Επιστροφή στο Forum : Drift sta video games..
Homo_Racius
01-05-05, 05:42
Ego prosopika 8a arxiso me to GRAN TURISMO 4 mias kai den mporeso an vro kapou to D1 pou lei o JohnnyB..
Apo oti exo katalavi to olo mystiko sto pexnidi krivete sta driving aids kai stis ri8miseis ton diaforikon pou kymenonte analoga me to autokinito..
Bebea gia na driftarete kala xriziaste mia arketa kali timoniera..
Sigoura to sigekrimeno pexnidi den einai kai to apolyto realistiko alla einai mia kali miksi arcade kai simulator me emfasi perisotero ston tomea tis eksomiosis..
Pantos gia osous 8eloun apolyti eksomiosi sto PS2 as perimenoun ligo akoma gia to RACING ENTHUSIA.
Tora gia to PC ta pio akrives simulators auti tin stigmi einai to Richard Burns Rally kai to FIA GTR..mono pou sto deutero mporis men na kanis drift alla 8a vgenis mia zoi teleuteos giati eki pezounn rolo oi apolytes grammes..
Tora merikes pics pou exo kani capture apo replay mou apo to GRAN TURISMO 4
http://photobucket.com/albums/y135/Homo_Racius/?action=view¤t=IMG0010.jpg
http://photobucket.com/albums/y135/Homo_Racius/?action=view¤t=IMG0001.jpg
http://photobucket.com/albums/y135/Homo_Racius/?action=view¤t=IMG0026.jpg
opelcorsa-a
01-05-05, 22:33
To nfs und2 to skeftikes;
Επιστήμονας
02-05-05, 17:38
Project Gotham Racing 2 -> Capitol thrill και Lotus 340R...τρέλο drift... :wink:
DRIFT KING
09-05-05, 12:59
NEED FOR SPEED UNDERGROUND 1
ΠΙΣΤΑ 3
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΧ-5(ΓΙΑ 10 ΓΥΡΟΥΣ ΤΑ POINTS ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ)
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ DRIFT.
ΑΠΟ ΤΑ GRAN TURISMO TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΑΙ ΤΟ 2 ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΙΣΤΑ GRAND VALLEY SPEEDWAY AYTOKINHTO NISSAN SKYLINE R32.ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ.
opelcorsa-a
10-05-05, 01:37
Nea paixnidia:SRS,Joiced,Enthousia,Forza motori.
Homo_Racius
10-05-05, 02:45
To ENTHUSIA RACING kai to SRS(STREET RACING SYNDICATE)ta exo..
Gia to proto poly pio realistiki symperifora tou autokinitou apo to GT4 alla ysteri sta grafika kai sto replay...
Gia to allo..poly megali vlakia
Anameno to JUICED kai to FORZA MOTORSPORT
DRIFT KING
10-05-05, 11:27
ΜΠΗΚΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ PLAYSTATION ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ D1 GP.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ?
Δεν θα έρθει ποτέ... αλλά είναι στα χέρια μου ήδη!!! :D Αρκεί ένα chipομένο PS2...
opelcorsa-a
11-05-05, 01:58
Nai otnws den exei akousti tipota gia to D1GP,malon prowrizete gia ti Amerikaniki kai Iaponiki ekdosei.KRIMA :cry: :(
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-05-05, 20:34
Δεν θα έρθει ποτέ... αλλά είναι στα χέρια μου ήδη!!! :D Αρκεί ένα chipομένο PS2...
Το θέλω!!!!!!!!!
Έχω τσιπομένο εργαλείο και γουστάρω το θέμα με χίλια.
παιδια εγω στο gran turismo 4 βγαζω ολη την πιστα με το πλαι....με το silvia rs2 d1 gp...μιας και ειμαι 13 χρονων και δεν εχω κατι αλλο να ασχολουμε το εχω μαθει απεξω..το καλο ειναι οτι δεν βγαινω απο τις στροφες και δεν μου γυρναει...
opelcorsa-a
15-05-05, 00:35
Καλή προπόνηση. :wink:
το ξερω φιλε μου...ασχολουμαι ολη μερα εμ drift το gt4 και εχω μαθει να βγαζω απε`ξω ολη την πιστα με το πλαι
Pe παιδια που εχει drift to gt4; Σε τι ποσοστο το εμφανιζει; Ειμαι στο 37% και δεν εχω βρει τιποτα!
Pe παιδια που εχει drift to gt4; Σε τι ποσοστο το εμφανιζει; Ειμαι στο 37% και δεν εχω βρει τιποτα!
That' s me! :lol:
opelcorsa-a
23-05-05, 18:47
Εγώ το έχω φτάσει στο 96%. :lol:
file moy to gt4 den exei drift apla ego mesa sthn πιστα κατα την διαρκεια του αγωνα βγαζω ολη την πιστα με το πλαι
opelcorsa-a
24-05-05, 12:27
file moy to gt4 den exei drift apla ego mesa sthn πιστα κατα την διαρκεια του αγωνα βγαζω ολη την πιστα με το πλαι
Μαθαίνεις γρήγορα. :wink:
[quote=Anonymous]Pe παιδια που εχει drift to gt4; Σε τι ποσοστο το εμφανιζει; Ειμαι στο 37% και δεν εχω βρει τιποτα!
Μαθαίνεις γρήγορα. :wink:[/quote
ευχαριστω φιλε μου.....κανω εξασκηση επειδη σε τεσσερα χρονακια βγαζω διπλωμα...ξερει κανενας πως μπορω να ανεβασω ριπλει απο το gt4?
Homo_Racius
24-05-05, 23:13
Des an h karta grafikon sou exi tv-output kai meta 8a sou po:)
opelcorsa-a
25-05-05, 09:33
Ναι αλλα δεν έχει καμια σχέση με την πραγματικότητα. :)
Σορυ αν ξεθαβω παλιο τοπικ αλλα θεωρησα σωστο αφου υπαρχει να μην κανω αλλο... :roll:
Βλεπω οτι ασχολουνται αρκετοι με games (ντριφτοπεριεχομενου)...
Εγω δεν εχω καποια κονσολα παρα μονο PC...Λοιπον και ειπα να γραψω για ενα game που τωρα αρχιζει και γνωριζει ανθηση στην Ελλαδα, το game απευτθυνεται σε γριπαδες και ντριφταδες...Αλλα απεχει πολυ απο οτιδηποτε αλλο εχω παιξει μεχρι στιγμης και ο λογος ειναι πως ειναι simulator, και μαλιστα ο καλυτερος παγκοσμιος...Δεν εχει τρελα γραφικα και αληθινα αυτοκινητα αλλα παραλαγες απο υπαρχοντα...Για να μη πολυλογο το παιχνιδι λεγεται "Live For Speed" (καμια σχεση με το NFS)...Εγω εχω βρει την χαρα μου και λιωνω στο drift εδω και 11μηνες...Καποιοι ισως το ξεροιυν...Εχει πολυ βαθος και παρα πολλα mods...(ειδικα για drift)...Στην αρχη θελει να το μαθεις λιγο και ισως καποιοι το βαριουνται αλλα μετα τα σπαει... :lol: :wink: Αυτα εν ολιγης...
Περισσοτερα > www.lfs.net
Μπορειτε να κατεβασεται το demo που εχει 2 πιστες και 3 αμαξια...Το παιχνιδι λεει και προτεινεται περισσοτερο για Online play οπου γινεται χαμος και τρελα drift events και battles...Μετα αν θες το αγοραζεις και παιζεις online με ολα τα αμαξια και ολες τις πιστες και πολλα περισσοτερα...Αυτα...Sry για το μεγαλο και κουραστικο ποστ αλλα προσπαθω να το προωθησω λιγο να κανουμε καμια ελληνικη καλη ομαδουλα drift...Υπαρχει ηδη αντιπροσωπευτικο site του game στην Ελλαδα > www.gvrteam.gr (αλλα κατα 90% για gripaδες)...
πολυ καλο το lfs
περιμενω να δω πως θα ειnaι το nfs street ....
απο οτι ειδα σε βιντεακια τα σπαει..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
απο οτι ειδα σε βιντεακια τα σπαει..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
καμια σχεση τα 2 games καθως το LFS ειναι simulator...και δε συγκρινεται σε χειρισμο και physics με το nfs...Ουτε σε ηχο μπορω να πω...Ειναι πολυ πιο αληθινο...Ειδικα αν εχεις και μια τιμονιερα καλουτσικια (με feedback κιολας) δε θα ξεκολας...(Υστερει στα γραφικα λιγο...To nfs ειναι arcade, αποστολες κλπ...Αν ψαχτεις με το lfs θα ξεχασεις τελειως το nfs και θα πορωθεις πολυ περισσοτερο (gia drift)...Το χω παρατηρησει ο ιδιος αλλα και απο αλλα 5 φιλους που λενε τα ιδια... :wink:
Το NFS U2 κατι εκανε σε drift και ηταν καπως πιο αληθινο στον χειρισμο, τα υπολοιπα με απογοητευσαν πολυ ψεμα... :roll: :?
Να και ενα βιντεακι (για να παρετε μια γευση) τραβηγμενο σε real time πριν κανα 5μηνο+...Εγω με ενα φιλο twin drift στο demo...Online...(με skins πανω στα αμαξια top secret και του Tanaka...xexe...)
http://www.youtube.com/watch?v=7BlFSxXcS08
το πιστευεις οτι ακομα παιζω u2???
οντως ειδικα το carbon πολυ ΜΟΥΦΑ.
ελπιζω να ειναι καλυτερη η νεα εκδοση
paulo6sousa
18-11-07, 21:42
Παίδες επειδή το έχω εδώ και 2 μέρες το Pro Street και παίζω,μπορώ να πω ότι δεν λεει πολλά πράγματα.Φοβερά γραφικά αλλά καθόλου ρεαλιστικό...Καμία σχέση με το LFS.Θυμίζει πολύ Most Wanted.Η εισαγωγική εικόνα του παιχνιδιού λέει:Time to take racing from the streets.Όπως καταλαβαίνετε όλο διαδραματίζεται σε πίστες,σε στυλ Track Days με Drag,Drift,Grip,Time Attack.Έχουν εισάγει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία,όπως το burn-out πριν το drag για να ζεστάνεις τα λάστιχα,επανέφεραν το δυναμόμετρο και έβαλαν περισσότερες ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο.
καμια σχεση τα 2 games καθως το LFS ειναι simulator...και δε συγκρινεται σε χειρισμο και physics με το nfs...Ουτε σε ηχο μπορω να πω...Ειναι πολυ πιο αληθινο...Ειδικα αν εχεις και μια τιμονιερα καλουτσικια (με feedback κιολας) δε θα ξεκολας...(Υστερει στα γραφικα λιγο...To nfs ειναι arcade, αποστολες κλπ...Αν ψαχτεις με το lfs θα ξεχασεις τελειως το nfs και θα πορωθεις πολυ περισσοτερο (gia drift)...Το χω παρατηρησει ο ιδιος αλλα και απο αλλα 5 φιλους που λενε τα ιδια... :wink:
Το NFS U2 κατι εκανε σε drift και ηταν καπως πιο αληθινο στον χειρισμο, τα υπολοιπα με απογοητευσαν πολυ ψεμα... :roll: :?
Να και ενα βιντεακι (για να παρετε μια γευση) τραβηγμενο σε real time πριν κανα 5μηνο+...Εγω με ενα φιλο twin drift στο demo...Online...(με skins πανω στα αμαξια top secret και του Tanaka...xexe...)
http://www.youtube.com/watch?v=7BlFSxXcS08
Συμφωνω απολυτα,το live for speed ειναι πολυ μπροστα.Στην αρχη φαινεται πολυ δυσκολο,αλλα με προπονησουλα και σωστο σεταρισμα(το Α και το Ω) κανεις παπαδες και νιωθεις την φυσικη του αυτοκινητου.!
Μαλιστα,εχουν βγει δεκα χιλιαδες patchakia για το παιχνιδι,μπορεις να προσθεσεις πολλα πραγματα(να αλλαξεις μοτερ,επιλεγοντας και φτιαχνοντας το οπως θελεις διαλεγοντας τουρμπο ή ατμοσφαιρα,πιεση,αριθμο κυλινδρων,και οτι αλλο θες).
Το video που βλεπουμε ειναι με tweak ή ειναι μαμα τα αυτοκινητα?
Αν και εχω την εντυπωση οτι το tweak δεν παιζει online
EDIT:Parte mia gefsi realismou me moter kai skin apo BMW M3 turbo----->>>http://www.youtube.com/watch?v=OC9l6FK5r8Q
http://www.youtube.com/watch?v=OC9l6FK5r8Q
:shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
σαραφη μη το δεις φιλαρακι ΜΗ το δεις σου λεω
Σαράφης Γιώργος
19-11-07, 10:22
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Το lfs το επαιζα πριν αρκετο καιρο με εναν φιλο και μαλιστα online ειναι οντως πολυ καλο με πολυ ρεαλιστικο χειρισμο μαλιστα ειχα γραψει καπου εδω μεσα για αυτο. το nfs street εχει πολυ καλα γραφικα αλλα στον χειρισμο παραμενει nfs. το επαιξα μια φορα και μου ψιλοαρεσε αλλα μονο και μονο που εχει trueno :D :D και μαλιστα εχει και ενα ασημι με μαυρο με τους δικους μου προφυλακτηρες θα ξαναπαιξω σιγουρα, Παντως το καλυτερο για μενα ειναι ενα D1GP !!!!
paulo6sousa
19-11-07, 13:50
Έπαιζα χθες βράδυ,με ένα s13 σε πίστα.Λοιπόν,σε κλειστή δεξιά στροφή με 70 χιλιόμετρα το αυτοκίνητο τούμπαρε!!!Έλεος,το ξεφτίλισαν τελείως το παιχνίδι...
giorgis_E21
19-11-07, 22:56
D1,enthusia,gran turismo 3 + 4, pro street,juiced 2... ολα τα εχω... και κατ'επεκταση και ο χρηστος
ειναι καλο το nfs,αλλα οπως ειπε ο παραλιας,παραμενει nfs,αν και βελτιωθηκε.και το pro street και το juiced 2 και το enthusia εχουν το ιδιο κακο,τις πιστες.καποιοι βρισκουν καλα πατηματα στις πιστες αυτες και τους αρεσει,εγω παλι νομιζω οτι αν δεν εχεις την ποικιλια του χαρτη απο τα παλια nfs,δε λεει...ακομα και το most wanted που σε κανενα δεν αρεσε εγω το γουσταρω με 1000 γιατι χανομαι μεσα στα στενα και δεν περναω παντα απο την ιδια στροφη ξανα ξανα και ξανα....
παντως το tein drift στο pro street σε split screen με το χρηστο με τα trueno σημερα το πρωι ηταν εμπειρια...
Σαράφης Γιώργος
19-11-07, 22:57
Ρε φίλε , δεν φταίει το παιχνίδι , δοκίμασε ξανά το ίδιο πέρασμα με κανά BMW !!! :wink: !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε φίλε , δεν φταίει το παιχνίδι , δοκίμασε ξανά το ίδιο πέρασμα με κανά BMW !!! :wink: !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
el classico φυτιλι για να αναψουν τα αιματα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=OC9l6FK5r8Q
:shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
σαραφη μη το δεις φιλαρακι ΜΗ το δεις σου λεω
ενα "τουκ" που ακουγεται στο 0:39 τι ειναι???
ημιαξονιο????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
19-11-07, 23:31
ααααααααααααχαχαχαχχααχααχαχαχααχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sorry γιωργαρα αλλα ητανε πολυ καλο !!!!!!!!
στεφανε διδαξες...να'σαι καλα φιλε
danke schon herr giorgis :wink: :wink: :wink:
Σαράφης Γιώργος
20-11-07, 11:09
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink:
Το κατεβασα παιδες το LFS κ απλα εγινε κακο...
Βαινω μετα εξω με το π0υli στο χερι... :lol: :lol:
Ειναι πολυ καλο απλα 8ελει σωστο σεταρισμα κ ψαξιμο μεχρι να το μα8εις...
8α το μα8ω ομως... :twisted: :twisted:
dorykiiing
21-11-07, 00:10
Μηπως....λεω ΜΗΠΩΣ?Να κανονίζαμε κανα online driftarisma λοιπον?
Μεσα με τα 1000, να γινει χαμος...Λοιπον οσο αναφορα το lfs μπορω να τα κανονισω...Τα ΣΚ μαζευτομαστε με κανα 2-3 αλλους ελληνες που εχω βρει στο νετ τυχαια και εχω παρει τα msn τους και λιωνουμε λιγακι...Ξεχασα να αναφερω για οσους δε το ξερου το LFS, πως αν και δε μπορεις να αναιβασεις αλογα (εκτος και αν βαλεις ενα mod) το παιχνιδι εχει ρυθμισεις για πληρως ρυθμιζομενο σασμαν και αναρτηση...Οτι μπορειτε να φανταστειτε... :lol: :shock:
Αντε για να σας πωρωσω λιγο ακομα θα βαλω και 2 photos απο ενα skin για το lfs που εκανα χθες...χεχε...
http://www.imageshack.gr/files/q99zq59wx6hnx7r2aeiw_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=q99zq59wx6hnx7r2aeiw.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/etspnnlgxe5d0hdj3hl3_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=etspnnlgxe5d0hdj3hl3.jpg)
Μπορω να σας στειλω σετ αν θελει καποιος για drift, drag, grip στο lfs...
Και για αυτους που το παιζουν πρωτη φορα εχει καποιες ρυθμισεις αν παιζεις με πληκτρολογιο και ενα κολπο για το τιμονι...
στο πρωτο lfs που ειχε βγει ειχαμε κανει server δικο μας και παιζαμε με εναν φιλο. θα του πω να κατεβασει και αυτο να το δουμε και στειλτε μου λεπτομερειες για να φτιαξουμε παλι εναν server να παιξουμε
στο πρωτο lfs που ειχε βγει ειχαμε κανει server δικο μας και παιζαμε με εναν φιλο. θα του πω να κατεβασει και αυτο να το δουμε και στειλτε μου λεπτομερειες για να φτιαξουμε παλι εναν server να παιξουμε
Το παιχνιδι εχει βελτιωθει πολυ σε χειρισμο και physics απο την πρωτη εκδοση...Εχουνε βγει αρκετα patch μετα..Τωρα τρεχει το X patch...(βελτιωσεις σε γραφικα λιγο, ηχους μοτερ, χειρισμο κλπ..)
Αν εχεις msn κανε με add αν θες...Σαββατοκυριακα κανονιζουμε με ατομα απο αλλα forum event...Αν κανονιστει καμια μερα...και το μαθουνε και αρκετοι απο δω, μπορω να το γραψω και σε κανα 2 αλλα φορουμς και να μαζευτουνε μπολικοι να γινει χαμος...χεχε...
Aν συμφωνειται καποιοι μπορουμε να κανουμε και ενα τοπικ (LFS) για να μη γεμιζουμε αυτο...και να γραφουμε εκει μονο για τα περι LFS...
Αυτες ακριβως τις ρυθμισεις θα κανετε :
http://img379.imageshack.us/img379/6789/lfshelppl0.th.jpg (http://img379.imageshack.us/my.php?image=lfshelppl0.jpg)
Και τωρα σχετικα με την επιλογη κουμιου που λεει " Γρηγορο τιμονι". Θα πρεπει να βαλετε ενα κουμπί, προτινεμενο το "A" που ειναι κοντα στα αλλα κουμπια και δεν δυσκολευονται τα δαχτυλα...Ομως αυτο το κουμπι θα πρεπει να το κρατατε συνεχεια πατημενο, ή αν δε μπορειτε συνεχεια μονο οταν πλησιαζετε σε στροφη και αφου σταθεροποιησετε μετα απο την στροφη το αφηνεται παλι...
Αυτα λποιπον για το στριψημο και τελος το μονο που μενει ειναι ενα καλο στησιμο του αυτοκινητου η δοκιμαστε στην αρχη με το ετοιμο στησιμο του παιχνιδιου που λεγεται "RACE S" και προτινεται μονο για TrackDay... :wink:
**Θελω τιμονιερααααααα...(και G25).. :lol: :lol:
Παντως δν κρατιεται το αμαξι κα8ολου ρε παιδια... Κανω τωρα τα τεστ... κ δν γινεται να μπω σε μια στροφη χωρις να φερει τετακε...
Μου χει σπασει τα νευρα... :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Παντως δν κρατιεται το αμαξι κα8ολου ρε παιδια... Κανω τωρα τα τεστ... κ δν γινεται να μπω σε μια στροφη χωρις να φερει τετακε...
Γιαυτο ακριβως εβαλα τις ρυθμισεις παραπανω...Βαλτες ακριβως ετσι και να κρατας πατημενο το "Α" (γρηγορο τιμονι)...και σε συνδιασμο με το σταθεροποιημενο πληκτρολογιο (για χειριστηριο), θα εισαι οκ...Μετα λιγο εξασκηση... :wink:
**Στις επιλογες απο τη καρτελα "Παικτης" βγαζετε τις αυτοματες αλαγες, βγαζετε αυτοματο συμπλεκτη, βαζετε αν θελετε και ανεβασμα στροφων στο κατεβασμα ταχυτητας (για το boost lag [μυτη τακουνι και καλα....xexe..)..Και μετα λιγο συνυθεια ειναι στο να μαθετε τις αλαγες πατωντας πρωτα το κουμπι του συμπλεκτη και μετα την ταχυτητα πανω η κατω αναλογα...(για οσους θελουν να ελενγχουν πληρως το αυτοκινητο...)
Γιαυτο ακριβως εβαλα τις ρυθμισεις παραπανω...Βαλτες ακριβως ετσι και να κρατας πατημενο το "Α" (γρηγορο τιμονι)...και σε συνδιασμο με το σταθεροποιημενο πληκτρολογιο (για χειριστηριο), θα εισαι οκ...Μετα λιγο εξασκηση... :wink:
Θα το δοκιμασω να δω.... :twisted: Ευχαριστω φιλε μου...
Να φανταστεις οτι απο την αγανακτηση καθησα μετα να μα8ω με το mouse τιμονι... :roll:
Θα το δοκιμασω να δω.... :twisted: Ευχαριστω φιλε μου...
Να φανταστεις οτι απο την αγανακτηση καθησα μετα να μα8ω με το mouse τιμονι... :roll:
Πωπω ειναι πανδυσκολο με το ποντικι για μενα...Αλλα εχω πετυχει κατι παλικαρια που το πηγαινουν ταπα με το ποντικι...Θελει καλο ποντικι και καιρο για να το μαθεις..
Μεσα με τα 1000, να γινει χαμος...Λοιπον οσο αναφορα το lfs μπορω να τα κανονισω...Τα ΣΚ μαζευτομαστε με κανα 2-3 αλλους ελληνες που εχω βρει στο νετ τυχαια και εχω παρει τα msn τους και λιωνουμε λιγακι...Ξεχασα να αναφερω για οσους δε το ξερου το LFS, πως αν και δε μπορεις να αναιβασεις αλογα (εκτος και αν βαλεις ενα mod) το παιχνιδι εχει ρυθμισεις για πληρως ρυθμιζομενο σασμαν και αναρτηση...Οτι μπορειτε να φανταστειτε... :lol: :shock:
Αντε για να σας πωρωσω λιγο ακομα θα βαλω και 2 photos απο ενα skin για το lfs που εκανα χθες...χεχε...
http://www.imageshack.gr/files/q99zq59wx6hnx7r2aeiw_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=q99zq59wx6hnx7r2aeiw.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/etspnnlgxe5d0hdj3hl3_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=etspnnlgxe5d0hdj3hl3.jpg)
Μπορω να σας στειλω σετ αν θελει καποιος για drift, drag, grip στο lfs...
Και για αυτους που το παιζουν πρωτη φορα εχει καποιες ρυθμισεις αν παιζεις με πληκτρολογιο και ενα κολπο για το τιμονι...
Τη μοντα με τις αλλες ζαντες πως την εκανες?
Με bespoke?Μπορεις να δωσεις link για να το βρω?
Το ψαχνω πολυ καιρο,ενα bespoke που εχω κατεβασει δε δουλεψε ποτε,μου ριχνει ακυρα.
dorykiiing
22-11-07, 22:57
To bespoke θελει να εχεις license s2 gia δουλεψει η crack...στον Mr.s15 δουλεγύει επειδη ειναι s2..σταυρο αν κατσει ξανα και μαζευτειται για lfs στειλε και πες(Alexandros[gvr]dorykin)..Αααα...
και παιδια αφιστε τα ποντικια και τα πλικτρολογια για αυτους που πανε για χρόνους..το drift μονο με τιμονι το ευχαριστιέσαι σ'αυτο το παιχνιδι....και οχι μονο στο παιχνιδι μαλλον....
To bespoke θελει να εχεις license s2 gia δουλεψει η crack...στον Mr.s15 δουλεγύει επειδη ειναι s2..σταυρο αν κατσει ξανα και μαζευτειται για lfs στειλε και πες(Alexandros[gvr]dorykin)..Αααα...
και παιδια αφιστε τα ποντικια και τα πλικτρολογια για αυτους που πανε για χρόνους..το drift μονο με τιμονι το ευχαριστιέσαι σ'αυτο το παιχνιδι....και οχι μονο στο παιχνιδι μαλλον....
Ναι εχω σπασμενο το S2...Αν και τωρα το χω και κανονικο τo S2...:lol: :lol:
Σχετικα με το πληκτρολογιο εγω μπορω να πω πως το ψιλοευχαριστιεμαι και μ'αυτο αν και αλλη φαση με το τιμονι δε συγκρινεται...
Επειδη καποιος εδω ειπε κατι για ΑΕ στο NFS να και ενα skin για το lfs...
http://www.imageshack.gr/files/tq48li1hwipq14neppql_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=tq48li1hwipq14neppql.jpg)
[/URL]
Ναι ρε παιδια κι εγω το εχω το s2 (σπασμενο),και μου ριχνει ακυρα οπως ειπα.Εχω πελαγωσει,εχει κανεις να προτινει λυση?
Mr.S15 αν εδινες ενα link να βρω το bespoke που εχεις κι εσυ,θα βοηθουσε πολυ :lol:
[/URL]
Ναι ρε παιδια κι εγω το εχω το s2 (σπασμενο),και μου ριχνει ακυρα οπως ειπα.Εχω πελαγωσει,εχει κανεις να προτινει λυση?
Mr.S15 αν εδινες ενα link να βρω το bespoke που εχεις κι εσυ,θα βοηθουσε πολυ :lol:
κανε με add sto msn na sto stilw... :wink:
giorgis_E21
26-11-07, 21:21
οι γνωστες και καυτες του ειδους να στειλουνε αμεσα πμ το κιν τους
για τους ενδιαφερομενους εχω τιμονιερα microsoft sidewinder force feedback με φαγωμενο λαστιχο αλλα δουλευει αριστα και τη δινω 30 ευρω
οι γνωστες και καυτες του ειδους να στειλουνε αμεσα πμ το κιν τους
για τους ενδιαφερομενους εχω τιμονιερα microsoft sidewinder force feedback με φαγωμενο λαστιχο αλλα δουλευει αριστα και τη δινω 30 ευρω
καταλαβα! :roll: δεν αφηνεις λαστιχο για λαστιχο... :lol: :lol: :lol:
θα πουλησω το TRUENO (ουτε για αστειο) και και θα παρω αυτο
http://countersteer.wordpress.com/2007/12/22/dbox-gaming-chair/
DRIFT KING
15-01-08, 14:40
θα πουλησω το TRUENO (ουτε για αστειο) και και θα παρω αυτο
http://countersteer.wordpress.com/2007/12/22/dbox-gaming-chair/φτηνο ειναι ετσι.....
:lol: :lol: :lol:
to lfs apo που το κατευαζω?θελει και εγγραφες και τετοια ι απλα ενα download και ετοιμος?
το drift city το ξερετε?δεν ειναι τιποτα τρελο αλλα εχει πλακα.ειναι με σερβερς και τετοια.
http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=28210
οχι τιποτα σπουδεο, δεν βλεπεις καν τον αγωνα αλλα εχει την πλακα του. αν γραφτει καποιος να με ψαξει (ladorkini)
καποιος drift king προσκαλεσε σε αγωνα το κατσαριδακι μου... :twisted: :twisted: :twisted:
τσιλι μπηκες να δεις; ολοι με σκαρο ξεκιναμε...χιχιχιχι
γινετε μελη στην ομαδα μου: isoteam...
tsilibithras
24-01-08, 02:28
Ναι ναι είχα γραφτεί κι εγώ παλαιότερα, αλλά δε μου άρεσε ακριβώς γιατί δε βλέπεις καν τον αγώνα... :( :( :(
LFS λεμεεεεεεε.... :lol: :lol: :oops: :P ..ΤΕΛΟΣ.Το παιχνιδι ειναι αλλου...πλεον εχω παθει πλυση εγκεφαλου και φανατισμο με το game δε μου αρεσει τιποτε και δε συγκρινεται με τιποτε αλλο απο τοτε που αρχισα να το παιζω...
Να και μερικα videos ακομη :
http://www.youtube.com/watch?v=LcfwTLB161E
και ενα που ειναι με επεξεργασμενο ηχο απο το skyline του Nomura, δεν ειναι ετσι ο ηχος στο παιχνιδι..χεχε..μη ψαρωνετε..
http://www.youtube.com/watch?v=HPPodl_JxQw
http://www.stage6.com/user/tomidis/video/2100351/live-for-speed-drift-
και 2 ωραια screenshots επεξεργασμενα απο το game! :
http://www.imageshack.gr/files/wo7lilq6kp3mkzesz8gr_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=wo7lilq6kp3mkzesz8gr.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/whc2p8igtxrxlqrbbgfi_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=whc2p8igtxrxlqrbbgfi.jpg)
και ενα ωραιο skin που εκανα με κοπο :D
http://www.imageshack.gr/files/jr1yz75kqwzj8disn6z6_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=jr1yz75kqwzj8disn6z6.jpg)
*bimmer ακομη περιμενω να σε τσαγιασω σε κανα Drift Battle...Το εβαλες??Η ακομη? :lol:
giorgis_E21
25-01-08, 21:25
Χάθηκε η αίτηση του στην HOL...περιμένει...
mitsosdrift
26-01-08, 19:36
LFS λεμεεεεεεε.... :lol: :lol: :oops: :P ..ΤΕΛΟΣ.Το παιχνιδι ειναι αλλου...πλεον εχω παθει πλυση εγκεφαλου και φανατισμο με το game δε μου αρεσει τιποτε και δε συγκρινεται με τιποτε αλλο απο τοτε που αρχισα να το παιζω...
Να και μερικα videos ακομη :
http://www.youtube.com/watch?v=LcfwTLB161E
και ενα που ειναι με επεξεργασμενο ηχο απο το skyline του Nomura, δεν ειναι ετσι ο ηχος στο παιχνιδι..χεχε..μη ψαρωνετε..
http://www.youtube.com/watch?v=HPPodl_JxQw
http://www.stage6.com/user/tomidis/video/2100351/live-for-speed-drift-
και 2 ωραια screenshots επεξεργασμενα απο το game! :
http://www.imageshack.gr/files/wo7lilq6kp3mkzesz8gr_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=wo7lilq6kp3mkzesz8gr.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/whc2p8igtxrxlqrbbgfi_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=whc2p8igtxrxlqrbbgfi.jpg)
και ενα ωραιο skin που εκανα με κοπο :D
http://www.imageshack.gr/files/jr1yz75kqwzj8disn6z6_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=jr1yz75kqwzj8disn6z6.jpg)
*bimmer ακομη περιμενω να σε τσαγιασω σε κανα Drift Battle...Το εβαλες??Η ακομη? :lol:
Μαζι σου ρε φιλε. LIVE FOR SPEED FOR EVER
Το απολυτο simulation για να γουσταρεις απιστευτα.
Απιστευτη αισθηση ειδικα αν εχεις και τιμονιερα.
*bimmer ακομη περιμενω να σε τσαγιασω σε κανα Drift Battle...lol:
Θα σε σκισω . Γιατι εχω βρωμοχερο και στο πληκτρολογιο ( + του οτι εχω και τιμονιερα :twisted: )
mitsosdrift
27-01-08, 17:37
Τι γινεται παιδια ειμαστε πολloi αυτη που ασχολουνται με LIVE FOR SPEED?? DEMO παιζουμε η το εχουμε πληρωσει???? Αν ειναι να κανονισουμε κανενα twin.
mitsosdrift
27-01-08, 17:42
MR S15 τα μεγαλα μυαλα συναντιουνται. Παρε ενα video που εχω στο youtube αντιστοιχο με το δικο σου (sr20 dett και τα σχετικα)
http://www.youtube.com/watch?v=H6KbBMKSdtA
Τι γινεται παιδια ειμαστε πολloi αυτη που ασχολουνται με LIVE FOR SPEED?? DEMO παιζουμε η το εχουμε πληρωσει???? Αν ειναι να κανονισουμε κανενα twin.
Ααα εγω τον εχω πει τον bimmer ποσες φορες ...Εχει χασει τρελα επεισοδεια...Εγω το χω αγορασμενο αλλα επειδη οι περισσοτεροι εχουνε το demo και πολλοι φιλοι παιζω μαζι τους συχνα στο demo..Λοιπον το απολυτο patch για Drift αυτη τη στιγμη ειναι το "Χ patch" τoυ lfs.(Στο επομενο ειναι κλειδωμενο το πισοκινητο turbo).Θα βαλω και λινκ για download καποια στιγμη!
Εγω μαζι με καποια αλλα παιδια καμια 8 ατομα απο αλλα ελληνικα φορουμς εχουμε κανει ομαδουλα και ανοιγουμε συχνα σερβερ στο demo για drift και πολυ twin φυσικα...
Να και κανα 2 screenshots :
http://www.imageshack.gr/files/cde0pxvf5pk0c8fj9e19_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=cde0pxvf5pk0c8fj9e19.jpg)
mitsosdrift
27-01-08, 18:04
Παιζω καιρο LFS αλλα τελευταια εχω ξεμεινει απο ανθρωπους.Την εχω την X. Το ειδα το προβλημα της Υ με το ΧRT. Τι να κανουμε αυτα εχε η ζωη. Θα κανονισουμε. Bimmer ειμαστε σε αναμονη.
Θα σε λιωσωωωωωωωωωωω Mr.S15 !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα σε λιωσωωωωωωωωωωω Mr.S15 !! :lol: :lol: :lol: :lol:
xaxaaxxxa...Εγω μεγαλα λογια δε λεεωωω...Θα μιλησουν τα χερια μου...χαχαχα.... :lol:
*Παντως να ξερεις παραδιδω δωρεαν μαθηματα twin στο game!!..xexe
mitsosdrift
28-01-08, 20:16
Πολλα λογια βλεπω εδω. Μηπως πρεπει να δουμε και πραξεις!!!!!!
Κανονιζουμε απο την αλλη βδομαδα να μπουμε να καπσουμε μερικα ζευγαρια λαστιχα???????? (εχω εξεταστικη μεχρι την αλλη τεταρτη για αυτο λεω απο βδομαδα)
Κανονιζουμε απο την αλλη βδομαδα να μπουμε να καπσουμε μερικα ζευγαρια λαστιχα???????? (εχω εξεταστικη μεχρι την αλλη τεταρτη για αυτο λεω απο βδομαδα)
μεσα...καθημερινες αν μπεισ στο x patch demo...Στον H.H.C.C. server ισως βρεις ελληνες...Εγω σε 2 βδομαδες τελειωνω εξεταστικη και μετα θα λιωσουμε οσο θελετε!...Πρεπει να ανεβασω και ενα τρελο βιντεο απο twin ου εχω...χαχα :wink:
mitsosdrift
28-01-08, 20:33
μεσα...καθημερινες αν μπεισ στο x patch demo...Στον H.H.C.C. server ισως ρεις ελληνες...Εγω σε 2 βδομαδες τελειωνω εξεταστικη και μετα θα λιωσουμε οσο θελετε!...Πρεπει να ανεβασω και ενα τρελο βιντεο απο twin ου εχω...χαχα :wink:
Εχω δοκιμασει τον συγκεκριμενο server αλλα ποτε δεν εβρισκα κανενα μεσα. Θα το κανονισουμε απο εδο και θα μπουμε να το λιωσουμε.
Σημερα λοιπον μετα απο καιρο σκεψης (διοτι μαζευα λεφτα και σκευτομουν αν οντως αξιζει..), παρελαβα την νεα μου τιμονιερα, και ναι ειναι η Logitech G25, η καλυτερη τιμονιερα παραγωγης παγκοσμιως για simulator games!..Την πηρα 230 ευρω μεσω ιντερνετ απο πλαισιο!
Ειναι κατσε καλα και αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω, αν και εχει πολλες ρυθμισεις ακομη για να την στρωσω και να την συνηθησω...Ειδικα τα πενταλ (σαν κατι sparco ειναι, ωραια αισθηση - μειονεκτημα οτι ειναι λιγο κοντα μεταξι τους) και τιμονι (με δερματινη επενδυση 3ακτινο αγωνιστικο με taps απο πισω για αλλαγες) ολα τα λεφτα!...Το σασμαν το φοβαμαι λιγο γιατι μου φαινεται λιγο ευπαθη για ζορια, (εχω ακουσει και διαφορα) αλλα για χαλαρες αλλαγες καλο.
Βεβαια ειναι σαν να ξεκιναω απο την αρχη...3 στροφες καλα δε μπορω να παρω, γιατι θελει να συνδιασεις σωστες μοιρες για καθε αμαξι με σωστο σετακι για πιστα κλπ κλπ...Δυστυχως δε μπορω να την χαρω πολυ λογω εξεταστικης...(αλλα μετα την εξεταστικη......)
**Δε φτανει ομως μονο η τιμονιερα γιατι θελει και μια καλη και βολικη θεση οδηγησης και να πλησιαζουν το πραγματικο...Αυτο δε το χω καταφερει ακομη μιας και δε μου το επιτρεπει το γραφειο μου που δεν εχει πολυ χωρο για τα πενταλ να πανε πιο μεσα...
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια γιαυτο παρτε και 3 φωτος που μιλανε μονες τους...
http://www.imageshack.gr/files/scuqot10iiqddt5g55i3_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=scuqot10iiqddt5g55i3.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/82mpjig9srfu9r7yogo7_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=82mpjig9srfu9r7yogo7.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/9b7twozserlg5k1yxlgf_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=9b7twozserlg5k1yxlgf.jpg)
mitsosdrift
01-02-08, 11:14
Καλοριζικη ρε συ. Ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για simulatiion. Επειδη την εχω δοκιμασει συνηθιζεται αρκετα ευκολα και εχει τρομερη αισθηση. Θα κανονισουμε να καουμε στο LFS μετα την εξεταστικη. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bimmer ετοιμασουυυυυυ!....Εχεις αργησει ηδη για προπονησεις...
http://www.gvrteam.gr/drift/plirofories.html
Σε λιγο καιρο θα αρχισει το πρωτο ελληνικο πρωταθλημα virtual drifting!!..Σε ελληνικους server με ελληνικες συμμετοχες...Τωρα με την G25 παει θα σε πατησω...χαχα... :lol: :lol:
Εχω μεγαλο προβλημα με τις ρυθμισεις της τιμονιερας . Καταρχην δεν μπορω να παιξω με ολες τις στροφες οπως εχω δει σε διαφορα βιντεο . Μετα , αφου στριψω μια στροφη ξερυθμιζεται και το τιμονι κοιταει αλλου :evil: Αντε μη το σπασω ... :evil: :lol:
giorgis_E21
02-02-08, 23:18
Αρχίσανε οι δικαιολογίες...
Αρχίσανε οι δικαιολογίες...
Θες να τα ακουσεις μου φαινεται ..
giorgis_E21
02-02-08, 23:42
Εγώ πάντα είμαι έτοιμος να τα ακούσω...
mitsosdrift
03-02-08, 01:54
Εχω μεγαλο προβλημα με τις ρυθμισεις της τιμονιερας . Καταρχην δεν μπορω να παιξω με ολες τις στροφες οπως εχω δει σε διαφορα βιντεο . Μετα , αφου στριψω μια στροφη ξερυθμιζεται και το τιμονι κοιταει αλλου :evil: Αντε μη το σπασω ... :evil: :lol:
Τι τιμονιερα εχεις μηπως μπορω να βοηθησω?????? Μου εκανε και εμενα κουλαμαρες για μια περιοδο. Με ενδιαφερει γιατι και εγω στην αναμονη ειμαι για να ριξω κανα twin αλλα δεν βλεπω φως στους servers μεχρι στιγμης. :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!:
μητσαρα προσεχε τα τετακε.............ζαλιζουν!!!!
Τι τιμονιερα εχεις μηπως μπορω να βοηθησω?????? Μου εκανε και εμενα κουλαμαρες για μια περιοδο. Με ενδιαφερει γιατι και εγω στην αναμονη ειμαι για να ριξω κανα twin αλλα δεν βλεπω φως στους servers μεχρι στιγμης. :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!:
Logitech driving force pro . :wink:
mitsosdrift
04-02-08, 18:04
Logitech driving force pro . :wink:
Ειναι καινουργια????? Αν οχι τοτε πολυ πιθανο να το κανει αυτο λογω του οτι εχει λερωμενους αισθητηρες περιστροφης του τιμονιου. Πολυ σκονη πιανουν μιλαμε. Αν την ανοιξεις και εισαι σιγουρος οτι μπορεις να την ξανακλεισεις δοκιμασε το. Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα στο παρελθον με την microsoft sidewinder force feedback.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ???
http://www.games.gr/games/949/drift-battle.html
Οδήγησε ΑΕ87 σε αυτό το αγωνιστικό παιχνίδι! Προσπάθησε να νικήσεις το PC σου.
πολυ καλο παιχνιδακι!!! :lol: :lol:
mitsosdrift
06-02-08, 12:39
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ???
Κανε με add στο msn οποτε μπορεσεις να σου εξηγησω ακριβως τι παιζει.Υπαρχει τροπος να τα ξεκλειδωσεις. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.games.gr/games/949/drift-battle.html
Οδήγησε ΑΕ87 σε αυτό το αγωνιστικό παιχνίδι! Προσπάθησε να νικήσεις το PC σου.το καλυτερο παιγνιδι drift που εχω παιξει ποτε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Den paei vima omos to ae86... :(
θελει ή πιο πολυ δυναμη η στησιμο με την ηδη υπαρχουσα πιστευω...
Αρε bimmer δικαιολογιες....Για τις ρυθμισεις εχεις βαλει στις ιδιες μοιρες και απο το profiler της τιμονιερας (στους drivers) και στο LFS?...Εγω τωρα παιζω με 400...Πανω απο 500 με τιποτα, μεχρι να το δωσω απο την αλλη ιδικα με πολυ ταχυτητα, φευγουνε μουτρα...Αλλα το μαθαινω σιγα σιγα...Πορωση ειναι...Εχω κανει και μια μαγκια εχω για ταχυτητες τα taps πισω απο το τιμονι και το λεβιε των ταχυτητων τον εχω βαλει καθετα και τον εχω κανει χειροφρενο (εχει κουμπι που κλειδωνει στην θεση της 3ης και 4η ταχυτητας -σειριακο)...Τρελα γουστα...E-braking rullez... :lol:
mitsosdrift
07-02-08, 22:57
Απο οτι μου ειπαν πηγες μου ο bimmer επιτελους ρυθμισε την τιμονιερα του και ειναι σε φαση προπονησεων και δοκιμων. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Οποτε σε λιγες μερες θα δουμε τειν και τα σχετικα στο net καθως θα εχει την εκδοση Χ και θα ριξει τρελο drift. Εν αναμονη για το συνθημα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πλεον o bimmer εχει να φαει ψωμια....Βγηκα LFS D1 GP 2008 winner!...xaxaxaxaxa
http://www.stage6.com/user/tomidis/video/2205841/Mr-S15-vs-tom-D2-final
http://www.stage6.com/user/tomidis/video/2205841/Mr-S15-vs-tom-D2-final :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
07-02-08, 23:28
http://www.stage6.com/user/tomidis/video/2205841/Mr-S15-vs-tom-D2-final
Δυστυχως κατι παιζει και δεν μπορω να δω το video. Αλλα πρεπει αμεσα να τα πουμε στην πιστα εμεις οι δυο. Καθαρισα τα πλαινα τζαμια και θα σε βλεπω καλυτερα τωρα. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
xaxaxa..Thelei Divx plugin...tha to anevasw kai youtube kapia stigmi kai ena allo megalo me twin drift proponisi me wraia plana...
kai gw twra evala gialokatharistires sta plaina tzamia...tha se vlepw mia xara...
mitsosdrift
07-02-08, 23:38
Ακουω ποτε????? Και για τωρα μεσα ειμαι εγω. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ακουω ποτε????? Και για τωρα μεσα ειμαι εγω. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Τα λεμε μεσααααα....."greek speed drift" (demo X patch server)
το κακο ειναι οτι μιλαμε με τον μητσο απο το msn κ ακουω τους θορυβους απο την τιμονιερα!!!
mitsosdrift
08-02-08, 00:26
το κακο ειναι οτι μιλαμε με τον μητσο απο το msn κ ακουω τους θορυβους απο την τιμονιερα!!!
Ειχαμε twin με τον Mr s15. Τι να κανουμε????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ελα!! σοβαρα μιλας??? δεν σας ακουγα τοσες ωρες!!!
xaxaxa...Kala itan etsi ligo zestama...Giati kai egw ksesinithisa me to keyboard twra me tin timoniera...Avrio tha kanoume kamia kali proponisoula...;)
mitsosdrift
08-02-08, 00:36
xaxaxa...Kala itan etsi ligo zestama...Giati kai egw ksesinithisa me to keyboard twra me tin timoniera...Avrio tha kanoume kamia kali proponisoula...;)
Θα πεσει λιωσιμο σιγουρα. Το βλεπω!!!!!!
πλεον o bimmer εχει να φαει ψωμια....Βγηκα LFS D1 GP 2008 winner!...
Σε ειδα πρωταθλητη ... :lol: :lol: :lol:
Ρε θα σας φαω ζωντανους ! Αφου εγινε η αρχη , τελειωσε :twisted:
Καλα τα πηγες..δε λεω...για πρωτη φορα...Βασικα ξεχασες να μαζεψεις και κανα 2 ακομη προφυλακτηρες που μας εφυγαν...χαχαχαχα... :lol: :lol: :lol: Aaa και τα πλανα αλλη φορα να ναι πιο κοντινα.... :twisted: :twisted: μουχαχα...
Δυστυχως ο mitsos εφυγε νωρις απο τον αγωνα λογω σασμαν αν δε κανω λαθος...χαχα :lol:
mitsosdrift
08-02-08, 18:50
Καλα τα πηγες..δε λεω...για πρωτη φορα...Βασικα ξεχασες να μαζεψεις και κανα 2 ακομη προφυλακτηρες που μας εφυγαν...χαχαχαχα... :lol: :lol: :lol: Aaa και τα πλανα αλλη φορα να ναι πιο κοντινα.... :twisted: :twisted: μουχαχα...
Δυστυχως ο mitsos εφυγε νωρις απο τον αγωνα λογω σασμαν αν δε κανω λαθος...χαχα :lol:
Που να γ@μησω την συνδεση μου. Με 340 ping θα lagαρα απιστευτα και αργησε να επανελθει μετα. Τι να κανουμε καλο ηταν και αυτο. Να δω bimmer να ελεγχει γωνια στο twin με χειροφρενο και αλλο τιποτα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μια χαρα τα πηγε δεν μπορω να πω. Θα εξελιχθει και αλλο σιγουρα. Εν αναμονη για την επομενη συναντηση. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Παιζω με 720 μοιρες πλεον . Το μονο που μου χρειαζοταν ηταν ρυθμισεις στο αυτοκινητο ... :twisted: :twisted:
http://www.onlinegames.com/worlddrifting/
οχι τπτ σπουδαιο..αλλα βλεπεται εχει πλακα...Σαραφη να περναει η ωρα στη δουλεια...
http://www.onlinegames.com/worlddrifting/
οχι τπτ σπουδαιο..αλλα βλεπεται εχει πλακα...Σαραφη να περναει η ωρα στη δουλεια...
Αδικος κοπος . Τον εχω βαλει και σε πρωταθλημα , αλλα δεν ...
Βλεπω οτι πολλοι ψανχοιυνε να κατεβασουνε το LFS και για να βοηθησω θα παραθεσω λινκ με την καταλληλη εκδοση για drift.
http://dl.phazeddl.com/1053347/Live_for_Speed_S2_PC/BayW
**Αλλα να θυμαστε οτι οταν θα μπειτε στο online παιχνιδι δε θα κανετε update οταν θα σας ρωτησει θα πατησετε 'ακυρο'...Γιατι θα αλλαξει η εκδοση και δε θα χει το πισοκινητο τουρμο...
**Μετα για ρυθμισεις ανατρεξτε σε παλαιωτερα ποστ καποιες σελιδες πριν εχω βαλει μια photo...
Aυτα..
mitsosdrift
13-02-08, 16:31
Βλεπω οτι πολλοι ψανχοιυνε να κατεβασουνε το LFS και για να βοηθησω θα παραθεσω λινκ με την καταλληλη εκδοση για drift.
http://dl.phazeddl.com/1053347/Live_for_Speed_S2_PC/BayW
**Αλλα να θυμαστε οτι οταν θα μπειτε στο online παιχνιδι δε θα κανετε update οταν θα σας ρωτησει θα πατησετε 'ακυρο'...Γιατι θα αλλαξει η εκδοση και δε θα χει το πισοκινητο τουρμο...
**Μετα για ρυθμισεις ανατρεξτε σε παλαιωτερα ποστ καποιες σελιδες πριν εχω βαλει μια photo...
Aυτα..
Σωστος ο S15. Ας οργανωθουμε. Οποιος θελει και αλλες πληροφοριες να κανει ενα ποστ και θα τον κατευθυνουμε πληρως. Και για Setup, skins , ξεκλειδωματα και οτι αλλο κατσει. Σας προετοιμαζω. Ερχεται Skin με θεμα το driftclub για το XRT. :) :) :) :) :) :)
Και για Setup, skins , ξεκλειδωματα και οτι αλλο κατσει. Σας προετοιμαζω. Ερχεται Skin με θεμα το driftclub για το XRT. :) :) :) :) :) :)
Ωχ...τελος...Εδωσες ιδεα τωρα...Αντε να κανουμε και ενα σκιν για το driftclub.gr.... :lol: :lol:
**Kαι επειδη βλεπω τραβαει πολυ συζητηση αυτο το "LFS", θα προτινα την δημιουργια ενος νεου τοπικ "LFS :: driftclub team" κατι τετοιο αν συμφωνουνε κι'αλλοι και βεβαι οι υπευθυνοι...
mitsosdrift
13-02-08, 18:11
Σε κανα 30 λεπτο ειναι ετοιμο. Οσοι πιστοι προσελθετε. :wink: :wink: :wink: :wink:
mitsosdrift
13-02-08, 19:22
Ετοιμο το πρωτο demo του skin. Ερχονται και αλλα. Λεμε με τον mr S15. Nα ανοιξουμε ενα Topic μονο για Live for speed.
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/lfs1.jpg
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/lfs2.jpg
Κατεβαστε το skin απο εδω.
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/XRT_driftclub.jpg
πολυ καλο!!! μπραβο ρε μητσαρα!!! ο πετρος που μιλας κατω στο msn ποιος ειναι?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
13-02-08, 19:35
πολυ καλο!!! μπραβο ρε μητσαρα!!! ο πετρος που μιλας κατω στο msn ποιος ειναι?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μια αδερφη που την ψηνω να μου κατσει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πολυ καλο!!! μπραβο ρε μητσαρα!!! ο πετρος που μιλας κατω στο msn ποιος ειναι?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μια αδερφη που την ψηνω να μου κατσει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
προσεχε ομως γιατι μπορει να της κατσεις εσυ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ωραιο το skin. αλλα και συ ρε φιλε με τον πετρο ρε.... :P :P :P
υπονοεις κατι????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mitsosdrift
14-02-08, 12:04
υπονοεις κατι????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Προφανως δεν γουσταρει Πετρο ο SST. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Προφανως δεν γουσταρει Πετρο ο SST. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
roger that!
με θελουν καλυτερες.................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
παρ'τε και ενα παιχνιδακι για να σπασετε στο νετ...
http://www.driftgame.com.au/
μπορουμε να κανουμε και ομαδα και να παιζουμε μεταξυ μας.
στην αρχη θα σας φανει δυσκολος λιγο, ο χειρισμος, αλλα συνιθιζεται γρηγορα. μην παρετε για αρχη τα αυτοκινητα: xbox, muzda rx8, porsche, γιατι ειναι τα πιο γρηγορα. καλα για αρχη ειναι το 101sx και το Eyeline. ναι καλα βλεπετε τα ονοματα ειναι κοροιδευτικα..
καλο πολυ καλο!! :lol: :lol: :lol:
παλια καποιος το ειχε ξαναβαλει το παιχνιδακι...
mitsosdrift
15-02-08, 01:16
παλια καποιος το ειχε ξαναβαλει το παιχνιδακι...
Οντως καποιος το ειχε ξαναστειλει καποια στιγμη.
Nα μαστε λοιπον εδω και με ενα ακομη drift skin για τη drift team του driftclub.gr και ολα τα μελη της...χεχε...
http://www.imageshack.gr/files/ocoa9j62g53y8keq126r_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=ocoa9j62g53y8keq126r.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/99dbz2m1u8zm7iswsckq_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=99dbz2m1u8zm7iswsckq.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/5ahyguo6sbaq358k7oc3_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=5ahyguo6sbaq358k7oc3.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/4csdy1kzymecba28xf8m_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=4csdy1kzymecba28xf8m.jpg)
...και για τους σχιστοματιδες και μια μετατροπη με μουτρα S14 :
http://www.imageshack.gr/files/rjn86dhirqx41pucziym_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=rjn86dhirqx41pucziym.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/ffpele2br5tl776i53qj_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=ffpele2br5tl776i53qj.jpg)
πολυ ομορφο!!! τωρα ετοιμαζει κ ο μητσος το δικο του!! του εδωσα μερικες ιδεες!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
mitsosdrift
15-02-08, 21:54
Θα μεινω στα χρωματα του WOT. Το skin ειναι ετοιμο και ερχονται και αλλα με διαφορες θεματολογιες. :wink: :wink: :wink: :wink:
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/backleft.jpg
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/frontleft.jpg
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/right.jpg
[/img]
πολυ καλο το αποτελεσμα της συνεργασιας μου με τον μητσο τελικα!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
tsilibithras
15-02-08, 22:50
παρ'τε και ενα παιχνιδακι για να σπασετε στο νετ...
http://www.driftgame.com.au/
Ναι όντως... Έχουμε ήδη κάνει ολόκληρη drift-team εκεί μέσα... :lol:
kalooo...εκεινη η τουρμπινα μονο με την φλογα δε μ'αρεσε...Πολυ ταμτακο με φερνει...χαχαχα...
kalooo...εκεινη η τουρμπινα μονο με την φλογα δε μ'αρεσε...Πολυ ταμτακο με φερνει...χαχαχα...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
16-02-08, 00:37
Σωστη παρατηρηση αν και το λαθος στην τελικη ηταν δικο μου. Η τουρμπινα ηταν πολυ γραφικο, τελειως virtual αλλα δεν καθησε σωστα στο αυτοκινητο. Θα αλλαχτει αμεσα γιατι οντως δεν φαινεται πολυ καλα. Thanks :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
mitsosdrift
16-02-08, 20:16
Μετα την διορθωση οι νεες φωτο του skin μεσα στην πιστα με το πλαι.
Υπαρχει και αντιστοιχο video του οποιου το link ερχεται. :wink: :wink: :wink: :wink: http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/LFS2008-02-1618-00-33-25.jpg
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/LFS2008-02-1618-05-14-60.jpg
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/LFS2008-02-1618-09-06-10.jpg
πολυ καλη δουλεια!! ειδικα το δευτερο screenshot τα σπαει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
16-02-08, 20:22
Παρ'τε και το video.
http://s265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/?action=view¤t=newskin.flv
Παρ'τε και το video.
http://s265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/?action=view¤t=newskin.flv
παρα πολυ καλο το βιντεακι του μητσου!! thanks και για την αναφορα της προσφορας μου!!! :wink: :wink:
ωραιο...με πωρωσες τωρα...αντε σε μια βδομαδα που τελειων εξεταστικη θα γυρισουμε κανα καλο μαζι...
mitsosdrift
17-02-08, 02:01
Και εγω τελειωσα εξεταστικη και για αυτο ασχολουμε περισσοτερο. Χαμος θα γιναι απο βδομαδα. Χρηστο το δικο σου skin θα το περιμενουμε πολυ ακομα???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χρηστο το δικο σου skin θα το περιμενουμε πολυ ακομα???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κατι ακουσα τον εχει στρωσει κατω η μαμα του να διαβασει του κλεισε και το PC και ολα...χαχαχα...αντε να τελειωσει και αυτος να κανουμε καμια υπερπαραγωγη... :lol:
mitsosdrift
17-02-08, 02:08
Να ανεβασουμε τα skins να τα παρει ο κοσμος. Να βλεπουμε και ο ενας τον βρε παιδι μου. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
κατεβασα το lfs αλλα εχω τιμονιερα για ps2 και με τον ανταπτορα την βαζω στο pc. ομως ενω αναγνωριζει το τιμονι, δεν αναγνωριζει τα πεταλια, οποτε δεν εχει γκαζι-φρενο. ενα χειριστηριο που εχω logitec, στην αρχη ειχα το γκαζι στον δεξι μοχλο με κινηση πανω κατω, ξαφνικα εγινε δεξια αριστερα. και γενικα δεν βρισκω καταλληλες ρυθισεις για το χειριστηριο και το αμαξι. εχετε καμια ιδεα;
mitsosdrift
17-02-08, 20:17
κατεβασα το lfs αλλα εχω τιμονιερα για ps2 και με τον ανταπτορα την βαζω στο pc. ομως ενω αναγνωριζει το τιμονι, δεν αναγνωριζει τα πεταλια, οποτε δεν εχει γκαζι-φρενο. ενα χειριστηριο που εχω logitec, στην αρχη ειχα το γκαζι στον δεξι μοχλο με κινηση πανω κατω, ξαφνικα εγινε δεξια αριστερα. και γενικα δεν βρισκω καταλληλες ρυθισεις για το χειριστηριο και το αμαξι. εχετε καμια ιδεα;
Aς καλεσουμε τον Bimmer. Ειχε παρομοια προβληματα και μαλλον μπορει να σου λυσει αποριες. :wink: :wink: :wink:
Πρεπει να κατεβασεις drivers φια την τιμονιερα . Μπες στο site της logitech . Υποθετω οτι δεν εχεις αυτη τη στιγμη γι αυτο δεν μπορεις να την ρυθμισεις .
η τιμονιερα ειναι ellkor για ps2, και με ανταπτορα δουλευει και στο pc σε αλλα παιγνιδια. σε αυτο ομως οχι. το χειριστηριο ειναι logitech.
mitsosdrift
17-02-08, 23:12
Νομιζω οτι ο driver που εχει ο Χρηστος ειναι universal και θα δουλευει και σε σενα. Για κανε μια ενημερωση στον κοσμο Bim. :wink: :wink: :wink:
Οι drivers που εχω κατεβασει ειναι απο το site της logitech και κανουν για ολες τις lοgitech τιμονιερες . Μαλλον εισαι ατυχος , γιατι δεν γνωριζω κατι για universal drivers . Φοβαμαι οτι θα πρεπει να περιοριστεις στο playstation ! :(
mitsosdrift
17-02-08, 23:27
Θα το κοιταξω εγω γιατι θυμαμαι οτι καποιος μου ειχε πει κατι για universal drivers και νομιζα οτι ηταν ο Χρηστος. Θα σε ενημερωσω μολις βρω ακρη. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
ευχαριστω... αν δεν τα καταφερω, 2 λυσεις υπαρχουν.
ή αγοραζω τιμονιερα logitech, ή δεν παιζω...
αμαπια...
ευχαριστω... αν δεν τα καταφερω, 2 λυσεις υπαρχουν.
ή αγοραζω τιμονιερα logitech, ή δεν παιζω...
αμαπια...
θα σου πουλησω τη δικια μου :mrgreen:
τωρα σε πιστεψα...
Αμα ψηνεσαι το συζηταμε .
τελικα δουλεψαν και το γκαζι και τοφρενο αλλα σε on-off στυλ. τουλαχιστον τελειωνω την εκπαιδευση, και εχω αρχισει να το συνηθιζω σιγα σιγα. αντε να δουμε, ουφ :lol: :lol: :lol: :lol:
τελικα δουλεψαν και το γκαζι και τοφρενο αλλα σε on-off στυλ. τουλαχιστον τελειωνω την εκπαιδευση, και εχω αρχισει να το συνηθιζω σιγα σιγα. αντε να δουμε, ουφ :lol: :lol: :lol: :lol:
α ρε γκισμο...σε καταλαβαινω!! κ εγω στην εκπαιδευση ειμαι!!!
mitsosdrift
18-02-08, 11:43
Gismo αν μπορεσεις πες μου λιγο ποια ειναι η τιμονιερα που εχεις. :?: :?: :?: :?: :?:
ELLKOR twin turbo 2 for ps2 model Νo. ps-119 made in china :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitsosdrift
20-02-08, 18:00
Οσοι ειδαν το WOT θα ειδαν και το ροζ RX-7 στην αρχη του dvd
Σκεφτομαι να φτιαξω ενα skin για το LFS ιδιο με εκεινο. Ξεκιναω αμεσα την δουλεια. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Stay tuned. :) :) :)
mitsosdrift
21-02-08, 13:43
Ετοιμο το skin για το WOT. Εφαγα πολυ ωρα και πιστευω οτι δυσκολα θα μοιαζει περισσοτερο. Τα φωτα του RX-7 δεν πιστευω οτι επρεπε να μπουν. Αν χρειαστει θα το δοκιμασουμε. :wink: :wink: :wink: :wink:
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/newskin-1.jpg
Κατεβαστε το απο εδω.......
http://i265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/XRT_wot.jpg
καλη δουλεια ωραιο ειναι!!
mitsosdrift
21-02-08, 16:42
Thankzzzz :lol: :lol: :lol: :lol:
μπραβο ρε μητσο!! πολυ καλη δουλεια!! και thanks για τα μαθηματα!! εισαι καλος δασκαλος!! :wink: :wink:
mitsosdrift
21-02-08, 16:48
μπραβο ρε μητσο!! πολυ καλη δουλεια!! και thanks για τα μαθηματα!! εισαι καλος δασκαλος!! :wink: :wink:
Μην παρεξηγηθουμε.................Για drift στο LFS λεει.Εκει του εκανα μαθηματα. Μην μας βγει και το ονομα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην παρεξηγηθουμε.................Για drift στο LFS λεει.Εκει του εκανα μαθηματα. Μην μας βγει και το ονομα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε μητσο μην ανησυχεις..τα παιδια ξερουν τι λουγκρ@ που εισαι!!!! :lol: :lol: :lol:
xereteee xereteeee...molis irtha k gw loipon sto spitaki mou afou teliwse epitelous i eksetastiki...(exoyme loipon 2 vdomadoules n liwsoyme sto lfs...Wraio to skin mitso...kali idea...Distixws me to pou irtha to pm mou me katalave oti eixa prodiathesi na to liwswww kai de muo kane tin xari....Ekana ena tssakkk baamm kai eskase apo pisw i othoni...:( (fovithika ligo..) Twra paw na vrw kami kanenos filou kai tha ta poume to vradaki...me tous drifters sto lfs... :wink: :lol:
mitsosdrift
22-02-08, 21:59
Wraio to skin mitso...kali idea...Distixws me to pou irtha to pm mou me katalave oti eixa prodiathesi na to liwswww kai de muo kane tin xari....Ekana ena tssakkk baamm kai eskase apo pisw i othoni...:( (fovithika ligo..)
Ψιλοχεστηκε ο τυπος λεμε....................Αντε περιμενω να λιωσουμε. Κατα τις 10 θα μπω εγω. :wink: :wink: :wink: :wink:
Wraio to skin mitso...kali idea...Distixws me to pou irtha to pm mou me katalave oti eixa prodiathesi na to liwswww kai de muo kane tin xari....Ekana ena tssakkk baamm kai eskase apo pisw i othoni...:( (fovithika ligo..)
Ψιλοχεστηκε ο τυπος λεμε
xaxaxa..e oxi kai xestika...etsi eukola xezomaste...zori to skato de bgenei eukola...Distixws simera de tha boresw...me to laptop tha ksilwthei kana koubi pou einai malaka...xaxa...Avrio erxete i kainourgia othoni tin parigilia kiolas ... 19'' Wide Screen...meta ante geiaaaa...tha vlepw kia ton kathrefti tou sinodigou... sto lfs..xexe. :lol: :lol:
mitsosdrift
22-02-08, 22:19
Σωστος. Καλη επιλογη το wide screen. Θα λιωσουμε απο οτι βλεπω τον επομενο καιρο. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
λοιπον το threesixty ειναι το φορτε μου στο παιχνιδι :lol: :lol: :lol: :lol:
εχετε καποιες ρυθμισεις του αυτοκινητου στανταρ για drift;
εχει το παιχνιδι αγωνες drift που πρεπει να κατεβασουμε απο καπου;
μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε;
χμ !:roll:
δεν εχω αλλες ερωτησεις προς το παρων. :roll: :roll: :roll: :roll:
mitsosdrift
25-02-08, 11:54
λοιπον το threesixty ειναι το φορτε μου στο παιχνιδι :lol: :lol: :lol: :lol:
εχετε καποιες ρυθμισεις του αυτοκινητου στανταρ για drift;
εχει το παιχνιδι αγωνες drift που πρεπει να κατεβασουμε απο καπου;
μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε;
δεν εχω αλλες ερωτησεις προς το παρων. :roll: :roll: :roll: :roll:
Αν αναφερεσαι στο LFS δεν υπαρχουν ξεχωριστοι αγωνες για drift. Οι αγωνες που παιζουμε εμεις στο ΝΕΤ ειναι σε μια πιστα και to drift ερχεται φυσικα,μονο με setup, και χωρις καμια υποβοηθηση.
Θα σου στειλουμε μερικα setup ολοι για να δοκιμασεις. Θα τα ανεβασω εδω. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
etsi etsi na mazevomaste...Ante na kanoume kana virtual drift event...Na goustaroume...
ευχαριστω... :lol: :lol: :lol: :lol:
κανω προπονησεις με τιμονιερα σε εναν φιλο και ενα εχω να σας πω
σας παταω ολους
τελος
...............
....μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε;
Ναι.. 8) :lol: Αλλα νομιζω δν μπορεις να παιξεις στο νετ,παρα μονο 8α εχεις ολα τα αμαξια και τις πιστες..
.
Θα σου στειλουμε μερικα setup ολοι για να δοκιμασεις. Θα τα ανεβασω εδω. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ναι ρε Μητσο..Στειλε μερικες..
Εγω το παιζω με το ποντικι.. :( :( Αλλα την ψιλοπαλευω..
Εχει κανενας σας την G25..?
κανω προπονησεις με τιμονιερα σε εναν φιλο και ενα εχω να σας πω
σας παταω ολους
τελος
και γω κανω προπονησεις και σε λιγο καιρο θα μαι ετοιμος για να σε αντιμετωπισω... :twisted:
Εχει κανενας σας την G25..?
Ναιιιι...ειμαι και γω τυχερος κατοχος μιας G25...Τα σπαει...οσο παω την συνηθιζω περισσοτερο...Αν και γιa drift δυσκολη...
Σε λιγο καιρο θα γινει χαμοοοςς... :lol:
εγω με το πληκτρολογιο και δεν την παλευω!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
ολα μια συνηθεια ειναι...Πριν που παιζαμε μαζι και γω με πληκτρολογιο επαιζα γιατι δεν την εχω εδω την G25...Σε λιγο καιρο μια χαρα θα το πηγαινεις.. :wink: :D
Για μενα ειναι ποιο δυσκολο το πληκτρολογιο..Βεβαια εχει πολλες ρυθμισεις να κανεις...
Δοκιμασε το ποντικι..Βαλτο να πηγαινει πιο αργα απο το control panel sta windows για να εχεις καλυτερη ακριβεια..
giorgis_E21
25-02-08, 17:49
Άρχισα προπονήσεις...δύσκολο το πληκτρολόγιο,αλλά θα δείξει...
Άρχισα προπονήσεις...δύσκολο το πληκτρολόγιο,αλλά θα δείξει...
ασε ρε φιλε γιωργη δεν παλευεται..με τιποτα..τα νευρα μου λεμε... :evil: :evil: :evil:
λοιπον παιδια ο μητσος ετοιμαζει τρελο βιντεακι απο lfs..ειναι ενα απλο καθημερινο απογευμα με μια συναντηση σε εναν server με τα παιδια του driftclub.gr!!! stay in touch!!! :wink: :wink: :wink:
παντως ρε παιδια ωρες ωρες ειναι πολυ μουφα το παιχνιδι. ακομα και με 40 km σε ευθεια και αν σου παντιασει λιγο σε τετακιαζει. μονο με 40-50 το πολυ.αντεεεεεε!!!!!!!!!!!!
παντως ρε παιδια ωρες ωρες ειναι πολυ μουφα το παιχνιδι. ακομα και με 40 km σε ευθεια και αν σου παντιασει λιγο σε τετακιαζει. μονο με 40-50 το πολυ.αντεεεεεε!!!!!!!!!!!!
σε αυτο δε θα συμφωνησω....Ειναι θεμα σετ και βεβαια με τη παιζεις...παντως με τιμονι ειναι αρκετα αληθινο...
σε αυτο δε θα συμφωνησω....Ειναι θεμα σετ και βεβαια με τη παιζεις...παντως με τιμονι ειναι αρκετα αληθινο...καλο ειναι και μαλιστα με το τιμονι ειναι οντως πολυ αληθοφανες, αλλα, ή εγω δεν εχω βρει το set up που πρεπει (που ειναι πολυ πιθανο) ή το παιχνιδι δεν εχει <<ελαστικοτητα>>...
σε αυτο δε θα συμφωνησω....Ειναι θεμα σετ και βεβαια με τη παιζεις...παντως με τιμονι ειναι αρκετα αληθινο...καλο ειναι και μαλιστα με το τιμονι ειναι οντως πολυ αληθοφανες, αλλα, ή εγω δεν εχω βρει το set up που πρεπει (που ειναι πολυ πιθανο) ή το παιχνιδι δεν εχει <<ελαστικοτητα>>...
Νομιζω αυτο ειναι..Ψαξε στο νετ να βρεις κανα ντριφτοσεταπ..
σε αυτο δε θα συμφωνησω....Ειναι θεμα σετ και βεβαια με τη παιζεις...παντως με τιμονι ειναι αρκετα αληθινο...
Συμφωνω.. Αν δειτε τι μπορεις να κανεις με την G25 θα μεινετε..
http://rapidshare.com/files/94928022/lfs_drift_setsXRT.zip.html
εδω ειναι 2 σετς δικα μου για drift.Αν και μπορει να σας δυσκολεψουν λιγο τους αρχαριους...
Το ενα εχει κοντο σασμαν το αλλο πιο μακρυ...
Δειτε τα λαστιχα να ειναι στα κανονικου δρομου γιατι ισως να τα εχω αλλαξει...και μετα παιζεται και με την πιεση λιγο αν θελετε...
Για να δουλεψουν τα βαζεται στο φακελο 'settings' μεσα στο φακελο 'data' του lfs. :wink:
mitsosdrift
26-02-08, 01:51
Gismo πρεπει να δοκιμασεις πολλα setup πριν καταληξεις στο ιδανικο. Εγω ακομη και τωρα το ξαναρυθμιζω παλι και παλι. Αν ειναι ξεκινα να παιζεις online και θα σε βοηθησουμε και οι υπολοιποι. Ο Πετρος τα παει ολο και καλυτερα.
Οσο αφορα την συναντηση εδω ειναι το videaκι.
http://s265.photobucket.com/albums/ii215/mitsosdrift/?action=view¤t=drclub.flv
Περασαμε πολυ καλα. Ελπιζω να σας αρεσει. :wink: :wink: :wink: :wink:
Ωραιο το βιντεακι ρε μαν...καλο βγηκε τελικα...αντε την επομενη φορα και καλυτερα, με περισσοτερα ατομα και πιο "κοντααα"...Τζαμπα ειναι τα λαστιχα παιδεεεεςςς....χεχε...
giorgis_E21
26-02-08, 11:22
Τσάμπα είναι γι'αυτό μετά από 32 γύρους σκάσανε...και έλεγα γιατί δεν ξεκινάει...
Πάντως χειρόφρενο δεν παίζει...Εγώ επειδή γυρίζει μόνο του ανάποδο βάζω το RACE_S setup και το γυρνάω μόνο με γκάζι σχεδόν χωρίς τιμόνι και με μικρές γωνίες...
paulo6sousa
26-02-08, 11:24
Άψογο το video!Μπράβο! :wink:
mitsosdrift
26-02-08, 16:45
Ευχαριστω παιδια για το videο :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Γιωργη αν ρηξεις πολυ προπονηση θα δεις οτι ολα θα σε βοηθανε να σπασεις την προσφυση. Παιζω χρονια και ξερω τι σου λεω. Παιζω και με τιμονιερα βεβαια και παιζει και αυτο ρολο.
Το απογευμα θα μαζευτουμε??????
Το απογευμα θα μαζευτουμε??????
Πριν λιγο ηρθε η νεα μου οθονη που περιμενα πως και πως για να λιςσς λιγο...και τελικα σπαει...Παιζω καμια ωρα τωρα και εχω λιωσει...αλλα λογω του οτι δεν δουλευει το msn μου δε μπορω να σε πω απο κει ν μπεις...Εχω ανοιχτο σερβερ ονομα " greek speed drift "!Οσοι πιστοι προσελθετε... :wink:
παλι λιωσαμε σημερα το μεσημερι στο lfs!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πολυ ωραιο το βιντεακι. κοντα στην αρχη περιπου ειδα την πιστα που εχει και για την εκπαιδευση και κατεβαινατε αναποδα, εχει και τετοιες επιλογες; συνηθως παιζετε αναποδα;
παλι λιωσαμε σημερα το μεσημερι στο lfs!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..για την ακριβεια..σας ελιωσα...
..τα αμαξια... σορυ για τις στουκες που σας εριχνα..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πολυ ωραιο το βιντεακι. κοντα στην αρχη περιπου ειδα την πιστα που εχει και για την εκπαιδευση και κατεβαινατε αναποδα, εχει και τετοιες επιλογες; συνηθως παιζετε αναποδα;
Συνηθως για drift στους περισσοτερους σερβερ και ειναι και πιο καλη την παιζουνε αναποδα...οπως και εμεις...Εχει επιλογη να την βαλεις reverse...
..για την ακριβεια..σας ελιωσα...
..τα αμαξια... σορυ για τις στουκες που σας εριχνα..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχαχαχα...μη μασας ρε...ειπαμε και τα αμαξια τζαμπα ειναι, με το κιλο....εξαλου με ποντικι δεν ειναι ευκολο :lol: :lol:
mitsosdrift
26-02-08, 21:28
Ναι για drift τρεχουμε στην αναποδη. Ειναι καλυτερα. Κανονισε να μπεις και εσυ. :wink: :wink: :wink:
..ποτε 8α ξαναεχει lfs να σας τρακαρω λιγο ακομα..? :lol: :lol:
mitsosdrift
26-02-08, 21:31
..ποτε 8α ξαναεχει lfs να σας τρακαρω λιγο ακομα..? :lol: :lol:
Θα σε ενημερωσουμε αρκει να εχεις ανοιχτο MSN. :wink: :wink: :wink: :wink:
1ον δεν εχω msn...
2ον δεν εχω πολυ χρονο και μαλιστα να ταιριζει και με τον δικο σας ειναι ακομα πιο δυσκολο...
mitsosdrift
26-02-08, 22:03
1ον δεν εχω msn...
2ον δεν εχω πολυ χρονο και μαλιστα να ταιριζει και με τον δικο σας ειναι ακομα πιο δυσκολο...
Ακυρο GIZMO δεν εννοουσα εσενα αλλα τον dorikin. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
1ον δεν εχω msn...
Ακυρο GIZMO δεν εννοουσα εσενα αλλα τον dorikin. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:καθολου ακυρο, αν ειχα msn θα ενημερωνατε κι εμενα... :lol: :lol: :lol:
εγω εχω G25...αλλα στο βιντεο παιζω με πληκτρολογιο...
1ον δεν εχω msn...
Ακυρο GIZMO δεν εννοουσα εσενα αλλα τον dorikin. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:καθολου ακυρο, αν ειχα msn θα ενημερωνατε κι εμενα... :lol: :lol: :lol:
γτ δεν κανεις msn?????
mitsosdrift
27-02-08, 01:00
γτ δεν κανεις msn?????
Καλη ερωτηση. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
giorgis_E21
27-02-08, 04:41
Την έλιωσα την blackwood έφτασα με grip οδήγηση να κάνω 1.31.04, ενώ με drift οδήγηση μπορώ να παίρνω όλες τις στροφές και να μου τετακιάζει 1 φορά στους 3 γύρους...αλλά όλα αυτά όταν είμαι μόνος...
Έβαλα και λιγότερα καύσιμα για να ελαφρώσει (!!) και έμεινα μια φορά...νόμιζα ότι κόλλησε το πλήκτρο του γκαζιού και δεν δούλευε...έλεος....
Όσο για skins...θέλω με τρέλα να φτιάξω ένα αλλά δεν ξέρω ακόμα πώς και προς το παρόν βολεύομαι με blitz (τρελός και παλαβός με nomuken...) και top secret...
ποιό καλό παιδί έφτιαξε skin με τα λογότυπα DRIFTclub και WoT και θα βοηθήσει να φτιάξω ένα που θέλω???
mitsosdrift
27-02-08, 11:04
Την έλιωσα την blackwood έφτασα με grip οδήγηση να κάνω 1.31.04, ενώ με drift οδήγηση μπορώ να παίρνω όλες τις στροφές και να μου τετακιάζει 1 φορά στους 3 γύρους...αλλά όλα αυτά όταν είμαι μόνος...
ποιό καλό παιδί έφτιαξε skin με τα λογότυπα DRIFTclub και WoT και θα βοηθήσει να φτιάξω ένα που θέλω???
Μια χαρα τα πας Γιωργη. Να εισαι σιγουρος οτι η βελτιωση αυτη θα ειναι πιο γρηγορη αν παιζεις online.
Οσο αφορα τα skins η ολη ιστορια ειναι η καλη επεξεργασια εικονας.
Με photoshop δουλευουμε ολοι. Οποτε θελεις κανε με ενα add στο msn να σου εξηγησω. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
paulo6sousa
27-02-08, 12:06
Με έχετε μπριζώσει και μένα να ξαναρχίσω το LFS μετά από 1+ χρόνο που κάναμε Drift Events στη σχολή!
ετσι ετσι να μαζευεται λαος.... :lol: χαμος θα γινει...θα κανονισουμε και κανα μικρο πρωταθληματακι σιγα σιγα αν οργανωθουμε...
μεσα κι εγω ρε παιδια..... αν μπορωνα παω στον φιλο μου να παιξουμε.... παιζω με τιμονιερα και ειναι γ@μ@το ενω με το joypad κανεις παπαδες αλλα ψιλοβαριεμαι γιατι ειναι πολυ ευκολο.....
mitsosdrift
27-02-08, 13:57
ετσι ετσι να μαζευεται λαος.... :lol: χαμος θα γινει...θα κανονισουμε και κανα μικρο πρωταθληματακι σιγα σιγα αν οργανωθουμε...
Σωστα τα λεει ο Σταυρος. Αντε να λιωσουμε λιγο ακομα στην προπονηση και μετα φυγαμε. Αλλα με κριτες,twin και ολα τα σχετικα. Θα το οργανωσουμε σιγα σιγα. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
και ενα βιντεακι ακομη που εκανε ενας φιλος με twin.
http://www.youtube.com/watch?v=-CazxAUYzmo
Λεω να κανουμε κατι σαν και αυτο :
http://www.gvrteam.gr/drift/
πληροφοριες :
αλλα για το demo, γιατι αυτο ειναι για το S2...
mitsosdrift
27-02-08, 15:22
και ενα βιντεακι ακομη που εκανε ενας φιλος με twin.
http://www.youtube.com/watch?v=-CazxAUYzmo
Λεω να κανουμε κατι σαν και αυτο :
http://www.gvrteam.gr/drift/
πληροφοριες :
αλλα για το demo, γιατι αυτο ειναι για το S2...
Δεν θα μας χαλαγε κατι αντιστοιχο ακομη και με το lapper. Απλα τα περασματα θα ειναι πολυ λιγοτερα. Θα συνταξουμε αν ειναι ενα κανονισμο μαζι και θα μπορει να δηλωσει συμμετοχη οποιος θελει μετα.
Σε ενα νεο topic. Μεσα??????
Εγω μεσα,αλλα θα ειμαι απο μακρια,για να μην σας τρακαρω.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οκ μεσα..μπορει να γινει και ενα μικρο φορουμ αν θα εχει μεγαλη συμμετοχη για να μαστε πιο ανετα μετα ποστς κλπ.Εγω μπορω να βοηθησω να γινει αυτο αλλα θα χρειαστω και help...(λογω χρονου)..Τωρα για το lapper πιστευω πως καποιες φορες μετραει πολυ παραξενα..θα το δουμε...
παιδια να ξερετε πως το μεγαλυτερο μερος της ημερας εχω ανοιχτο δικο μου server με ονομα greek drifting server..οσοι θελετε μπειτε μεσα κ λιωστε!! να κανουμε κ αγωνες κλπ..εχω αρχισει και μαθαινω!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
E36 RULES!!
10-03-08, 03:17
Ναι skins με photoshop γινονται! Να βαλω κ εγω τπτ?
Α, γιατι βλεπουμε μονο εμεις τα skins κ όχι οι άλλοι?
E36 RULES!!
10-03-08, 03:20
Α, πώς τραβας βίντεο? Με την κάμερα??? ΧΑΧΑ
REplay δεν μου βγαζει :(
πατωντας το 2 σου βγαζει μια επιλογη που πρεπει να πατησεις το ονομα του replay και ειναι απο την αρχη του αγωνα μεχρι την ωρα που πατησες το πληκτρο 2..μετα το βλεπεις σαν replay και με το fraps το γραφεις..
πατωντας το 2 σου βγαζει μια επιλογη που πρεπει να πατησεις το ονομα του replay και ειναι απο την αρχη του αγωνα μεχρι την ωρα που πατησες το πληκτρο 2..μετα το βλεπεις σαν replay και με το fraps το γραφεις..
niceeee :wink: :wink: :wink:
E36 RULES!!
11-03-08, 15:45
Α thanks!!!!!
Τα σκινς γιατι δεν τα βλεπουν οι αλλοι?? Εχω φτιαξει το μικρο με Alepis αυτοκολλητα, MG X-POWER στο πλαι, ελληνικες σημαιες και εφαγα ξενερα οταν οι αλλοι μ λεγανε ελα ρε, λευκο το βλεπουμε!!!
ΥΓ: Θα φτιαξω σκινς κ θα ανεβασω... Για μικρο θελει κανεις?
mitsosdrift
11-03-08, 15:49
Kοιτα φιλε αυτο ειναι ενα προβλημα που υπαρχει. Για να δει καποιος αλλος το skin σου πρεπει να το εχει περασμενο στο φακελο του lfs <<skins>>. Πρεπει να να το στειλεις λοιπον σε οποιον θελεις να το βλεπει. Αυτο δεν μπορει να γινει μεσα στο lfs δυστυχως. Αν θελεις ανεβασε εδω τα skins σου για να μπορουμε να σε βλεπουμε. :wink: :wink: :wink:
E36 RULES!!
11-03-08, 16:17
Kοιτα φιλε αυτο ειναι ενα προβλημα που υπαρχει. Για να δει καποιος αλλος το skin σου πρεπει να το εχει περασμενο στο φακελο του lfs <<skins>>. Πρεπει να να το στειλεις λοιπον σε οποιον θελεις να το βλεπει. Αυτο δεν μπορει να γινει μεσα στο lfs δυστυχως. Αν θελεις ανεβασε εδω τα skins σου για να μπορουμε να σε βλεπουμε. :wink: :wink: :wink:
Ναι ναι τωρα που ξεμπερδεψα με τις εργασιες μου θα φτιαξω... Μη φανταστέιτε τπτ MrS15 style, τα δικα μου ειναι σκ@τα μπροστα του...
E36 RULES!!
11-03-08, 16:20
http://img96.imageshack.us/img96/7408/xfgdefault3tp8.jpg
Μεχρι στιγμής αυτο εχω φτιάξει μονο.... :(
E36 RULES!! στο coventry university εισουνα 'η εισαι και τα βαλες τα decals??Εχω ενα φιλο εκει και εγω ηταν να παω αλλα δεν εκατσε...
Τωρα σχετικα με το σκιν, για να φανουνε τα χρωματα που εβαλες και να μην βγουνε ασρπομαυρα θα πρεπει να βαλεις ενα layer κατω απο ολα με το χρωμα που θες να χεις το αμαξι, πχ ασπρο.
E36 RULES!!
12-03-08, 20:16
E36 RULES!! στο coventry university εισουνα 'η εισαι και τα βαλες τα decals??Εχω ενα φιλο εκει και εγω ηταν να παω αλλα δεν εκατσε...
Τωρα σχετικα με το σκιν, για να φανουνε τα χρωματα που εβαλες και να μην βγουνε ασρπομαυρα θα πρεπει να βαλεις ενα layer κατω απο ολα με το χρωμα που θες να χεις το αμαξι, πχ ασπρο.
Ειμαι! Πως τον λεν το φιλο ς?
Στεφανο τον λενε. Δε ξερω το επιθετο του. Eχει nick Red-Bug, εχει μακρυ μαλλι. Πρεπει να σκαει με ενα puntaki τον τελευταιο καιρο...Αν και τελειωνει τωρα.. :lol: :wink:
E36 RULES!!
13-03-08, 22:14
Στεφανο τον λενε. Δε ξερω το επιθετο του. Eχει nick Red-Bug, εχει μακρυ μαλλι. Πρεπει να σκαει με ενα puntaki τον τελευταιο καιρο...Αν και τελειωνει τωρα.. :lol: :wink:
Χμ, δεδομενου οτι ειμαι πρωτοετης... καταλαβαινεις... Δν τον ξερω...
http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=28210
καποιος με το ονομα αυτο ae86LEVIN μπηκε και δεν εχει ασχοληθει πολυ. παρεπιπτωντος μου ξεκλειδωσαν τον λογαριασμο μου.
mitsosdrift
20-03-08, 23:57
Εχω ετοιμασει μερικα layouts για το live for speed. Δηλαδη κομματια απο πιστες, συνδυασμοι στροφων, που ειναι καλα για drift. Επισης εχω βαλει εκκινηση λιγο πριν και κορινες (clipping points) που κανουν πολυ πιο ενδιαφερον το περασμα. Σκεφτομουν καποια στιγμη αυτα τα layouts να χρησιμοποιηθουν για αγωνες και εχω ρηξει πολυ δουλεια.Θα το δειτε και μονοι σας.Τοποθετηστε τα στο data/layouts στο directory του LFS. Τα layouts ειναι μονο για την εκδοση Υ. Stay in touch.
http://myfreefilehosting.com/f/9a9aeee1b5_0.01MB
mitsosdrift
29-03-08, 13:17
http://youtube.com/watch?v=P1WafNyJGfk
Ενα νεο video με τα layouts που εφτιαξα για drift στο LFS.
ωραιος...
πολυ ωραια δουλεια, και πολυ ωραιο το χρωματακι, μπραβο... :lol: :lol: :lol:
μητσο, το λινκ εχει ληξει για τα layouts...ανεβασε το ξανα rapidshare αν μπορεις
mitsosdrift
24-05-08, 22:25
Eπαναφερω το topic καθως εχω επικαιρη εξελιξη στο LFS. Ορισε λοιπον τα Μεγαρα με τις βαθμολογουμενες στροφες μονο Κ8 Κ9 σε layout στο parking της blackwood. Εχει αποκλιση μισου μετρου περιπου απο την πραγματικοτητα. Ελπιζω να σας αρεσει.
http://rapidshare.com/files/117326548/BL3_megara.rar.html
Φυσικα μπορειτε να το κανετε και αναποδα!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Mητσο περιμενω και τις Σερρες...χεχε...Αν και εχει 2-3 στροφες σε μια ετοιμη πιστα ιδες με τις Σερρες...Στην Westhill !! :wink: To 'S'ακι
mitsosdrift
24-05-08, 23:31
Mητσο περιμενω και τις Σερρες...χεχε...Αν και εχει 2-3 στροφες σε μια ετοιμη πιστα ιδες με τις Σερρες...Στην Westhill !! :wink: To 'S'ακι
To εχω υποψη μου το S στην westhill. Θα δω μηπως το βαλω εκει αλλιως θα προσπαθησω να το χωσω σε autocross η στο parking.
mitsosdrift
10-06-08, 11:49
Εχουμε δημιουργησει εδω και καποιες μερες ενα forum που αφορα το drift στο Live for speed και εχει μαζεψει ηδη λιγο κοσμο, εχουμε δικο μας server και γενικως κανουμε διαφορες καφριλες. Οποιος ασχολειται ας κανει μια επισκεψη και αν θελει ας γραφτει.
www.hellasdrifters.tk
RACE DRIVER : GRID
Παιδια κατεβασα το Demo, φενεται πολλη καλο κ σαν γραφικα αλλα κ σαν gameplay, ειναι πολλη καλυτερο απο το NFS Pro Street, τα αμαξια σπανε, στραβωνουν ψαλιδια κτλ. . Δειτε παρακατω print screen που εκανα ενω οδηγουσα το Silvia τις Team Orange .
Οι εικονες π βλεπετε ειναι στα foul graphix
http://i269.photobucket.com/albums/jj46/Guss67/SilviaTeamorange04.jpg
http://i269.photobucket.com/albums/jj46/Guss67/SilviaTeamorange06.jpg
http://i269.photobucket.com/albums/jj46/Guss67/SilviaTeamorange01.jpg
Διαθέσιμο το demo του Race Driver: GRID
Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια αγώνων ταχύτητας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι κάτοχοι Xbox 360 και PlayStation3. Όπως ανακοίνωσε η Codemasters, το demo του εντυπωσιακού Race Driver: GRID (το οποίο βασίζεται σε μια βελτιωμένη έκδοση της μηχανής γραφικών που είχε χρησιμοποιηθεί στο DiRT) θα είναι διαθέσιμο μέσα από τις online υπηρεσίες και των δύο συστημάτων νέας γενιάς (Xbox Live, PSN).
To demo του τίτλου θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το single player τμήμα του στην κατηγορία GRID World, αλλά και τις online δυνατότητές του μέσα από αγώνες για μέχρι και 12 παίκτες.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Codemasters σκοπεύει να κάνει ένα "δωράκι" -υπό τη μορφή μιας BMW 3- σ’ εκείνον τον παίκτη που θα σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στην επιλογή Time Trial του demo, με τους πέντε ταχύτερους να διαγωνίζονται για το αυτοκίνητο στις 23 Μαΐου σε ένα κατάστημα του Λονδίνου (δεν έχει γίνει γνωστό αν ο διαγωνισμός αυτός ισχύει και για μη κατοίκους της Αγγλίας). Το GRID θα είναι διαθέσιμο στις 30 Μαΐου για τα PS3, Xbox 360, PC και DS.
Πηγή: http://www.gameover.gr
πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα απο οτι βλεπω!!
Kαι μουφα να ναι απο χειρισμο...Μονο και μονο που ειδα αυτες τις 3 φωτος θα το παιξω ετσι γαι το γμτο... :lol: :lol: Γιατι ειναι πιστα αντιγραφα τα αμαξια με τις team orange...Αρε φιλε και συ τι ηθελες και εβαλες αυτες τις φωτος ας εβαζες τιποτα αλλο, θες να μη περασω κανενα μαθημα στην εξεταστικη.... :lol: :lol:
*Να και αλλη μια εντυπωσιακη φωτο :
http://i214.photobucket.com/albums/cc88/emre-gs/7f70d7bf.jpg
**Εγω το βρηκα σπασμενο στο νετ καπου, αλλα βαριεμαι να το κατεβασω ειναι 50 parts rapidshare, οποιος ενδιαφερεται pm με για τους γνωστους λογους!.. :oops: :P
**Ωστοσο για το demo το site ειναι το : http://www.grid-game.com/
have fun!
πολυ καλο παιχνιδακι κ οσον αφορα το ντριφτ εμενα μου αρεσε δεν εχει την ευκολια του pro street αλλα καπως πιο αληθες<απο οτι ξερω αυτο το παιχνιδι την φαση ντριφτ συνεργαστηκε ο sleepy>
Mr. Silvia ειμαι κ γω πολυ silviomenos να ξερεις, εβαλα αυτες τις φοτο γιατι στο demo εχει μονο το Silvia τις Team Orange για να οδηγησεις σε drift αγωνες με ΑΝΤΙΠΑΛΟ το Silvia τις TOP SECRET. Εχει 1 αγωνα με σειρα 1 BMW κ ειναι κατι σαν ETCC, και 1 αγωνα με Mustang.
http://i269.photobucket.com/albums/jj46/Guss67/SilviaTeamorange08.jpg
Το καταλαβα φιλε Guss... :D ΡΕ ποιος τους χ*ζει τους αγωνες και τα ETCC...DRIFTTTT λεμεε...!!
:lol: :lol:
Εγω απλος το ανεφερα το ETCC, επειδη αναφερομαι στο παιχνιδι γενικα κ οχι μονο στο drift. Απο κει κ περα εσυ ξερεις τι θες!!! Εεε φυσικα θα παιζεις μονο drift με silvia, ετσι σε κοβω, τεσπα παντος εχει ποικιλια απο αμαξια, οπως ολα τα αμαξια τις Team Orange, dld to Impreza, Evo , Silvia tis Top Secret ktl opos Trueno, Rx-7 k mpla mpla....
Το βρηκα σε torrent και το εχω αφηση να κανει download, οταν το κατεβασω θα σας ενημερωσω για το αν παιζει κτλ.. το κατεβαζω απο αυτο το Link http://thepiratebay.org/tor/4210201/Race.Driver.GRID-RELOADE
Συγκρινεται το Gran Turismo 5 με το Race Driver : Grid!!!
Δειτε : http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY&feature=related
Αφου το δειτε πειτε την γνωμη σας.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.