Επιστροφή στο Forum : Opel manta !!!!!! apisteyto
Παιδες ριχτε μια ματια σε αυτο το manta..
:shock: :shock: :shock: :shock:
O ανθρωπος εχει ριξει απιστευτη δουλεια και πολλα λεφτα..
550+ αλογα 70+κιλα ροπη τουρμπο ,κομπρεσορα..καλα δεν 8α σας τα πω ολα κοιταχτε,εχει φοτος και βιντεο(εκει που λεει english..)
http://www.hilmersson-racing.com/ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
giorgis_E21
31-05-07, 01:10
πλακα μας κανει ο ανθρωπος...μονο μαντα δε θυμιζει....και με volvo μοτερ...
ειναι το παλιο παλιο manta ! καπου το εχω ξαναδει ομως ! περιοδικο? video? καπου!
εχει κοντα στο σπιτι μου ενα γερος ενα τετοιο manta. τον ρωτησα αν το πουλαει κ μ ειπε οταν πεθανει τα παιδια του να το πουλησουν. γιατι αυτος ειναι συναισθηματικα δεμενος με το αυτοκινητο κ τετοια... :( :(
κριμα γιατι το αμαξι δεν φαινεται να εχει σαπια κ η μηχανη του (2000cc. παρακαλω...) δουλευει ακομη.. :D :D :D
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Τρελό έτσι??
tsilibithras
31-05-07, 17:12
Η ίδια Opel είναι άραγε εκείνη που έβγαζε κάποτε το Manta, το Kadett και το Ascona με αυτήν που βγάζει τώρα το Meriva και το Corsa; Πώς αλλάζουν έτσι οι καιροί...
Για άλλη μια φορά... OLDSCHOOL RULEZ
giorgis_E21
01-06-07, 01:31
αλλαζουνε και οι ανθρωποι,και οι εποχες,αλλαζουν και τα στελεχη των εταιριων,αλλα κανεις δε ξεχναει τον oldschool τροπο...αποδειξη η διαφημιση zafira+meriva στο χιονι...
MR RACERS EDGE
01-06-07, 19:51
ειναι το παλιο παλιο manta ! καπου το εχω ξαναδει ομως ! περιοδικο? video? καπου! στο τελευταιο MAX POWER στις στηλες με τα γραμματα των αναγνωστων αν δεν κανω λαθος φιλε!!!
<------AAAAAAAAAAAAA :shock: :shock: :shock: :shock:
giorgis_E21
02-06-07, 02:16
που εισαι λαμπροοοοοοοοοοοο
το πρωτο σου αβαταρ!!!!!!!!!!!!
στο πηρε ο dorikin!!!!!!!!!!!!
που εισαι λαμπροοοοοοοοοοοο
το πρωτο σου αβαταρ!!!!!!!!!!!!
στο πηρε ο dorikin!!!!!!!!!!!!
AAA to eixe allos?kala!! 8a to allaksw!!!
:D :D
to palio--->http://i196.photobucket.com/albums/aa108/giannisgt/aaa.gif
κατσε να δεις αβαταρ που θα βαλω ..................
:twisted: :twisted: :?: :twisted: :twisted:
giorgis_E21
02-06-07, 15:47
να δω να δω....
lada2105supermirafiori
09-05-09, 15:11
ναι ειναι η ιδια opel αλλα τοτε εβγαζε opelαρες.τωρα βγαζει μεσα μετακινησης(εξαιρουνται τα opc...)...Μanta A ειναι αυτο
to palio--->http://i196.photobucket.com/albums/aa108/giannisgt/aaa.gif
παντως ειναι πραγματικα να το βλεπεις και μαθαινεις, φιλερ περναει απο την κολονα η αεροτομη του...
seliniotis_sr
10-05-09, 22:46
Τι μάντα ρε παιδιά...Μόνο ο ουρανός με τις κολόνες έχουν μείνει από το μάντα..!Αν δεν λέγατε ότι είναι μάντα δεν θα το γνόριζα..!Φοβερή δουλειά..!
drift student kp60
11-05-09, 23:32
παντως ειναι πραγματικα να το βλεπεις και μαθαινεις, φιλερ περναει απο την κολονα η αεροτομη του...
τον κοσμο που τον κοιταει καταματα που τον βαζεις ..?...χαχαχαχα
παντος πολυ τρελο project...τελειο...να το βλεπαμε και λιγο πορτες ομως..=/..
Amanatidis Stefanos
15-05-09, 19:57
τρελο αμαξι!πολυ ομορφο και πολυ περιποιημενο..
Apostolis_gte
29-05-09, 06:43
Παιδες ριχτε μια ματια σε αυτο το manta..
:shock: :shock: :shock: :shock:
O ανθρωπος εχει ριξει απιστευτη δουλεια και πολλα λεφτα..
550+ αλογα 70+κιλα ροπη τουρμπο ,κομπρεσορα..καλα δεν 8α σας τα πω ολα κοιταχτε,εχει φοτος και βιντεο(εκει που λεει english..)
http://www.hilmersson-racing.com/ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
πολυ δουλεια ο ανθρωπος και καταπληκτικο manta αδερφεεεε
Σέρμπης Κώστας
05-09-09, 13:42
Τι μάντα ρε παιδιά...Μόνο ο ουρανός με τις κολόνες έχουν μείνει από το μάντα..!Αν δεν λέγατε ότι είναι μάντα δεν θα το γνόριζα..!Φοβερή δουλειά..!
οχι φιλε μου αν δεις στο youtube τα βιντεο που υπαρχουν θα καταλαβεις οτι το manta A ηταν ακριβως ετσι,εξαιρωντας τους προφυλακτηρες που αλλαξε το παλικαρι οσον αφορα το εξωτερικο της υποθεσης
τρελη δουλεια που απαιτει χρονο χρημα και την απαραιτητη τεχνογνωσια..!βεβαια το αποτελεσμα σε ευχαριστει ιδιαιτερως..
dimitris1818
12-09-09, 19:24
ναι συμφωνοι για το turbατο και τα λειπα αλλα ρε φιλος δεν ειναι driftαδικο!καλο ως project ομως!και ναι οντως με πολυ δουλεια!!αλλα θα +φωνησω με ενα σχολιο ποθ λεει οτι δεν θιμιζει μαντα και εχει και volvo κινητιρα!και δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν ο ηχος
Σέρμπης Κώστας
12-09-09, 21:00
δυστυχώς φίλε Δημήτρη δεν είναι ο μόνος που έχει κάνει τέτοια μετατροπή...από τη στιγμή που εγώ είδα μοτέρ νισαν σε όπελ αυτοκίνητο,από τη στιγμή που είδα μοτέρ αλφα ρομέο σε σταρλετάκι,από τη στιγμή που είδα και νισσαν μοτέρ σε 75!!!!1Ε!!!!!!εντάξει!!!!τα είδα όλα!!!!!τι άλλο να πω...ο καθένας απλά φαντάζεται το αμάξι του με διαφορετικό τρόπο..
dimitris1818
12-09-09, 21:04
δεν διαφωνω κυριε κωστα!!ετσι κι αλλιως δεν πρεπει καν να μιλαω μιας και ειμαι ακομα 14 χρονων!δεν λεω τρελα project!ειδατε σταρλετ με μοτερ αλφα??παντως το manta με volvo δεν ειναι τοσο....
turbanthropos
13-09-09, 00:18
δεν διαφωνω κυριε κωστα!!ετσι κι αλλιως δεν πρεπει καν να μιλαω μιας και ειμαι ακομα 14 χρονων!δεν λεω τρελα project!ειδατε σταρλετ με μοτερ αλφα??παντως το manta με volvo δεν ειναι τοσο....
Tον μακάκα...έβαλε volvo μοτέρ...δεν ήξερε,δεν ρώταγε;Αυτά όλο σπάνε:lol:
Σέρμπης Κώστας
13-09-09, 12:21
xaxaxaxaxaxax ναι ρε φίλε...είδες??γιατί δεν του είπες ότι δεν είναι καλά μοτερ???χαχαχαχααχ
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.