Επιστροφή στο Forum : ΒMW track day (?)
Διαβασα οτι στις 31 Μαρτιου εχει οργανωσει το bmw-hellas club , track day στα Μεγαρα . Παρακαλω καποιος απο το xl να το επιβεβαιωσει για σιγουρια . Ψηνεται κανεις να παει αν ισχυει ?
Ντογκας Ιωαννης
26-03-07, 00:12
αν κολησω σημα BMW στο καπο του miata λες να με παρουν ειδηση??? :D :D
giorgis_E21
26-03-07, 03:30
ελα μωρε τιποτα δε θα καταλαβουν !!!!!
εγω θα ερθω μονο αν ειναι εκει και ο τρελος με το Χ5 (θυμαται κανεις το video στο vcd του XL που στριβει και σηκωνεται στις 2 ροδες?εκει ειπα παει τουμπαρε)
Κοιτα, αυτος συγκεκριμενα, ειμαι 1000% ΣΙΙΙΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειδε τον ουρανο σφοντιλ' κ απλα απο την αγιουμπα του, εσωσε το αμαξι! :P :P :P :P
Γι' αυτο κ δν 8α 8ελα να ειμαι μπροστα του αν ξαναμπει σε πιστα... :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
αν ξαναμπει σε πιστα... :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
giorgis_E21
27-03-07, 03:05
τα χρειαστηκα οταν το ειδα ειλικρινα ... κριμα τετοιο θεαμα δεν ειναι να το χανεις!!!!!!!!
ολα τα λευτα ηταν η αντιδραση του mts (oooooooooo....)
E36 RULES!!
12-04-07, 19:02
ελα μωρε τιποτα δε θα καταλαβουν !!!!!
εγω θα ερθω μονο αν ειναι εκει και ο τρελος με το Χ5 (θυμαται κανεις το video στο vcd του XL που στριβει και σηκωνεται στις 2 ροδες?εκει ειπα παει τουμπαρε)
Αυτος ειναι στο BMW CAR CLUB HELLAS, καμμία σχέση με το Bmw-Hellasclub.gr ...
ΥΓ: Καλά, εκεινου του'φυγε ή ξεπιτηδες το έκανε??
giorgis_E21
13-04-07, 00:32
τρελος εισαι?στανταρ του εφυγε και ειχε κι εναν αγιο κουμπαρο για να τη γλυτωσει...
σιγουρο αυτο που λες με τα club?αν θυμαμαι καλα ηταν ο προεδρος του m-bmw club...XL mag τευχος 6,νοεμβριος 2005
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.