Επιστροφή στο Forum : Esoteriko gia Starlet kp60
Kserei kaneis kapoion kalo tapetseri gia starlet me endiaferei gia ton ourano kai na alakso moketa sto patoma.Opoios exei kapoia pliroforia kai tilefono an ginetai as steilei..
Μπορώ να σου προτείνω τον δικό μου, εκεί έφτιαξα κι εγω μοκέτα, ταπετσαρίες και ταμπλό!! Είναι στον Κορυδαλλό... Αν σε βολεύει πες μου για να ψάξω να βρω το τηλ. και την διεύθυνση!!
made_in_japan
12-05-07, 09:38
οταν λες οτι εφτιαξεσ το ταμπλο τι ενοεις ρε ουζο. μπαλωσες σκασιματα σκισιματα και αλλεσ τετοιες ψιλοδουλειες? αν ναι θελω το τηλ. για μια ελαφρα περιποιηση του ταμπλο.
giorgis_E21
12-05-07, 12:36
τετοιο ταπετσερη θελουμε ολοι - ουζο πες να σου κανει και εκπτωση για διαφημιση - τοση πελατεια θα του πας
Δυστυχώς οι γιαπωνέζοι είχαν την ιδέα να κάνουν το ταμπλό του Starlet καφέ... οπότε τα πλαστικά μπορείς να τα κάνεις μαυρα άνετα, αλλά ένα κομμάτι του ταμπλό είναι σαν δέρμα και εκεί είναι πολύ δύσκολο να το βάψεις και να μην γεμίσει μπιμπίκια ή να σκάσει, οπότε το πήγα στον ταπετσέρη μου, που είναι και starletakias :P και το έντυσε με δερματίνη μαύρη και έγινε κουκλί!!! :wink:
Η διευθυνση του είναι Χανίων 13 Αγ. Βαρβάρα Τηλ. 210 5695316, Ανδρέας
Επίσης καλό θα είναι να βάλεις κετσέ κάτω από τη μοκέτα για μόνωση, κάνει δουλειά...
http://www.hpclub.gr/soter/interior_KP60.jpg
http://www.hpclub.gr/soter/moketa.jpg
giorgis_E21
14-05-07, 04:48
ουζο οι φωτο κατω κατω δε φαινονται...
θα είχε πέσει ο server μαλλον :p γιατί τώρα εγώ τις βλέπω!!!
giorgis_E21
14-05-07, 17:59
οκ τις βλεπω καλη δουλεια φαινεται
Gia mia akomi fora xilia eyxaristo ouzo.. elpizo na exei logikes times..
giorgis_E21
14-05-07, 20:58
εγω για μια σελα για μηχανη ενδιαφερομαι...ασχετο...
:lol:
ότι θες για starlet μου λες, γιατί κι εγώ στο ψάξιμο είμαι.... :wink:
Επίσης αν ο ουρανός σου είναι σε καλή κατάσταση...και θες να γλυτώσεις λεφτά μπορείς να τον βάψεις!! Εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω σύντομα... έκανα μια δοκιμή στο σκιάδο και έγινε μια χαρά... :wink:
To thema me ton ourano einai oti htan poli skismenos otan to pira..
me apotelesma na ton ksiloso kai na valo moketa prosorina..
autos den ftiaxnei ouranous(exei yfasma)?
αα αν είναι σκισμένος τότε πας για καινούργιο... ναι φτιάχνει αυτός ουρανό!!!
Re ouzo autos den to sikonei to tilefono.. ti egine mipos to ekleise? ksereis kanenan allon tapetseri?
:shock: θα περάσω από το μαγαζί του και θα σου πω!!
Δεν ξέρω άλλον ταπετσέρη..
Ouzo ton vrika entaksei.. To magazi douleuei.. Tha pao kapoia stigmi na to koitakso to thema mou.
euxaristo
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.