Επιστροφή στο Forum : Κινητήρας 2.0L V6 από Ford Capri
Γειά χαρά παιδιά,
έχω έναν 2.0L V6 κινητήρα που είναι εκτός αυτοκινήτου (Ford Carpi 1974)
έχω αλλάξει κάποια περιφερεικά πράγματα όπως τρόμπα νερού,τρόμπα βενζίνης και λαδιού και σύντομα θα αλλάξω και φίλτρο λαδιού... ααα και τον θερμοστάτη, επίσης θα αλλάξω και όλα (σχεδόν) τα gasket!!
τί άλλα μπορεί να χρειάζεται??
δεδομένου οτι ο κινητήρας είναι παλιός και είναι εκτός αυτοκινήτου εδώ και 3-4 χρόνια!
ΑΑΑ και γνωρίζετε κάποιον καλό μάστορα για τέτοιους κινητήρες... (ίσως χρειαστεί και ένα ρεκτιφιέ)
Ευχαριστώ προκαταβολικά :D
Σαράφης Γιώργος
25-06-07, 12:46
Αν είχε μέσα τα υγρά του ( λάδια , νερά ) , βρόμα η δουλειά ... Αν αλλάξεις όλες τις φλάντζες ( και της κεφαλής οπωσδήποτε ) , να κοιτάξεις επίσης όλα τα κολλάρα , που μάλλον θα είναι σάπια ...
Και αφού θα βγάλεις καπάκι , για να αλλάξεις φλάντζα κεφαλής , δες και τα εντόσθια του μοτέρ σε τι κατάσταση είναι . Γνώμη μου κάντο και ένα rebuild ( ελατήρια , αν τα πιστόνια είναι καλά , κουζινέτα , πλανάρισμα καπάκι , τρίψιμο βαλβίδες κτλ ) .
Φυσικά με τα χρήματα που προυποθέτουν όλα αυτά , θα αρχίζεις να σκέφτεσαι αν αξίζει ο κόπος , αλλά έτσι είναι αυτά ...
Παπα_Πόρτας
28-02-08, 20:56
ποσα αλογατα βγαζει αυτο??
για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο κάνε επισκευή σε όλο το μοτέρ,έχει φτηνά ανταλλακτικά και αξίζει αν το έχεις και κάθεται.αν δεν το θέλεις το μοτέρ αυτό πες μου να μιλήσουμε για ανταλλαγή με αλλα μοτέρ που έχω.
turbanthropos
18-03-09, 01:51
Βασίλη,σαν νέο μέλος που είσαι,εντελώς φιλική συμβουλή:Έλεγχε τις ημερομηνίες δημοσίευσης των εκάστοτε μηνυμάτων.Πχ,αυτή η δημοσίευση έχει γίνει πριν σχεδόν 2 χρόνια....οπότε δύσκολα να έχει κάποιο μέλος την ίδια απορία επί 2 συναπτά έτη!
Καλοσόρισες στο κλάμπ ;-)
Σαράφης Γιώργος
18-03-09, 10:53
Βασίλη,σαν νέο μέλος που είσαι,εντελώς φιλική συμβουλή:Έλεγχε τις ημερομηνίες δημοσίευσης των εκάστοτε μηνυμάτων.Πχ,αυτή η δημοσίευση έχει γίνει πριν σχεδόν 2 χρόνια....οπότε δύσκολα να έχει κάποιο μέλος την ίδια απορία επί 2 συναπτά έτη!
Καλοσόρισες στο κλάμπ ;-)
:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλωσόρισες και από εμένα Βασίλη και καλά ποστ !
CapriPower
12-05-09, 11:41
ena tetoio moter exw kai egw sthn apo8hkh kai ka8etai....
malakia einai omws pou dn 3erw se ti katastash einai!
to Capri to eixe o 8eios mou kai to moter to v6 mazi me to v4 einai sthn apo8hkh arketo kairo......
an ma8eis tpt pes mou....
makari na ftiaxnetai eukola
1oν καλως ηλθες...
2ον δεν ξεθαβουμε αρχαια
3ον δεν γραφουμε με αγγλικους χαρακτηρες
1oν καλως ηλθες...
2ον δεν ξεθαβουμε αρχαια
3ον δεν γραφουμε με αγγλικους χαρακτηρες
2ον δεν ξεθαβουμε αρχαια .
την ειδε αρχαιολογος Ερρικος Σλιμαν ο 2ος!
ena tetoio moter exw kai egw sthn apo8hkh kai ka8etai....
malakia einai omws pou dn 3erw se ti katastash einai!
to Capri to eixe o 8eios mou kai to moter to v6 mazi me to v4 einai sthn apo8hkh arketo kairo......
an ma8eis tpt pes mou....
makari na ftiaxnetai eukola
ασχετο,αλλα μηπως εισαι ο Ηλιας με το μπλε Καπρι???
Γεια.Στειλε μου πληροφορίες για τα μοτερ στο djbillis@yahoo.gr. Thanks.
CapriPower
24-05-09, 16:18
ευχαριστώ για την υποδοχή!!!!
αλλά δεν το ήξερα για τον τρόπο γραφής
!
CapriPower
24-05-09, 16:19
ναι ο Ηλίας είμαι.......
andreasf20c
25-05-09, 19:06
Ελα ρε Ηλια...
Εγω ειμαι ο φιλος του Τζαννη ο Αντρεας...
Τον σωτηρη τον εχεις γνωρισει???
Περνα καμια φωτο απο το capri...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.