D εεετσι να λαδωνεται η μηχανη...
Καλα ποσοι ειμαστε εδω απο Βριλησσια??? Α ρε Βριλησσια ντριφτομανα... Μηπως φταιει το νερο, που ειναι και τοπικης παραγωγης ενα ποσοστο? Μηπως ειναι ντριφτονερο? Μηπως εχει φτυσει μεσα ο keichii?
Ωρε απο Βριλησσα εισαι?? γνωριζομαστε?
Οχι ρε φιλε, δεν το τρωμε σκετο το ρυζι, μπαινει και παπια πεκινου με πολυ σαλτσουλα... :wink: :wink:
Στελιο δεν εχουμε γνωριστει, τι χρωμα ειναι ο εσκορτας?
ειχα πετυχει παντως ενα τυπο με λευκο εσκορτ, και πολυ φασαρια απο την εξατμιση, που ζαχαρωνε το νισσαν (κοκκινο) ενα μεσημερι...
Χα χα χα φιλε μου εγω ειμαι δαυτος...! :P
Τι nissan? 200sx, κοκκινο? Μενεις πατημα :?: :? :lol: :lol:
Οχι ρε φιλε, δεν το τρωμε σκετο το ρυζι, μπαινει και παπια πεκινου με πολυ σαλτσουλα... :wink: :wink:
Οι ορεκτικες σου ιδεες συμπιπτουν με τις δικιες μου ρε Τακη... παμε να φαμε καμια κοτοπουλαδα...? :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ναι, εκει που ειδες το νισσαν... Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος αραγε... Αν μενεις πατημα, και εισαι απο 22-26, θα σε ξερω σιγουρα φατσικα. (μπασκετακι δεξαμενη? ολυμπου? 2ο γυμνασιο?)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ναι, εκει που ειδες το νισσαν... Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος αραγε... Αν μενεις πατημα, και εισαι απο 22-26, θα σε ξερω σιγουρα φατσικα. (μπασκετακι δεξαμενη? ολυμπου? 2ο γυμνασιο?)
Δν μενω πατημα... Εμενα βριλησσια μεχρι πριν ενα μηνα κ τωρα Κατζα... Αλλα το hood ειναι τα βριλησσια... Driftαδικη περιοχη σας λεωωωωω.... :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Ποιος εισαι ρε ? Ο Ali G ?? :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
07-11-07, 03:53
ο στελαρας ειναι μορφεας τρελος !!!
Telika den mporei kapoios na mpei sto kartodromo na driftarei to autokinito tou kathimerines? ontos isxyei oti den afinoun amaksia pleon?
Ντογκας Ιωαννης
09-11-07, 12:03
αμαξια μπαινουν αλλα ΟΧΙ για drift...
giorgis_E21
11-11-07, 05:06
δεν θα μιλησω ακομα...δεν ηρθε η ωρα...
Σαράφης Γιώργος
11-11-07, 21:22
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώωωωρααααααααααααααα !!!!!!!!!!
δεν θα μιλησω ακομα...δεν ηρθε η ωρα...
Γιωργη σαν την Μαρια την Ασχημη μου κανεις... Μιλα πες τα ολα....
τιιιιιι να μαααας πειειειειεις ρεεεεεεεε! :twisted: :twisted:
giorgis_E21
12-11-07, 15:48
ουτε καν θα μιλησω,αυτο σας λεω μονο
ουτε καν θα μιλησω,αυτο σας λεω μονο
Hes-τικαμε :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
13-11-07, 10:15
giorgis_E21
13-11-07, 21:31
καλα χρηστακο....θα σου ξαναδωσω εγω να δεις ντοκυμαντερ απο Discovery Channel με Hubinette και Gushi για το DRIFT....θα σου ξαναδωσω video option...
Σαράφης Γιώργος
14-11-07, 10:13
Ααααααααα ... αυτά βλέπει και ξαφνικά θέλει να μάθει drift σε όλο το forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ααααααααα ... αυτά βλέπει και ξαφνικά θέλει να μάθει drift σε όλο το forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Θελει να μας μα8ει να τα βλεπουμε... :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Τι ειστε σεις ρε ? Που εχω μπλεξει την τρελα μου !!
Εγω καλο παω να κανω , να σας μαθω τιποτα μπας και με φτασετε ποτε και να το ευχαριστω . Αχαριστοι ανθρωποι ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.