PDA

Επιστροφή στο Forum : Anisixo relanti..

Dorikin
05-06-07, 13:03
Paides exw na sas kanw mia erwthshgia na parw mia pi8anh apanthsh.. :D
loipon..Einai edw kai kana 6mhno :shock: to moter paei na trela8ei.. Otan frenarw kai paei na akinhtopoih8ei to amaksi to relanti "pazei" apo tis peripou 200-1800 srtofes..an to afhseis ligo sta8eropoieite..Alla thn teleytaia ebdomada otan paw na stamathsw sbhnei.. :( kai etsi anagkazomai na pataw (symplekth)freno+gkazi mazi..!Alla einai spastiko na to kanw ka8e 5 metra sthn kinhsh..Ti mporei na ftaiei..?Mhpws to zwrhsa pou epiasa kofth me 4h(194 stis 7200?)kai meta to eixa sanida..220stis 6400?(pou sbhnei me peirazei oxi pou paizei.. :roll: ).
Kanenas ais8hthras λ na einai?

asxeto: To moter exei kanei gyrw stis 270.000xlm,twra exei ligo ladi mesa

bimmer86
05-06-07, 17:31
Μηπως εχει παρει νερο το λουφτ ? Το ιδιο ειχε παθει ενας φιλος με Ε30 και βουταγε η βελονα του στροφομετρου . Επισης μπορει να εχεις πανω απο ενα σπαμενα μπουζι (πορσελανες) αφου λες οτι σβηνει κιολας . Για ξεβιδωσε ενα ενα και δες τα ...

Dorikin
05-06-07, 17:41
Μηπως εχει παρει νερο το λουφτ ? Το ιδιο ειχε παθει ενας φιλος με Ε30 και βουταγε η βελονα του στροφομετρου . Επισης μπορει να εχεις πανω απο ενα σπαμενα μπουζι (πορσελανες) αφου λες οτι σβηνει κιολας . Για ξεβιδωσε ενα ενα και δες τα ...

χμμμ.. λεγοντας λουφτ εννοεις το φιλτροκουτι..ε? :roll:
αν ναι τωρα που το λες εχει ενα σπασιματακι απο πανω..
Ομως δεν πιστευω να πηγαινα με 3 κυλινδρους τοσο καιρο..
(η δεν συνεπαγεται η πορσελανη(?) οτι ειπα..?)

bimmer86
05-06-07, 17:49
Με ενα μπουζι σπσμενο πας , με πανω απο ενα σπασμενο σβηνει , δεν κραταει ρελαντι

Ντογκας Ιωαννης
05-06-07, 17:56
το louft δεν ειναι σε καμια περιπτωση φιλτροκουτι!! :?
ειναι το αντιστοιχο map sensor σε παλαιοτερης τεχν. αυτ/τα... :wink:

παντος το προβλημα που σου παρουσιαζει ειναι μαλλον ηλεκτ/κο και οχι μηχανικο....
για τι αμαξι μιλαμε?? bmw E30??

Dorikin
05-06-07, 17:58
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/Sparkplug.jpg στο πανω μερος του "ασπρου"?

Dorikin
05-06-07, 18:01
DJ αλφα 156..

Μπιμερ δηλαδη δεν λειτουργει ενας κυλινδροσ?

bimmer86
05-06-07, 18:01
Ωχ twin spark ?

Dorikin
05-06-07, 18:09
ΤΙ? κανουν καμια 300 ευρο νομιζω και ταλλαζεσ κα8ε 90.000 χλμ+Να παει να γαμη8ει.. θα παταω φρενο και γκαζι και οταν γυρισω πισω θα το δωδω στον πατερα μου να το παει για service...xexexe...

Ντογκας Ιωαννης
05-06-07, 18:10
:D :D :D :D :D :D
δεν εχω ΙΔΕΑ!!!

Dorikin
05-06-07, 18:12
Με ενα μπουζι σπσμενο πας , με πανω απο ενα σπασμενο σβηνει , δεν κραταει ρελαντι

Ε και?! εχω 8! :D χεχε
μαλλον..

bimmer86
05-06-07, 18:17
Εγω εχω ακουσει ενα τραγικο νουμερο για αλλαγη μπουζι και γι αυτο ειπα ωχ και πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ανεφερες

Dorikin
05-06-07, 18:25
Εγω εχω ακουσει ενα τραγικο νουμερο για αλλαγη μπουζι και γι αυτο ειπα ωχ και πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ανεφερες

Σε πιστευω.. :D Δεν εχω ασχοληθει πολυ μ τα μηχανικα...
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες παιδες.. :wink:

ΑΚΗΣ*ΑΕ86
12-05-08, 23:58
φιλε καποια στγμη το ειχα παθει και εγο αυτο.η αληθεια ειναι οτι το πηγενα 3κιλινδρο.οταν το εφτιαξα σα να το κραταγε καλητερα.τελικα ηταν μια μαλακια μικρη στη μηχανη το οποιο ειναι για να σου κραταει το ρελαντι και αυτο εχει μεσα ενα σαν βελονα το οποιο θελει πιεση για να σταθεροποιηθει η να κινηθει(δεν θυμαμε πος το λενε ομως :lol: ).αν δουλευει 3κιλινδρο μπορεις να το δεις και απο την καταναλωση.εμενα ας πουμε ειχα κανει μια φορα αποσταση 20 χιλιομετρα να παω και να ερθω και μου ειχε καψει μισο ντεποζιτο.

Dorikin
13-05-08, 00:28
Φιλε Ακη,αν και εχει περασει κανας χρονος απο αυτο το ποστ,το προβλημα,(μαλλον) εντοπιστηκε,(ρυθμιστης ρελαντι) μου το ειπαν,αλλα δν το εφτιαξα :)
Ολο τον καιρο,πηγαινα με γκαζι-φρενο κ πριν απο 1 μηνα,που το ειχε ο αδερφος μου,εμεινε απο αντλια βενζινης..Ηταν στη Θεσσαλονικη κ το εφτιαξε εκει..Σε εκεινο το συνεργειο εδωσαν τη λυση.. Σηκωσαν το ρελαντι..!! Οταν ειναι κρυο δουλευει 2000 σαλ :shock: ..
Αλλα οταν ζεσταθει,ολα καλα.. (τις περισσοτερες φορες..)

Jimmis
14-05-08, 11:57
Παιδες για ριχτε μια ματια σε κανα σωληνακι υποπιεσης γιατι αν κραταει ρελαντι οταν δεν πατας φρενο και οταν πατας ριχνει μαλλον υποπιεση μου κανει.Αν οχι αυτο κοιτα μηπως εχει πιασει αμακα βρωμια η πεταλουδα και αλλου μενει χαμηλα και αλου κολαει ψιλα :wink: