PDA

Επιστροφή στο Forum : Περι Opel kadett

Fuser
18-08-07, 23:56
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ OPEL KADETT TOY 79' Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 50 ΚΑΤΙ...ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΤΙ ΤΟ
ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΤΕΟ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟ CORSA,ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΥΑΒΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 500Ε ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΕΕΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤ/ΣΗ?

Σαράφης Γιώργος
19-08-07, 18:44
Καλό θα ήταν να το δει και ένας λαμαρινάς φιλαράκι , για να πάρεις μία καλή ιδέα για την κατάσταση της λαμαρίνας του . Ένα αυτοκίνητο τέτοιας ηλικίας είναι πολύ πιθανό να έχει αρκετά σαπάκια . Φυσικά ολοκληρωμένη άποψη μπορείς να έχεις μόνο αν το λύσεις εξολοκλήρου το αυτοκίνητο και πας σε κρυφά σημεία , αλλά με ένα τσάκαλο λαμαρινά θα είσαι 95% καλυμένος .
Καλωσήρθες !

Fuser
19-08-07, 20:06
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KAI KAΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΒΜW Μ3 ΠΟΥ DRIFTARE,ΣΤΟ ΕVENT ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ DRIVEPARK ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΑΙΟ; :?:

Verone
22-08-07, 02:02
Φιλαράκι από πού είσαι αν μπορώ να έρθω να σε βοηθήσω.

Σαράφης Γιώργος
22-08-07, 13:36
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KAI KAΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΒΜW Μ3 ΠΟΥ DRIFTARE,ΣΤΟ ΕVENT ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ DRIVEPARK ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΑΙΟ; :?:
Θεσσαλονίκη φίλος , στην πίστα στο Ρύσιο , αυτό εννοείς ?

peiragmenos
24-08-07, 23:45
φιλαρακο γεια.τα σημεια οπου ενα τετοιο αυτοκινητο εχει σαπακια ειναι:
κατω απο μπαταρια
πισω και εμπρος στα φτερα χαμηλα στις ροδες
μεσα κατω απο τα πατακια
και κατω απο την ρεζαρβα πισω στο πορτπαγκαζ.
αν εχει πισσαριστει το αμαξι βεβαιωσου με καποιο τροπο οτι εχει ξεσαπιστει πρωτα.μια λυση ειναι να το δεις απο κατω.οτιδηποτε αλλη απορια εχεις ρωτα.να ερωτησω κι εγω.το kadett ειναι 2πορτο η 4πορτο?

SST
25-08-07, 03:11
και τα 2 δλδ κ 2πορτο κ 4πορτο

Fuser
26-08-07, 13:12
Ευχαριστώ παιδιά αλλα δεν θα το παρω το kadett μαλλον θα παρω ενα ΚΡ60 για αρχη σαν καλος γιαπωνέζος που είμαι αυτό από όσο μου είπανε μάλλον δε θα έχει καθόλου σαπάκια όταν το πάρω θα τα ξαναπουμε

Fuser
26-08-07, 13:16
Θεσσαλονίκη φίλος , στην πίστα στο Ρύσιο , αυτό εννοείς
Ναι αυτο εννοώ εσυ δεν είσαι?

tsilibithras
26-08-07, 14:34
...αυτό από όσο μου είπανε μάλλον δε θα έχει καθόλου σαπάκια...
Ρίξε κι εσύ μια ματιά για καλό και για κακό... :wink: