PDA

Επιστροφή στο Forum : Το ιδανικότερο DriftCar

Dorikin
16-05-07, 21:27
Αυτα ειναι τα καλυτερα drift cars....Το drift γεννηθηκε στην Ιαπωνια...Ξεχαστε τους Γερμανους κτλ..Απλα δεν χωρανε

Nissan Silvia S15
Mazda RX-7 FD3S
Τoyota Sprinter AE86
Nissan Skyline ER34
Subaru Impreza GDB
Toyota Soarer JZZ30
Mazda RX-7 FC3S 1
Nissan Silvia S13

giorgis_E21
16-05-07, 21:34
"απλα δεν χωρανε"????

Μ3 Ε30-Ε46 "απλα δεν χωραει"?

τα opel τα mk2 "απλα δεν χωρανε"?????

εγω τωρα τι να πω...αγανακτησα πια

Dorikin
16-05-07, 21:49
ενταξει..φυσικα και χωρανε...Υπερβαλα λιγο..Αλλα οπως και να το κανουμε αυτα που εγραψα ειναι τα καλυτερα.. :)

giorgis_E21
16-05-07, 22:04
ειωαι σιγουρα καλυτερο το impreza απο το Μ3?για drift μιλαμε

Dorikin
16-05-07, 22:10
Γραψε λαθος για το ιμπρεζα..(το συγκεκριμενο ειναι πισωκινητο και τρεχει στο D1)

giorgis_E21
16-05-07, 22:37
οτι και να λεμε, το ιδανικο driftcar θα το βρουμε στα χερια ενος ικανου drifter

επρεπε να κανω ενα νεο θεμα αλλα ας το δουν οσοι το δουν εδω για να καταλαβουν

ο θαδωρης βουλγαρης και ο ηλιας τσιφετακης δεν εχουν s15,τα kp60 τους ομως βαζουνε γυαλια σε τυπακους με Ε36 m-pack

ο τακης κωστανταρας δεν εχει skyline αλλα μονο μια αεροτομη λειπει απο το is200 και δε θα ξερεις αν το video ειναι απο ελλαδα

ο κωστας καποτης γ__ει χωρις καποτα οοοοοχι με rx7,αλλα με μια μεταλλαξη Ε30-Ε34

ο μπαμπης καββαδιας αφησε το ΑΕ86 στα παιδικα του ονειρα και μπηκε στις πιστες με kadett

τελος για να καταλαβετε την διαφορα μεταξυ του "ιδανικου driftcar" και του μεγαλειου που λεγεται "DRIFTER" ελατε να δειτε τον gismo με το lada του στην πιστα και ξεχαστε τους απαραβατους νομους του στυλ "when it comes to style,you get an italian,when it comes to drag racing,you get an american,when it comes to drifting,you get a japanese,and when it comes to family,you get a damn german"

"οταν θες στυλ,αγοραζεις ιταλικο,οταν θες κοντρες (ευθειες),αγοραζεις αμερικανικο,οταν θες πλαγιολισθησεις,αγοραζεις ιαπωνικο,και οταν κανεις οικογενεια,αγοραζεις κωλο-γερμανικο"

αυτη η λογικη θιγει πολλους - αν δε σας αρεσει να θιγεστε τοτε μην θιγετε τους αλλους

Dorikin
16-05-07, 22:55
οτι και να λεμε, το ιδανικο driftcar θα το βρουμε στα χερια ενος ικανου drifter

επρεπε να κανω ενα νεο θεμα αλλα ας το δουν οσοι το δουν εδω για να καταλαβουν

ο θαδωρης βουλγαρης και ο ηλιας τσιφετακης δεν εχουν s15,τα kp60 τους ομως βαζουνε γυαλια σε τυπακους με Ε36 m-pack

ο τακης κωστανταρας δεν εχει skyline αλλα μονο μια αεροτομη λειπει απο το is200 και δε θα ξερεις αν το video ειναι απο ελλαδα

ο κωστας καποτης γ__ει χωρις καποτα οοοοοχι με rx7,αλλα με μια μεταλλαξη Ε30-Ε34

ο μπαμπης καββαδιας αφησε το ΑΕ86 στα παιδικα του ονειρα και μπηκε στις πιστες με kadett

τελος για να καταλαβετε την διαφορα μεταξυ του "ιδανικου driftcar" και του μεγαλειου που λεγεται "DRIFTER" ελατε να δειτε τον gismo με το lada του στην πιστα και ξεχαστε τους απαραβατους νομους του στυλ "when it comes to style,you get an italian,when it comes to drag racing,you get an american,when it comes to drifting,you get a japanese,and when it comes to family,you get a damn german"

"οταν θες στυλ,αγοραζεις ιταλικο,οταν θες κοντρες (ευθειες),αγοραζεις αμερικανικο,οταν θες πλαγιολισθησεις,αγοραζεις ιαπωνικο,και οταν κανεις οικογενεια,αγοραζεις κωλο-γερμανικο"

αυτη η λογικη θιγει πολλους - αν δε σας αρεσει να θιγεστε τοτε μην θιγετε τους αλλους

e8iksa kapoion?

giorgis_E21
17-05-07, 02:02
εδω που τα λεμε εσυ συγκεκριμενα οχι απλα σκεψου οτι αυτο το θεμα το διαβαζει και ο flatliner με το Ε21 του και ο gismo με το lada του και μπορει και αλλοι με αυτοκινητο μη-ιαπωνικο να νιωσουν ασχημα

στην ιαπωνια εννοειται οτι το D1 απαρτιζεται απο ιαπωνικα αλλα και στις ΗΠΑ που υπαρχει D1 βλεπω

ford mustang...
http://www.drifting2.com/assets/images/gushi04.jpg

dodge charger...
http://www.drifting2.com/assets/images/hubinette08.jpg

dodge viper
http://www.drifting2.com/assets/usa/photos/hubinette03.jpg

chevrolet camaro
http://www.drifting2.com/assets/images/hampton0002.jpg

pontiac gto...
http://www.drifting2.com/assets/usa/photos/millen03.jpg

δεν υπαρχουν μονο τα ιαπωνικα αυτοκινητα - ας σεβαστουμε τους υπολοιπους...

bimmer86
17-05-07, 02:24
Ετσι , να τα βλεπω διπλωμενα ... :D :D

Dorikin
17-05-07, 05:52
εδω που τα λεμε εσυ συγκεκριμενα οχι απλα σκεψου οτι αυτο το θεμα το διαβαζει και ο flatliner με το Ε21 του και ο gismo με το lada του και μπορει και αλλοι με αυτοκινητο μη-ιαπωνικο να νιωσουν ασχημα

στην ιαπωνια εννοειται οτι το D1 απαρτιζεται απο ιαπωνικα αλλα και στις ΗΠΑ που υπαρχει D1 βλεπω

..............................

Μα φιλε μου η γνωμη μου ειναι καθαρα προσωπικη και σε καμια περιπτωση δεν θελω να θιξω καποιον..
Αποτι λες ο flatliner και ο gismo(δεν τους ξερω) ειναι καλα τιμονια..
Συμφωνω στο οτι ο οδηγος κανει το αμαξι,αλλα οταν φτασεις το lada kai to E21 στα ορια τους,εκει αρχιζουν τα αυτοκινητα που ειπα..
Σκεψου τι θα εκαναν ο φλατ και ο gismo εαν ειχααν τα καταλληλα εργαλεια..

(Και εγω να δεις τι θα εκανα αν ειχα μια πισωκουνα...Δεν εχω οδηγεισει πανω απο 30 λεπτα πισωκινητο αλλα ειχα τρελη αισθηση των πραγματων..Ξερω θα μου πεις οτι λεω π*πες για αυτο αλλα ετσι ειναι..Το νιωθω το αμαξι...Ειχε ενα corrola ΑΕ80 ο γερος μου(μπροστινο :( )αλλα εκανα παπαδες με εκεινο..Το γλιστραγα καλα..Τωρα οδηγω μια 156 του αδερφου μου,εχει περει αλλο, και εκτος αποτι την παω γρηγορα,την εχω γλιστρεισει μερικες φορες με 140,αναποδο γυρω στο 1,5 δευτερολεπτο,αλλα την γλιστραω με λιγοτερα σπολυ συχνα..

Α!και οσο για το D1 δεν εχουν μεγαλη σχεση οι αμερικανοι με τα τζαπονια..

giorgis_E21
17-05-07, 16:40
σου εχω λυση για ολα....

πρωτα το οτι δεν εχεις οδηγησει πισωκινητο...δες αυτο
http://www.driftclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1612

και επειτα για τ'αμερικανακια,δες αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=SqRLpJ-ptrE

και αυτο στο οποιο δε συμφωνω αλλα τεσπα
http://www.youtube.com/watch?v=oyC2mCfHFrQ&mode=related&search=

Dorikin
17-05-07, 18:00
xexexe..thanks gia to link me to ascona...
sto youtube briskeis ta panta alla koitaxte ayto to tzaponi (onomazete Katsuhiro Ueo ) pws "odhgei" to AE86 to opoio nomizw einai gyro sta 180 hp

http://www.youtube.com/watch?v=kqKB3gSsg_M

giorgis_E21
17-05-07, 23:58
οποιος σεβεται τον εαυτο του και θελει να λεγεται εστω και ερασιτεχνης drfiter ξερει τον ueo

Ντογκας Ιωαννης
18-05-07, 11:43
εγω τωρα τον εμαθα... :D :D :D :D

Ντογκας Ιωαννης
18-05-07, 12:01
εγω τωρα τον εμαθα... :D :D :D :D

Dorikin
19-05-07, 22:00
POY EISTE WREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???
KANENAS DEN MPAINEI MESA?

flatliner
23-05-07, 00:04

ford mustang...
http://www.drifting2.com/assets/images/gushi04.jpg

dodge charger...
http://www.drifting2.com/assets/images/hubinette08.jpg

dodge viper
http://www.drifting2.com/assets/usa/photos/hubinette03.jpg

chevrolet camaro
http://www.drifting2.com/assets/images/hampton0002.jpg

pontiac gto...
http://www.drifting2.com/assets/usa/photos/millen03.jpg

δεν υπαρχουν μονο τα ιαπωνικα αυτοκινητα - ας σεβαστουμε τους υπολοιπους...

Thanks! Να σου πω κάτι σίγουρα είναι προσωπικό το θέμα... Κι εγώ πιστεύω πως δεν μπορεί κανείς να πει με ακρίβεια πιο είναι το καλύτερο driftάμαξο.

Όρεξη να υπάρχει και... Χέρια, κι όλα γίνονται! :wink:

Εγώ δεν συγκαταλέγομαι ακόμη σε αυτούς με τα Χέρια. Είμαι με την όρεξη ακόμη, όμως και με το Ε21 το 'φχαριστιέμαι μια χαρά. Σας διαβεβαιώνω γι'αυτό!!!

Who's next???

bimmer86
23-05-07, 00:10
Για περνα απο τις πωλησεις !!! Δεν πρεπει να εχουν πουληθει ακομα (τα χερια) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

giorgis_E21
23-05-07, 04:10
νομιζεις!εχω πληροφοριες οτι θα παει να τα δει ο johnnys_st!

Dorikin
23-05-07, 08:57
ΛΥΠΑΜΑΙ παιδια..δεν εχω χερια

ΜΟΝΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΙΜΑΙ :D :D :D :D

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
23-05-07, 13:40
[
Thanks! Να σου πω κάτι σίγουρα είναι προσωπικό το θέμα... Κι εγώ πιστεύω πως δεν μπορεί κανείς να πει με ακρίβεια πιο είναι το καλύτερο driftάμαξο.

Όρεξη να υπάρχει και... Χέρια, κι όλα γίνονται! :wink:

Εγώ δεν συγκαταλέγομαι ακόμη σε αυτούς με τα Χέρια. Είμαι με την όρεξη ακόμη, όμως και με το Ε21 το 'φχαριστιέμαι μια χαρά. Σας διαβεβαιώνω γι'αυτό!!!

Who's next???

Συγνωμη κιολας φιλτατε παναγιωτη αλλα λες μ@λ@κιες.... αν δεν εχεις εσυ χερια που γυρνας με 75 αλογα το αμαξι ετσι οπως δεν γυρνανε καποια τερατα που βλεπουμε στην πιστα τοτε δεν εχει κανεις.. εχεις απιστευτο control του αυτοκινητου και παρ'ολο που δεν βοηθαει το αμαξι εισαι θεαματικοτατος και κανεις δεν πιστευει οτι το αμαξι ειναι αδυναμο.. Αν αλλαξεις μοτερ θα βαλεις τα γυαλια σε πολλους και ολοι θα σου βγαλουν το καπελο ! συγνωμη και παλι για τις εκφρασεις μου χωρις παρεξηγηση αλλα ετσι ειναι. αν ΕΣΥ δεν εχεις χερια ολοι οι υπολοιποι πρεπει να παμε σπιτι μας και να βλεπουμε drift μονο απο vcd ουτε καν απο κοντα !!!!

giorgis_E21
23-05-07, 15:43
φιλε παραλια τον παρεξηγησες

νομιζω ο πανος εννοει οτι δεν συγκαταλεγεται σε αυτους που εχουν χερια διοτι τα δικα του κριτηρια αξιολογησης ειναι πολυ υψηλου επιπεδου

ισως δεν συγκρινει τον εαυτο του με τους υπολοιπους ελληνες drifters η με το επιπεδο drift που υπαρχει στη χωρα μας

flatliner
24-05-07, 00:15
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια όμως μην υπερβάλλουμε. Ίσως Σάκη όντως το αυτοκινήτο μου να κινείται καλύτερα από κάποια δυνατότερα, αλλά θέλω ΠΟΛΥ δουλειά ακόμη.

Να σου πω κάτι, θέλω να κάνω DRIFT και όχι παντιλίκια στην πίστα.

Έχει πολύ μεγάλη διαφορά κι εσύ φίλε Σάκη το ξέρεις πολύ καλά!!! Θυμάμαι πολύ καλά την πρώτη σου επαφή με την πίστα που μόλις είχαμε γνωριστεί και σου έλεγα έχε το νού σου η πίστα θέλει χιλιόμετρα, δεν είναι πλατεία! Όχι οτι εγώ το έχω καταφέρει! Απλά λέμε.

Φιλικά Παναγιώτης

Dorikin
24-05-07, 21:37
Paides poso xronwn eiste?(erwthsh pros oloys)Ean 8elete apantate?Trexete oloi sta drift events?

bimmer86
24-05-07, 21:39
Εσυ ποσο μας κανεις ? ? :D :lol:

Takis
24-05-07, 21:40
Ορεξη αν εχεις και πησμα μπορεις να καταφερεις τα παντα.
Οταν εγω ξεκινησα με το Lexus να μπαινω πιστα, μου φανηκε βουνο το ολο θεμα. Ειχα μαθει να κανω μπατιλικια σε δρομους και πλατειες με το corolla μου το turbo και νομιζα οτι μπορουσα με ολα, οταν το Lexus με εβγαλε ψευτη.
Παλεβα για να κανω κατι και δεν μπορουσα και ξαιρετε τι ελεγα ? ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.
Σημερα καταλαβα οτι ολα ειναι θεληση. Υπαρχει δεν μπορω και φοβαμε και οχι δεν γινεται.
Μου επεσε ενα βιντεο απο drift start line στα μεγαρα το 2005 και εβλεπα εμενα τον Τσιφετακη τον Βουλγαρη και εμεινα μ@λ@κ@ς. ενα τιποτα, ρεζιλια και εκει καταλαβαινω το επιπεδο το ποσο εχει ανεβει.
Ειναι τυχαιο που ο Τσιφεακης απηλισε τον Πλουμιστο στο καρτοδρομο με ενα παλιο starlet μολις 1600 κυβικα? απλα το πιστεψε.

Σημερα εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Σταθη, τον προεδρο του XL που με το ΑΕ 86 του καταφερε εχτες 23-5- να ταρακουνισει τα νερα στον χωρο του drift για τα καλα και να κανει καπιους (θεους) να ριξουν την ουρα τους και να φυγουν αρων αρων απο το χωρο της πιστας . Ελπιζω να γινει εικονα προς μιμιση για ολους τους οδηγους- καφρους και κριτες .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

bimmer86
24-05-07, 21:51
''Σημερα εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Σταθη, τον προεδρο του XL που με το ΑΕ 86 του καταφερε εχτες 23-5- να ταρακουνισει τα νερα στον χωρο του drift για τα καλα και να κανει καπιους (θεους) να ριξουν την ουρα τους και να φυγουν αρων αρων απο το χωρο της πιστας . Ελπιζω να γινει εικονα προς μιμιση για ολους τους οδηγους- καφρους και κριτες .''

Μπορω να το φανταστω . Κριμα που δεν μπορεσα να κατεβω . Ο Σταθης δεν driftαρει πλεον . Δικαζει ...

Dorikin
25-05-07, 00:57
esy taki hksera pes agwnizosoun..bimmer agwnizesai kai esy?

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
25-05-07, 15:09
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια όμως μην υπερβάλλουμε. Ίσως Σάκη όντως το αυτοκινήτο μου να κινείται καλύτερα από κάποια δυνατότερα, αλλά θέλω ΠΟΛΥ δουλειά ακόμη.

Έχει πολύ μεγάλη διαφορά κι εσύ φίλε Σάκη το ξέρεις πολύ καλά!!! Θυμάμαι πολύ καλά την πρώτη σου επαφή με την πίστα που μόλις είχαμε γνωριστεί και σου έλεγα έχε το νού σου η πίστα θέλει χιλιόμετρα, δεν είναι πλατεία! Όχι οτι εγώ το έχω καταφέρει! Απλά λέμε.

Φιλικά Παναγιώτης

συμφωνω με αυτα και λογικο ειναι να θελεις δουλεια. Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι ΕΧΕΙΣ χερια απλα σου λειπει η δυναμη. σιγουρα αν βαλεις ενα καλο μοτερ και εχεις δυναμη θα χρειαστεις πολυ practice και πολλες προσπαθειες για να κανεις αξιολογα πραγματα.αυτο ομως δεν αναιρει το οτι εχεις χερια. εχεις ταλεντο και φαινεται και με πολυ δουλεια ειναι σιγουρο οτι θα εισαι απο τους καλυτερους . και το κυριοτερο δεν εχεις καβαλησει το καλαμι κι ετσι παντα μαθαινεις. και κατι αλλο λιγο ασχετο εχεις ηθος και το ευ αγωνιζεσθαι και αυτο λειπει απο παντου .ελπιζω να καταλαβατε.............

Takis
25-05-07, 21:02

Φιλικά Παναγιώτης

συμφωνω με αυτα και λογικο ειναι να θελεις δουλεια. Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι ΕΧΕΙΣ χερια απλα σου λειπει η δυναμη. σιγουρα αν βαλεις ενα καλο μοτερ και εχεις δυναμη θα χρειαστεις πολυ practice και πολλες προσπαθειες για να κανεις αξιολογα πραγματα.αυτο ομως δεν αναιρει το οτι εχεις χερια. εχεις ταλεντο και φαινεται και με πολυ δουλεια ειναι σιγουρο οτι θα εισαι απο τους καλυτερους . και το κυριοτερο δεν εχεις καβαλησει το καλαμι κι ετσι παντα μαθαινεις. και κατι αλλο λιγο ασχετο εχεις ηθος και το ευ αγωνιζεσθαι και αυτο λειπει απο παντου .ελπιζω να καταλαβατε.............

Πολλα καλα λογια λες για τον παναγιωτακη.
Δεν μου λες?
Μηπως τα φτιαξατε?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bimmer86
25-05-07, 22:59
esy taki hksera pes agwnizosoun..bimmer agwnizesai kai esy?

Εγω βρισκομαι στη φαση ευρεσης τουτου . Δεν εχω μπει σε πιστα ( μοναχα στις τοπικες :wink: ) αλλα και αυτο δεν θα αργησει να γινει ...

flatliner
26-05-07, 00:41

Φιλικά Παναγιώτης

Thanks man!

...κι άσε τον Τάκη να λέει...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
26-05-07, 16:28
Πολλα καλα λογια λες για τον παναγιωτακη.
Δεν μου λες?
Μηπως τα φτιαξατε?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
]

Τον ψηνω ρε τακη..... που θα παει θα πεσει :wink:

giorgis_E21
28-05-07, 00:27
παραλια θα σου εκανα σκηνη αλλα τωρα που πουλας το καμπριο θα παω αλλου :lol: :lol:

Σαράφης Γιώργος
28-05-07, 13:38
Παιδιά θα περνάτε καλύτερα στην πίστα , αν τρέχετε για τον εαυτό σας μόνο . Όχι ότι δεν πρέπει να υπάρχει σύγκριση , αλλά πάλι για την πάρτη σας , για προσωπική βελτίωση . Χώρια που χωρίς άγχος σίγουρα ο οποιοσδήποτε οδηγάει καλύτερα . Το Drift σε πίστα είναι τ απόλυτο χαβαλέ .

DIAMANTOPOULOS
31-07-07, 19:47
Παιδιά θα περνάτε καλύτερα στην πίστα , αν τρέχετε για τον εαυτό σας μόνο . Όχι ότι δεν πρέπει να υπάρχει σύγκριση , αλλά πάλι για την πάρτη σας , για προσωπική βελτίωση . Χώρια που χωρίς άγχος σίγουρα ο οποιοσδήποτε οδηγάει καλύτερα . Το Drift σε πίστα είναι τ απόλυτο χαβαλέ .

εκτος απο αυτα που λεει κι ο φιλος γιωργος οταν κανω μονος μου drift σε καποια τοπικη πιστα και το ευχαριστιεμαι περισσοτερο αλλα και το αυτοκινητο "πηγαινει" καλυτερα σε ολους τους τομεις!!!!!!!!! :shock: :shock:

Σαράφης Γιώργος
01-08-07, 10:16
Δυστυχώς έτσι είναι ρε γαμώτο . Προπόνηση θέλει και η ψυχολογία !!!!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
01-08-07, 12:08

συμφωνω απολυτα ! οταν ειχα παει με τον dj μια καθημερινη στον καρτοδρομο πηγαιναμε πολυ καλυτερα απο ολες τις αλλες φορες και πλησιαζαμε και αρκετα μεταξυ μας γιατι δεν υπηρχε αγχος. θυμαστε κυριε γιωργη και κυριε χρηστο ? ακομα περιμενουμε το video απο εκεινη την μερα........! στο playstation παντως η καλυτερη προπονηση για βελτιωση ειναι το ghost car. για μενα ειναι η υπερτατη προκληση γιατι πρεπει συνεχως να ξεπερνας τον εαυτο σου κι οσο βελτιωνεσαι εσυ τοσο βελτιωνεται και ο αντιπαλος!βεβαια μην το παρακανετε σαν κι εμενα που βριζω τον εαυτο μου η τον κοροιδευω γιατι θα καταληξουμε με ψυχοφαρμακα !!!!!

Σαράφης Γιώργος
01-08-07, 18:57
:D

bimmer86
01-08-07, 20:52
θυμαστε κυριε γιωργη και κυριε χρηστο ? ακομα περιμενουμε το video απο εκεινη την μερα........!

Εγω ? Ο Γιωργης ... :lol: :lol:

giorgis_E21
02-08-07, 02:20
ε? τι? ε... :roll: :roll:

Σαράφης Γιώργος
02-08-07, 10:10
Τις υποσχέσεις σου τις θυμώμαστε όλοι !!!!
Deliver !!!!!

Takis
03-08-07, 20:47
Ασε, σε ολου τα ιδια κανει, τι περιμενεις απο καποιον που εχει ε21?

:wink: :wink: :lol: :lol:

Labros
04-08-07, 03:11
ελα ντε
ενω ο μπιμερ86 που δεν τον κοβω και για πολυ ακομα μπιμερ
που πηρε και γιαπωνεζο εχει γινει αλλος ανθρωπος :lol: :lol:

giorgis_E21
04-08-07, 23:01
μου'σκασε και βολτα πριν φυγει με μπλουζα τη γιαπωνεζα σημαια... προδοτη ιουδα σε συκια θα σε κρεμασω ρε

kostasc
05-08-07, 12:02
μου'σκασε και βολτα πριν φυγει με μπλουζα τη γιαπωνεζα σημαια... προδοτη ιουδα σε συκια θα σε κρεμασω ρε

Θα προτεινα σε πλατανι 250 χρονων για να ειναι και πιο ψηλα!!!!!

giorgis_E21
05-08-07, 15:36
παντως εχω video ντοκουμεντο που το λιωνει και αυτος και ο 4AGE...

bimmer86
06-08-07, 11:38
παντως εχω video ντοκουμεντο που το λιωνει και αυτος και ο 4AGE...

Ετσι ηταν γραφτο ...

Σαράφης Γιώργος
06-08-07, 15:57
:D

Akis cossie
10-09-07, 22:14
Το ιδανικότερο DriftCar κατα τηνγνωμη μου....!!!!
:shock: :shock: :shock: http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=6846&Itemid=2

Σαράφης Γιώργος
11-09-07, 10:38
Με τέτοιο μεταξόνιο και μοτοσυκλετίστικο δούλεμα μοτέρ , θα ήθελα πολύ να δω κάποιον να το ΠΑΕΙ αυτό το πράγμα ... !!!!!

Labros
12-09-07, 13:03
κατσε να χειμωνιασει και να βρω το χρονο μου ....................
http://img521.imageshack.us/img521/6923/04092007534vi2.jpg (http://imageshack.us)
http://img507.imageshack.us/img507/3554/04092007533vk9.jpg (http://imageshack.us)

δουλεια δεν ειχε ο διαολος..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Akis cossie
12-09-07, 14:05

:shock: :shock: :shock: καλα εμεινα μαλακας τωρα!!!!!!!

Akis cossie
12-09-07, 14:06
οπισθεν εχουν αυτα τα πραγματα :?: :?: :?:

Σαράφης Γιώργος
12-09-07, 18:21
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Κάτι πρέπει να έχει το νερό κάτω εκεί στη Ζάκυνθο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GIZMO
12-09-07, 18:53
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Κάτι πρέπει να έχει το νερό κάτω εκεί στη Ζάκυνθο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ή λογο οτι ειναι σεισμογενεις περιοχες και κουναει συχνα; τι να πω; :?: :roll: :lol:

Σαράφης Γιώργος
13-09-07, 10:03
Ίσως ... !!!!! :D

Labros
13-09-07, 10:44
οπισθεν εχουν αυτα τα πραγματα :?: :?: :?:
ειναι το τελευταιο που μας απασχολει :lol: :lol: :lol:
μπορει να παιξει καμια μιζα απο φορτηγο την οπισθεν

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
13-09-07, 11:31
μπαρες παντως εχει !!!!!! αρα εισαι σε καλο δρομο.......

Σαράφης Γιώργος
13-09-07, 19:52
Έτσι για να μην του κακοφανεί το κελί μετά από τις ταρζανιές που θα κάνει με δαύτο το πράγμα !!!!!

Akis cossie
13-09-07, 22:57
Έτσι για να μην του κακοφανεί το κελί μετά από τις ταρζανιές που θα κάνει με δαύτο το πράγμα !!!!!

:mrgreen: :mrgreen:

Labros
13-09-07, 23:04
της φυλακης τα σιδερα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
http://img513.imageshack.us/img513/2376/13032007232ki3.jpg (http://imageshack.us)

Akis cossie
13-09-07, 23:07
της φυλακης τα σιδερα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
http://img513.imageshack.us/img513/2376/13032007232ki3.jpg (http://imageshack.us)

ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!
Ωραιος!!!!!!! :D

Σαράφης Γιώργος
14-09-07, 10:13
Ότι και να πούμε είναι λίγο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Takis
14-09-07, 12:44
Εμενα μου αρεσε που αμεσως ετρεξε στο κελι 33 για να βγαλει φοτο και να μας τρελανει.

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
14-09-07, 13:11
το 32 δεν ειναι αυτο κατω απο τη σκαλα??? το 33 πρεπει να ειναι απεναντι απο την σκαλα απ'οτι θυμαμαι !!! :wink:

Σαράφης Γιώργος
15-09-07, 12:21
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sotiris
22-09-07, 18:36
http://img521.imageshack.us/img521/6923/04092007534vi2.jpg (http://imageshack.us)
http://img507.imageshack.us/img507/3554/04092007533vk9.jpg (http://imageshack.us)

δουλεια δεν ειχε ο διαολος..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:λαμπρο τι μοτερ ειναι αυτο??σκεφτομουν κι εγω καποτε μια τετοια μετατροπη μιας κι εχω καθαρη καροτσα 126!!!!

Labros
22-09-07, 20:11
καβα 1100 155hp

Ντογκας Ιωαννης
24-09-07, 11:53
της φυλακης τα σιδερα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
προσεχε μην ερθει κανενας "λεβεντης" απο πισω σου... :lol: :lol: :lol:

Labros
24-09-07, 12:26
ρε γιαννακη τι μας περασες ρε πρωταρηδες ......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.http://img177.imageshack.us/img177/8843/yiuyuyoyoizf5.jpg (http://imageshack.us)

γιατι οπως λεει και η παροιμια καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρεβε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Takis
24-09-07, 16:16
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα εχω χεστει στο γελιο.

Ντογκας Ιωαννης
24-09-07, 16:32
αχ αγαπη μου..... πες οτι εισαι ατριχος αυτο μονο πες μου...Τελος :D

Labros
24-09-07, 16:33
παρε και ενα για σενα ......να σερφαρεις αφοβα
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.http://img519.imageshack.us/img519/5168/diapersforadultszs5.jpg (http://imageshack.us)

Takis
24-09-07, 16:35
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μα που τα βρισκει ο π@υστης?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Labros
24-09-07, 16:37
στον μπακακο :lol: :lol: :lol:

Σαράφης Γιώργος
24-09-07, 20:30
Πραγματικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4A-GZE
24-10-07, 04:12
kala eisai apisteutos..
:lol: :lol: :lol:

giorgis_E21
24-10-07, 04:17
ο λαμπρος?

μονο απιστευτος?

ενα σου λεω...τον καταζητουν μεσω ιντερπολ τα ψυχιατρεια 34 χωρων....

4A-GZE
24-10-07, 18:01
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:

koukos e36 coupe
29-05-09, 18:10
καλα ρε παιδια τι λετε τωρα τι ειναι αυτα?nissan silvia k slyline k rx7 προσγηωθητε λιγο ρε να μιλαμε για αυτοκινητα που μπορει να τα καβαλησουμε καποια στιγμη οχι αυτοκινητα 150000 ευρω ελεος πια αμαν μην εισται τοσο φαντασιοπληκτη δεν πιστευω να με παρεξηγησει κανενας δεν τα λεω απο κακια

SST
29-05-09, 18:18
λεμε ποια ειναι ιδανικα για drift. οχι ιδανικα για την τσεπη μας...:oops::oops::oops:

paulo6sousa
29-05-09, 19:11
Κι επίσης δεν κοστίζουν τόσα λεφτά!

RXjim
02-06-09, 20:12
λεμε ποια ειναι ιδανικα για drift. οχι ιδανικα για την τσεπη μας...:oops::oops::oops:

Το ιδανικο.....για την τσεπη του καθενος...ειναι στο γκαραζ του:wink::wink::wink:

SST
03-06-09, 02:57
Το ιδανικο.....για την τσεπη του καθενος...ειναι στο γκαραζ του:wink::wink::wink:

μου μαμησες την ψυχολογια...:(:(:(

drift student kp60
01-09-09, 04:14
Συγγνωμη αν ανοιγω παλιο θεμα.. μα με ετρωγε ο κ___ς μου

να γραψω κ'εγω την δικια μου αποψη για το θεμα:D, Λοιπον:

Πιστευω ποιο πολυ στης οδηγικες οικανοτιτες παρα στο ποσο καλο ειναι ενα
drift spec αμαξι,

Αλλα επιδη εγω ειμαι ιαπωνοφιλος.. μεχρι αιδιας.. μεχρι και η γιαγια μου,

ιαπωνεζα ειναι.. (αληθεια ειναι αυτο) (καποιοι θα ζιλεψουν εε κυριε Τακι.. :p)..,οπως ειναι φυσικο μου αρεσουν ,

τα αμαξια τον σχιστοματιδων , silvia ae86 κτλπ... Αλλα επιδη το θεμα δεν ειναι

απλα να σου αρεσουν αλλα και να αποκτισεις ενα.. ΔΕΝ μιλαω βεβαια για

Silvia (που ειναι αδυνατων να φερεις,βρεις,αγορασεις..)..Εγω το σκευτομαι καπως ετσι:

Φανταστειτε μια παλια καροτσα πχ.corolla ke70 DX αντε να αναστησεις τους κινητηρες 20αετιας.... ΑΛΛΑ με μηχανικα μερη οπως κινητηρα

αναρτησεις κτλπ...απο καποιο υπεραυτοκινητο,..ναι ειμαι ανωμαλος .. SR20DET πανω σε

ενα σχετικα σαπιο αμαξωμα.. εννοειται πως πρεπει πρωτα να γινει απιστευτα ακαμπτο

και στιβαρο ωστε να αντεξει ολα τα νεα του "οργανα".. και πιστευω πως με πολυ απλες

και μικρες επεμβασεις στην νεα καρδια..θα γινει πολυ ανταγωνισημο αυτοκινητο..αλλα το

θεμα ειναι να το κανεις πραγματικοτιτα με μικρο κοστος.. (υπολογιζω με σχετικη ακριβεια

γυρο στα 9000).. αν βεβαια βαλεις κ'εσυ λιγο το χερι σου.. (μηχανικα μερη εχω ρωτησει

επισημο εμπορο ανταλλακτικων και ενα "συνολο".. SR20DET(κομπλε με τα καλουδια και με

κυβοτιο) με μπροστα ψαλιδια-φρενα

αλλα και μαζι με κεντρικο αξονα και πισω γεφυρα με διαφορικο και αξονες.. πανε γυρο στα

5000ευρα... μια καροτσα.. φαναρτζοδουλειες δεσιμο και ραψιματα αλλα και roll cage παει

κ'αυτη γυρο στα 2000ευρα, μετα εχουμε ζαντες,χειροφρενo,bucket, οργανα τιμονι κτλπ..

κανα 2000χιλιαρο κ'αυτα..

τι λετε.. ναι ειμαι ανωμαλος ! :D

Petros AE86
01-09-09, 04:21
(μηχανικα μερη εχω ρωτησει

επισημο εμπορο ανταλλακτικων και ενα "συνολο".. SR20DET(κομπλε με τα καλουδια και με

αλλα και μαζι με κεντρικο αξονα και πισω γεφυρα με διαφορικο και αξονες.. πανε γυρο στα

5000ευρα... μια καροτσα.. φαναρτζοδουλειες δεσιμο και ραψιματα αλλα και roll cage παει

κ'αυτη γυρο στα 2000ευρα, μετα εχουμε ζαντες,χειροφρενo,bucket, οργανα τιμονι κτλπ..

κανα 2000χιλιαρο κ'αυτα..

driftamaxo χωρις αναρτηση
ωραιος:lol:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
01-09-09, 04:27
φαναρτζοδουλεια αυτα που ειπες βαλε ακομα 2000 και εισαι καπως μεσα!!!δηλαδη 4000!!!και ζαντες και τα αλλα που φραφης βαλε κανενα 1000 και εισαι σχεδων μεσα!!!δηλαδη 3000!!!!και βαλε και κανενα 2000 στα μοτερ και στα παρελκομενα του που γραφης!!δηλαδη 7000 το μοτερ με εργασιες!!!βαλε και κανενα 2000 αναρτησης και συνεμπλοκ και κατι ψιλα ακομα!!βαλε και κανενα 1500 που θα φυγουν απο εδω και απο εκει και εισαι ετοιμος για πιστα!!!δηλαδη μας βγηκαν ολα μαζι κοντα στα 17,500!!!!πολυ φιλακα!!!!!

drift student kp60
01-09-09, 05:13
νομιζω πως εχεις δικιο :lol:... αλλα συμφερει περισσοτερο απ το να παρεις ενα silvia.. πιστευω :p

drift student kp60
01-09-09, 05:14
driftamaxo χωρις αναρτηση
ωραιος:lol:

ειπα αναρτηση ρε.. (την μαματι μεν..αλλα ειπα :p)

Johnnys_Scanias
01-09-09, 09:57
Παλευεις με οτι "οπλο" εχεις...Ολοι εχουν ενα ονειρο....Για αλλους εφικτο,για αλλους οχι...Η γνωμη μου ειναι οτι "Τα Ρασα δεν κανουν τον Παπα...αλλα ο Παπας τα Ρασα"....Αν ο Π.Π του Drift ειχε ενα ΚΡ60 ολοι θα ελεγαν οτι το Starletaki ειναι ενα απο τα must Drift cars...(οπως και εχουν παρθει διακρισεις στο Ιαπωνικο πρωταθλημα με ΚΡ60....

zisis
01-09-09, 13:56
" (μηχανικα μερη εχω ρωτησει

κανα 2000χιλιαρο κ'αυτα.."

+1000 αν και πιστευω πως βγαινει 4-5 χιλιαρικα παραπανω, ειναι γ@Μ@τ0

drift student kp60
01-09-09, 14:09
" (μηχανικα μερη εχω ρωτησει

κανα 2000χιλιαρο κ'αυτα.."

+1000 αν και πιστευω πως βγαινει 4-5 χιλιαρικα παραπανω, ειναι γ@Μ@τ0

ναι οντως.. αλλα το θεμα ειναι στο οτι γινεται :)