PDA

Επιστροφή στο Forum : FIAT SEICENTO

elaborus
30-04-05, 19:07
ειναι το αυτοκινητο μου! 8)

σιγουρα δεν ειναι και το καλυτερο αυτοκινητο για ασφαλεις πλαγιολισθησεις και παιχνιδια λογω του κοντου μεταξονιου του αλλα παρ'ολα αυτα αυτο το καρτακι στησιμο του,απο μονο του σε προδιαθετει για...njoy the toy!!!! :wink:
κανεις αλλος με το ιδιο αμαξι? :roll:

opelcorsa-a
30-04-05, 19:35
Egw exw ektws apo to Corsa kai ena Fiat 500'58.

elaborus
01-05-05, 02:06
φιλε μου στο clubcento που ειμαι μελος υπαρχουν και παλια 500αρακια!!! :wink:

opelcorsa-a
01-05-05, 22:41
To xerw!To ematha stin auto exelixis fetos.

Euripides
03-05-05, 09:58
elaborus καλωσήρθες.
σε "διαβάζω" στο cento-club (όπου συμμετέχω με το cinque-suite μου), αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι πως πάς και... με το πλάι.:shock: :D
Βέβαια για drift σαφώς και προτιμώ τη γριούλα μου (ΑΕ86) από τον τσίγκο, για...τεχνικούς λόγους... :P :wink: :lol: :lol:
Καλωσήρθες και πάλι.

elaborus
03-05-05, 21:03
γεια σου και σε ευρυπιδη! 8)
σε κανω κοπι-πειστ αυτο που εγραψα σαν 1ο ποστ στο forum του driftclub
"εχω αρα ενα μπροστοκινητο αυτοκινητο (seicento)με αλλαγμενο τον πισω αξονα λογω δισκοφρενων αλλα και την ατυχια να μην πιανει το χειροφρενο και στους δυο πισω τροχους (μια ελατωματικη δαγκανα,η δεξια)...
επειδη με λενε για νεα δαγκανα (ειναι απο uno turbo)και τα ρεστα...προς το παρον μενω στο...καβουκι μου λογω αφραγκιων και κοιτω τους αλλους που δουλευει καλα το χειροφρενο τους να παντιλικωνουν ασυστολα!!!!
δακρυβρεκτη ιστορια ΣΕ λεω,καλυτερα να αλλαξω θεμα!!!! :lol: :lol: "

...παντως οταν βρισκω πουδρα χωμα του δινω και καταλαβαινει στα ντριφτακια!!!!! :wink:

donkorleone
16-05-05, 11:26
καλημερα και απο μενα.και εγω ενα φιατακι εχω σαν του κωστα (elaborus) αλλα παει με το πλαι (αν γλυστρα και ο δρομος λιγο :D :D :D :D :D :D .ελπιχω να καταφερω να ερθω στην επομενη συναντηση σας.απο οτι εμαθα γινετε συνηθως στα 120 στα mcdonalds.θα ειμαι εκει

elaborus
26-05-05, 09:41
"νονε" και συ εδω????? :wink:

ορεστης
30-05-05, 03:11
καλος ηρθες στην παρεα .εγω ειχα ενα 127abarth 1050cc 70ps polu sfika k gamato gia xirofrena alla distixos to toumpara se xomatini idiki sto xorio mou :lol: :lol: :lol:

Sophia
25-08-06, 13:00
Seicento Rulzzzzzzzzz λέμε!!!!

Κι εκεί που κλαιγόμουν ότι το πτωχό αυτοκινητάκι μου δε μπορεί να χορέψει.... Πέρασα από τα Κανάρια και άλλαξα γνώμη!

Χιχιχιχιχιχι! τ'αγαπώ το μικρό μου και Όοοοοολα τα αδερφάκια του :oops:

giorgis_E21
25-08-06, 14:17
αν και εχει κακολογηθει πολυ εχει και τα καλα του

εγω το παω αυτο το αμαξι - και το cique και το sei - εχει και ενας γειτονας και κανει ωραιο θορυβο