Επιστροφή στο Forum : προβλημα λειτουργιας forum
giorgis_E21
27-04-07, 15:21
στην αρχικη σελιδα υπαρχει η επιλογη "Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη" τωρα πια δε λειτουργει δειτε το οταν μπορειτε :wink:
tsilibithras
27-04-07, 19:21
Αρχηγέ το πρόβλημα βρίσκεται, καθώς λέει, στη γραμμή 658 του αρχείου search.php του server.
Μόνο όποιος έχει πρόσβαση στον server μπορεί να το διορθώσει... :wink:
giorgis_E21
28-04-07, 01:18
το εχω το phpbb ξερω τι παιζει το λεω απλα για αυτους που εχουν προσβαση
tsilibithras
28-04-07, 21:23
Ωραίος! :wink: :wink: :wink: :wink:
Λεω κ γω ρε παιδες!!! τ εγινε?! :lol: :lol:
Και δεν υπαρχει γειτρια γιαυτο?και μενα το ιδιο προβλημα εχει...
giorgis_E21
19-05-07, 19:10
υπαρχουν φορες που το βγαζει και φορες που δεν το βγαζει...
Σαράφης Γιώργος
04-06-07, 19:16
Φιλαράκι , να διορθώσουμε και την ώρα στο site ! Μην μας πουν και καθυστερημένους !!!!
giorgis_E21
04-06-07, 19:17
οντως....
Σαράφης Γιώργος
25-06-07, 12:59
Στην αρχική σελίδα του site , το commercial video του επόμενου DriftXtreme στα Μέγαρα δεν ανοίγει .
giorgis_E21
25-06-07, 15:56
με λιγη καλη θεληση και αρκετη δουλεια πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα εχουμε νεα αρχικη σελιδα που θα αρεσει πολυ
υπομονη και καλες διακοπες !!
tsilibithras
25-06-07, 16:01
:D :D :D :D
Βρισκόμαστε σε αναβάθμιση του server, για αυτό δεν λειτουργεί το video!
Σαράφης Γιώργος
25-06-07, 19:09
ΟΚ , υπομένουμε - αναμένουμε ! :wink:
Σαράφης Γιώργος
26-06-07, 11:50
Το βιντεάκι παίζει παιδιά , δείτε να ανάψουν τα αίματα !!!!
Για να δείτε τι admin είμαι!χαχαχαχα
Σαράφης Γιώργος
27-06-07, 13:00
Να μας έφτιαχνες και την ώρα , ωωω καταπληκτικέ administrator , τι καλά που θα ήταν !!!!!!
giorgis_E21
27-06-07, 15:12
:lol: :lol:
Για πείτε για την ώρα τι παίζει για να δω αν μπορώ να το επισκευάσω :idea: :roll:
giorgis_E21
27-06-07, 20:18
δε αλλαξε σε θερινη...εγω γραφω αυτο το ποστ στις 7.18 και λεει οτι το εγραψα στις 6.18
Κοπέλια η Κρήτη χαιρετά! Ήντα μπρε γίνεται;
Λοιπόν παίδες, είχαμε κι εμείς στο opel-club.gr phpbb2 παλιά και το μετατρέψαμε σε vbulletin. Έχω παρατηρήσει ότι δόξα τω Θεώ έχετε bugs (πχ προσπάθησα να κάνω αναζήτηση όλων των δημοσιεύσεών μου αλλά τομπούλο). Αν ποτέ σκεφτείτε αλλαγή σε κάτι άλλο, ρωτήστε ελεύθερα, μου βγήκε η Παναγία να το αλλάξω στο δικό μας οπότε είμαι παθόντας...
Επίσης θα θέλαμε ανταλλαγή links :)
Αν θέλετε στείλτε μου ένα ΠΜ να τα πούμε. Επίσης το κιν μου είναι 693 88 44 194.
Μήτσος
Μα κανείς δεν απαντάει; :(
Μη αγχωνεσαι . Θα δωθει απαντηση μολις το δει καποιος admin
ημουν σιγουρος οτι θα απαντουσες εσυ πρωτος!!! :D :D :D
ημουν σιγουρος οτι θα απαντουσες εσυ πρωτος!!! :D :D :D
Απαντω για να μην γινουμε ρομπα στον ανθρωπο που κανει μια προταση .Εγω το ειδα πρωτος (μαλλον) και απαντησα !
thanks παίδες :)
Περιμένω με αγωνία :)
Αν και από χθες εμάς το site μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τον server και είμαστε ... στον αέρα! :Ρ
Βασικά η κυρίως πρόταση είναι η ανταλλαγή των links. Σκέφτηκα να προτείνω σε διάφορα φιλικά αυτοκινητιστικά clubs αυτήν την ανταλλαγή για το καλό όλων μας. Γιατί για το καλό όλων μας; Γιατί όσο πιο πολλοί κάνουν link σε ένα site, τόσο πιο πολύ ανεβαίνει στα ranks των search engines (google κτλ). Έτσι, αν το site μας είναι linked από το δικό σας, από το vwclub, από το audiclub Και άλλα clubs, τότε σιγά σιγά ανεβαίνει... Το ίδιο ισχύει και για σας... και θα προτείνω και στα άλλα clubs συνεργασία μαζί σας κτλ... Δεν είναι τίποτα, αλλά βοηθάει αρκετά. Και σίγουρα ο κόσμος ενδιαφέρεται να δει και διαφορετικά club από το δικό μας, το δικό σας κτλ (με άλλο αντικείμενο). Πχ το δικό μας είναι "Opel να'ναι και ό,τι να'ναι!". Το δικό σας είναι "με το πλάι και όπου πάει"... κτλ κτλ... δεν είμαστε ανταγωνιστές (πχ δεν είμαστε ένα 2ο club με κυρίως αντικείμενο το drift), ούτε εσείς είστε club οπαδων της Opel... άρα δεν κινδυνεύουμε να κάνουμε ο ένας στον άλλον ζημιά λόγω ανταγωνισμού, ίσα ίσα, μόνο να επωφεληθούμε μπορούμε :)
Έχω ήδη βάλει το Hellenic VW Club εκεί και είχαν πει ότι θα μας έβαζαν κ εμάς... Νομίζω και το Nissan Club είναι να συνεργαστεί; κάτι τέτοια, δε τα θυμάμαι τώρα είναι και αργά...
Για πιθανή αλλαγή σε vbulletin ήταν απλά μια φιλική πρόταση, δεν περιμένω απάντηση, σας το πέταξα απλά να το σκεφτείτε, εγώ το συστήνω... Δείτε και το site μας (αν δουλέψει πάλι γιατί σήμερα τον πούλο ο server) και αν σας αρέσει πείτε σχόλια :)
Πληρώσαμε βέβαια 170 περίπου ευρώ για την αγορά του (δεν είναι free όπως το phpbb, αλλά τα άξιζε ;)) Και εμείς δεν έχουμε ταμείο και τέτοια... αλλά αυτό είναι το τελευταίο :)
Αυτά για τώρα... περιμένω απάντηση :)
Η Κρήτη χαιρετά... ώρα για ύπνο... ζζζζζζζζζ
τελικά καμμιά απάντηση σε αυτό ρε παιδιά; Πάει 1,5 μήνας που το πρότεινα :Ρ
Έστειλα σε όλους τους admins (τουλάχιστον νομίζω σε όλους - σύμφωνα με τη σελίδα επικοινωνίας σας πάντα) ένα PM όπως και ένα e-mail στη διεύθυνση info@klp...
Ελπίζω σε απάντηση :)
Χαιρετισμούς από Κρήτη παιδιά!
Τζιμ
ΥΓ: Αν παρέλειψα κάποιους admins, γιατί από τότε που είχε γραφτεί η σελίδα επικοινωνίας δεν πρέπει να έχει ενημερωθεί και είμαι σίγουρος ότι έχουν υπάρξει αλλαγές στη σύσταση της ομάδος διαχείρισης, πείτε μου με ένα PM να το στείλω κ σε σας :)
Συγκεκριμένα το έστειλα στους 4age, ALEX_SSGTi & Toxic :)
στειλε και σε labros και tsilibithras :wink:
εστάλη :)
Περιμένω τις απαντήσεις σας :)
tsilibithras
07-08-08, 16:16
Παιδιά σε ό,τι αφορά θέματα server δεν ανταποκρινόμαστε εμείς (labros και tsilibithras) γιατί είναι εκτός της δικαιοδοσίας μας. Έχω όμως επικοινωνήσει ήδη με τους αρμόδιους και θα επιμεληθούν του θέματος με την πρώτη ευκαιρία και όταν αυτό θα είναι δυνατόν (δες το PM). :wink:
MiSSLiTTleDeVil
19-08-08, 21:57
Ειναι οντως προβλημα, κι οταν μπαινεις δεν ξερεις που να πρωτοψαξεις χωρις αυτο. :?
Petros AE86
29-10-08, 23:25
http://i279.photobucket.com/albums/kk151/skastras/fds.jpg :? :? :? :? :? :? :? :? :?
ma-nos e30
29-10-08, 23:44
η σελιδ φτεη?εγω νομιζα οτι χαλασε το pc μ...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
30-10-08, 15:29
ρε παιδια γιατι βγαζει συνεχεια γενικο λαθος????και στης διμοσιευσεις δειχνει ερωτιματικα?????
περυσι περιπου τετοιο καιρο ειχε γινει το μπαμ και χαθηκανε πολλα ποστ...
το νεο μας σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο :wink:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
31-10-08, 13:11
το νεο μας σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο :wink: το ποιο????
?? ?????? ???????? ??? site?
?????????????
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
31-10-08, 22:04
Ετοιμαζετε η αναβαθμιση του site και θα παθετε αμοκ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
31-10-08, 22:12
Ετοιμαζετε η αναβαθμιση του site και θα παθετε αμοκ! αντε με το καλο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: για ποτε λετε ??
Petros AE86
31-10-08, 22:17
ουφφφφφ
κολλαει απιστευτα
δεν θα χαθει τιποτα ετσι???
μπορει να χαθουνε κανα δυο μελη στη μετακομιση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
31-10-08, 22:47
μπορει να χαθουνε κανα δυο μελη στη μετακομιση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: δεν θα ηταν κακη ιδεα να σβηστουνε τα μελη που δεν εχουν δημοσιευση ποτε τιποτα !!!!
Petros AE86
31-10-08, 22:47
μπορει να χαθουνε κανα δυο μελη στη μετακομιση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
31-10-08, 22:51
μπορει να χαθουνε κανα δυο μελη στη μετακομιση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: δεν θα ηταν κακη ιδεα να σβηστουνε τα μελη που δεν εχουν δημοσιευση ποτε τιποτα !!!!εγω διαφωνω καλυτερα να σβηστουν τα μφλη τα οποια εχουν να συνδεθουν πανω απο καποιο χρονικο διαστημα
χιλιοι καλοι χωρανεναι αλλα εδω ειμαστε 3192 μελη, και σιγουρα δεν ειναι ολα ενεργα...
tsilibithras
01-11-08, 01:10
Skastra αυτό που είπες είναι τελείως άτοπο...
Σάκη αυτός ο αριθμός είναι ένα σύνολο ενεργοποιημένων μελών και μη ενεργοποιημένων bots, τα οποία και θα καθαριστούν όταν με το καλό αναβαθμιστούμε!
GiannisE30
01-11-08, 03:38
Αντε με το καλο!!! (θα βαλουμε και χαλακι Welcome?!?!?!? :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
μπορει να χαθουνε κανα δυο μελη στη μετακομιση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: δεν θα ηταν κακη ιδεα να σβηστουνε τα μελη που δεν εχουν δημοσιευση ποτε τιποτα !!!!
Εγω λεω να σβησουμε καποια μελοι (τζεϊδες!) που δεν εχουν ακομα διπλωμα και ειναι ηδη Drift King's!!! (Για ποιον χτυπαει η καμπανα??? Του Αγιου Πετρου ειναι σημερα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: )
Πλακα κανω (για το σβησιμο, για το θεμα των τζεϊ κατι πρεπει να κανουμε!!!!)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.