Επιστροφή στο Forum : Το δικο μας Tokyo drift?
Ψες αργα το μπραντυ, ανεβηκα μετα απο καιρο στο hood μας στο Ντρ@φι! Κ λεω hood γτ εχουμε αγορασει πολλες στροφες εκει, απο βριλησσια μερια (βλ. καταβασεις με sk8 κτλ.)!
Ο δρομος στο κομματι που εχει φωτα ειναι στρωμενος τελεια, ενω λιγες ειναι οι λακουβες κ ευδιακριτες...! Στο σκοταδιαστο κομματι τα πραματα γινονται πιο profe! 8ελει σωστα στημενο αμαξια με τα καταλληλα γκαζια (οχι υπερβολες, με 170ps εισαι πολυ κομπλε!!!), κ απλα ζεις τη Japanια σου! Ειναι ολο το σκηνικο λες κ πας στα παρασκηνια του Tokyo Drift... :lol: :lol:
Οσοι δν εχετε επισκευτει την πιστα μας, καντε το... αξιζει εστω κ ενα τραβηγμα....!!!
Γλιστράει καθόλου? Απο παιανία πως πας εκεί?
Απο κεντρο παλληνης οπου βλεπεις στενο που να πηγαινει προς τα πανω... παει Ντραφι :twisted: :twisted: :twisted:
Apo n.ionia pos pao ksereis na mou peis? o dromos glistraei einai gyali?
giorgis_E21
24-10-07, 04:14
νατα νατα...αρχισε κοσμος να ανεβαινει ντραφι...
made_in_japan
24-10-07, 09:04
ψηνεσαι για βραδυνη βολτιτσα?
παιδες ο δρομος δν ειναι γυαλι... κ δν ειναι για τρελες φορες... κατεβασματα μπασιματα κ δωωωσε...! γλιστραει αλλα 8ελεει δυναμη κ ψιλο στημενο αμαξι γτ παιζει κ το γκρεμι εκ των δεξιων... :wink: :wink:
ψηνεσαι για βραδυνη βολτιτσα? και εγω μεσα ειμαι στειλτε pm δυστιχως η παρεα μου ειναι ολοι με μπροστοκινητα και βαριεμαι απιστευτα!! εναν εχω με πισωκινιτο και αυτος ειναι under costraction!
Παιδια αμα κανονισετε τπτ στειλτε... να παμε να γουσταρουμε...
φαναρια δν παιζουν ουτε "φαναρια" :wink:
Για κατσε να παρω μια το 100 ! Ποιο ειπαμε ειναι το νουμερο ? :?
:lol: :lol:
090..........................
Πηρα και με ρωτησαν σε ποια διευθυνση να μου στειλουν την αστυνομικινα !! Με ρωτησαν και αν θελω να φερει και μαστιγιο !
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
24-10-07, 23:57
:lol: :lol: :lol:
Πηρα και με ρωτησαν σε ποια διευθυνση να μου στειλουν την αστυνομικινα !! Με ρωτησαν και αν θελω να φερει και μαστιγιο !
:lol: :lol: :lol: :lol:
Απαντας "ναι" κ μετα περνας καλα.... :wink: :P
Πηρα και με ρωτησαν σε ποια Απαντας "ναι" κ μετα περνας καλα.... :wink: :P
... καλα περασα ...
8)
made_in_japan
26-10-07, 07:04
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
... καλα περασα ...
8)
η δικια σου ηταν ηδη εκπαιδευμένη;
http://www.greektube.org/content/view/11715/2/
... καλα περασα ...
8)
η δικια σου ηταν ηδη εκπαιδευμένη;
http://www.greektube.org/content/view/11715/2/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παιδες χ8ες το βραδυ ανεβαινοντας με τον Αργυρη Ντρ@φΙ, ειχε τους "αγαπημενους" μας στο 2ο S-ακι στο κομματι με τα φωτα... Τα "παιδια" ηταν εκει για λογους πυρασφαλειας κ κρατουσαν ονοματα απο περαστικους αν σε περιπτωση πιασει φωτια, να εχουν υποπτους!!!
Τεσπα με τα πολλα ο ενας απο αυτους, α-λιτης στο επαγγελμα (με πολιτικα δλδ) αρχισε να μου μιλαει με ενα υφος ειρωνικο για τα προστιμα κ τι μπορει να γινει γτ μας ψιλοακουσανε στην προηγουμενη στροφη!!! Δυστυχως (για μενα) οταν μου μιλανε ετσι αυτοι οι αν8ρωποι, παιρνω περισσοτερες στροφες κ απο R1 yamaha :lol: :lol: :twisted: :twisted: κ 8α με τραβαγανε μεσα επειδη ειπα στο α-λιτη οτι λεει χαζομαρες... Δλδ λεω γω τωρα, 8α με πηγαιναν μεσα με την κατηγορια οτι τι???? Ειπα τη λεξη "χαζομαρες" σε ποιον?? Στον πιτσιρικα που εχει την εξουσια να με κανει οτι 8ελει...??? Σε πεταω μαζι με το αμαξι απο τον γκρεμο... :wink: Ουδεν προβλημα! κ ολα αυτα τα γραφω γτ ειμαι σιγουρος οτι τον εκνευρισα τον τυπο τοοοοσο πολυ μαζι με τον ενστολο συναδελφο του, σε σημειο που μου ελεγε "μην μιλας μαζι μου, μιλα με τους συναδελφους γτ δν ξερω κ γω τι 8α γινει"! Εγω ξερω φιλε μου ομως. Ξενερωσες τοσο πολυ που τλκ δν εκανες τπτ γτ πολυ απλα δν μπορουσες...
Η γνωμη μου για τα οργανα της ταξης πλεον ειναι η εξης: Μην τους δινετε παραπανω εξουσια απο αυτη που εχουν αποκτησει... Την εκμεταλευονται στο επακρο κ ζητανε κ αλλη...!
Δυστυχως...
Δν 8α μπορεσω ποτε να σας "γλειψω" Κυριε Φανταστικε Αστυνομε γτ πολυ απλα "στεγνωνετε" καπακι, κ σεις κ οι υπολοιποι!!!
Το νου σας λοιπον. Ξεκινατε τα "διπλωματα" απο πιο κατω :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ντογκας Ιωαννης
29-08-08, 16:01
θα τα πω ολα στον μπαμπα...!!!! :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
29-08-08, 16:11
Νατος νατος!!! Ρουφφφφφ!!! :P :P :P
Στελιο θελω βολτα λεμεεεε :D :D :D :D
θα τα πω ολα στον μπαμπα...!!!! :lol: :lol: :lol:
Νατος νατος!!! Ρουφφφφφ!!!
Στελιο θελω βολτα λεμεεεε
Θα σας κανονισω κ τους 2 Γιαννηδες....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
GiannisE30
29-08-08, 16:54
Αχαααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Ναι ωραια τα λες,αλλα το θεμα ειναι οτι εχουν υπεραρκετη εξουσια ετσι ωστε να εχουν το δικαιωμα να σε τραβανε στο τμημα,ετσι για την κ@υλα τους.
Οποτε δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες,ο μπατσος αμα θελει να σε τραβηξει θα σε τραβηξει.Για οποιοδηποτε λογο μπορει να σε τραβαει για εξακριβωσεις,επειδη τον στραβοκοιταξες,η του το επαιξες εξυπνος η απλα επειδη του τη σπαει η μαπα σου πχ.
Και δε μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα γιαυτο,μα απολυτως
Και εννοειτε οτι δεν ειμαι καθολου φιλος αυτης της "φαρας",το αντιθετο μαλλον,και τους εχω αφησει αρκετα λεφτα παλιοτερα...με τη μηχανη δε τους εχω αφησει τιποτα,μονο κανα κwλοδαxtyλ@ το πολυ και αντιο ψαξε ψαξε δε θα με βρεις :P 8)
στελιο απο πια εισοδο για ντραφυ;
Ναι ωραια τα λες,αλλα το θεμα ειναι οτι εχουν υπεραρκετη εξουσια ετσι ωστε να εχουν το δικαιωμα να σε τραβανε στο τμημα,ετσι για την κ@υλα τους.
Οποτε δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες,ο μπατσος αμα θελει να σε τραβηξει θα σε τραβηξει.Για οποιοδηποτε λογο μπορει να σε τραβαει για εξακριβωσεις,επειδη τον στραβοκοιταξες,η του το επαιξες εξυπνος η απλα επειδη του τη σπαει η μαπα σου πχ.
Και εννοειτε οτι δεν ειμαι καθολου φιλος αυτης της "φαρας",το αντιθετο μαλλον,και τους εχω αφησει αρκετα λεφτα παλιοτερα...με τη μηχανη δε τους εχω αφησει τιποτα,μονο κανα κwλοδαxtyλ@ το πολυ και αντιο ψαξε ψαξε δε θα με βρεις :P 8)
Φιλε μου δν ειχα κανενα προβλημα να με τραβηξουν κ μεχρι το Περου... Θα αραζα 3 ωριτσες, θα βλεπανε οτι δν μπορουν να μου κανουν τπτ απο κει κ περα κ 8α με αφηνανε... ΕΕΕΕΕΕκεινη ακριβως η στιγμη ειναι η καλυτερη, που φευγεις κ ξερεις οτι ο τσεος τωρα μεσα του απλα δν καταφερε τπτ... Αν σε τραβηξουν κ απλα εισαι ανετωτατος να σαι σιγουρος οτι τα νευρα τα δικα τους ειναι που 8α σπασουν μετα, οχι τα δικα σου... Οσο για την υπεραρκετη εξουσια που εχουν, δν υφισταται... Εμεις το προκαλουμε αυτο με το να τους φοβομαστε απο την στιγμη που μας κοιτανε... Εμεις τυσ δινουμε εξουσια, γτ πολυ απλα οταν το παρακανουν, δν μιλαμε κ κα8ομαστε παναγιες... Λα8ος μεγαλο! :wink: :wink:
Λαμπρο κανονικα οπως πας απο Πεντελης κ στριβεις δεξια για Ντρ@φΙ :wink:
Εχει τρεις δρομους , εσυ πας στον μεσαιο .. :wink:
Παντελης Κιτζογλου
02-09-08, 17:50
Φιλε μου δν ειχα κανενα προβλημα να με τραβηξουν κ μεχρι το Περου... Θα αραζα 3 ωριτσες, θα βλεπανε οτι δν μπορουν να μου κανουν τπτ απο κει κ περα κ 8α με αφηνανε... ΕΕΕΕΕΕκεινη ακριβως η στιγμη ειναι η καλυτερη, που φευγεις κ ξερεις οτι ο τσεος τωρα μεσα του απλα δν καταφερε τπτ... Αν σε τραβηξουν κ απλα εισαι ανετωτατος να σαι σιγουρος οτι τα νευρα τα δικα τους ειναι που 8α σπασουν μετα, οχι τα δικα σου... Οσο για την υπεραρκετη εξουσια που εχουν, δν υφισταται... Εμεις το προκαλουμε αυτο με το να τους φοβομαστε απο την στιγμη που μας κοιτανε... Εμεις τυσ δινουμε εξουσια, γτ πολυ απλα οταν το παρακανουν, δν μιλαμε κ κα8ομαστε παναγιες... Λα8ος μεγαλο! :wink: :wink:
:wink:
ακριβως
Καλα δε διαφωνω,αλλα δεν εχει ο καθενας την ορεξη να χασει 3 ωρες απο τη ζωη του (που μπορει να σου βγει και πολυ παραπανω),και να γ@μηsει και την παρεα του πχ μονο και μονο για να το παιξει εξυπνος στον μπατσο.
Αυτο το τραβηγμα και μονο ειναι υπεραρκετο για να νιωσει ο μπατσος μια ηθικη ικανοποιηση οτι κατι σου κανε.Οποτε αμφιβαλλω για το "φευγεις κ ξερεις οτι ο τσεος τωρα μεσα του απλα δν καταφερε τπτ".Συν οτι πρεπει να εχεις αυτοκινητο full προβλεπομενο γιατι θα σε γραψει για οτι πραγμα μπορεσει να σκεφτει.
Δε μιλησα για φοβο απεναντι στους μπατσους, και στο οτι εμεις τους δινουμε εξουσια ισχυει και συμφωνω αλλα δυστυχως πραγματι εχουν εξουσια :wink:
Μιλαμε παντα για περιπτβση που κατι εχεις κανει κι εχεις χεσμενη τη φωλια σου και σε σταματησουν,ετσι?
Γιατι αμα εισαι full προβλεπομενος και ερθει ο στρουμφ και σου μιλαει καπως,τοτε παμε σε αλλο σεναριο...
Γιαυτο καλως η κακως μιλαμε για πολεμο :twisted:
Ντογκας Ιωαννης
05-09-08, 11:25
σωστος... :wink: :wink:
Μιλαμε παντα για περιπτβση που κατι εχεις κανει κι εχεις χεσμενη τη φωλια σου και σε σταματησουν,ετσι?
Σε αυτη την περιπτωση σιγουρα δν μιλας γτ δν μπορεις κιολας... Οπως επα8α χ8ες εγω....
Γιατι αμα εισαι full προβλεπομενος και ερθει ο στρουμφ και σου μιλαει καπως,τοτε παμε σε αλλο σεναριο...
Σε αυτη ομως την περιπτωση τις προαλλες στο Ντραφι επρεπε να του την πω... Γτ μου μιλησε ασχημα.... :wink:
σωστος ο στελαρας .... για ψαρωστε τους λιγο να δειτε αντιδραση... πιο πολυ φοβουνται εκεινοι οταν σε σταματανε να το ξερετε... αν κανετε τις κοτες σας πηδηξαν αν τους ψαρωσετε ζητανε και συγνωμη.... βεβαια αν εχεις κανενα κιλο χασις στο πορμπαγκαζ και κανεις αναποδα τιμονια με κλεμενο αμαξι κανε την κοτα καλυτερα...
Χαχαχα εκει κανεις το Λουη.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.