Επιστροφή στο Forum : DRIFTοσαλονικιωτικη συναντηση ΣΕ λεω....
ανοιγω το τοπικ και οι σαλονικεις ας οργανωνομαστε σιγα-σιγα... 8)
Επιστήμονας
03-05-05, 14:30
Aπο οτι νομιζω εισαι ο μονος Σαλονικιος αλλα συντομα θα εχεις παρεα.
ωραια!!!!!!! :wink: 8) 8) 8)
ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ(16) ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΨΥΧΗ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ.
montechristo
18-05-05, 14:02
Αυτη ηταν η πρωτη πιστα που κατασκευαστηκε στην Ελλαδα. Εκλεισε μετά απο παρεμβαση των οικολογων: η περιοχη λεει ειναι σπανιος υδροβιοτοπος. Για την ακριβεια παντως ειναι σκουπιδοτοπος... Κριμα....
DontMKsense
28-05-05, 18:14
Κωσταντίνε μη μασάς δεν είσαι πια μόνος είμαι και γώ εδώ :D :D :D
γεια σου μητσε!!!!!!! 8)
αντε να κανονιζουμε καποιο μιτιγκ σιγα σιγα!!!! :wink:
Η πιστα στο Αιγίνιο είναι κλειστή και απαγορεύεται η χρήση της! Παρ' όλα αυτά την πιστα την έχουμε επισκεφτεί αρκετές φορες! Πρέπει απλά να πηγαίνουν λίγοι και με προσοχή. Βεβαια έχουν επισκεφτεί στρουμφάκια αλλα έκαναν απλά παρατήρηση!
diladi exei stamatisei na xrisimopoiite alla einai anixtos o xoros kai mpenei opios thelei e?
kali fasi.... arxizoun kai mou mpenoun idees kai oxi tipota allo se 1 bdomada perno to amaksi mou piso :D
gia peite omos ti paizei me tous mpatzous... pernane sixna apo ekei? iparxei periptosi na skasoun miti. kai an to kanoun ti eidous prostimo mporei na fao? exete kamia idea?
Βασικά η πίστα δεν είναι κλειστή αφού δ θυμάμαι καμιά ταμπέλα..οποιος πάει μη κάνει το λάθος να πλύνει τ αυτοκ γιατί περνάς χωματόδρομο..Δυο συναντήσεις εχουν κάνει κάτι γνωστοί μου,εγώ πηγα σε μία μόνο,με πολλές κυρίως μηχανές κ μερικά αυτοκ,κυριακές. Δ τ ξερα ότι μπαίνει κ αστυνομ εκεί...
Και εγω Θεσσαλονίκη....
Τα βραδυα στο Carrefour
Καλά ρε οι μ... έφεραν ματ τη προηγούμενη Παρασκευή;;Εγώ δ πάω συχνά αλλά 1φίλος μ με είπε ότι αρχισαν να χτυπάν κόσμο..Ο φίλος μ πήγαν κ έκατσαν στ goody's για να μη φύγουν...
Σαλονικιος
27-10-05, 21:02
Ειμαι και εγω εδω!!! Φρεσκος - φρεσκος!!! Νικος απο Θεσσαλονικη!
Φιλε μορτη εγω ειμουνα ενας απο αυτους που φαγανε το περισσοτερο ξυλο!!!! Εφτυνα αιμα!! Για το τιποτα με βαρουσαν εμενα και τα φιλαρακια μου!! Οχι μεσα στα καρφουρ, στα φαναρια που πας για το κεντρο!! Εκει την ειχαν στιμενη!!! Εγω παω καθε Παρασκευη καρφουρ!! Δεν χανω ουτε μερα!!!
Ρε παιδια γιατι παραπονιέστε για drift στη Θες/κη? 5 μηνες φανταρος ήμουν εκει και όπου και να πας driftαρεις ευκολα.Οι δρόμοι είναι λιωμενοι και φαρδιοί με ελάχιστες γουβες (συγκριτικα με την Αθήνα), και υπαρχουν αρκετες διαδρομες (πχ κέντρο-κρίνη) που στις στροφες (θυμάμαι μια τρελή ανηφορική αριστερη) βγάζεις όλη την καυλα σου. Επισης τα βραδια στο Carefour ειναι εκπληκτηκα και πρεπει να εισαι ασχετος για να μην driftαρεις γυρο απο την πλατεια. Θεσ/κη μου μεγαλη driftομανα, εσυ που φτιαχνεις τα καλυτερα παιδια...
Κατσικάρης Χάρης
07-02-06, 13:44
hello καρντάσια από Σαλόνικα. Λέω την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου να μαζευτούμε Καρφούρ να τα πούμε! :D :D :D
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
09-02-06, 13:31
Δε θα ήτανε καλήτερα να κλείσουμε τη πίστα των Σερρών και να τρελαθούμε στις πάντες χωρίς άνχος για το αν μας γράψουν και να αρχήσουν τις κατασχέσεις οι μπέ! Κάντε διμοψίφησμα εκεί πάνω και από εδώ θα κανονήσουμε τη πίστα.
hello καρντάσια από Σαλόνικα. Λέω την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου να μαζευτούμε Καρφούρ να τα πούμε! :D :D :D
ki ego apo saloniki eimai kai na ertho sti sintantish pou eipes file xarh alla 24 febrouariou den einai kyriaki opos grafeis alla paraskevh. ki ego epeidh den exo xasei pote paraskevh prepei na sou po oti varethika auth th malakia me tous mpatsous. einai kalo na vroume kamia allh mera gia thn paradosiakh mas sinantish kai xwris ta klasika kagkouria fysika.
Κατσικάρης Χάρης
11-03-06, 21:12
Καλησπέρα σε όλους τους drifters!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Βούλγαρη για την υποστήριξή του! Τι λέτε λοιπόν την Κυριακή 16 Απριλίου να ξεκινήσουμε το πρωί για Σέρρες? Τις προηγούμενες μέρες θα έχουμε πάει όλοι στην έκθεση CAR-MOTO-BOAT και όπως θα είμαστε καυ@#$*νοι θα πάμε να ξεδώσουμε!!! Περιμένω απαντήσεις! REMEMBER: "NOTHING IS A STR8 LINE!!!"
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.