PDA

Επιστροφή στο Forum : forum look and more

Jordan
17-05-07, 20:33
Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζω πως είμαι φρεσκαδούρα :shock: ακόμα, αλλά θέλω να εκφράσω κι εγώ την άποψή μου για το forum.
Θεωρώ πως είναι αρκετά καλό, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο. Να διαθέτει, πχ, εύχρηστες επιλογές για το ανέβασμα των φωτογραφιών, τις οποίες θα μπορεί να αποθηκεύει στον δικό του χώρο. Όπως επίσης το θέμα της σωστής ομαδοποίησης των άρθρων. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λίγο... μπέρδεμα... :roll:
Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν από τους δημιουργούς του forum, απλά το αναφέρω σαν χρήστης κατ' αρχήν και σαν γνώστης του χώρου κατά δεύτερον.
Έχω κάποιες σκέψεις που, αν ενδιαφέρουν τους διαχειριστές, θα ήταν χαρά μου να τις μεταφέρω. 8)

Exe
18-05-07, 12:12
Γεια σου και εσένα Jordan και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Σε θυμάμαι απο το DriftXtreme που είχες έρθει. Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλό για το forum πέστο, απλώς να ξέρεις ότι μια ανανέωση του χρειάζεται χρόνο. Πριν μερικές ημέρες κάναμε ανανέωση την έκδοση του προγράμματος διαχείρησης.

Stelios
02-06-07, 17:34
Με τον φιλο Jordan (κ καλωσορισες....)! Μια μικρη ανανεωση κ εμφανισιακα δν 8α ταν κακη! Ετσι για το ματι μας να γουσταρουμε!
Κατα τα αλλα ειναι κομπλε ολα...

Verone
04-06-07, 20:40
Re paides kata tin gnomi mou to side einai enas xoros o opios mporoume na leme kapia pragmata apo to spiti na sizitame kapia themata pou mas aforoun kai genika ena dialima apo tin ka8imerinotita to thema den einai pos dixnei emfanisiaka pistevo oti to telefteo pragma apo tin istoria tou driftclub einai i emfanisi tou sto internet exei tosa pola na parousiasei apo tis drastiriotites tou stin pragmatikotita ston dromo kai stis pistes kai etsi kata tin gnomi mou panta kai se dos na milagame emena den tha me xalage katholou!

Oi sinantiseis kai genikotera oles oi ales drastiriotites tou club einai i pragmatiki kardia tou driftclub!

Stelios
05-06-07, 18:14
Σωστο ρε φιλε!!! με αυτο συμφωνω πιο πολυ!
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! η ο8ονη του pc με ξενερωνει.... :)