Επιστροφή στο Forum : ΜΟΤΕΡ TOYOTA 2TGEU
DIAMANTOPOULOS
04-05-07, 18:23
TOYOTA 2TGEU.
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΡΛΕΤ ΚΡ60.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ
TOYOTA 2TGEU.
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΡΛΕΤ ΚΡ60.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ
http://homepages.picknowl.com.au/frost/Photos/Blown_motor/motor4.jpg
Βρε οξω.
Οτι χειροτερο απο τουοτα.
ποτε.
giorgis_E21
05-05-07, 17:24
δε ξερω,αλλα νομιζω οτι ο τακης ειναι εγκυρη πηγη.....
DIAMANTOPOULOS
05-05-07, 22:02
ΠΩ ΠΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ 800 € ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ!!!!!!!!!!!
MR RACERS EDGE
07-05-07, 18:03
ΠΩ ΠΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ 800 € ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ!!!!!!!!!!!
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣ :?: :?: :?: :?: :?: οχι ρε φίλε γιατί το έκανες αυτό με αυτά τα χρήματα ξέρεις τι θα μπορούσες να είχες κάνει?????
DIAMANTOPOULOS
07-05-07, 18:13
αστα φιλαρακι μου ολοι οι τογιοτακηδες εδω μου το παινευαν.θα το ριξω επανω και ο θεος βοηθος :shock: :shock:
Αν θές κιάλλο έχω και γώ ενα...!Αλήθεια!
Λοιπον, 8v μοτερ με 2 εκεντροφορους επικεφαλεις και με κουρασμενα αλογα. Ειναι πιο βαρυ απο 6κυλινδρο και δεν στροφαρει με τιποτα.
Μετα απο πολυ πιεση του οδηγου (καταλαβενεις) βαραει κατω.
Μπορει να εριξες λευτα για το μοτερ, μπορει να σου ειπε ο μηχανικος οτι θα γ@μ@ει μπορει να ακους τα καρμπυρατερ και να χυνεις και στο τελος θα σε παταει ενα 16v 1600 μαμα.
αυτο το μοτερ 8αρες δεν θα δει ποτε. Και οταν λεμε 8αρες δεν λεμε στο μαρσαρισμα η στην πρωτη αλλα παντου.
Δεν θελω να σεστεναχορισω αλλα το ειχα και εγω πιτσιρικας καποτε (ειμουν και εγω σιδεροφαγος) και θυμαμαι εκανα κοντρα με rover 1400cc 16v και μετα την δευτερα μου εφυγε.
γ@μ@τα μεγαλη ητα.
Μετα απο εναμιση μηνα το εσπασα και εβαλα 1600 16v και ηρεμισα.
:wink: :wink: :wink:
DIAMANTOPOULOS
08-05-07, 18:25
ρε φιλαρακια τι μου προτεινετε να βρω για καβαντζα μοτερ?
θα το δουλευω κι αυτο μονο με τα βεμπερ οχι με ψεκασμο..
MR RACERS EDGE
09-05-07, 18:01
εγω θα ελεγα να παρεις ενα 16V να βαλεις πανω και να εχεις αυτο που εφτιαξες για καβατζα ποιο ησυχος θα εισαι! :wink:
DIAMANTOPOULOS
09-05-07, 18:23
εγω θα ελεγα να παρεις ενα 16V να βαλεις πανω και να εχεις αυτο που εφτιαξες για καβατζα ποιο ησυχος θα εισαι! :wink:
σ'ευχαριστω φιλαρακι για την συμβουλη σου αλλα δεν με παιρνει ιοκονομικα τωρα να παρω αλλο μοτερ.αλλωστε το αυτοκινητο χρειαζεται κι αλλα χρηματα για να ετοιμαστει :( :(
MR RACERS EDGE
10-05-07, 20:54
σ'ευχαριστω φιλαρακι για την συμβουλη σου αλλα δεν με παιρνει ιοκονομικα τωρα να παρω αλλο μοτερ.αλλωστε το αυτοκινητο χρειαζεται κι αλλα χρηματα για να ετοιμαστει :( :([/quote]
πω πω ρε φίλε τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι(φανταζομαι δηλαδη) απλά υπομονη και βάλε στοχο το 16v
DIAMANTOPOULOS
27-05-07, 12:11
το project ειναι σχεδον ετοιμο!!!την τεταρτη βγαινει στο δρομο και θα στρωσει για 1000 περιπου χλμ και μετα θα μας δειξει τι αξιζει!!! :wink: :wink:
giorgis_E21
28-05-07, 00:22
με το καλο φιλε καλες παντες
DIAMANTOPOULOS
29-05-07, 15:39
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
DIAMANTOPOULOS
13-06-07, 19:05
περιμενω να στρωσει να το απολαυσω :twisted: :twisted:
DIAMANTOPOULOS
13-06-07, 19:09
ρε φιλαρακια μου επειδη οι γνωμες ειναι διαφορετικες αλλος μου λεει να το σφιξω (οσο κι αν παρει δηλαδη) κι αλλοι μην το πειραξω καθολου τι να κανω τελικα μολις κανει 1500 χλμ το καπακι (αλουμινενιο) ξερει κανενας να μου πει με σιγουρια???
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.