Επιστροφή στο Forum : ΤΟ 100 ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΠΑΚΕΤ ΣΤΟ DRIFTCAR STARLET
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
28-04-05, 10:03
Μία μέρα στο καρτόδρομο μαζί μου για αξέχαστη εμπηρία θα είναι για το μέλος με το νούμερο 100 στο φόρουμ μας.
Επιστήμονας
28-04-05, 14:31
Σιγα την εμπειρια...αντε παλι θα θυσιαστο και θα μπω εγω συνοδηγος..οχι τιποτα αλλο να προστατευσω το 100ο μελος μας.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ελπίζω μόνο αυτό το "κακόμοιρο" μέλος να έχει ΑΡΚΕΤΗ εμπειρία από DRIFT και κάμποση δόση τρέλας (με την καλή ένοια) γιατί αλλοιώς το βλέπω... να πηδάει απ'το παράθυρο!
opelcorsa-a
29-04-05, 18:57
Nai poume poio melos einai;
MIA EΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΘΙΣΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ? :lol: :lol: :lol:
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ Κ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ 107
Έλα να μας βρείς σήμερα στο καρτόδρομο και θα κάνουμε κάτι για σένα. 5 το απόγευμα!
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
08-05-05, 22:21
Αν το 100 μέλος δε θέλει να κάτσει δεξιά να μας το πει και να αλάξω την προσφορά.Θέλω να κάτσει άτομο γένους θηλυκού που μου αρέσουν οι αντιδράσεις τους.
Θέλω Και Εγώ Αλλα Δυστυχως Μαλλον Εχασα Τον Διαγωνισμο!!!! :cry:
γιατι μόνο το 100 μελος μονο? για το 200 ή το 300 :lol: ? δεν εχει τίποτα?
για το μέλος 1000 αποφασίστηκαν 10 γύροι μέσα στο corolla του Στάθη. Μολις μπεί το μοτέρ όμως, όχι όπως είν αι τώρα... :wink: :twisted:
ΟΚ?
καλα θα εχω το νου μου και θα ξαναγραφτω με αλλο ψευδωνυμο!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: μεταξυ μας ομως μην πειτε τιποτα και με παρουνε χαμπαρι!!! :twisted:
Αν βγει 1050 να τα αφησω?
ετσι για να θυμουνται οι παλιοι ........
εμενα μου φαινεται σαν χτες και ομως εχει περασει ενας χρονος και τα μελη εχουν φτασει τα 1300
τελικα η ανοδος ειναι κατακορυφη και το drift ανθισε στην ελλαδα μεσα σε ενα χρονο !!! ποιος πιστευε περυσι οτι θα ειχαμε τετοια αυτοκινητα και θα driftαραμε στα μεγαρα μαζι με Ιαπωνες ? ουτε στην ακρη της φαντασιας μας . κι ομως οχι απλα driftαραμε αλλα κερδισαμε και το ενδιαφερον των μετρ του ειδους ! τελικα οταν δινεσε σε κατι που αγαπας και εισαι αυθεντικος ξεπερνας τα ονειρα σου! μπραβο σε ολους σας που εξελιξατε την φαση και μας δειξατε οτι μπορουμε να κανουμε πολλα ! ελπιζω να ακολουθησουμε ολο και περισοτεροι το παραδειγμα σας !
.............................και να μαθαινουν οι νεοι
DIAMANTOPOULOS
21-06-07, 12:42
σωστοοοοοος :wink: :wink:
Σαράφης Γιώργος
22-06-07, 12:06
Έχεις δίκιο , η φάση μας πηγαίνει μπροστά ! Ευτυχώς υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στο χώρο που βοηθάνε , respect σε αυτούς λοιπόν ...
Εννοειται αυτο!!! Να ναι ολοι καλα... Κ να βοη8αμε κ μεις οσο μπορουμε.... 8) 8) 8) 8)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.